Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam khitomer groundon a Disco setet (karbantartás előtt), és egy másik player is abban volt. Kurvára OP, végigvertük az összes borgot! <#boxer>#boxer>
Ha elolvassák és foglalkoznak vele akkor arról emailben kapsz egy vagy több választ is,ha simán zárják és nem foglalkoznak vele akkor eltűnik és nem is válaszolnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 19:06:20
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 19:06:20
Hát.. amit vártam javítást, az maradt sajna (doff-bound-bug, acc bank átméretezési bug).
Amúgy hol lehet a korábban leadott bug reportokat/ticketeket visszanézni? Mert nem találom sehol őket.
Amúgy hol lehet a korábban leadott bug reportokat/ticketeket visszanézni? Mert nem találom sehol őket.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Majd javítják.
Úgysem akartam kivenni.
Csak a fegyó szettet.
Úgysem akartam kivenni.
Csak a fegyó szettet.
Van némi bug a Disco repuval. A space set hajtómű elemét nem lehet kozmetikához berakni. <#eplus2>#eplus2>
Ja, nem baj alt accounton úgy sincs meg csak pár verda, ott is meglett a token. Legalább azt tudom mire költeni haha.
Nekem egyetlen t6 hajó nem volt meg Store-ból,mert úgy gondoltam hogy kell a francnak,az a heavy cruiser valami,arra váltottam be a kuponom,másra nem tudtam volna mert az össze többi hajó megvan storeból.
De mikor megyek eventes st-re kiírja hogy kapok 50 vagy 100 kupont újra,de számolni ne számolja a repuknál.
Mondjuk engem pont nem érdekel mert több hajó már úgysincs a storeban,de akinek nincs zene annak lehet szarul jön hogy nem lehet másik tokent gyűjteni.
De mikor megyek eventes st-re kiírja hogy kapok 50 vagy 100 kupont újra,de számolni ne számolja a repuknál.
Mondjuk engem pont nem érdekel mert több hajó már úgysincs a storeban,de akinek nincs zene annak lehet szarul jön hogy nem lehet másik tokent gyűjteni.
Most nézem, ha csak soloban a Buran-t szeretném megvenni, azt már nem lehet a tokennel. Nem túl széles a választék. Egyedül a pilot packok nincsenek meg, azokat engedné a tokennel h egy darabot megvegyek. A buran packot nem engedi egyesével. Érdekes. Vagy túl új a pack, vagy bugos, és azt nem érzékeli a rendszer. :D
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.06.27. 10:57:14
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.06.27. 10:57:14
Na meglett a téhat kúp-on. Kár h packra nem váltható be. :DD
Ja, az mekkora gyökérség.. ki nem s*arja le h kihúzta a repukat lol
Eleve barom ötlet volt.
Minden retardált ezt tolná mindenhol.
Mint azt a repus szivárványt.
Minden retardált ezt tolná mindenhol.
Mint azt a repus szivárványt.
Azért vették ki mert az egyik audio a konföderációhoz köthető, ergo rasszista rabszolgatartókhoz. Amiről nem is tudtak. Így kiveszik ezeket.
Ok,de én csak cseten láttam hogy erről beszélnek.
Nem voltam benne tuti biztos.
Nem volt link vagy ilyesmi róla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 07:51:16
Nem voltam benne tuti biztos.
Nem volt link vagy ilyesmi róla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 07:51:16
nem pletyka twitteren és facebookon is bocsánatot kértek emiatt és egyik platformra se fog jönni bármi ilyesmi
Ilyen baseball hangokat lehet majd vásárolni,vagy nem.
//www.youtube.com/embed/nnn325Cf7B8
Állítólag teszten a sok idióta hangtól lehetetlen játszani.
Mindenki ezeket nyomja és ezért álltak le panaszkodni és ha igaz a pletyka ki is veszik.
Állítólag teszten a sok idióta hangtól lehetetlen játszani.
Mindenki ezeket nyomja és ezért álltak le panaszkodni és ha igaz a pletyka ki is veszik.
Sajnos sok területen visszafejlődik a játék. Halál után nem tudod forgatni a karakteredet, nincsenek napszakok, nem kerültek vissza a földi patrolok, a deep space patrolok...
Azt mondják ki veszik az audió emote-kat,annyian hisztiztek miatta hogy törlik talán.<#hehe>#hehe>
Jaaa,azé,mert rizsán még a tavalyi hajó van és nappal.
Most naplemente lesz. Nem éjszaka, de ez is valami fenomenális, festeni való táj. Tribble-n néztem tegnap. A képet a reddites postból hoztam:

Nagyon nem akarom lelőni, aki szereti az ilyen tájakat, annak érdemes lesz majd körbenéznie.

