Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mennyi lenne zenből.
Azt nem is néztem.

Jah, azt tudom, csak én gondolkodtam, hogy megérné-e megvenni zenből. Csak egy agymenés volt xD

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Nem zenből vettem meg,hanem legacy tokenből váltottam ki első nap.

Hm, ha jól számoltam, akkor 378-as zen árfolyam alatt még akkor is pozitívan jön ki az ember a napi dilibónuszokkal, ha első nap payout-ot nyom :o

❤️/20 8:18> You received 22,000 Dilithium Ore

Holnap már 23k dilit kapok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.20. 20:20:48

Figyelemre méltó az eventnél a daily bonus a 'nerf' ellenére is. Egy 21 napos eventtel számolva, ha normál esetben 14 nap alatt sikerül megszerezni a jutalmat (most droid), marad 7-9 alkalom a daily bonusra, amivel 77k-108k dili szerezhető, ami általában jobb a régebbi eventeknél, ahol ilyen esetekben 70-112,5k-t kaphattunk.
Feltéve, ha nem számoltam el valahol 😊

Még most is le van akciózva.
Fentebb is ment a zen ára.

Én is úgy emlékszem hogy pc-s hírek közt volt eredetileg.

De ettől függetlenül PC-n is van mindkettőre akció xD

Lol,akkor minek a pc-s hírek közt vót?<#hehe>
Amikor néztem a híreket még a Pc-sek közt volt.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.19. 18:26:04

ez xbox plata
Promo pack sale.
Na meg promo hétvége.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.19. 17:23:42

érdekes....<#fejvakaras>
Mai frissítés:
Link.
General:
Resolved an issue that would sometimes cause item names to not appear in various stores.
Duty Officer Pack Updates:
Removed the Reinforcements pack from the Duty Officer tab
Changed the price of the Gamma, Delta, Romulan, and Fleet Duty Officer Packs to 300 ZEN
Added an Uncommon and Rare Duty Officer to each of the 4 themed packs mentioned above so they give out 4 common, 3 uncommon, and 1 rare along with their bonus item.
These have a chance for a higher quality so you should never see more than 4 common and you should always get 9 Duty Officers total.
Moved the bonus prize in the Gamma pack of 4 fleet modules out and replaced it with the Tuffli Class Freighter.
Removed the 4 Fleet Module Rewards from the Delta Pack which increases the chance at winning the traits as a bonus reward.
Created a Duty Officer bundle which has 1 of each of the 4 themed doff packs in them for a discounted price.

Systems:
Removed the EC cost associated with altering the Name and Registry of player starships.

Hétvégén úgy látszik tényleg dupla xp hétvége lesz.
Vagy nem.<#buck>
Link

Eventes lekvár karimnak dupla Ds9 transwarp van.<#fejvakaras>

Lehet másik lekvárnak is,de azé fura.

Ma végre elértem a 250-es szintet endevorban.
Még 20 szint és az összes űr perk maxos.

Teszt szervereket is lelőtték.

Mostanában nem lesz semmi lényeges fejlesztés a sto-ban. Koronavírus miatt csak a szerverek mükődésének fenntartására összpontosítanak. Dolgozók nagy részét hazaküldték.
Nekem meg nagyon vicces/fura volt az egyik eventes futás: először 2-3 percig számolt visszafele 1:05 és 0:45 között az első rész végén, majd hirtelen felgyorsult és előreszaladt a videóig, aztán azért sikerült befejezni. Lehet, a szerverek is elkapták a mostani nyavaját. 😄

Én tzengeci battlezone mellet vagyok nincs semmi baj.

ESD-ről most ki is dobott, nem is enged vissza: time out...

Érdekes ez a lag,voltam eventen 0 lag,voltam ISA-n kicseszett nagy lag,voltam tzengeci battlezonában 0 lag.
ISA-n meg akkora volt a lag mint állat,vagy 3-4 másodperces fagyások meg volt hogy vagy 15 kilómétert repültem vissza.
ISA-n mitől van olyan brutál lag ha eventen nincs.Pedig eventen nagyobb tömeg van.

Eléggé be is lassult a szerver, 3-4 percig is eltartott az előbb egy bejelentkezés.
Nem is tudom, hogy cryptic-ék az otthoni home office-ból távolról ki tudják-e pucolni a hörcsögök ketreceit xD

Új cuccok jönnek Mudd boltjában.
Link.

