46741
-
Plata #35247 Asszem megint valami hülye bug van,jem hadar vanguard carrierrem diszkóverisen warpolt már kétszer is.
Pedig jem hadar kari. -
LaLee67 #35246 Ertem, koszonom :) -
Plata #35245 Lorca nem rossz,de Landry max ground karinak jó. -
gunji #35244 Igen: Lorca és ez a traitje, de volt Landry is és ez a traitje (forrás: reddit). Egy Discovery-tematikájú hajóhoz jól passzol.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.02. 11:02:58 -
LaLee67 #35243 Gondolom akkor ez valami kulonleges holo bof lehet ,mint pl. egy orion fedes bof. -
gunji #35242 Kár, hogy ilyeneket nem szerezhet meg 'bárki', két-három évvel az eredeti osztás után simán lehetne pénzért is adni. S akkor megmaradna az előnye azoknak is, akik anno ott voltak és azért kaptak. -
Orbancapitan #35241 Aszem de úgy tudom hogy külön acc-hoz kötött volt mm egyből csatolták
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.11.01. 19:52:54 -
gunji #35240 Ez az, amit a convention-ön osztottak?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.01. 18:07:19 -
Orbancapitan #35239 Már van lorca boff kód eddig csak accra adták -
Plata #35238 Hogy valaki venni akart lorca holo boffot? -
Orbancapitan #35237 srácok mit láttam én discorton a dps-league-ás csatornán -
gunji #35236 Na, végigvártam, olyan 870 mega után lépett ki. -
Orbancapitan #35235 nem tudom pár száz mega -
Plata #35234 És mennyi?
Mert nekem semmi,ma sem. -
Orbancapitan #35233 nekem volt -
Plata #35232 Nekem nem volt még semmi prepatch,tegnap volt a csütörtöki frissítés az asszem valami 36 mega volt. -
Plata #35231 Nem tudok semmi biztosat,csak vakerálnak itt hülyeségeket.
Hogy megint lesz valami változás.
Meg S18.5.
Egyébként vicces,de tegnap sietve csináltam admiraltyt,a vége felé az egyik utolsó karinál figyelmetlenségből tour küldibe is csak bevágtam egy random hajót és elindítottam,akkor vettem észre hogy basszus ez tour küldi és csak egy szar hajót dobtam bele,42%-os eséllyel sikerült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.01. 11:28:40 -
gunji #35230 Az nagyon jó lesz, ha rajtam marad egy csomó eladhatatlan fegyver, nem mintha most venné bárki is. Ellenben jó, ha megint jön valami új anyag.
Legalább megmagyarázná a prepatchelést kilépéskor.
Szerk: LOL egyik karimnak sikerült úgy palm strike-olnia Dr. Sibakot, hogy jó ideig csak szépen animált színes csillagokat látott :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.01. 11:13:56 -
Plata #35229 Te Chak ha itt vagy van valami infód arról hogy jön valami nagy patch meg S18.5?
Valami olyasmit vakerálnak hogy talán jön valami nagyobb frissítés meg bekavarás megint a dps-be. -
Plata #35228 Háát majd ha valami szép hajót tesznek be promóba érdekelni fog.
Egy carrier jó lenne,de normális,nem valami szutyok diszkós vagy valami rondaság. -
gunji #35227 Nem is tudtam, hogy megint promó volt [fejvakarós smiley] -
Plata #35226 Igen már aktív,admiraltyzás közben láttam. -
gunji #35225 Elvileg már aktív: csütörtök hajnali 2-től péntek délután 2-ig. Sajna nekünk európaiaknak ebbe pont beleesik két éjszaka meg egy munkanap. :( -
Plata #35224 Holnap megint lesz Hearts and Minds.
Katt. -
Plata #35223 Mai frissítés:
Content:
Resolved an issue that could prevent completion of the mission “Frozen” based on certain choices made during the mission.
Systems:
Jem'Hadar Vanguard Heavy Destroyer [T6]:
Resolved an issue that was causing the Vanguard Wingmen to not be present on while flying this ship
Resolved an issue that prevented the Admiralty Ships from being usable by Klingon-aligned Jem’Hadar.
