Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vestában ülsz ugye? ez alapján nézd a skill fát dps ligás build
Akkor megvárom a holnapot hogy leírd a tutit. De remélem valami olyat fogsz mutatni amihez nem kellenek high-end cuccok 😄 Csóró player vagyok, alap hajókkal... 😄
Ha sci karinak akarod akkor nagyon nem az igazi.
Egy szimpla egyszerű sci kari az talán gravity well-el a legegyszerűbb,particle generator skill neki dögivel meg control expertise.

SCI karakter, lentebb írtam úgy 4 hsz-el ezelőtt 😊
mihez lenne ez?
Valami ilyesmit képzeltem, ilyen mindenből egy kicsit... 😄 Ilyen támadó - healer szerűségnek, némi skillekkel amik adnak a túlélhetőségekre is. Lehet nem túl jó ötlet, ezt meg az Engit ilyesminek képzelem el... Enginél többet pakolnék SCI skillek helyett ENG-re. Egyelőre csak PVE érdekel, PVP-t nem fogok játszani szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.15. 00:45:01
amúgy plata jó dps a gagarin amúgy az a skill amit gyártottál nekem az ön healelős buildhez van és pont azért kértem 😊 kiváncsi leszek a dps league-es megoldásra
Azokat R&D fülön tudod elkészíteni.
Special project és talán traning manual.
Kell hozzá egy Padd.
Ha jól emlékszem.
A sci meg engi részről írok holnap,állati álmos vagyok már.<#buck>

Meg pl. van a ground talenteknél az alsó csík ahol megkapom azt hogy teszem azt meg tudom tanítani az officerjeimnek a "Sonic Pulse III"-at. Hol tudom én ezt valóban meg is tanítani nekik? Néhol eléggé kaotikus számomra a kezelőfelület és egyszerűen nem találom a megfelelő menüpontokat. Vagy valami NPC-nél kell ezt megtenni? Néztem a Bridge Officer Trainer-t de ott sincs ez az ability.
SCI és ENG-nek van valami értelmes buildja? A TAC karimnak találtam egy egész jót, viszont a másik kettőre ötletem sincs és főleg hajó specifikus buildet találok csak hozzájuk, így gőzöm nincs mire kéne kigyúrni amik viszonylag jó "general" buildek. A SCI-mnek jelenleg egy Multi-Mission Recon Explorerje van, az ENG-nek pedig egy Assault Cruiser Refit. Milyen lehetőségek vannak ezzel a két karakterrel? Mindegyik 50-es szintű jelenleg így elméletileg a talentfára megvan az összes elérhető pontjuk.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 22:39:17
Bár a Gagarin nagyon jó kis cruiser,Europa után igazán üdítően jó hajó.
De tele van idióta buggal,láthatólag valami kissebb hajóra rakták rá a gagarin külsőt,különböző repus vagy szettes képességek vagy skillek nem a hajó elején látszódnak hanem a hajó belsejében vagy kb a közepén a hajó textúrájába bele állva látszódnak.
A pajzsa is kb fele akkora mint maga a hajó.

Researc & Development Packkal.
Mindjárt visszakeresem azt a hozzászólást.
(Személyes megjegyzés: 5-6M EC-ből ezzel csináltam 100-200-at (azóta persze csak 60 van))
EC-t hogy lehet valahogy hatékonyan farmolni? Nekem amúgy nincs bajom a karihúzással, 3 karit anno felhúztam 50-ig küldikkel. Most csináltam újabb 3 karit, meglátom meddig fogok egyel eljutni, lehet felhúzom a nagyokat is maxra...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 20:28:33
Karit húzni nem nehéz,csak okosan kell csinálni.
Igazából jó doffok kellenek neki és pár reserch assigment és már is 52-es szintű,akkor adsz neki hajókat admiraltyba és már jön is a dili meg az xp.
Sok karimat nem úgy húztam hogy küldiztem vele,egyszerűen vettem exen research assigmentet,be adtam neki és dőlt a szint.
De sok karimat még rendesen húztam 50-ig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.14. 19:55:06

Maguktól húzták fel magukat.
Toltam admiraltyt velük és dölt as szint.
Ebből pár kari eventes.

150-160 dil/zen árfolyamon vettem akkor, azt már nem bírtam odaírni... Én még 2013 nyarán

39 kari wtf... 😄 Jó sok zent költhettél a karakterekre... Nem volt unalmas ennyi karit felhúzni?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 19:26:23
Hááát.
Csak.
Ha most veszed meg akciósan 7.3k zen.
30% akció van rajta.
2013-ban karácsonykor a zen 88 volt,akkor vettem az ody packot.
Most van 39 darab maxos karim aki termeli nekem a dilit orrba szájba.
Így hogy megvettem a packot maradt még 69k zenem.<#circling>

