Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt viszont sajnálom, hogy DSC-s warp effectet használtak már.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.27. 22:45:52
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De ötödike vasárnap.
Most h mind otthon retteg a világvégét várva, csoda h pecs log van nemhogy valami egyéb. Eddig sem voltak bug mentesek most már még rosszabb.
Idén nem sok jóra számítok.
A lényeg az, hogy megkérdezte valaki, hogy miért nem hagyják benn a T1-T4 hajókat a c-storeban addig, amíg a dilis bugot megjavítják. A válasz ez volt: 'megtennénk, ha tudnánk'. (Nem tudták, a hajókat kivették.)
Bennem felmerül a kérdés: ha nem ők (=Cryptic), akkor mégis ki? Kiszervezték már a kódolást is? Ki dönt náluk? És így minden korábbinál időszerűbbnek tűnik az aláírásom <#rinya>#rinya> RIP STO.
A két "hajó" - mer'hogy "ADMIRALTY-KÁRTYÁKRÓL" beszélünk! - így már - együttesen - 2x14, azaz - egybeszámolva a kettőt - 28 napos szenvedés ellentételezése volt, ekkoriban - uú, mint most a főnixben - csak az event-et végigcsináló karakter kapta meg a jutalmat -> az event után indított karakterek mind kimaradtak a jóból.
Namármost, ha szerencséd van, akkor a 40k dili'-be kerülő, 10 db főnix-ládát adó csomagból nyitsz 2 db kéket (2. szintűt) és így 5 napi finomításból megvan mindkét hajó, amiért anno 2x 14 napig kínlódtál - igaz, járt hozzá (2x) napi kb. 100 repu' - ahogy a csapat éppen teljesített - és a végén 50k dili' is (/karakter).
A repu'-utánpótlást a spaciális karakterhúzások (TOS, Jem', meg a 3., ami az első vó't) meg a mostani event-ek és az admiralty-endeavor jutalmaiból meg tudom oldani - amit gyorsan lehet szerezni, azt TFO-ból (kristály, infected, stb.), küldetésből (dyson), netán patrol-ból (delta) veszem ki, a többire meg elegek a ládák és a téli-/nyári-event-nevelések.
De ez is csak 2-3, most még fejlődő karakteremet érinti, az összes többinek már mind megvan - vagy ott a zsákjában az erre való mennyiség -> nem kell remegnem a repu'-ért/miatt...
Dili' meg van annyi, amennyi éppen kell - ilyen árfolyam mellett nem fogok több 10k-s csomagokra gyűjteni!
Sz'al, az akkoron hozzáadott kiegészítők sem hiányoznak - jó, az 50k "ingyen" dili'-re nem mondanék nemet... <#nyes>#nyes> - , így meg már tényleg egyszerűbb most, finomításból megszerezni azt a (két) hajót, mint anno...!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.03.26. 14:19:14
Hah, na ez megint olyan cryptic-es, nem tudják a dilithiumos árakat átírni valami bug miatt (gondolom, mert a programozó aki értett hozzá, már elment vagy kirúgták), s ezért inkább kiveszik a zenes vásárlást is. <#ejnye1>#ejnye1>
Vagy van?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hogy a bánatba tud a borg hajó ISA-n visszaszámolás alatt megindulni és harcolni?
Voltam endevor miatt ISA- erre a borg egyből megindult lelőtte a tac kockákat,mire mi többiek is elindulhattunk már a nanite transformátor felé ment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.26. 12:15:46
Nem nagyon szeretem a feliratos filmeket.
General:
Reduced the price of existing T1-T5 Starships that cost Dilithium:
Tier 1: Reduced from 5,000 to 1,000
Tier 2: Reduced from 10,000 to 2,500
Tier 3: Reduced from 20,000 to 5,000
Tier 4: Reduced from 40,000 to 10,000
Tier 5: Reduced from 80,000 to 20,000
Removed most Tier 1 thru Tier 4 Starships from the Zen Store.
Ships previously purchased with Zen will remain available Account-Wide for Reclaim via Ship Requisition Stores.
The following T1-T4 ships are not being altered with these changes:
Walker-class Prototype Light Exploration Cruiser (Scaling)
Elcseszték a T1-T4 hajókat és átmenetileg kiveszik őket.
Huszonnyolc napos event még szerintem sosem volt.
Általában 14-20 nap.
Nem emlékszem hogy lett volna 28 napos event.
Max van rá 28 napod hogy megszerezd azt a 14-20 tokent.
Szerintem meg a 40k dili' összeszedése könnyebb - ma már - , mint (2x) 14 napig egy legalább 5 perces, csapatmunkát igénylő küldetést végig-unatkozni/-káromkodni.
#36327:
<#worship>#worship>
Ebből is látszik, milyen gyakran veszek főnixet NEM fejlesztési célokra, mer' az epic úgysem jön soha belőle... <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.26. 00:18:43
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Többször is kidobott.
Ráadásul kaptam félóra cd-t mindenre mert épp behívott ISA-ra amikor kidobott.
