Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elite Orion Slaver hangár sebzése ISA-n.
Damage: 7 928 799 (30 613,12 /s)

Tessék ez egy budget T5 hajó.DHC-vel cannon rapid és beam overload skillel,nem faw és nem beam.
CLR—Infected Space<4:21>— Dmg(DPS) —Dahak 14 425 046(55 695) Helena 12 619 721(49 104) Zenryu 5 790 678(22 532) Cosmo 3 805 535(15 222) Don Crawal 1 029 471(3 960)
A hajón nincs semmi extra cucc,sem spéci doff sem spéci boff,sima klingon boffok,és még lökött konzol is van rajta hogy bulis legyen.<#buck>
Csak 5 trait slotja van,nincs semmi fleetes trait unlockja.Mivel csak egy farm kari.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 18:41:12

Csináltam roma tank engi karit,állati jó poén lett,full tankos szettben,romulán tankolós konzolokkal,ISA-n próbáltam de marha jó,fleet didi köpik a sebzésre.
Tudom hogy nincs értelme már tankot csinálni,de nekem akkor is kellett.Lukari szettel marha jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 17:27:33

Pedig az enyémek csak sima klingon hangárok.
Láttam DPS ligás hangár mentet.Jah olyat is csinálnak,5 carrier bemegy és csak a hangárok harcolnak.<#hehe>

A breen buildja szerintem elég pocsékul van összerakva,skillezés is fura a traitek dettó,a csóka lifetimer és van pénze bőven,még is ilyen ultra gáz buildet rakott össze,doffjai is érdekesek.
Ez nem budget videó,lehet hogy bufget videót vagy buildet akart be mutatni,de nem jött össze,ez inkább videó arról mit ne.<#vigyor>
Vagy videó arról hogy maxos karival hogyan lehet ultra szart csinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 16:27:05

Csak neked sebeznek annyit 😛
Kotonak meg nekem 12K is jó 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.02.09. 16:15:34

Úgy örülnék ha a videókba szöveggel is oda tudnák irkálni az alkatrészeket, vagy legalább egy link vmo olvasható formátumra. Rühellem amikor 5 percig kell nézni ahogy megy végig a setupon...

Szerintem kezdj egy sci karit,carrierrel.
Probléma megoldva,jah klingont kezdj,klingon carrier pet magában sebez vagy 30k-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 16:15:06

Kaptam admiból kis karival 4 up tokent,1%-ra epic lett hülye dhc amire rányomtam.<#vigyor>

Nézd meg mit csinálnak a dps ligások,nem komplettek,boffok nélkül és skill bar nélkül letolják pár perc alatt ISA-t.
Lehet hogy a dolgaid jobbak,de valszeg vacakul van összeállítva,rossz boffok,doffok,traitek,satubbi.
Próbálj bekerülni egy DPs ligás ISA-ba,csak két dolgod lesz,megnyomni az indulás gombot és figyelni.Azért amikor 300k dps-el megindulnak sokat nem tudsz tenni.De poén..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 16:09:58

De azt is nézd meg, hogy miből csinálja azt az 51k-t, mer' nekem az a gondom, hogy látszatra jobbak a dolgaim (Mk XIV, stb.), de a 30k-ért szenvednem kell...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Javaslom gyere fel dps csetre.
Ha még nem vagy,a bajor hajóval 204k dps a csúcs tudtommal.
Tegnapi csetelésből ki indulva.
51k dps-ről videót csinál elég ciki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 15:50:42

A Breen Ereje: Chel Boalg Warship, Breen űrszettel és konzolsorral, talpig polaronban, de nem túlhúzva, csak lazán - 51k DpS.

Az új eventes hajó: itt azért már bőven van túlhajtás a fézereken - 119k DpS.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Max kapsz 10%-ot.<#hehe>
Még én sem toltam le,a gyárak és az autólopás meg a bunker jobban hozza a pénzt.
Egy Mc eladás segítőként is fizet 32-35 ezret,kb 5 perc,ha saját eladásod akkor 300k-1.1milla közt.
Autó eladás is olyan 300 ezer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megvan a 4 részes bajor szett.

Hogy használom-e majd valaha rendes hajón nem tudom.

Majd te elindítod nekünk, meg megcsinálod. 1% részesedésért 😊
Az új heist-hez kell Facility és hogy VIP CEO vagy MC legyél.Ezenkívül a heist több részre van osztva,van olyan része amit már nem külön zárt sessionban csinálsz,hanem úgy hogy a többiek is látják,vagyis akár bele is zavarhatnak.De a komolyabb feladatok azok újfent zárt sessionban zajlanak,doomsday heist a nevéhez hűen keményebb is.Itt már páncélozott minigun-os láthatatlan rosszarcok is jönnek.
Facility pofás hely,ha megveszel bele mindent,meg marha nagy is.Egyedire szabható mint minden fontosabb épület,minél szebbre akarod annál drágább persze,Facility-t szebbre csináltam,a Bunkert meg pont nem azt olyan Dr Genyás-ra csináltam.<#vigyor>

Folyosó asszem az irodámmal,bár ez most nem biztos.

