Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bent vagy akkor is kidob minden féle ökörséggel.
Gondolom, az event végén mindenki szeretne felhalmozott készleteket és ezért leterhelt a szerver.
Végül is, a legjobb up termék nyerhető ki az evet alatt: kár lenne veszni hagyni a készleteket! <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sokszor kidobál a játék,vagy nem találja a szervert.
Talán ritkítani kéne az omega botokat.<#eplus2>#eplus2>
Sisko is el tudta intézni, hogy a Romulánok csatlakozzanak a kvadránsmegmentőkhöz, igaz, Garak vitte vállán az akció nagyját (...és ezzel ez a az egyik legjobb DS9-es rész is): nem kell minden jó cselekedetet a szarházi S31-re aggatniuk a szerzőknek.
Odo jól fogalmazott: a békepárti Föderáció mocskos és álságos dolgainak az önjelölt elvégzői a S31-esek! Azaz, sok jó nem köthető hozzájuk...
A vírusuk nem akadályozta meg a kvadráns legázolását, mert mire kifejtette volna a hatását, addigra a parancsok ki lettek adva és a mindent elsöprő gépezet mozgásba lendült. Itt megint Sisko-ék alkottak: Rom aknái és Sisko jó "kapcsolatai" a prófétákkal volt a kulcs.
...és mit is okozott a vírusuk?! Teljesen jogos megvetést és megalázást a Föderáció számára, amit csak félig-meddig tudtak helyrehozni a Dokiék az ellenszer "elrablásával" a S31-től, mer' a felelősségvállalás sem sajátja a "dicső" S31-nek!
Az, hogy a Föderáció egyedül sem képes önmagát sem megvédeni ez már az alapfelfogásából is következik, nem csak a teszetosza vezetésből és ezt a kettőt a S31 sem tudja megváltoztatni, nem is akarta - hiszen akkor már semmi indok sem maradna, hogy miért is kell létezniük ás ebből is látszik, hogy ők valójában inkább a "hatalmat" választják, mint a (tisztes) "szolgálatot" - , pedig ezek a legnagyobb gondjai a Föderációnak - ahogy a többi "birodalomnak" is: a vezetés nem tud utat adni a fejlődésnek, a kötelező változásnak és ez egyre nagyobb belső feszültségekhez vezet.
A Flottának megvan az elhárítása, aminek pont az volna a feladata, amit a S31 "magára vállalt", de ők "nyilvánosak" - és legalább félig-meddig meg van kötve a kezük (akármilyen felelőtlen őrültséget nem követhetnek el, mint a S31: "konzervatívabb" megoldásokat kell választaniuk) - , mint az összes többi birodalomé, igaz, hogy a romulán és kard'i szervezet inkább egy pretoriánus gárdaként működő, félig-meddig önálló "állam az államban" - de éppen ezért ez a két birodalom is áll legközelebb a széthulláshoz, ami a kard'ikkal meg is történik a DS9 végére.
Sz'al, még mindig nem lehet semmi pozitívval megindokolni a S31 létezését, csak azt, hogy a S31 léte bomlasztólag hat a Föderáció egységére, így magára a Föderációra is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hiszen mindig hót titkos bagázs volt,olyan titkos hogy a tagok sem tudták hogy létezik.<#buck>#buck>
Erre discovery-ben meg nyíltan flangálnak hogy ők az s31 szigorúan titkos de mégsem titkos szervezet.
Vérszegény Europa helyett kéne valami új discovery hajó a discovery karimnak,de remélem jön klingon is.
Nagyon jó lenne.
Ha van bármi infód szójj.
Telóról is figyelem a fórumot.