Nem tudom mi van,amikor megkaptam a jutalmat akkor is csináltam képet,azon látszott volna hogy 15k dilit kapok,csak elfelejtettem kimenteni.
Marhára meglepődtem és nyomtam még egy print screent anélkül hogy az előzőt elmentettem volna.<#falbav>
Ládában sima 1k dilis cucc volt.De 15k-t kaptam.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.16. 20:21:13

Nem azt mondják h bugos a kapott nyersanyagok mennyiségének a ki írása? Lehet az okozta. Vagy lila reward volt a ládában, és az ilyen sokat ad. Már ha adhat ennyit egyáltalán.

Asszem megint bugra futottam,vagy nem tudom mi történt.
Megcsináltam a könnyű és nehéz endevort sci karival meg az eventet,majd engivel elmentem a közepes endevort letolni.
Mikor kinyitottam a ládát 1k dili volt benne meg pénz,de nem 1k dilit kaptam hanem 15k-t.
Először azt hittem csak rosszul láttam,de nem tényleg 15k dilit kaptam.
De hogy kaphattam 15k-t ha 1k-t mutatott a láda?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megnéztem a mai Picard epizód.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sikeresen elérték h megsajnáljam a borgot. Izgis, és sok mindenre fényderülős epizód.

szpóljer: Ms. Admiral Sheer Fucking Hubris is felbukkan.

😄D

Úgy látom, a mai bug telepítése is sikeresen megtörpént:
Aquiring items shows the current stack size as the quantity received rather than actual amount xD

Lobis hajó traitje nem acc wide.
Csakis annál lesz jelen akivel kiveszed.
Legendary traitek és sok zenes hajó traitje acc wide.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.12. 14:21:02

Elmélkedés a lobi-/kupon-nyeremény elköltésének legjobb módjairól - ángliusul!

Kérdés: a lobi-s hajó trait-je acc-wide lesz-e, ha az adott hajóval elérem a T5 szintet, vagy az is, mint a hajó, marad azt kivevő karakternél?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.12. 13:13:54

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mégis minek. Semmi érdekes nincs egy dobokocka v hasonlóan egyszerű alakzatokban.

Mai Peccs:
Link
General:
Exchange UI updates:
When posting stacks of items to the exchange, the UI now indicates the price per unit as you enter the price value next to the post button.
If the sale price of an item combined with your total energy credit value would exceed your current EC cap, a warning is displayed next to the post button.
Improved performance of various HUD elements throughout the game.
Resolved an issue that was causing deflector door on the Section 31 Command Heavy Battlecruiser to not properly animate.
Resolved an issue that was causing the Section 31 Command Heavy Battlecruiser to use incorrect warp in/out animation.
Doubled the Warp Core Potential boosts on the Warp Theorist trait

Content:
Resolved an issue in the "Omega Stabilization" Daily Mission that would cause cooldowns between the Mission and the Reward to become out-of-sync with one another.
Resolved an issue on "Impossibility of Reason" that could cause some of the Klingon NPCs to spawn in as the wrong type of Klingon (wrong era, wrong faction).

Ha nincs ötletük, tegyék játszhatóvá a borg hajókat, szívesen beülnék egy tac. kockába 😉
mert a cryptic halott
Szerintem semmi ötletük nincs hogy milyen legyen a hajó.
Mostanában nem igazán jött ki új fajta hajó.
Csak régi hajó felújított kinézettel.
Borg boxos meg a promós hajó sem az ő ötletük.

Hát, a korong meg a négyszög közül még mindig inkább azt, ha egyszer ennyire kreatív és változatos volt a felhozatal. <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Volt már ilyen,lehetett szavazni az eventes hajó külsejére.
Az a süket háromszög vagy mi évfordulós hajó is ilyen volt.

Lehet, hogy már designerük sincs, azért terveztetik a játékosokkal. Ez lesz az új módi: a csináld magad játék <#hehe>

Jah.<#hehe>
Hát mért ne.

miért kell megint egy használhatlan nyári verda
Mit miért?

miéééééééért??
Na már készül a nyári verda.
Link

Pedig úgy lett volna igazán 'legendary' a pack xD (chaten írták)

#36257: 50 euróért szoktak adni ~7k zent, 100-ért ~15k-t.

Ahogy mondod
Igen,de én azokra gondoltam akik a drágábbat vették meg.
Ha akciósan is vették meg az 30k zen volt.Ha meg nem akciósan akkor 45k.

no én 56khuf és 60+khuf számoltam akkor
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.03.09. 22:18:09
A legolcsóbb pack volt 19500 zen-azt vettem meg én is.Az akkor közel 200 euró volt,100ért max 10k zent kaptál.