Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy bírom ezt a csajt, mióta feltűnt azóta csak egyre menőbb lesz. 😄
A dilithium vs gomba eszmecsere nagyon adta. Stamets-t jól szétoltogatta minden jelenetében rotfl.
Abból úgyis kevés kell.
Nem drága az FSM.
Inkább vettem exen mint repuval bohóckodjak.
Főleg mert discovery karinak kell most FSM.
Annak nincs is T6 repu,mert kb az összes karival szartam a T6 repura.
A discovery eventes karinak is kell FSM,annak meg ugye úgysem lesz repuja.
Mivel T6 repu nem is ad értelmes jutalmat így nem is tökölök vele.
Ha nincs meg a zenes változat akkor 1 hajó 5 modul.
Vagyis a 12 repus token elég 2 hajóra.
Régen az omega volt az első a repuk közt most a gamma,szerintem ezért kevertem össze.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.12. 13:38:21
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Úgy látom nincs korlátozva mennyit lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.12. 12:33:51
Vagy megint bugolsz hogy neked repunként több FSMet is ad?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.12. 12:32:17
De végül is van 12 repu,az 12 fsm ha egyet lehet ki venni,bár tényleg gőzöm sincs mennyit lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.12. 11:04:47
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Tudod pont azért van sok karim,mert jó hecc klingon kis karival szórakozni.
Azért van olyan sok karim,mert kis szinten eszement jók a zenes hajók,klingon romulán kis kari eszement jó hecc,roma és klingon kis szintű konzolok annyira erősek hogy a küldizés vele eszement móka.Másból sem álla az űr harc minthogy hülyére szopatod az ellenséget lövöldözés nélkül.
Halálra lehet vele szívatni a küldiben az ellenséget.
Próbálj ki egy veled együtt szinteződő hajót egyszer és nem jössz azzal a baromsággal hogy mindegy.
Bár szerintem a mostani zenes szinteződős hajó bugos és kb le lőhetetlen,de gondolom egykor csak ki javítják.
Bár a Vesta bug évek óta nincs kijavítva,szal lehet ez sem.
Én a disco karimat a szintezős hajóval húztam,poén volt hogy 60-as szintű ellenfelek sem tudták lelőni 10-es szinten.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.12. 10:21:01
Viszont, ha nem sikerül a bizniszed, akkor gyün az eF-Ű-eF és visz mindent! <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha lesz discovery kari húzós event,arra az új disco packos hajók jók lesznek,mivel 1-es szinttől mehetsz velük.
A flottás változatot te mire megveheted az új eventes kariddal az nem két nap lesz.
Ha most olcsón felvásárolsz FSM-et a disco eventen szerintem szép kis áron el lehet adni.
Ha olcsón felvásárlod és drágán eladod kereshetsz vele.
A múltkori bevásárlásommal is jól jártam,majdnem háromszoros áron adtam el a dolgokat.<#hehe>#hehe>
1. Amíg a T6 Repu'-ja készül az adott karakternek, addig megülheti azokat a hajókat, amiknek a trait-jei majd kelleni fognak neki: boost nélkül a T6-ja lesz előbb készen...
2. Igen, a zen-es hajó megléte után flottásra váltani jobb (FSM-ban olcsóbb), de leírtam a 2 kivételt, amikor nem (amikor fölösleges dili'-pazarlás a zen-es hajó)!
3. Saját felhasználásra 100 mark-nál (napi egy elite kristály/advanced Infected/stb.) olcsóbb FSM-et se tőzsdén, se store-ban nem árulnak!
4. NEM üzletelni lesz az a FSM, hanem saját felhasználásra - így nem kell a drága acc'-bankhelyet lefoglalni vele!
5. Az 5x100 mark még mindig olcsóbb (azonnali fleet hajó), mint a több milla dili' (zen-es, majd flottás hajó), HA (jó) HAJÓ KELL!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.12. 09:28:57
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jobb a sima,nem tudom te kis karival hogy a fenébe fogsz fleet ship modult venni ha még t6 repuja nincs.
Jelenleg elég olcsó az FSM,párat vettem én is.Acc bankban jó helyen van
Zenes hajót még mindig jobb ha megveszed és utána a flottást.
Egyrészt admiraltyba is jól jön,másrészt viszont flottás változat a zenes konzolja nélkül nem sokat ér.