Nagyon nem akarom lelőni, aki szereti az ilyen tájakat, annak érdemes lesz majd körbenéznie.
Én amíg bent voltam nem volt semmi változás a napszakban.
Vissza rakták az estét?
Én tegnap voltam ott,de semmi változást nem láttam.
(Spoiler) Viszont Risa gyönyörű lett. Jár a dicséret a fejlesztőknek.
Ez nekem már sok :D
Epic, de nem tűnik Star Treknek, inkább valami B-kategóriás scifi-akciófilm gonosztevőé lehetne <#hehe>#hehe>
Epic, de nem tűnik Star Treknek, inkább valami B-kategóriás scifi-akciófilm gonosztevőé lehetne <#hehe>#hehe>
Meg olyan, mint egy kecske feje, szép <#nyes>#nyes>
Ikony pajzs.<#eplus2>#eplus2>
Nausicaan hajó ezzel a texturával felér egy tökönrúgással. :DD
Bárhol,de mindjárt megnézem ott
Flottánál?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 21:32:13
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 21:32:13
Azt mond meg vannak-e az új hajóhoz elite petek valahol
Egyébként még két szép hajót is tudok mutatni klingon oldalon.
Guramba például,aki át tud változni harc közben.
Na és a másik kedvenc a Bortasq.
Na persze sok szép hajó van még klingon oldalon,de most ennyire jutott időm.
Guramba például,aki át tud változni harc közben.
Na és a másik kedvenc a Bortasq.
Na persze sok szép hajó van még klingon oldalon,de most ennyire jutott időm.
Ha érdekel a sztori érdemes végig tolni egy karival.
Egyébként későbbi epizódokban nagyon is ütős cuccokat fogsz kapni,traiteket,boffokat,szetteket.
Solana epizódoktól már egész tuti jutalmak jönnek.
Egyébként későbbi epizódokban nagyon is ütős cuccokat fogsz kapni,traiteket,boffokat,szetteket.
Solana epizódoktól már egész tuti jutalmak jönnek.
Voyager nem a képessége, hanem csak a sorozat miatt kell. :) Tankos hajót a romulánokat nézem. Azok tetszenek. A zöld a színem. :)
Sztori küldetéseknél még csak most értem el azokhoz, ami az összes fed frakciónak van. Romulán lvl50(Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan fogok fejlődni.). Most nem tudom, hogy dungeonokba járjak és úgy szintezzek(meg ugye kapom a reput is) vagy folytassam a maradék 15 szintre a sztori küldiket? Csak azért, mert érdekel a sztori és, ha nem adnak annyira fontos cuccokat a küldetések, akkor csinálom másik karival a sztorit és mivel a TOS-nál kevesebb küldetés van, gondolom majd mindet meg tudom csinálni mire 65-lesz.
Sztori küldetéseknél még csak most értem el azokhoz, ami az összes fed frakciónak van. Romulán lvl50(Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan fogok fejlődni.). Most nem tudom, hogy dungeonokba járjak és úgy szintezzek(meg ugye kapom a reput is) vagy folytassam a maradék 15 szintre a sztori küldiket? Csak azért, mert érdekel a sztori és, ha nem adnak annyira fontos cuccokat a küldetések, akkor csinálom másik karival a sztorit és mivel a TOS-nál kevesebb küldetés van, gondolom majd mindet meg tudom csinálni mire 65-lesz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az én kedvenc romulán madaram ez.
Sajna kronoszon marha sötét van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:44:15
Sajna kronoszon marha sötét van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:44:15
Ehh, a romulán hajók...
Én azóta nem tudom, mit gondoljak erről, mióta a DS9-ban a romulán szenátor hajója is így nézett ki, csak az befért az állomás dokkjába :D
(BTW rohadt jól néz ki mind a kettő)
Én azóta nem tudom, mit gondoljak erről, mióta a DS9-ban a romulán szenátor hajója is így nézett ki, csak az befért az állomás dokkjába :D
(BTW rohadt jól néz ki mind a kettő)
DE ÁLLATT ÍGY A destroyer :DDD
De ha már tank.
Az én legjobb tankom ez a romulán Didi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:12:24
Az én legjobb tankom ez a romulán Didi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:12:24
Hát ha szép cruisert keresel amivel lehet tankolni is én mutathatok egyet.

