46741
-
Plata #35367 Cseten azt mondják hogy frászbúkon van videó a Jellyfish-ről.
Jujtúbon sajna nem találtam semmit,de állítólag nagyon klassz. -
Chak #35366 ej, ej.. de gonosz itt valaki, de gonosz.
-
gunji #35365 Ja meg sajna a napi korin kívül nem is nagyon maradt rá idő, csak az ünnepeket után. Talán idén sikerül, de az év eleji markfarm hiányozni fog :) -
Plata #35364 Én tavaly nem gyűjtöttem,annyira le nerfelték hogy nem érte meg foglalkozni vele. -
gunji #35363 Jah xD De legalább fogyna is kicsit. Tavaly kevesebbet gyűjtöttem, mert nem igazán tudtam hova tenni. Most lett egy kis hely, így teljes létszámmal neki lehet esni :) -
Plata #35362 Á én csak kekeckedtem Chak-al.
Fogalmam sincs mennyibe fog fájni. -
gunji #35361 Egyetértek. Az utóbbi években elkezdték nagyon úgymond 'nerfelni' a téli eventet, ki tudja miért. Ez a rövidebb hossz is érthetetlen, nemcsak egy hajó megszerzéséből áll az event, hanem ez egy nagyon jó időtöltési hely játékokkal, dumálással. Karácsony körül amúgy is kevesebb idő jutna STO-ra az ünnep miatt, amit januárban lehetne bepótolni.
A breen rucinak örülök, bár nem kedvencem, minden ingame fajhoz tartozó cucc nagy öröm. Meglátjuk, mennyibe kerül. Ha 6000 vacakba, az remélem a vackok piacát is kicsit felpezsdíti (most eléggé telített). Azt hiszem, a régi KDF-es lekvárnak szánt karit átalakítom, így neki is lesz értelme és célja.
És igen, legyünk telhetetlenek, jöjjön minél több játszható faj. Meg tegyék vissza a kivett klingonos küldetéseket, ahogy korábban többször ígérték. Ha másként nem, akkor legyen egy 'holofedélzet' menü, ahol a régi kivett küldetéseken lehet ökörködni, beleértve például az ifjabb Riker ökölharcát is. Szvsz. -
Plata #35360 A breen ruha nem ingyenes.
Nagyon drága lesz 600 lobi az ára vagy 6000 holiday collectibles. -
Chak #35359 Na végre lehetek Breen ruhás nab. Csak 5 évükbe telt muhaha. Ez már csak akkor lenne még klasszabb ha igazi játszható Breen is jönne.
De ne legyek telhetetlen. Az vagyok..
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.11.30. 11:01:13 -
Plata #35358 Winter akkor volt még igazán jó amikor a winter doff küldiket nem nerfelték le a rákba.
Akkoriban naponta 3-4 alkalommal is elmentem doffozni 20 karival is.
Mert megérte,rengeteg dilithiumot és winter vackot adott.
De most már le nerfelték a picsába,alig van küldi,a jutalma meg vicc.
Volt hogy 20 karival olyan 15k zen-t kerestem winteren doffozással. -
Plata #35357 Mai universal endevor ládában 300 markos láda volt.
-
gunji #35356 Ne már... Csak négy hetes és nincs hóember vadászat?
Szerk: nem véletlenül nincs fórum se hozzá :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.29. 18:43:13 -
Plata #35355 Winter Event -
gunji #35354 Nem tudom, milyen könyvekre gondoltál, de a most hétvégi upgrade event alatt a technology pontokat duplázták, nem a qualityt (azaz nem lett hamarabb epic, csak az mk szint nőtt gyorsabban és ebben tényleg jobb a főnix). ;)
-
Kotomicuki #35353 Bizony, "javították": 2x vettem 40db-ot, az egyikben 3, a másikban 2 VR volt...
Ennyire szar %-ot még sosem láttam főnixben!
Egy "szerencséjük" van: a hajó 4 fődarabját még akciókor is kínkeserv a saját gyártású könyvekkel + gyorsítókkal felhúzni epic-re (minimum 200k dili'), erre még így is jobb a főnix-token (+ gyorsítók)... -
Plata #35352 Már javították,december 2-ig van főnix.
link -
gunji #35351 Azt írja a kiírás, hogy csak korlátozott ideig érhető el. A január 1-jén hajnali egy órakor az az egy perc eléggé korlátozott volt, nem? xD -
Plata #35350 De ez a főnix fura,az volt hogy jövőhéten lesz főnix,valahogy mindig benézik egy héttel.
