Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglett a Delta Alliance-s ground szett is, de nem egy nagy durranás, még ha XIII UR-es is csak: inkább tankos - má', ha lehet rá ilyet mondani - , mint DPS-es. De, mivel a "Bug Hunt"-tal viszonylag könnyen beszerezhető, így egynek elmegy - a na' kuhl mellé.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sajna arról pont lemaradtam kariváltás miatt hogyan lesz a szerencse süti tribbli.De azt megtudtam hogy a Daring tribbli két hétre kel ki.<#hehe>#hehe>
Pedig ez a szerencsesüti tribbli érdekelt volna.
Az egyik klingonomnak ugyanis van,csak nem tudom honnan.
Jah azt is megtudtam hány százalék eséllyel lesz tribbli csíkos vagy foltos,de már nem emlékszem.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 00:03:47
NoP cseten például vagy félórát tárgyalták a tribbli tenyésztést.
Amiket írsz az nekem elégé fan spekulációnak tűnik, és drogos fantáziálásnak.
Az én drogmentes agyalásom eredménye inkább az h sztem alliance átmegy a gamma kvadránsba h a hur'q ottani jelenlétét csökkentse, és majd ebből lesz egy repu meg remélhetőleg recruit event. Vagy valami tök más. 😄D
Inkább megvárom h Cryptic mit prezentál aztán mehet pif puf és a bum bum.
Admiraltyzok és most nem tudom a cseten szopatják a népet vagy tényleg igaz amiket írnak?
A dominium tényleg el lesz üldözve a gamma kvadránsból és mint valami migránsok be fogadjuk őket?
Így lesz dominium játszható faj?
A dominiummal új hajó osztály is jön ami egész más játékstílus mint az eddigiek?
És valami új cucc is jön velük,mint a romákkal a warp singu mag.
Ha a Fek'lhri is ellenség lesz vajon jön végre T6 karfiol?
Állítólag a Fek'lhri-vel is összefognak ezek a Hur'Q-ok.
Vagyis azokkal puszipajtások lesznek hogy elpusztítsák a klingonokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.05. 16:50:10
Ezzel sem kell már vacakolni,csak az admiraltyt kell még húznom neki.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.05. 10:30:23
Jó gondolom a flottás alapból Ur.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.05. 10:29:19
Ez az időutazósdi már nagyon unalmas.
discovery:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.05. 09:46:48
De egyébként ezek a Hur'q-ok azok akik a legutóbbi Star Trek filmben is benne voltak?
Nem ténylegesen csak említve.
Mert még valaki azt is mondta hogy ezek a gyökerek hagyták hátra azt a kolóniát meg gépeket ami Beyondban is volt.
Kiderült hogy Lorca nem az akinek mondja magát,vagyis Lorcának Lorca csak nem a mi univerzumunkból.A klingonok állnak nyerésre a háborúban.Nézd meg érdemes!
A régi sztori szerint,valami olyasmi volt hogy valami U.S.S. Discovery-t lőttek le.
Nyomj egy kis spoilert.
Ds9 és Enterprise sorozatban voltak említve.Valszeg a dominium is azért tért vissza mert az ő hátsójukat is szét akarják rúgni..Meg valami olyan is volt hogy talán le paktálnak a Fek'Ihri-vel is.Közösen akarják szétkapni a klingonok búráját az ezer évvel ezelőtti vereség miatt.
Még én sem fizettem ilyen EA cuccért,ha már kijött ok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 14:12:22
Mivel elég pvp-s a játék nekem így felejtős,ha nincs nyugis békés élet akkor nem izgat.
A játékot annó 2014 legkésőbb 2015-re igérték,amúgy nagyon pofás és jól nézki meg minden,de nem hiszem hogy teljesen működni fog,az jó elgondolás hogy egy hajót ténylegesen legénységnek kelljen vezényelnie,de ez hosszútávon nem fog menni,úgyis mindenki kapitány akar lenni vagy saját hajót akar.Elgondolásnak jó de szerintem hosszútávon nem megvalósítható.
Én is inkább saját kis bányászhajóval járnám az űrt békésen bányászgatva,de úgysem lenne rá esély.
Valszeg a WoW is megy a levesbe megint,most pvp kieg jön,skálázódó világgal meg insták újracsesztetésével hazavágták a játékot.Fejlődni iszonyú lassú,instázás kis szinten felejtős,pedig az volt a jó eddig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 13:43:39
Ilyen early access játékokba meg jobb ha nem öl senki komolyabb pénzt szerintem. Star Citizennél csak azt tudom mait néha GSO-n látok vagy másoktól hallottam. Egyszer biztosan elkészül. Ha már a jobb napokat is megélt Duke Nukem elkészült, akkor ez is elfog.
75 mark és 2 gömb oda - meg a félóra cd! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerintem megint a játékosok hülyesége, hogy egy két screenshotra meg igéretre elkezdték dobálni hozzájuk a pénzt.
Én magam is szkeptikus vagyok a játékot illetően, rengeteg dolgot igértek ami a jelenlegi technológiával tán meg se valósítható.. de meglátjuk.
Viszont tőlem előre pénzt nem kapnak az tuti. Való életbe is, a kőmüves csak akkor lát tőlem lóvét ha csinált is valamit 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.02.04. 13:31:36
Csak a hype-ot látom folyamatosan izzani körülötte.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.04. 13:21:44
Sajnos elég hamar eléred vele a napi foundry loot limitet (még a hajók feléig sem jutok amikor már nem dobnak lootot), szóval nem igazán nagy biznic
Jah biztos azért mert nem ingyenes.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 13:05:55
Mindig vannak ilyenek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 11:41:31
Sűrűn beszokott bugolni.<#hehe>#hehe>
Service sale.
Ezzel is "könnyen" és gyorsan lehet a dili'-t (és a repu'-hoz valókat) farmolni, akár csak a Brotherhood-dal, ha éppen jó a csapat!
Doff xp helyett colony provisiont termelt.
Bár hogy melyik doff votl az nem derült ki.
Csak T5 koloniával érhető el.
Olcsóbb lesz a zen.
Kezdenek fejlődni a fiúk! <#taps>#taps>
Több is van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.01. 18:01:27
De én békés vagyok,csak közlekedésre használom,mivel arra nagyon jó,ha át kapcsolom heli üzemmódban leszállok vele az utcára.
Most épp a föld alatti támaszpontomra szálltam le,mivel ez az otthona,de bárhova ingyen lekérhető.
Egyébként azért sárga mert crew szinűre van festve.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 23:56:53
Warp mag harc közben irtó idegesítő.
Közeli ellenségekre gombafelhőt köpdös.