Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán használj valami omega farm botot.<#smile>

Na, ezen event-es hajó is begyűjtve: ha elül az omega-láz, akkor nyárig lehet, hogy rápihenek az STO-ra, mer' kissé kiégtem, megin'.

Meglett a Delta Alliance-s ground szett is, de nem egy nagy durranás, még ha XIII UR-es is csak: inkább tankos - má', ha lehet rá ilyet mondani - , mint DPS-es. De, mivel a "Bug Hunt"-tal viszonylag könnyen beszerezhető, így egynek elmegy - a na' kuhl mellé.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Komoly,lestem legalább félóráig ecsetelték melyik tribbli milyen szinű meg hasonló.
Sajna arról pont lemaradtam kariváltás miatt hogyan lesz a szerencse süti tribbli.De azt megtudtam hogy a Daring tribbli két hétre kel ki.<#hehe>
Pedig ez a szerencsesüti tribbli érdekelt volna.
Az egyik klingonomnak ugyanis van,csak nem tudom honnan.
Jah azt is megtudtam hány százalék eséllyel lesz tribbli csíkos vagy foltos,de már nem emlékszem.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 00:03:47

lol 😄
Rengeteg hülyeséget hallottam ma admi közben.
NoP cseten például vagy félórát tárgyalták a tribbli tenyésztést.

Sajnos nincs semmi hiteles infom. Igaz hiteltelen sincs pf. 😄
Amiket írsz az nekem elégé fan spekulációnak tűnik, és drogos fantáziálásnak.
Az én drogmentes agyalásom eredménye inkább az h sztem alliance átmegy a gamma kvadránsba h a hur'q ottani jelenlétét csökkentse, és majd ebből lesz egy repu meg remélhetőleg recruit event. Vagy valami tök más. 😄D
Inkább megvárom h Cryptic mit prezentál aztán mehet pif puf és a bum bum.
Te Chak van valami infód vagy bármi új pletyka?
Admiraltyzok és most nem tudom a cseten szopatják a népet vagy tényleg igaz amiket írnak?
A dominium tényleg el lesz üldözve a gamma kvadránsból és mint valami migránsok be fogadjuk őket?
Így lesz dominium játszható faj?
A dominiummal új hajó osztály is jön ami egész más játékstílus mint az eddigiek?
És valami új cucc is jön velük,mint a romákkal a warp singu mag.
Ha a Fek'lhri is ellenség lesz vajon jön végre T6 karfiol?
Állítólag a Fek'lhri-vel is összefognak ezek a Hur'Q-ok.
Vagyis azokkal puszipajtások lesznek hogy elpusztítsák a klingonokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.05. 16:50:10

Na végre ma kis karimnak minden repu T5 lett.
Ezzel sem kell már vacakolni,csak az admiraltyt kell még húznom neki.

Gondolom most hogy jön a T6 kumari szeretnének némi bevételt,ezért inkább dili stores lesz csak.

Sztem csak más statokkal rendelekznek, meg ultra rare, míg a store-os csak very rare.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.05. 10:30:23
Miben különbözik a flottás a dili storestól?
Jó gondolom a flottás alapból Ur.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.05. 10:29:19

Andorian karim azzal jár, majd re-engivel kicsit megpiszkálom őket.
Jah múltkor valaki mondta,de eddig sem érdekeltek.

Ja, tényleg nem tudom volt-e már szó róla, de redditen írták h kiveszik hamarosan a flottás andorian fézereket. A dili store-os verzió marad.
Az időutazós részt én tettem hozzá, 10 évvel a tos előtt játszódik ergo nem hiszem h a tönk szélére sodort Föderáció maradna hátra szerencsétlen Kirk és társainak. Persze ezek kb minden részben szembe köpték a canon-t eddig, így már semmin sem csodálkoznék. A mirroros részek tényleg nagyon jók lettek.
Nem tudom honnan vették tényleg,csak ilyenről is volt szó.
Ez az időutazósdi már nagyon unalmas.

Az szerintem csak fan spekuláció mert a filmben semmi említés nincs erről ha nem tévedek.

discovery:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég komoly volt ez a 4 részes mirror kirándulás. Ezek a terránok annyira beteg agyúak h majdnem kipusztitják az egész multiverzumot. Discovery jól haza szökik, csak 9 hónap késéssel. Ezért a Föderáció nagy része már klingon kézen van. Maradt 2 epizód az évadból. Van ennyi idejük időt utazni vagy megoldani valahogy az egészet. 😄
Tegnap néztem meg a 13. részt. Elégé adta. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.05. 09:46:48
Igazából halvány fingom sincs miről szól az eventes küldi,a videókat skipelem mert uncsik.nem is nagyon figyeltem rá.Csak jöttek ellenségek meg lőni kellett.<#buck>
De egyébként ezek a Hur'q-ok azok akik a legutóbbi Star Trek filmben is benne voltak?
Nem ténylegesen csak említve.
Mert még valaki azt is mondta hogy ezek a gyökerek hagyták hátra azt a kolóniát meg gépeket ami Beyondban is volt.