Az új Heist szoba,kicsit modernebb mint a régi és tágasabb mert ide komolyabb csapat jön.

Jah és pang az ürességtől mert nem vagyok aktív se CEO se MC.
Csak a titkárnő van bent meg az asszisztens.De az valahol a bejáratnál lévő kis helységben.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 08:13:46

A játékbeli tudásotok, build építés meg minden, mindenki felett áll ez egyértelmű. <#worship>
Tudom hogy más,csak azt mondom azok is ilyen tetű nagyok.
Szal lehet hogy ez is bekerül.
De ez a hajó eszement drága lesz.
Biztos carrier,de sajna fed,vagy cross faction,az nem lenne rossz.bár akkor neki kéne fogni farmolni lóvét.

azok másak ez tos szerű és terra-n 😄DDDD erre tuti rá repülne a nép 😄
Háát végül is ilyen bazi nagy taliga már van,a 26-odik századi vackok.

Semmit. Minden csendes.
Ühüm,ez jó nagy dög.
Te nem hallottál semmi újdonságot?

Csak egy ilyen képet találtam.

link
Miért?
Ma kezdődik az upgrade event.<#wilting>

Ma elhasználtam az omega-könyveimet: amire már nem maradt, az lett epic, a többi maradt UR!

Erről a császári palota hajóról tudtok valami képet mutatni?

Az iroda garázsa előtt fejbelöttem 50 rendőrt páncélozott kurumából.<#lookaround>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 15:27:18

Az új heist nem indítható el csak úgy,kell a Facility.
Az egy hatalmas föld alatti bunker szerűség,garázzsal amiben Avengert vagy földi harcjárműveket vagy autókat tárolhatsz.
Külön van asszem a harci és a sima garázs.
Bár ebben nem vagyok biztos,mert én csak az Avengert tárolom ott.
Bár lakás és tárgyaló is van benne,a luxus kategóriából,de nem szeretem azt a helyet,mondjuk azért mert nagy és eltévedek.<#buck>
De a pisztollyal az RDR2-höz is unlockolsz fegyvert azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 15:15:16

nincs fent a gépen, ezért nem töltöm le, szerintem azzal a játékkal végeztem, hacsak a single részbe nem jön újdonság, azt már végigjátszottam, a multi résszel pedig játszottam eleget, talán az új heisteket megnézzük majd egyszer ha a többieknek is van kedve, de úgy napi szinten nem érdekel már.
várjuk szeretettel a gta 6-ot 😊
Jah elírtam de elfelejtettem szerkeszteni.

Jut eszembe.Ha felmész Gta online-ba kapsz egy kincskeresős küldit.
Jutalma egy Rdr revolver.
Amit a Rockstar accountra unlockol.
Ha megvan jön egy küldi.
50 fejlövés challange.
Jutalma 250k lóvé.

Is. 😛

resistance si futile
ez így nem jó, spanyolul így van: la resistencia es fútil

A levél stílusa az tipikus volt és felismerhető,másik online játékban is találkoztam vele,részemről le vannak ejtve,ha nekik az az élvezet hogy minden online játékban szétverik a magyar klánokat flottákat hogy hozzájuk menjenek a tagok hát csinálják.
De ha valamelyik online játékban egy magyar elvágja a nyakukat,vagy fejbe lövi és esetleg közli azt is hogy resistance is futile,akkor jó ha tudják az én voltam.Párat sikerült lézerkarddal szaporítani.<#buck>
Team kill is belefér.Max kapok 1-2 óra bant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 14:10:16

Itt inkább a nyavalygókra gondoltam, kik minden eventnél előjönnek. Hogy grindelni kell meg ezt meg azt csinálni, és az fáj jaj.. senki nem kényszeríti őket lol
Flotta cseten általában tök közönséges dolgokról szoktunk beszélni,hajókról,fegyverekről,bugokról,skillezésről meg satubbi.
Más flottáról max akkor esik szó ha másik flottából jön valaki vásárolni vagy ilyesmi.De akkor sem rosszindulatúan.

