Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spire Tac konzol alapból mk12 volt mindig.
Sci és engi konzolból lehet venni mk10-et akár.
Nézd meg a colony-s konzolokat,abból lehet van kisebb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.28. 12:31:08
Ez érdekes lesz tac és engi karimon, ami Protomatter konzolokat használ már. Most szépen töltik a hull és a pajzsot, valamint pvp-n és keratban is mindenki ezt használja. Erre rájön ez.
General:
Pahvo Dissension:
Crystals and Agonizers are no longer interact able when the mission has been completed.
Adjusted various rock placements that was causing them to float.
Resolved an issue that was causing the Universal Kit Module - Crystal Prism to not appear properly on lower resolutions.
Resolved an issue that caused some shield FX to not completely cover the Gagarin.
Systems:
Activating "Rebounding Resonant Frequencies" (Vulcan T'Pau console) no longer triggers a 15sec shared cooldown with some Bridge Officer Abilities.
Resolved an issue with the Console - Universal - Approaching Agony, where the damaging cloud was expiring after 20 seconds, instead of the intended 40 second duration.
Updated the cloaks on the M'Chla and Qugh to use the appropriate FX.
Resolved an issue that caused the Entwined Tactical Matrices trait to activate the buff from Protomatter Matrix Infusers.
Resolved a typo in the Universal Kit Module - Crystal Prism tooltip.
Mellesleg bónusz mark hétvége lesz.
Ez a boff eszement ronda,egyébként egy nagy nulla,semmi űr traitje nincs.
Pofátlanság hogy ilyen nulla julit raknak egy drága pack-ba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már a neve sem piskóta.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.27. 20:00:43
Lesz vagy sem?
Lassan az összes fed karim eléri a dili limitet és nem tudom érdemes-e várni vagy sem.
Bár most elég drága a zen.
Plusz Picard meg a rajzfilm, és ami még jön.
Kristályon a hajóm amin csak faw és spread meg tac team és pattern beta skill van valami szartól overloadot kezdett lődözni,de nem csak én hanem mások is,ez valami új boxos trait vagy buff vagy mi a szár?
De mellé még hülye vinnyogós hangja is volt.
Holnap meg valami nagy leállás lesz.
Valami 6 órás nagy karbantartás.
Engem már csak az zavar, hogy közben nerf-elték a boff skill-ek cd-jének a csökkenthetőségét, mert kísérleteztem volna egy romulán/krenim alakulattal, hogy az intel és tac skill-ek ne üssék egymást annyira, de a kritikus találatok száma se essen nagyon be.... <#rinya>#rinya>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Eclipse-t utáltam már Delta bejövetelekor is.
Leggyakoribb az
A végén még összehozzuk egy jó hajót, ahol a (nagyobb) pontcélokat a override3 és surgical3 páros szedi a tömeget meg a fire at will III oszlatja! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.27. 08:09:52
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Általában 800misi és 1 milliárd körül volt ha jól emlékszem.
Mert nekem úgy rémlik hogy igen.
Astika és whitering barrage mellé meg ha jól emlékszem exen lehet venni olcsó Superior Area Denial traitet,na meg a nem olyan olcsó Target Rich Environment traitet.Klingonnak és romulánnak olcsóbb,fedesnek kell az intel drenya.
On Emergency Power to Weapons (doff skill, ami aktiválja):
-50% Weapon Power Cost for 30 sec.
20% Firing Cycle Haste for Energy Weapons for 30 sec.
A 2 együtt jelentős energiafegyver sebzésnövekedést okoz - eccerű, de nagyon hatásos.
Az Astika trait-je:
+1(néhol +2!) All Power Settings for 15 sec per target hit while Cannon: Scatter Volley or Beam: Fire at Will is active.