"Csak"? 😄 2500 ZEN-t nem bírok összeszedni a T6 flottás hajómra 😊 5 Fleet ship token kell, aminek 500 ZEN darabja, exchangen is lehet venni, 10 millióért darabját 😄 7,5M EC-m van jelenleg... Egyébként vicces hogy emlékeim szerint 2013-ban kb fele ennyiért lehetett exchangen ZEN-t venni. Legalábbis a log szerint ennyiért vettem anno.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 19:19:54
Csak 7.3k zen az új pack.
A gagarin nagyon jó kis cruiser,de persze csoda lenne ha nem lenne bugos.
Olyan klassz visual bugjai vannak hogy csak na.<#eplus2>

na ná én is
Tudom, de lvl3 könnyebben lököm ki a légzsilipen mint egy max lvl nyomit. 😄D

Na de a gombás karid nem jó recruitra,ahhoz vadi új gombás kell.<#eplus2>

Régebben azt olvastam h állítólag a 3 részre bontott gombás story után jöhetne olyan. Most tartunk ugye a 2ik ilyen disco contentnél. Nyár elején akkor jön a 3ik. Aztán h mi lesz vagy mi nem lesz azt nem tudom. De jöhetne mert a gombás karim lvl3-as. Recruit nélkül pedig nincs miért kimaxolni.

Tudom.
Csak ránéztem a csóka csatornájára és láttam hogy van F is.
De kíváncsi lennék mennyibe fog kerülni a skin.
Hisz most a Walker skin-ért is kérnek lóvét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.14. 00:46:59

akk se új ody max skin
Te ugyanott van F is.

Jah,esélyes.
Múltkor is keverték a dolgot.

Tudod milyenek a népek könnyen kervernek
Nem tudom,de ez E nem F.

lehet h erről beszélnek
Arról tudsz valamit hogy márciusban kezdődik-e a discovery recruit event?

Jah,én Voth-ra gondoltam,kevertem tholiannal.

Állítólag a game fileokban megjelent egy új orb weaver.
Tholian hajó jó lenne.
Én kinézem ezekből a pletyka fészkekből hogy keverik az Új Ody skint hajóval.<#hehe>
T6 Tholian hajókról már több mint egy éve volt pletyka,akkor készültem is rá hogy kell a T6 sci,és tettem félre rá pénzt,de nem jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 22:14:00

Csak annyit hallottam h még több disco hajó érkezik a jövőben mirror skinnel. Esetlegesen egy oberth, és tholian hajó vagy hajók is megkaphatják a jelenlegi maximálies tier upgrade-et. Nem hallottam semmilyen új Odyról, egyedül azt h lehet már kapni az Enterprise-F is 3d nyomtatással. Persze a játékban van új Ent-F model, azt a skin akár ki is adhatják, ha eddig nem tették meg. Passz.

Chak hallottál bármit is új Odyról?
Ki ment a fejemből,csak most jutott eszembe,de délelőtt valami új Enterprise F-ről meg új odyról vakeráltak.
Hogy lehetne új Ody ha van T6 Ody?
Állítólag meg jön.

De beteeg XD
na igen mindjárt szúrok be egy tweetett amint be sírtam 😄DD
2x04 Discovery sem adta alább, még jó adag öntrollkodás is belefért. :"DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy bírom ezt a csajt, mióta feltűnt azóta csak egyre menőbb lesz. 😄
A dilithium vs gomba eszmecsere nagyon adta. Stamets-t jól szétoltogatta minden jelenetében rotfl.

Én is csak a Chak nevű main karimmal nyomtam ki mindegyik repu-t T6-ig. Mind2 accounton. Jól jön az a repu item ár felező reward. Meg a többi. egyedül a t6 repu effekteket tudnám feledni. Mindig van egy életképtelen aki csak azt tudja spammolni. Mintha bárkit is érdelene a s*ara.

Viszont a retrain token jó ötlet.
Abból úgyis kevés kell.

Hát én nem félek tőle.
Nem drága az FSM.
Inkább vettem exen mint repuval bohóckodjak.
Főleg mert discovery karinak kell most FSM.
Annak nincs is T6 repu,mert kb az összes karival szartam a T6 repura.
A discovery eventes karinak is kell FSM,annak meg ugye úgysem lesz repuja.
Mivel T6 repu nem is ad értelmes jutalmat így nem is tökölök vele.

Pont ezért nem fog ártani az eladható fsm gazdaságnak. Ha valaki ettől félne.
Hát sok hajóra nem tudja felhasználni.
Ha nincs meg a zenes változat akkor 1 hajó 5 modul.
Vagyis a 12 repus token elég 2 hajóra.

Repunként egyet ad. Az jelenleg max 12. Akinek több fleet verda is kell, nem fog ennyivel kielégülni. A gazdaság pedig pörög tovább. Mint mindig.

igen repuként csak egyet lehet
Szerintem gamma repuból vettem ki azt a szart ezért van még omegában bent az FSM.
Régen az omega volt az első a repuk közt most a gamma,szerintem ezért kevertem össze.

Lol,lehetetlen,én kivettem és ugyanúgy ott van.<#fejvakaras>

Plata megint csal, mert karakterenként és repunként csak egyet lehet kivenni, ezt írja is a leírásnál ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.12. 13:38:21