Ismerős,a klingon flottában is ez volt.

plata john nem ment hozzájuk hanem ők ajánlották fel a t3-mas flottát john ezt nézte hogy könnyebb húzni mint egy t0-ás flottát bár tény hogy közük biztos volt a levelekhez én ezt is mondtam johnak hogy jól gondolja meg. Ennyi
Azért tudok megint ellent mondani 😛

Mielőtt a HGFbe beszivárogtam volna, egy nemzetközi, főleg amcsikkal teli flottában voltam. Egy nap a leader bekattant v nem tudom mi lett vele, de fogta magát és mindenkit kirúgott a fleetből. A mai napig megvan a körlevél amit előtte kiküldött. Tele a hisztijével. Az ember mindenhol nyomorék, nem csak a kárpátokban haha. Őrület mi.
Emberek, és egyebek. Tökre nem kéne múltbéli sérelmeken lovagolni, amit vagy csak hallomásból vagy idealizált emlékekből merítetek. Amióta én a Plata szektában vagyok, soha egy rossz gondolat nem volt a flotta cseten, vagy itt. Minden egyéb csak fikció lehet. Ami meg a hun cseten folyik, a folyamatos sírások és vergődések, na az az amiről inkább illene beszélni szerintem. 😄D

Már kicsit bánom h beírtam milyen flotta nevet láttam. hm.
Tudom,de poénnak jó,gondol el micsoda balhé lenne belőle.<#buck>
WoW-ban régen történt ilyen, a guild vezér közölte hogy xy aranyért eladta a guildot ezért kirúg mindenkit.<#nevetes1>
A pénz osztás a K13-nál volt asszem.

Hétvégén megint sokat vettek tőlem, volt egy fickó aki egyben 3 milliárd creditet, kétlem hogy ezek után sem bannolták még a mostani accountomat.
Nem is nagyon maradt sok minden már, ha nem bannoltak akkor megnézem majd.
Remélem nem fog bannt kapni a srác aki vette, szívás lenne ennyi pénzt kifizetni valamire aztán utána devék bannolnak.
Mondjuk nem értem a vevőket miért bannolják, fizetőképes vásárló, csak rá kell ijeszteni egy figyelmeztetéssel hogy legközelebb zent vegyél vagy bann, ha bannolják ezek után, nem hiszem hogy újra regel.
Poénnak vicces belegondolni, de nyilván nem csinálnám meg, illetve nyilván a flottát sem adnám el.
Egy HGF flottát nem lehet eladni, annyi fele kellene osztozni amiatt hogy ki mennyit tett bele, hogy nem érné meg a vesződést.

Amikor az 1 milliárd creditet osztottam szét a mit tudom én melyik építése során, akkor is az első 10 fő után a többieknek az 1 milliárdból is olyan kis szelet jutott arányosan hogy sokan nem is kérték azt a pár milliót, az első kb 10 top építőnek volt normális összegű jutalma.
Egyébként ha felmész nézd meg a kolóniát,már nagyon jól néz ki,T4 építkezés is befejezve.

Bazd.Micsoda szopatás lenne.<#hehe>
Azt hiszem lenne hiszti belőle.
Biztos lenne minden nap anyázás a cseten.<#idiota>
Poénból minden nap vissza változtatnám a flotta nevét.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 13:26:28

előtte előléptetünk mindenkit flotta admirálisnak, 500 flotta taggal 2 hetes idővel a legfelsőbb rang lefokozásról 20 év alatt ki is tudna rúgni mindenkit 😄
2 hét vagy csak 1 hét? ha 1 hét akkor csak röpke 10 év.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.02.08. 13:24:57
LOL.<#buck>
Ok 10 promós hajó neked 10 promós hajó nekem.<#vigyor>
Jah más téma,tudtátok hogy az eventen szerzett emote-ok már nem karira járnak hanem accountra?
Ph fórumon írta valaki hogy nála már nem csak egy karinál elérhető hanem mindnél,megnéztem és már nálam is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 13:24:36

Nyilván, csak ugye ezek trade chaten tiltott dolgok, mert nincs garancia.
Egy sima hajó vs ec tradenél mindketten leokézzátok, megkapjátok.

Dilithiumot vagy fleet markot, esetleg flottát venni bizalmi alapon lehet, mert könnyen lehet hogy kifizeted de nem kapod meg, vagy átadod de nem fizeti ki, aki elsőként teljesíti a részét az kockáztat hogy esetleg átverik.

PA-n nem láttam még eladó flottát.
Platac, meghírdetjük? max az új tulaj kirúg mindenkit és megyünk máshova 😄
Múltkor az egyik cseten volt hogy eladó flotta promós hajókért és kulcsért.
Az végül is ec.
Állítólag a flotta kihalt és eladnák,asszem t4 volt a főépület,többire a tököm sem emlékszik.
Azt erről folyt a csetelés,dolog egyszerű,be invelnek a flottába kifizeted amit kérnek és téged kineveznek ők meg lelépnek.