Így meg már nem biztos, hogy szenvedni kell a zen-es hajókkal, ha nem jó a trait-jük, vagy a konzoljuk, mert "fillérekért" lehet flottás verziód (már, amiből van).
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.12. 02:09:41
Magyar flotta most is megvan.
Tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 23:39:48
Úgy emlékszem valamikor nyáron osztogattak a rég nem játszó karaktereknek hajókat emailben.
Fed és Klingon.
Lehetsz sima Fed vagy klingon karival,de már lehetsz más is,jött két új Frakció a Romulán és a Jem hadar,de ezek nem önállóak,valamelyik meglévő frakcióhoz csatlakoznak ha letoltad a bevezető sztori küldiket.
Romulánok naprendszere megsemmisül,oda a romulán birodalom már csak romulán kolóniákon maradtak túlélők,akik kedvük szerint Klingon vagy Fed oldalra állnak.
Jem hadar sztori nekem kicsit katyvasz,de ők meg felszabadulnak a rabszolgasorból oszt mehetnek a bánatos francba.
És van két Fed még,TOS és Discovery karakter,ők nem választhatnak,az eredet sztori után átkerülnek automatikusan FED oldalra.
Tiszta vicc hogy van három 50-es szintű karakterem, és belépve rájuk látom hogy már tök jó kis cuccaik vannak és fingom sincs mi mire való, mindenhol tonnányi infó és csak kapkodom a fejem 😄 Mintha full kezdő lennék... Rég volt 2013... 😞
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.11. 22:19:22
TOS karakter a 2200-as években jár a sima fed kari a 2400-as években,a két karakter különböző idősíkon és galaxisban van.
Romulán,Discovery,Jem hadar és TOS karakter addig amíg el nem ér a sztoriba addig hogy csatlakozik a FED oldalhoz nem tud FED vagy Klingon karival játszani.Mert ő egy másik idősíkon vagy frakcióban van.
Általában 10-es szinten jön el ez,kivéve Jem hadarnál, ő alapból 60-as szinten kezd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 21:51:48
Nem is olyan rossz az a miracle cruiser.
Csak legyen spóra hajtóműves.
Megyek veszek fleet ship modult.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 19:41:49
De ne hogy rosszul rakd fel és áron alul megvegyék.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.11. 19:06:26
Launcherben "Connecting to Account Server..." -nél áll. Így hálálja meg a játék a visszatérésem 😞 😄
Van aki anélkül is végig tolja hogy VR cucca lenne a hajóján,múltkor is láttam 61-es karit akinek a hajója borzadály volt,először is fegyverek összevissza mindenféle,akna is torpedó is beam is cannon is,ráadásul nem egyforma,plasma polaron meg a franc tudja mi,oszt még is végig vitte a küldiket.
Bár nem tudom hogy az istenbe sikerült olyan vegyes fegyverekkel,de mindegy.
Már a deltás szaroknál járt.
Csak cseten kért segítéget hogy milyen hajót válasszon 61-es szinten.
Adtam neki vr fegyókat meg aegis szettet,oszt meg volt lepődve hogy milyen könnyű lett a játék.<#whatever>#whatever>
Az a baj, hogy belőled én is kinézem, te bugkirály 😊
Ha csak a sztorikat akarold letolni akkor egy értelmesen összerakott (lehetőség szerint a szinteden elérhető legmagasabb MK kategóriájú fegyverekkel felszerelt) hajóval szépen lehet tologatni és élvezni a küldetéseket. Fel fogsz párszor robbanni, illetve a küldetések ground részén még többször meghalni de különösebb tétje nincs a dolognak.
Ha tolni akarod az elite küldetéseeket (mert farmolni akarsz napői szinten a kismillió reputációt) oda viszont már fejlettebb, több grindet igénylő hajók kellenek.
De őszintén szólva, endgame tartalom nincs, az elite küldetések arról szólnak, hogy azért farmolsz elite küldetéseket, hogy felszerelhesd a hajódat jobbra, amivel az elite küldetéseket jobban tudod farmolni... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.11. 14:36:59
...és igen, nekem is van a mai napig is mk XII vr-ben feszejtő karakterem, aki köszöni szépen, de jól elvan, mer' a többi dolog jól össze van rakva körülötte!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.11. 13:18:20
Mert kellett a kihívás.