Megnöveli a találatok számával az energiaszinteket, amint a 2 skill egyike aktív (max. 10x egyszerre): +1-el nem olyan nagy szám, de ha +2, akkor azért elgondolkodtató... (az ágyús Withering Barrage mellé "kötelező"😉
De az
A Paladin Temporal Battlecruiser trait-je:
When you get a critically hit (Stacks up to 3 times):
+10% All Damage for 15 sec
+1% Critical Chance for 15 sec
Tipikus PvP trait, mer' PvE-n lehetetlenség annyit benyelni, hogy ez megérje.
Az Arbiter és Astika trait-jének rajzolata mutat némi hasonlóságot, de messze nem egyezőek! A kettő együtt, egy
Nem tudom mennyi most az ára,de trade cseten pont ma láttam hogy valaki 50 kulcsért akart venni.
Másik plata mondták hogy lesz jem hajó az más hogy mikor és hogyan
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.02.26. 21:53:49
Azt hittem van valami képed esetleg.
Kíváncsi lennék vajon mi féle.
Nekem fura volt hogy az idén évfordulóra nem jött ki 9 darabos szuper pack.
De remélem még jön előtte főnix event,mert vennék vagy 15k zent.
Legalább is cseten ezt állították,vajon ez csak új lekvár sztori vagy új hajók is jönnek?
Tudsz róla valamit?
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.02.26. 18:28:33
😄D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.26. 17:21:41
Az Arbiter után 12 milla EC-vel/500 Zen-nel (mínusz akciók %-kai), vagy 100 repu' mark-kal meg van egy flottás BC-je (is), ami az admiralty-ban is bevethető...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.26. 16:49:24
De én új karival,akinek még repuja sincs,Gagarin veszett erős,gondolom nem véletlenül,hogy vegyék a packot.
Az előző disco hajó sehol sincs hozzá képest.
Én megvettem a packot,de még csak a Gagarint próbáltam ki,az baromi erős.
Egyébként a KDF a bulisabb oldal.
Csak kevesen játszanak a klingon oldalon.
Az Arbiter-rel egy nagyon hasznos és emiatt kötelező trait-et is megszerezne -> (tisztán) energiafegyverekre építkezni még mindig a legolcsóbb és legegyszerűbb dolog az STO-ban.
A kdf oldalon a contraband "végtelen" elérhetősége az, ami miatt kell náluk is indítani pár karaktert. Ezek lehet, hogy nem lesznek minden jóval felszerelve: "csak" rabló-gyilkos doff-küldetésekre járni elég bármilyen hajó egy jobb hajtóművel (meg a zen-store-ban megemelni náluk a doff-limitet és a hátizsákjuk méretét), de ők tudják biztosítani a többi karakter napi dili'-finomítási limitjének az 1/4-ét - napi 10-15 perc ráfordításával/karakter, ami 3-4 fed-est is ki tud szolgálni, ha jó a "termés" (nem mellékesen: a zűrben gyártott és rabolt holmival, hetente megvan nekik az egy milla EC is, ha meg még ex'-re is eljársz velük a jobb cuccaikkal...).
Ráfordított anyagban és -időben (mire f2p-ként kitermeled a "gondtalan" admiralty-záshoz szükséges hajóparkot) és megtérülés tekintetében ez még mindig veri az admiralty-t is, hiába is lett mára túlkorlátozva 20 óránkénti 2k dili'-re az 5 db contra' beváltása a biztonsági tiszteknél.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.26. 15:49:23
"Hajókázni" meg a trait megszerzése után (hajócsatákban XP-t szerezve az Arbiter-ed eléri az 5. szintjét) a nagy testvére, a flottás változata már elégséges tud lenni: +10% HP, +10% pajzs és +1 konzolhely az alapváltozathoz képest.
Ha meg megvan a zen-es verzió - Arbiter (pakk) - , akkor már a flottás változat is csak az 1/5-ébe kerül FSM-ügyileg, ami a legdrágább része az üzletnek.
EZÉRT fog neked feltétlenül és az elsők között kelleni az Arbiter!