Múltkor is egy héttel hamarabb lett mint ahogy pletykálták,most is.
Már 465 a zen.
Lol,a játékban vicces a főnix kiírás.
Azt írja főnix event tart január 1 1:00 am-1:00 am.
És mellesleg véget ért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.25. 21:23:35 -
gunji #35349 Kár xD
A black friday-t meg eléggé kimaxolják a héten. Lesz év végére Crypticnél habzsi-dőzsi xD
S ahogy múlt héten írtad, főnix is lett (de lehet, hogy csak bugként).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.25. 20:59:29 -
Plata #35348 Na javították. -
Plata #35347 Nálam is ilyen. -
Plata #35346 Cuki.
30% ship sale.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.25. 19:53:56 -
gunji #35345 Valahogy mintha ide passzolna:
(forrás: reddit) -
Kotomicuki #35344 Ground-ra cuccolás kezdőknek - ángliusul, de már majdnem elbábozva... -
Plata #35343 Szerintem hülyék vannak a Cryptic-nél.
Nem tom zen árral akarnak-e valamit kezdeni.
De most nagyon sokan sírnak miatta.
Szerintem ez hosszútávon nem tesz jót nekik sem mert sokan feladják. -
gunji #35342 Nálam is, az nagyjából 2067 április 13 lehet, plusz pár nap ide vagy oda a szökőnapok miatt.
Szerk: chaten mondják, hogy abban az évben indult a Friendship 1. Lehet valami köze ehhez? xD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.24. 13:52:32 -
Plata #35341 A mostani universal endevorra igen sok időt adtak.
Van rá vagy 30 évem.Aki akarja kiszámolhatja hogy pontosan mennyi,én csak saccoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.24. 12:39:13 -
gunji #35340 Meg még két leárazás is lesz a jövő héten. Nekem még benn ül elég régóta egy 325-ös ajánlat is xD
Jah, kulcs. Hát igen, elég sokat tud hozni a konyhára. -
Plata #35339 Igen max 500 lehet.
De ha igaz event után lesz főnix,szóval talán lemegy kicsit.
Most kulcs akció van,azért van mindenki meghülyülve. -
gunji #35338 lol xD Hasonlót nekem is csinált korábban, pl. salvage-ot adta meg anélkül, hogy szétbontottam volna bármit is. Erre mondják azt, hogy spagetti-kód ;)
A zen árfolyamnál 500-nál sapka van? 497-nél állunk...
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.23. 20:42:28 -
Plata #35337 Ez a játék teljesen hülye.
Tegnap megvettem T6 viziert és kipróbáltam ISA-n a full regent szettet,hajón full diszruptor van,de kész lett vele a phaser sebzős endevor.
Nem értettem hogy de jó,legalább nem kell megcsinálnom.
Most felmentem első dolgom hogy jem hadar karival elmentem az eventre,a hajón 8 polaron bím van,erre 200k diszruptor sebzést toltam vele.
Hangár is polaronos. -
Orbancapitan #35336 ha jó skill fád van akkor jó -
Plata #35335 Az a baj csak skillt ad.
Az meg nem sok.
Ha legalább adna 15% sebzést megérné.
Bár ennyi zenért lehet így is megéri.
Egyszer veszed meg és acc wide. -
Orbancapitan #35334 Gondoltam hogy onnan nézted -
Plata #35333 Én nem vettem meg,de wiki ennyit ír.
-
Orbancapitan #35332 AM igen prómó volt de át került az 1000 napi ajándékok közé m hogy hogy nem kaptál? a zenstore-ba kéne lennie a promo fül alatt -
Orbancapitan #35331 nekem +15-öt mutat :DDD -
Plata #35330 Uhura traitje nagyon harmatos.
+5 Starship Energy Weapon Training (Improves Energy Weapon Damage)
+5 Starship Projectile Weapon Training (Improves Kinetic Weapon Damage) -
Daeus89 #35329 az nem lft hanem promo volt a vegaszi eventhez ! az más kérdés hogy lft-k kaptak .. bár én nem -.- -
Orbancapitan #35328 uruha-nak sebzős traitje van