Resolved an issue that prevented the ship’s stats from scaling with Structural Integrity, Shield Capacity, and Impulse Expertise boosts.
Resolved an issue that caused Hangar Pets to have worse stats while at two stars than at one star.
Resolved an issue that prevented the Polaron Beam Turret kit module from making sound when firing.
-
Plata #35222 Univerzális endevor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LaLee67 #35221 Rendben, meg lettem gyozve :)
#35218 Oke, Plata, majd egyik nap kerhetek fedeseimnek is meghivot, vagy meghivo kuldesi jogot, mindegy, ugyis csak magaimnak kuldok :)
#35220 igy mar teljesen vilagos a tema. Spajzoltam is fonixeket,meg meg ott a masik 3 mittomen milyen az elachi pakkbol es most is azt hiszem kaptam a gamma recruitnal, bar az kisebb pontu mint a fonixes. Alig tudok irni, hulla vagyok...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 18:30:19 -
Plata #35220 Hát ha fogsz egy mk12 fegyvert és epicre akarod húzni,az kibaszott sok dilithiumba és tokenbe fog fájni.
Valószínűleg mk15-re ugrik és szarik neked UR lenni,mk15-ön egy fegyverhez kell vagy 200 ezer tech pont hogy 1 %-ot ugorjon a rarity,na most számold ki hogy ha a fegyver mondjuk 26%-on fog UR-re ugrani az hány millió tech pont és hány ezer dilithium.
Fogsz egy Mk2 fegyót és főnix upgrade tokennel meg egy acceleratorral upgradeled,akko mk7-es szintig mázlival 8-9 szintig ugrik egyből és epicre ugrik,na már most ezután az mk7 epic fegyót csak mk15-re kell húzni,ami nem sok tech pont. -
Kotomicuki #35219 AZONOS SZINTEN AZ EPIC SEBZI A LEGTÖBBET - és neki van a legtöbb módosítója/prefixe is, ami még ad neki pluszokat!
Az mk X VR-nek 3 módosítója (ilyen a (Dmg), (Pen), stb.) lehet, az Mk X epic-nek 5, valamint az "egy szín az egy szint" miatt 2 szinttel magasabb az ALAPSEBZÉSE - csak ez utóbbi miatt MK XII VR-nek felel meg a sebzése ÉS még van +2 prefixe is... - , mint a VR-nek! Ezen kettő többlet pedig már ugyancsak érezhető előnyöket ad...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 18:30:07 -
Plata #35218 Jah most jut eszembe, a fed oldalon rendesen kivan építve a flotta bázis meg minden,de klingon oldalon nem igazán,mert alig játszik valaki klingonnal. -
LaLee67 #35217 na, de akkor mire jo az epic kis szinten, ha kisebb sokkal a sebzese? Ezt nemmmm ertemmm.... -
Plata #35216 Mk7 fegyver sebzése attól hogy epic még kissebb mint egy Mk11-nek,mert az mk7-8 fegyver az 20-30-as szintű,mk11 40-50 szintű.
Igen tudsz vásárolni,és van flotta bázis,meg egy rakás hülye épület,tudsz oda transzwarpolni,van olyan épület ahova transzwarp is visz,van ahova a flotta bázisról transzportálnak el.
Epic fegyvernek több statja van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.27. 18:11:48 -
Kotomicuki #35215 A karakterek szintjei meghatározzák a számukra elérhető, maximális MK-szintet is: tehát egy 10. szintű karakter birtokolhat MK IV-est, de MK V-öst még nem, azt majd csak a 20.szinttől - és így tovább...
A kisebb szintű epic fegyver azért jó, mert ezen korlátozások között az elérhető legnagyobbat sebzi (a kisebb szintű karaktereknél), nyilván egy 60.szintű karakternek már semmit sem ér az mk VIII epic, ha van neki mk XII VR-je, mert az utóbbi ad többet.
Egy szín egy szintet jelent, azaz mk X VR az megfelel az mk IX UR-nek ÉS az mk XI rare-nek - és így tovább...