T3:orion interceptors jó,barrier field generator jó,quad cannon kurva jó,bioneural warhead is jó.Bár az enyém vagy két éve megzakkant.<#hehe>#hehe>
T4:molecular konzol a didi szett része és szerintem jó,subspace jump mókás konzol,kerratban szivatni a gyökereket jó,tachyon drone hangár drain hajóra jó,nagy dps-re ne nagyon számíts tőlük,de jól leszedik a pajzsot,aceton assimilator veszett jó kis konzol,theta radiation vent szintén,isometric charge is jó konzol,
Aceton és theta az drain skilles,az isometric partgen skilles konzol.Viszont ezek a konzolok fed oldalon elérhetőek pár milláért exen.
Jó ha tudod hogy isometric charge a mai napig bugos.A borgot hajlamos gyógyítani.Nem vicc,ISA-n ha belövöd tömegbe lehet hogy nem sebzést fogsz látni hanem gyógyítást.<#nevetes1>#nevetes1>
Poén ha töbszáz ezret gyógyítasz borgba.Hatalmasat tud sebezni ha magas a partgened,Ráadásul az utolsó célpontba Aoe sebzést nyom.Ha összesrántod az ellenséget GW-vel és belé iso akkor durvát tud sebezni.Ha borgba lövöd bele és critel akkor lehet anyázni fognak,mert párszáz ezret bele hílelsz a borgba.<#eplus2>#eplus2>
Jah ISA-n generátorra ne nagyon lődd rá,attól felgyógyulhat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.25. 18:04:15
Más. Srácok, szerintetek a spoiler tagben felsorolt konzolok közül melyikeket érdemes begyűjteni, mielőtt kiveszik őket a c-storeból?
T1 (500zen): grappler console, enhanced plasma manifold, singularity stabilizer, enhanced induction coils
T3 (1000zen): warp burst capacitor, tachyon detection field, orion interceptors, quad disruptor cannons, barrier field generator, bioneural warhead
T4 (1500zen): molecular phase inverter, subspace jump console, tachyon drones, aceton assimilator, theta radiation vent console, isometric charge module
Ezek közül az isometric charge module-t és a quad disruptor cannons-t már beválasztottam, meg esetleg a grappler console-t (autentikus NX hajóra 😊. Köszi 😊
Ha peched van több ezer főnixből sem esik epic.
Arról nem isbeszélve, hogy engem kimondottan zavart az hogy csomó cucc nem volt elérhető a később jövők számára mert mondjuk egy 2 évvel ezelőtti eventben lehetett csak megszerezni...
Szóval szerintem a főnixből megszerezni valamit nehezebb/drágább mint az eredeti megszerzési mód.
edit: ahogy gunji is irja, a rerun lenne egy teljesen fair megoldás.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.03.25. 16:25:19
Jó párszor volt.
Még lobi kristályt is lehetett szerezni.
Már ha megtaláltad,mert el volt rejtve.
Most meg furán érzem, hogy zenért jó drágán beszerezhetők a jutalmak Muddnál. Nem is maga a tény, mert nagyon jó, ha az új játékosok is hozzájuthatnak, én is kimaradtam sok dologból akkoriban. De legyen inkább megint rerun, akár acc wide jutalmakkal, akár nem, ahogy sokan recruit rerunt is kérnek. (Persze ahhoz nem kellett volna kiszedni a küldetések felét 😉 Ennek több értelme lenne szerintem, mint a mostani eventeknek, a játékostársadalmat is jobban lekötné pont a mostani #maradotthon időszakban.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.25. 12:30:55
amúgy nem hülyeség ! az volt amikor nem rakták átt minden karira
...mit küzdöttem érte az első 14 karakteremmel, 14 napon át végigvinni a küldetést..., volt is értéke a "hajónak" a szememben..., idáig! <#violent>#violent>
Ezeknél tényleg szűnik meg minden exkluzivitás és minden megvehető lesz, mint a legócskább ferengi lebujban... <#wilting>#wilting>
#fireandre-savesto
Szerk: Közben frissítették a cikket, s durván megemelték a dili árakat. Annyira Cryptic ROTFL
Szerk2: Április 1-je még odébb van...
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.24. 19:27:46
Jó párszor adtak T1-T4 hajót.
Szerintem, maradok a régi útnál és zen-ért veszem majd meg a hajókat - azt az 1-2-őt, ami esetleg még hiányzik a konzolja miatt - : sokkal "biztonságosabb", hiába is drágább...
Amúgy a hajdani csomagajándék T5 kardi' és 2 dzsem' hajót nem írja automatikusan hozzá a karakterhez az "admiralty-script": ezt minden esetben kézzel kellett megoldanom /karakter... (store-ban 'elvihető' státuszuk van, mint az összes többi, megvett hajónak)!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.24. 18:56:27
Csak szerintem rájöttek hogy már semmi értelme a T1-4 hajóknak mert a T6 hajók 1-es szinttől használhatók.
Azért egyik másik T1-4 hajó konzolja vagy fegyvere cseszett jó.
Roma hajóknál is van olyan T1 konzol ami eszement jó.
(Most nézem, nekem T1: 4, T3: 6, T4: 6 hajó hiányzik, ha jól számolom, ez 17k zen.)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.24. 18:50:39
Mire gondolsz?
Megint minden drágább lesz?
Az előző rewamp-nál minden hajónak megemelték az árát 25%-al.
Egyéb dolgoknak meg mittomén már mennyivel.
Rég volt,8 éve.
Akkor talán júniusban csinálták.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.24. 18:35:35
Már az összes hajó meg van.<#buck>#buck>
Bár biztos sokan fognak neki örülni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.24. 18:10:36