Ami a S31 illeti, kár démonizálni őket, ők csak az a szükséges rossz ami ahhoz kell h megvédjék a paradicsomot. És őszintén, ha olyan helyzet adódna, itt bárki ugyan azokat megtenné amit ők. Ami jelen esetben csak annyit takar h megvédték az új klingon anyát h hatalmon maradhasson, és ezzel elkerülve a háború újbóli kitörését. Ez pedig dicséretes. A másik véglet pedig amit Slone egysége művelt h megfertőzte az alapítókat egy halálos betegséggel. Amivel végkép átléptek minden határt(szvsz a legkönnyebb utat választották). De ne feledjük h egy olyan háborút vívtak ami milliók halálát okozta, és még több áldozat is lehetett volna, ezért végső megoldásként minden bizonnyal ezt a megoldást választották(itt megkérdezhetnénk h szükséges-e volt 2x atombombát rádobni japánra, vagy sem). Aztán persze tudjuk h végül találtak alternatívát bátor csillagflottás fiatalok. Juhé. Így a szekció elég nagy skálán mozgó szervezet. Annyira titkos h sem a Tal shiar sem az Obsidian Order nem tudott a létezésükről. Eme 2 másik titkos szolgálat rémtettei viszont messze felül múlhatják a szekcióét. szvsz.
Tetszett a Shield-es hasonlat. Coul fia ftw.
Na akkor Tahitin találkozunk, mert az egy varázslatos hely.. <#wink>#wink>
Az idén nem lesz eventes zenes pack?
Fasság,már úgy vártam az idei zenes packot.
Legalább valami discovery szarság jönne.

[email protected]
Sto acc
@xchabeex
Megtaláltok a fészen is Szentgyörgyi Csaba néven
Remélem sokan jelentkeztek!
Így egy renitens, a legitim hatalommal szembemenő bűnszervezet, semmi több!
Az, hogy milyen magas rangú "támogatói" is vannak csak a veszélyességét növeli és a Föderáció gyengeségét mutatja.
A kgb-cia (elméletben) egy nevesített vki kezében van, aki parancsol nekik, aki számon kérhető, de a S31 a saját útját járja és még a Flotta is letérdel előttük és dobja el az eszméit, ha ez a titkos társaság (tehát teljesen törvénytelen, hiába is hivatkoznak holmi alcikkelyre, amivel a legitimitásukat akarják bizonygatni) úgy akarja azt.
Mert nincsenek uppolva.
Nem is rossz úgy hogy még sima vr küldis fegyó is van rajta.<#hawaii>#hawaii>
CLR—Infected Space<4:08>4:08>— Dmg(DPS) —Dahak 19 074 284(78 495) Brutus 10 433 166(42 069) Aster 8 436 528(34 156) Essal 8 095 108(32 642) Benjamin 1 768 391(7 368)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.05. 14:55:17
Állandóan vmi negatív dolgot vizionálnak (ha véletlenül létezőt, akkor azt túlságosan felnagyítják) és gyakran addig ügyködnek a háttérben, a legaljasabb módszerekkel, amíg az meg nem valósul, természetesen az eszközeikből fakadóan a legsötétebb módon, és így fennen hangoztathatják, hogy ők megmondták előre...
Remélem, nem akarják tisztára mosni ezt az alantas társaságot, semelyik sorozatban/filmben sem!
Már nem emlékszem melyik évadban volt róla szó vagy melyik részben.De eredetileg idegen ellenes valami szarság volt.
De én így emlékszem rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.05. 12:00:46
😄D
Ha jól emlékszem akkor Ds9-ben volt hogy csak emberek lehetnek a tagjai nem?
Meg sok klingonnak látszó lény. Hiába változtattak rajtuk s2ben, még mindig nem látom bennük a klingont. Ránézek, és csak valami torzszüleményt látok, ráadásul a maszkok nekem nagyon a mű érzését keltik. Nem vágom. Ettől függetlenül klassz epizód volt ez is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.05. 00:53:36
Sokkal vacakabb volt mint STO-ban,ott még az exen is dilivel kellett fizetni,ha jól emlékszem.
Transaction log szerint.
Azt tudom hogy 2012-ben nyáron jól felnyomták az árakat.
Majdnem megvolt az Intrepid ára és hirtelen megváltoztatták az árakat,mindennek feltolták 25%-al az árát.