Mint írtam már alább: ez a "játék" sem "megnyerhető" 1-2 hónap alatt, sokkal több idő kell hozzá - és bankkártyával is csak pár helyen lehet gyorsítani, könnyebbé tenni az előrejutást, ami magát a "játékba" ölt időt sokkal nem rövidíti meg -> az event-ek, sztorimissziók ua időbe fognak kerülni fizetve is.
Fleet mark ügyében meg lammaer kolléga alább megírta a tutit: sajnos, itt sem lehet egyből magadévá tenni a szükséges, jó pár százezres tételt...
Köszi, majd megpróbálkozom ezzel is akkor.
Csak az Arbiter megvételével csak a föderációs és a föderációhoz csatlakozott karaktereknek lesz elérhető a hajó és így a trait-je is -> a KDF-oldalit még mindig meg kell venned, hogy a klingon oldal is hozzáférhessen. Ha egész áron számolunk, akkor meg már a pakk éri meg jobban, mert úgy a "romulánoknak" 2x lesz meg a hajó (föderációs és romulán variáns is), ami csak jól jöhet az admiralty szempontjából.
Viszonylag gyakran szokott villámleárazás is lenni, amikor 20-25-30%-kal olcsóbban lesz elérhető 1-1 kategória a zen(vagy lobi)-store-ból és ilyenkor vásárolva jelentős megtakarítás érhető el, játék- és valós időben is -> CSAK AKCIÓKOR VÁSÁROLJ!
Kezdőként, amikor repu'-t kell húzni - és dili'-t fölhajtani - , kötelező eljárni az event-ekre, mert mára már csak ezek maradtak a játékban, mint viszonylag gyors és megbízható mark- és dili'-források (meg pár STF)! Most is van egy, ami fut, Pahvo Dissension néven és egy ground lövölde az egész (tac karaktereknek nem a legkedvezőbb)...
Ha gyártasz romulán oldali karaktereket, akkor azok romulánok legyenek, mert a mai metában a kritikus %-aik nagyon is meghatározóak tudnak lenni, de ez áll a domíniumosokra is: a zen-es Jem'Hadar-variáns az űrben is megkapja a %-okat és így sokkal hatékonyabb tud majd lenni, amikor már a felszerszámozására kerül sor -> Jam'hadar-t csak
(Egy hátránya van a romulánoknak: mind a saját, mind a "fed-es" warp core-t - pl. event-es ladikokhoz - meg kell szerezni nekik, hogy gond nélkül hajózhassanak.)
Piszok időrabló 8-10 karakterrel event-ekre járni, de hidd el, "megéri", mert utána egy időre biztosítva lesz számukra a napi dili'-limit és a repu'-khoz az alapanyag is.
A "nagyok" szerint 20-30 karakterrel csak admiralty-zva (karakterenként napi 5-10 perc), havi több 100k dili' (és EC) is kinyerhető (a pass token-ek használatával)!
Ha lehetséges, meg kell kérni valami fejest a flottában, hogy indítson NEKED pár olyan küldetést ahová pl "Coordinate Colonization Efforts" ahová prisoner doffokat lehet betenni (meg némi egyéb dolgot mint 1500 provisions meg ilyesmi. Cserébe te vállallod hogy azt a küldit mindíg teljesen feltöltöd (nem csak azt ami neked tetszik belőle). Asszem 25 percenként lehet ilyet indítani, igy azért lehet némi FCt szerezni. A fleetnek ugyan sok haszna nem lesz belőle (igaz kárt se okoz) de neked segit.
Őszintén szólva én nem vagyok oda az Arbiter-ért.
T5 változata T6 előtti időkben sokkal jobb volt.
Ha engi karid van akkor nem rossz az Arbiter,de tac vagy sci karinak már nem az igazi.
Legalábbis szerintem.
Akkor most erre az Arbiter-re gyűjtögessek? Redditen azt írták hogy az a hajó sem rossz ami a "Temporal Agent Starter Pack"-ban van 2000 zenért egy Temporal Battlecruiser T6 hajó. Melyikre gyűjtsek először?