Muhahahahhaha,ugye hogy mirror lorca.

Aki nézini akarja ezt a kommentet ugorja át.

Kiderült hogy Lorca nem az akinek mondja magát,vagyis Lorcának Lorca csak nem a mi univerzumunkból.A klingonok állnak nyerésre a háborúban.Nézd meg érdemes!
Nem,de tegnap valaki azt mondta a discovery hajó-t is a Har'Q lőttel le.
A régi sztori szerint,valami olyasmi volt hogy valami U.S.S. Discovery-t lőttek le.
Nyomj egy kis spoilert.

Discoveryt nézi valaki?Kezd alakulni a story😊
Az egész új küldi pont erről szól. El is mondja Martok, és a többi. Mikor elfoglalod a tzenkethi bázis-hajót, és megjelenik a sok kis enemy hajó, az már mind a Hur'q sereg része. A story is bizonyára így vezet majd a gamma kvadránsba, és az expansion 4be. Olyan izgi. 😄D
Tegnap admiraltyzás közben sok érdekes dolgot hallottam cseten,lehet hogy az új ellenség aki jön az a Hur'q lesz,akik már ezer éve eltűntek a gamma kvadránsban vagy mi a szösz mert a klingonok seggbe rúgták őket,de igazából most kiderül hogy nem haltak ki csak eddig aludtak a föld alatt.Most felkeltek és újra kirajzanak a galaxisba hogy szétcsesszék.
Ds9 és Enterprise sorozatban voltak említve.Valszeg a dominium is azért tért vissza mert az ő hátsójukat is szét akarják rúgni..Meg valami olyan is volt hogy talán le paktálnak a Fek'Ihri-vel is.Közösen akarják szétkapni a klingonok búráját az ezer évvel ezelőtti vereség miatt.

A kőműves csak akkor lát tőled pénzt ha befalazta az asszonyt?<#eplus2>
Még én sem fizettem ilyen EA cuccért,ha már kijött ok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 14:12:22

PVP nekem sem pálya, békés felfedezőst szeretnék, azzal ellenék évekig is. A vicc, h STO eredeti koncepciója az lett volna h van egy hajó és a playerek valamilyen beosztásban vannak rajta. Végül kukázták és most mindenki saját hajóval küzd a lag ellen. 😄
Hát engem ne izgat.
Mivel elég pvp-s a játék nekem így felejtős,ha nincs nyugis békés élet akkor nem izgat.
A játékot annó 2014 legkésőbb 2015-re igérték,amúgy nagyon pofás és jól nézki meg minden,de nem hiszem hogy teljesen működni fog,az jó elgondolás hogy egy hajót ténylegesen legénységnek kelljen vezényelnie,de ez hosszútávon nem fog menni,úgyis mindenki kapitány akar lenni vagy saját hajót akar.Elgondolásnak jó de szerintem hosszútávon nem megvalósítható.
Én is inkább saját kis bányászhajóval járnám az űrt békésen bányászgatva,de úgysem lenne rá esély.
Valszeg a WoW is megy a levesbe megint,most pvp kieg jön,skálázódó világgal meg insták újracsesztetésével hazavágták a játékot.Fejlődni iszonyú lassú,instázás kis szinten felejtős,pedig az volt a jó eddig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 13:43:39

Ilyen előre befizetek gémekre én sem fizetnék. A subnauticát is ismertem, de csak a nevét míg meg nem jelent, most meg már buvárkodom jó ideje. 😄
Ilyen early access játékokba meg jobb ha nem öl senki komolyabb pénzt szerintem. Star Citizennél csak azt tudom mait néha GSO-n látok vagy másoktól hallottam. Egyszer biztosan elkészül. Ha már a jobb napokat is megélt Duke Nukem elkészült, akkor ez is elfog.
Már túl vagyunk a 3 részen a Brotherhood-ban - tehát: már biztos, hogy nem szúrják el a *****-k - , amikor kidob a szerver...
75 mark és 2 gömb oda - meg a félóra cd! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Itt az sgn is rendszeresen felmerül ez a téma a topikjában. Tagadhatatlanul megszedték magukat, és nem haladnak nagyon gyorsan, de sokan azt mondják ütemterv szerit dolgoznak és alapvetően tartják a terveket.

