46741
-
Plata #35407 És most már nem kell tökölni vele.
Pár pillanat alatt el lehet passzolni akármennyi markot. -
Kotomicuki #35406 Tényleg, csak nekem várnom kell fél percet, mire hajlandó a szerverrel is kommunikálni az a gomb!
Akkor megnyugodtam, lesz elég dili'-m, még egy ideig... -
Chak #35405 Már nem project van hanem egy gomb a repu ablakában valahol, és a felnyiló storeban lehet a markot váltani. -
Plata #35404 Nem tudom mit néztél be,de én akármelyik karival tudok markot és repus tokent beváltani dilire.
Nem kell hozzá T6 repu.
És már tömegesen válhatod be,egyszerre akár 5000 markot is. -
Plata #35403 Fura én még tudtam eladni t5 repuval is. -
Kotomicuki #35402 Miután eléred a T6-ot?
Most már csak az 1 órás, dobozos küldetést látom egyedüliként, ami ad dili'-t, az 500-5000 mark-beváltások megszűntek! -
Plata #35401 De abból lehet. -
Kotomicuki #35400 T'án csak nem azért, mer' már nem lehet dili'-t farmolni a markokból?! -
Plata #35399 Nekem jelenleg nem kell mark és az acc bankban meg kariknál 300-as 100-as ládák vannak endevorból. -
gunji #35398 Ilyenkor hét közben talán még kevesebb idő jut erre (meló, karácsonyi készülődés, év végi bulik, stb.), vagy az instance-ok 20-as limite látszik ennyire, vagy tényleg már kevesebbeket érdekelnek a nyulak. Pedig a téli eventen már csak ezzel lehet szerezni markot. Ki tudja :) -
Kotomicuki #35397 Nem emlékszem arra, hogy ennyire hanyagolták volna a "nyulas" versenyt a népek: benyögi a 2. verseny indulása előtt az egyetlen jelentkező, hogy ő inkább halászni megy (ezen verseny utáni műsorszám) és otthagy egyedül a kezdőhelyen..., 4 "keltetésre" valót, ilyen könnyen - és pláne az event ilyen korai szakaszában - még nem szedtem össze! -
Plata #35396 Off duty ruha tényleg.
Tailornál váltsd át off dutyra és ott lesz.
Több fajta is van,ez Breen 2 ruha Breen 1 fejessel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 14:51:11 -
Plata #35395 Azt hiszem ez off duty ruha.
Nem minden ruha slot engedi használni.
Az első három ruha slot néha be bugol és nem látja a spéci ruhákat. -
DrSoong #35394 Kivettem ezt a breen rucit, aktiváltam, de a szabónál nem találtam meg csak a sisakot és a kesztyűt. Milyen néven kellene keresnem az elemeit? Van erre valami oldal, mint anno az ody ruha beállítására?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.12.06. 13:43:41 -
Kotomicuki #35393 Megkaptam az első "tolvaj" jelzőmet a "nyulas" versenyen: egy jeges csizmás gorn előtt tudtam fordulni az utolsó kanyarban és fél lépéssel előtte értem célba, folyamatosan pötyögtetve az "F"-et...
Lehet, hogy a távoli szerver késleltetése miatt ő másként látta a versenyt? -
Kotomicuki #35392 Nekem még van pár marékkal, nem tudom mire elkölteni. -
gunji #35391 Ja-ja, igen, köszi. beugrott. De azt már korábban kivezették. Maradt még belőle? -
Kotomicuki #35390 Amiket 1-1 event-en lehetett nyerni, hármasával (?) (Kobayashi Maru, Voth, Sompek, stb.). -
gunji #35389 Milyen hétvégi tokenért? -
Kotomicuki #35388 Grym elkurvult és csak hétvégi tokenekért ad dobozt -> nem egy jó üzlet! -
gunji #35387 Hm, jó kis hógolyócsata volt ma, négy boss is belefért :) -
Plata #35386 Megvettem véletlen,de nem próbáltam ki. -
gunji #35385 #35384: Igen, így van, napi egy részt lehet csak megcsinálni a húszból, akármennyit játszunk (a snowball fight sajna pont nem számít), tegnap sikerült tesztelni.
#35382: Ki is javították? Mert tegnap Grym nem adott dobozt :(
Megvette valaki már a breen rucit? Tegnap felemás infók terjedtek, hogy a boffok felvehetik-e. -
lammaer #35384 Gondolom továbbra is max napi 1 tokent lehet (szóval nem lehet azt hogy hógyolóért meg koriért szerzek mondjuk 2t) -
Plata #35383 Szuper.
Kapják be a.
Szóval azt. -
gerisz23 #35382 Bent hagyják a phoenix packot,legalizalják az 500-as dil árfolyamot -
Plata #35381 Hát négy hétig tart,a hajót megveheted lobiért is. -
gunji #35380 Mindösszesen 480 bigyó lett a breen ruha (60-90 között egyenként), ami - ahogy a redditen olvasom - csak off-duty, így boffok nem viselhetik. :( Pedig az lett volna a lényeg: egy teljes breen legénység.