Nem mondom hogy ez a legszebb cruiser a világon,mert aki rá néz az úgyis látja hogy ez a legszebb.
Nekem legalább is.<#szeret>#szeret>
Tankolni is lehet vele meg ütni is.
Jah alapból nem ilyen csicsás,azért ilyen mert repus ikony pajzs van rajta,és minden spéci pajzs egyedivé változtatja a hajó külsejét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:01:51

Nem mondom hogy ez a legszebb cruiser a világon,mert aki rá néz az úgyis látja hogy ez a legszebb.
Nekem legalább is.<#szeret>#szeret>
Tankolni is lehet vele meg ütni is.
Jah alapból nem ilyen csicsás,azért ilyen mert repus ikony pajzs van rajta,és minden spéci pajzs egyedivé változtatja a hajó külsejét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:01:51
Kristályt told ezerrel,mindig ad 100 markot,így gyorsan felhúzhatod az összes repudat.
A Voyager egy tudományos hajó.
Tankolni inkább cruiser való.
A Voyager egy tudományos hajó.
Tankolni inkább cruiser való.
Igazából én annyira sok mindent nem szeretnék. Kell majd egy tank hajó(mmorpg-ben mindig tankolok), kéne majd valamilyen hajó az eredeti sorozatból és persze egy Voyager. Mondom, nem tudom mi merre a játékban. Nem tudom mit honnan kéne kivenni. Ma láttam csak azt meg, hogy a reputationnél miket lehet kioldani, meg hogy ilyen markokat kell gyűjteni. Csak csinálom a sztori küldiket meg lenyomom egyszer ezt a crystalline cataclysm eventet. :)
Specializáció is bejött. Ott se tudom eldönteni, hogy mire is kéne tenni...
Specializáció is bejött. Ott se tudom eldönteni, hogy mire is kéne tenni...
Kristályra várva valaki rám küldte a sok lökött petjét.
Disco Enterprise tényleg baromi sok petet tud kidobni.
Egy rahedli kis izé dongott körülöttem.

Disco Enterprise tényleg baromi sok petet tud kidobni.
Egy rahedli kis izé dongott körülöttem.