Ezért is fontos a használt tárgyak húzása, "színezése"!
A játék első felében a (dmg) visz mindent (a legelején az (acc) is hasznos), a végén, amikor már mindenből rakod össze a kritikus %-okat, akkor meg már a (Crtd) lesz a legértékesebb.
A (Pen) +hajótest/páncélátütést jelent: nagyobb sebzésérték lesz a jutalom, mert kevesebbet vesz el a sebzésből a páncél/ellenállás módosítója.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 18:16:37 -
LaLee67 #35214 Amit nem ertek: Ha egy fegyver 7-8 as szinten epic lesz, akkor nalam fejben elvileg kisebb a sebzese mint egy UR-es mk 11-nek , mert a sebzese a 7-8 szintuekevel azonos kb. Max ha sikerul egy 4x dmg-t ratolni akkor uti a nagyobbat. Esetleg nem jol latom?
Amit akartam mar kerdezni: Nalad vagyok a fleetben, anno megosztottal nekem egy oldalt hol lehet fleetesnek s mit vasarolni. Amit szepen felfejlesztettel fleetet, annak van sajat bazis ahol lehet maszkalni vasarolni?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 18:02:29 -
Plata #35213 Spéci store fegyvereknek is van egyedi statjuk,sajnos azok azonban a szinthez igazodnak,így minimum mk10.
Kivéve ha tudod hogy a karidnak majd ilyen fegyót akarsz és kis szinten kiveszed neki storeból. -
LaLee67 #35212 Koszi, szuper, kezd kialakulni a kep :) Holnap kiprobalom, mert most alig latom a monitort. Mi az a Pen a hajofegyoknal? Mik az igazan jo prefixek vagy mik? Az irasod szerint a dmg 4x az kiraly. -
Plata #35211 Dehogyisnem.
Minél nagyobb az Mk szintje annál több a sebzése,de egy mk12 fegyót epicre húzni kész szopás.
Kivéve ha piszkos mázlista vagy és már 1%-ra epicre ugrik. -
Kotomicuki #35210 Ahogy azt Plata is írta, így nagyobb eséllyel ugrik színt, ill. a flottás mk X a legolcsóbb (olcsóbb 2x húzni, mint az mk XII-t megvenni).
A fleet spire-ben is megkapod ezen kit frame-eket, de ott már mk XI-től indulnak - ott más kit-ek kaphatóak.
Ha saját magadnak gyártasz az R&D szekcióban, akkor MINDIG az mk II-est válassz, mert:
- legolcsóbb
- leggyorsabb
- legtöbb eséllyel ugrik szintet és színt (itt a még olcsón, de legtöbbször értendő - mk XV-ön színt adni neki az már sokba kerül)
A saját gyártás azért fontos, mert bizonyos módosítókat, amit se a repu's, se a box-os nem kaphat meg, csak ez adhat a terménynek. Pl. (Run) a kézifegyvereknek, és pl. (Pen) a hajófegyvereknek.
Saját magadnak legyártasz akárhány MK II-est fehér alapanyagokért és 5 perc/darabjáért, megnézed a speciális prefixeket, majd azokat újradobatod, ha nem kellő a maradék prefix rajta. Így lehet pl. (Dmg)x4 UR/epic fegyverekhez is jutni.
A félresikerülteket meg bezúzod, eladod, vagy a tőzsdén árulod az extra profitért - utóbbit lehet a sikeres (és húzott) darabokkal is.
#35209:
Dehogynem, mindig az adott karaktered maximális mk-szintjéig kell húzni, VAGY a jövendő karaktereknek félretenni, hogy azok a kisebb szinten se legyenek "fegyvertelenek" .
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:51:36 -
LaLee67 #35209 bakker ,ez nagyon tetszik. Mi van pl a sima normal elachi fegyokkal vagy a talalt kisebb szintuekkel, azok is olyan esellyel lehetnek epicek, mint a sajat gyartasuak?
Ha 7-8 szintnel mar epic akkor nem is kell tovabb huzni,igaz?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:44:51 -
gunji #35208 A naptár szerint november közepén várható upgrade weekend ;)