Viszont megkezdődött a winter wonderland, s hála Q-nak, maradt a hógolyócsata. Sajnos tényleg csak január 2-ig tart, így aki az ingyen hajóért indul, annak figyelnie kell, hogy a 20 napi tevékenysége meg legyen: s ahogy írták, mostantól nemcsak a korcsolyázás számít. -
Plata #35379 30% lobi sale.
Link. -
Plata #35378 Mai peccs:
PC
Winter Event:
Q has returned to begin this year’s Winter Event!
Compete and participate in Winter Events to earn Winter Prize vouchers that can be used to redeem the all new Fek’ihri Fe’rang Dreadnought Carrier [T6]!
This year’s festivities will be integrated into our recently released Event Interface, as part of your Mission Journal.
Beginning this year, Daily Progress toward earning your new starship can be obtained by participating in any of the following activities:
Fastest Game on Ice
Klingon Ice Fishing
Tides of Ice
The Fast and the Flurrious
Cones of Conduct
The Kramp’Ihri
Go to the Winter Vendor and check out this year’s new items!
Black Nanopulse Weaponry.
3 brand new Cold-Themed Bridge Officer Training Manuals.
3 brand new Winter Sweater designs.
Winter Wonderland Weaponry, including an all new hand-thrown impaling device and candy-licious variant of the traditional Ferengi energy whip.
Fek’Ihri Vanity Shield.
This visual option may be applied to any Starship, by equipping this item in your Visual Slot.
LIMITED TIME ONLY - Breen Costume Collection:
These Adaptation Suits offer outfit collections including multiple variants of a huge assortment of costume options.
The costume collection will be available for purchase in both the Winter Event Store and the Lobi Crystal Store starting with the launch of the Winter Event.
When Q’s Winter Wonderland retires later this year, this costume will be removed from the Winter Event Store, but will remain in the Lobi Crystal Store indefinitely.
For more information, please visit our Winter Event blogs at:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11306923-q%27s-winter-wonderland-2019%21
Vulcan Experimental Scout Vessel Research and Development Pack
From December 3rd to January 2nd, we are running a promotion that will provide an additional bonus when opening a Research and Development Pack.
Each pack opened will grant you either 10 Lobi or the Special Requisition Choice Pack - Tier 6 Promotional Ship Choice Pack.
Newly included in the Special Requisition Choice Pack is the Vulcan Experimental Scout Vessel!
For more information, please visit our Command Spock's Jellyfish! blog at:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11306933-command-spock%27s-jellyfish%21
General:
Resolved an issue that was occasionally causing the game to crash when completing an Endeavor.
Resolved an issue that was preventing Captains from inviting others to their bridge.
Systems:
The Command Assault Cruiser [T6] and Fleet Command Assault Cruiser [T6] can now be flown by Federation-aligned Romulan and Dominion characters.
Owning the Command Assault Cruiser [T6] now provides the standard Fleet Ship Module discount to purchases of the Fleet Command Assault Cruiser [T6]. -
_RAYEN_ #35377 Jó kis hajó lehetne, főleg a commander pilot széke miatt, tac és sci pilótáknak, de gyenge, warbird szintű hullja sajnos elrontja az összképet. Ha jól rémlik, pilot hajókban nincs ilyen, az összes full tac. -
Plata #35376 Ráadásul pilot és MW speccel.
Viszont jár hozzá device,konzol és fegyó is. -
_RAYEN_ #35375 DE MIÉRT? Vulcan Experimental Scout Vessel
Nem hiszem el, hogy nem science vessel lesz xd! -
Plata #35374 Hát egen,ez tényleg várható volt.
Már nagyon régen mondták hogy promós lesz.
Biztos nem lesz olcsó. -
gunji #35373 Ahogy várható volt, promós is lett: Command Spock's Jellyfish!
Holnap már jön is. Zen meg igen, nyilván vissza 500-ra.
-
Plata #35372 Várhatóan nem sokára jönnek a Picard hajók fegyverek na meg Picard box is.
Valószínűleg lesz pár új hajó,zenes is meg boxos is.Gondolom winter event után. -
Plata #35371 Valószínűleg promós hajó lesz.
Zen meg minimum 500.
Ha zenes hajó akkor dettó.
Bár kevés esélyt látok rá.
-
_RAYEN_ #35370 Remélem science vessel lesz! Valamint nem milliárdos promos hajó! Az új anomália is érdekes lesz. Egyébként a hajó mozgásával, főleg az elejére összpontosítva, feltűnt, hogy kicsit eltér a filmben látottaktól. -
Plata #35369 Biztos ez az,
Én nem találtam meg. -
gunji #35368 Ez tényleg klassz: https://www.youtube.com/watch?v=xVkPT1i4LLQ
Újra kellene néznem a filmeket :]