válassz ki egy fő karaktert , húzd ki neki minden repuját t5 re egyelőre ne t6 mer csak (ha még nincs ki húzva) majd kezd el finomítani a dilit ! ma számoltam ki jelenleg 1100 zen / kari ha van event egy két karival csináld meg ahogy kedved tartja fő karinál első sorba admi miatt az összes gaygesz t5 hajót vedd ki eventes hajókat ingyér hajókat is majd ha lesz főnix box akkor ott a voth meg hasonlókat azok op-k miután van fölös zened nem pakkos hanem sima hajót érdemes ki venni nevezetesen fednél az arbiter meg a gagarint ezek brutál hajó majd jöhet a következő kari fele mark kell t5 ig viszont nagyon sok dili jön be! fő karin ha unod a banánt csak admival érdemes foglalkozni és simétled úgy 30-40 kari ig mire oda jutsz addigra lesz annyi zenes hajód és egyéb hajód hogy a friss 52 es karidat egy szempillantás alatt admi farm karira csapd át 40 karinál úgy havi szinten jön be 11k! zen ami ha úgy számolsz 2 milliárd ec 3 havonta garantáltan árfolyam ingadozás szerencse stb... ez kell ahoz hogy év végére az embernek 30k zenje legyen vagy sok piize stb
ui: jelenleg ahogy néztem a megpörgethető gazdaság úgy 2-3 éve a béka feneke alatt van úgy 2 csilliárd fény évvel és az accelerátoron nincs akkora haszon ez az idő/pénz keresés legjobb módja így ferengi szemmel de lehet tévedek jah és loot boxot ne nyiss! :D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.06.25. 18:32:08
ui: jelenleg ahogy néztem a megpörgethető gazdaság úgy 2-3 éve a béka feneke alatt van úgy 2 csilliárd fény évvel és az accelerátoron nincs akkora haszon ez az idő/pénz keresés legjobb módja így ferengi szemmel de lehet tévedek jah és loot boxot ne nyiss! :D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.06.25. 18:32:08
igaz de ha meg van neki vmelyik starter pack kódja akk azokban fog ülni mint hogy egy nyári eventes hajóba üljön vagy amit daeus mondott ha netán meg van neki a bajori v a freki akk inkább azokat fogja használni
Köszi! Igazából csak próbálkozok, hogy mit is lenne érdemes már csinálni. Az első karakterem most lvl50 és úgy látom, hogy sok dilithium és zen kell a kesőbbiekben. Ebből próbálok következtetni csak. Endgameről fogalmam sincs. Szóval tippeket, ötleteket szívesen fogadok, hogy mit is csináljak, mivel érdemes foglalkoznom és hogyan. :)
Egyébként érdekes, hogy régebben, mikor kipróbáltam a játékot 2x is, nem fogott meg, de most nagyon tetszik. Van egy varázsa ennek a kicsit gagyi, egyszerű körítésnek. Olyan régi Star Trek fíling. :)
Egyébként érdekes, hogy régebben, mikor kipróbáltam a játékot 2x is, nem fogott meg, de most nagyon tetszik. Van egy varázsa ennek a kicsit gagyi, egyszerű körítésnek. Olyan régi Star Trek fíling. :)
az admirality dolgot ki hagytad! most gondold el 4+4+4 t6 os hajó +t5 ös változata így van 24 hajód kezdésnek és pl bajori hajó op lett meg ez a freki is elég használható és még menő is kezdetnek jó traitet ritkán szoktak jót bele tenni sajna de pár nap és ki derül az tuti tac lesz tán pilot 4/3 vagy hasonló a régi javítása
Próbálta valaki most felvenni az eventes projectet?
Tegnap az egyik flotta tag úgy gondolta felveszi a mostani projectet még pár karival és majd talán legközelebb befejezi,de meglepetésére ahogy felvette az új projectet az egyből kész lett neki.
Én is felvettem pár karival de nekem sajna nem lett kész.
Tegnap az egyik flotta tag úgy gondolta felveszi a mostani projectet még pár karival és majd talán legközelebb befejezi,de meglepetésére ahogy felvette az új projectet az egyből kész lett neki.
Én is felvettem pár karival de nekem sajna nem lett kész.
A zen acc wide.
Érdemes.
De ha dilifarmolásra kell kari akkor jem hadart csinálj,nem 1-es szinten kezd hanem 60.
A finomított dilithiumot tudod mozgatni a karakterek közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 22:38:25
Érdemes.
De ha dilifarmolásra kell kari akkor jem hadart csinálj,nem 1-es szinten kezd hanem 60.
A finomított dilithiumot tudod mozgatni a karakterek közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 22:38:25
A ZEN az accounthoz van kötve vagy karakterhez? Ez a napi 8000 dilithium elég kevéske. Érdemes több kataktert csinálni?
Nem figyelsz oda eléggé.
Én múltkor is bezsebeltem ingyen egy T8 prém tankot.<#buck>#buck>

Lehetett volna több is,de nem tetszett a többi,az egyiknél meg nem értem haza időben.<#hawaii>#hawaii>
Én múltkor is bezsebeltem ingyen egy T8 prém tankot.<#buck>#buck>

Lehetett volna több is,de nem tetszett a többi,az egyiknél meg nem értem haza időben.<#hawaii>#hawaii>
Jó, de "ingyen" van és kezdő f2p játékosnak, akinek csak arra kell pár ezer zen-t összekaparnia, hogy a kezdőkaraktereivel játszani tudjon (tárolókapacitások és cserefelület kiépítése), nemhogy normális, T6-os hajója legyen - különösen most, amikor nem 250 alatti a zen árfolyama - egy nagyon is jó forrás!
Pl. a wg "játékaiban" ehhez képest szó szerint a monitor előtt kell megdöglened, ha hasonlót akarsz magadénak tudni, míg itt napi 5-10 perc alatt le tudod rendezni ezt, sz'al, még mindig ez a leghumánusabb promóció!
Pl. a wg "játékaiban" ehhez képest szó szerint a monitor előtt kell megdöglened, ha hasonlót akarsz magadénak tudni, míg itt napi 5-10 perc alatt le tudod rendezni ezt, sz'al, még mindig ez a leghumánusabb promóció!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)