Nekem be kattant megint a játék,elkezdtem letolni az ikony küldiket jem karival,de az utolsó akkor sem elérhető ha már az előzőeket megcsináltam.
Őszintén szólva a j k édes mamáját annak aki tele rakta az ikony küldiket istenverte videókkal.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.04. 15:33:08
8k dili/ nap/kari.
Viszont nincs limitálva a napi max megszerezhető finomítatlan dili.
Ha átmész neverwinterbe ott az is limitálva van hogy egy nap mennyi dilit szerezhetsz be.Ott nem lehet csak úgy farmolni,pár k dilit beszerezhetsz utána többé nem kapsz dilit.
Meg van adva hogy ebből ennyi abból annyi dili jöhet,de nem sok.
Főnix event kellene és egy új flotta épület.
Kíváncsian várom, hogy melyik jön előbb: a T6-os Karfiolod, vagy a napi finomítási limit. <#wink>#wink>
A lényeg, hogy elhagyják a Phoenix mellől a Zen-árfolyamot felverő akciókat, akkor még lehet esélyünk a 300 alatti váltásra!
Az meg hogy 450 meg 500 is volt egyenesen ökörség.
Szerintem valamelyik másik ARc játékban akartál venni zent,mert ott előfordul bőven 450 meg afölötti ár.
Azért mert steamen valami dinnye azt írja majdnem 450 nem is jelenti azt hogy annyi valóban.
Ha én be írom hogy tud repülni a discovery karim elhiszed?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.04. 13:50:42
Ezt onnan tudom, hogy mindig a legrosszabbkor vettem/kellett vennem Zen-t.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.04. 13:43:55
Ha jönne új flotta épület csökkenne,vagy új főnix event.
Az utóbbi lehetséges.
Új flotta épülethez új értelmes kieg kellene.
Viszont egy vagy két hét és jön az új zenes hajó pack,ami az elmúlt évekkel szemben valszeg csak fedes lesz újra.
De mivel a legtöbb játékos fedes így valszeg felmegy a zen ára,jön új promós hajó is,ami miatt újra csak fentebb mehet.
Zen jelenlegi ára annak is köszönhető hogy az őszi disocovery kieggel volt valami dili bug,ami miatt egyeseknél rengeteg dili lett és adják el folyamatosan.
Aztán jöttek a flotta épületek és a zen ára lement a béka segge alá,2013 karácsonyán már 88-ért vettem a zent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.04. 13:21:17
Ne izélj már,én hét éve játszom a játékkal de sosem emlékszem ilyesmire.
Ara sem emlékszem hogy valaha elment volna a maximumra.
Arra igen hogy volt már 350,de 450 meg max,ezt szerintem álmodtad nem?
Emlékszem rá amikor 88 is volt,de 450-re nem.
Aztán, vagy lesz vmi, amivel csökken (1-1,5 év múlva, mint legutóbb - hogy tudtam örülni, amikor már csak 450 volt a Zen...<#hehe>#hehe>) az árfolyam, vagy nem...
Amíg a tv-sorozat vonzza az újakat, addig nem nagyon fognak a f2p-réteggel (a játékoslétszám megtartásával) törődni és hagyják/hagyhatják elszállni a dolgokat.
SZERINTEM:
A helyzet az hogy a közeljövőben ennél csak drágább lesz. Jelenleg nyugvópotnon van, egyelőre nincs pack a láthatáron ezért nincs felbojdulva a méhkas.
Olcsóbb egy darabig várhatóan nem lesz, a legutóbbi phoenx box eventet meg se érezte a dili árfolyam (gyanítom már senkit nem érdekel a főnix), várhatóan nagy dili igényű dolgok (új flottás épület meg ilyesmi) nem jelennek meg, igy ha kijön az új pack, akkor csak még feljebb fog menni a zen.
Szóval, én azt monanám most váltsd be, mert ha jön az új cucc el fog szállni a zen ára.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.04. 12:25:30