Szerintem megint a játékosok hülyesége, hogy egy két screenshotra meg igéretre elkezdték dobálni hozzájuk a pénzt.

Én magam is szkeptikus vagyok a játékot illetően, rengeteg dolgot igértek ami a jelenlegi technológiával tán meg se valósítható.. de meglátjuk.
Viszont tőlem előre pénzt nem kapnak az tuti. Való életbe is, a kőmüves csak akkor lát tőlem lóvét ha csinált is valamit 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.02.04. 13:31:36

Mert 160 millát kiszedett a playerek zsebéből, még sem készül majd el sohasem. Ez a problémájuk forrása. Magam részéről nem tudom, az egész játék nem is izgat fel. 😄
Csak a hype-ot látom folyamatosan izzani körülötte.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.04. 13:21:44
Biztos a loot-o-matic 3000 küldit tologatja. Kiskoromban én is onnan szedtem a lootot, az a mission már önmagában cheat, mert ugy spawnolja be az ellenséget hogy nincs pajzsa, azt csak hullik a loot.

Sajnos elég hamar eléred vele a napi foundry loot limitet (még a hajók feléig sem jutok amikor már nem dobnak lootot), szóval nem igazán nagy biznic

Na miért?
Jah biztos azért mert nem ingyenes.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 13:05:55

Jól hangzik, majd kapja a bant, aztán mehet a botolás tovább. Most ép a szerencsétlen star citizent v mi is annak a neve, szidják. 😄
Múltkor valaki hun cseten arról beszélt hogy egyszerre 4 accountal meg 4 low szintű karival farmolja a foundry küldit zöld itemekért valami bottal.<#wilting><#nyes><#vigyor>

Szerintem inkább vicces.<#vigyor>
Mindig vannak ilyenek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 11:41:31

Hun cseten ma is csak a sírás megy az omega grind miatt. Miért csinálnak úgy mintha fejükhöz fogott fegyverrel kényszerítenék őket rá?.. persze ez is csak költői kérdés volt. Már azt sem tudom miért foglalkozom vele. <#idiota>
Bug hunt-al van egy nagy baj,hogy valóban bug hunt.
Sűrűn beszokott bugolni.<#hehe>
Service sale.

Jó jez az elit(e) "Bug Hunt", csak ide is már naggyon felkészülten kell érkezni ((repus) kit-ek, XIV-es cuccok, és/vagy: ku'vajó csapat, aki vigyáz a hadnagyra is)...
Ezzel is "könnyen" és gyorsan lehet a dili'-t (és a repu'-hoz valókat) farmolni, akár csak a Brotherhood-dal, ha éppen jó a csapat!

Cseten azt mondták állítólag rengeteg colony provisiont lehetett bugolni valami doffal.
Doff xp helyett colony provisiont termelt.
Bár hogy melyik doff votl az nem derült ki.

EBC nélkül nem kell.
Csak T5 koloniával érhető el.
Olcsóbb lesz a zen.

Egy SCI Raider... <#wow1>
Kezdenek fejlődni a fiúk! <#taps>

Érdekes event van ma.

Több is van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.01. 18:01:27

Fene,azt is elfelejtettem hogy a földalatti bunkerben lehet rá pakolni bombarekeszt is,amilyenhez épp kedved van,akár gáz,füst gyujtó vagy szőnyegbombázáshoz támadna kedved.Az utóbbi a legdrágább,de brutális,de mint mondtam én békés vagyok,nincs is rajta ilyen.:

Jah azt kifelejtettem hogy a hasában fegyverzeten kívül még egy wehicle workshop és weapon workshop is megfér.Hátul be is tudsz állni vele kocsival.

Az előbb eszembe jutottál ahogy repültem haza felé,ezzel lehetne öldösni,helyből felszálló helikopter és egyben repülő is,menetközben lehet állítani hogy helikopter vagy repülő módban mész vele,páncélozott,autópilóta van benne,mellesleg a rakterében 3 lő állás van ahonnan ágyúval lehet osztani az észt.Elején hasán hátulján tetején ágyúk vannak.<#hawaii>
De én békés vagyok,csak közlekedésre használom,mivel arra nagyon jó,ha át kapcsolom heli üzemmódban leszállok vele az utcára.

Most épp a föld alatti támaszpontomra szálltam le,mivel ez az otthona,de bárhova ingyen lekérhető.
Egyébként azért sárga mert crew szinűre van festve.<#buck>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 23:56:53

Dilithium hétvége jön
A Bajor hajó tök fura.
Warp mag harc közben irtó idegesítő.
Közeli ellenségekre gombafelhőt köpdös.