Trill engi karim ezért lett,ilyen hülyeségekre.
Caitian engi karim meg ground ökörködésre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 13:15:24
Na igen a kumari is tele van hangárral.<#buck>#buck>
Mert az olyan hangáros.<#hehe>#hehe>
Én magam varrtam rá két hangárt.<#eplus2>#eplus2>
Vagy nézhetjük akármelyik cruisert vagy sci vesselt.
Én olyan ügyes vagyok hogy tele raktam hangárral az összes nem hangáros hajót.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Neked az a mániád hogy szereted megszívatni az újakat ezzel az Mk15 epic gír mániáddal.
Azért mert neked nem megy a játék mk15 epic gear-el sem,nem biztos hogy másnak nem megy.
Érdekes módon nekem a leg idiótább karakterrel is könnyű a játék vr gear-el.
Pedig nekem aztán van pár olyan elvetemülten lökött karim amivel tényleg nehéz az élet,mert hülyeségre van nem dps-re.<#idiota>#idiota>
De érdekes módon nekem azokkal is fun a játék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 13:02:34
...
Szépen elrendeztem az omegáimat, számoltam, begyűjtöttem, ami még kell, erre kiderül, hogy nem 11.-éig, hanem 21.-éig tart az event -> robotolhatok még másfél hetet! <#hehe>#hehe>
Az érdekelne hogy mennyire lesznek discoverysek ezek az új hajók.
Disco enginek kéne már egy új hajó,de csak disco hajó jöhet szóba.
Kumaris tac karim flottás Dyson egyenruhában van,erre most a kariválasztón bugyiban meg valami mini felsőben feszített.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt hittem tán le jött róla a ruha,de nem,játékban nem is az van rajta hanem a Dyson egyenruha.<#hehe>#hehe>
És perverz is, mert a tholian ground endeavor csak a csupasz tholianokra adja meg a pontot, a felöltözöttre nem.
Pföj. 😄D
Kő kemény katona,olyan apróság mint hogy nincs levegő nem izgatja.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 12:09:08
Zöld cuccokban le lehet tolni az összes küldit,feltéve ha a karaktered nincs iszonyatosan elcseszve meg a hajód,teszem azt full torpedósra skillezed és a hajón van 7 féle beam.
Ha küldizni akar ahhoz nem kell semmi extra,akármelyik küldetést végig lehet tolni gyenge gearben is,mert úgy vannak meg csinálva,persze ha valaki atom béna és még azt sem tudja hol kell bekapcsolni a fegyvereket hogy lőjenek akkor nehéz lesz neki.
De a küldizéshez fölösleges flottás cuccokat venni vagy bármi egyebet,persze tudom neked Mk15 epic felszereléssel is nehéz a tutorial,de ne magadból indulj ki.
Sok kezdő karakter szerinted mind egyből epic gearrel tolja végig a küldiket?
Másik hogy én a mai napig sok karimnak nem is vettem flottás tac konzolt,mert anélkül is erős.
Amíg mk13 vr fegyverrel többet sebez a hajóm mint a többiek mk15 epic fegyverzettel addig fölösleges jobbat venni.
Nem kell a hajóra epic és mittom én milyen gear,csak akkor ha komolyan akar játszani,küldizéshez akár melyik küldis szett jó.
Nekem is van olyan hajóm amin küldis szett van,érdekes módon még is baromi erős.
A játékban annyi változás történt, hogy több lett benne a molyolás, a kötelező gyűjtögetés, ami különösen az 50. szint után fog érződni: a játékban az ellenfelek kezdenek teljes gőzzel üzemelni, míg a karaktered még csak a fejlődés korai fázisában leledzik, így (egyedül) túl gyenge a kihívásokhoz. A flottás rész pont ezért kikerülhetetlen, hiszen onnan lehet - a Repu'-n kívül - a jobb dolgokat beszerezni.
De, ha vannak karaktereid és hozzájuk időd, hogy farmolhass velük az alfának, akkor ez a rész is könnyebb és rövidebb.
Új frakcuiók és fajok jöttek,a játék totál átalakult.
Ha csak sztori érdekel meg a kikapcsolódás azt még most is megtalálod.
De a flottás részt nem nagyon értem,általában értelmesebb flottában nincs semmi féle elvárás hogy mennyit játszol vagy mit csinálsz.