46741
-
Orbancapitan #35487 igen de a űr része az volt kicsit nyűg -
Plata #35486 Az Ambassador küldi az jó volt,voltak benne elrejtett poénok meg hülyeségek.
Meg ugye ott térkép nélkül kell mászkálni csövekben és meg találni mindenféle marhaságot.
Nem elég ha csak meg találod a kijáratot,van elrejtve cucc is meg accolade meg egyéb marhaság. -
Orbancapitan #35485 brent spinerel hisz data életben van és az ő emlékei alapján ki emlékezne jobban ha nem ő plusz lehet h ő lesz a várt v a meglepi hisz miután sela-t kimentettük a survivor küldibe és börtönben került data meglátogatta hogy meséljen neki az anyjáról tasha yar-ról -
gunji #35484 #35483: Ez egy remek ötlet!
#35481: A 2. évfordulós Ody nekem kimaradt, később regisztráltam csak, a Dysonra emlékszek, az Ambassador küldetése kifejezetten tetszett ;) -
Orbancapitan #35483 vagy legyen egy holo kutatás mint az enterprise utolsó két részében. -
Orbancapitan #35482 AZ ody küldi nekem mennyire tetszett anno remélem olyasmi lesz bár a enterprise-c mekkora nyűg volt. -
Plata #35481 Eredetileg így volt.
Még az Ody-t így kaptuk meg és a Dysont is.
Küldiben repültünk vele,majd a mienk lett. -
gunji #35480 Ha már egy Galaxy-ról és az Enterprise D-ről szólnak a pletykák, akkor inkább legyen benne egy küldetésben, ahol mi irányíthatjuk kapitányként, utána jutalomként asscard-ként megkaphatnánk. Ez még talán passzolna az évfordulóhoz is, főleg ha megdobnák egy-két TNG-s szereplővel. Ami egyben felvezetés is lehetne a Picard-sorozathoz.
De én inkább egy borg-hajót tippelnék. A borg kieg meg állna pár küldetésből, egy új flottaépületből meg fizetős hajópakkból. Meg valami újdonságot is ígértek, ami megváltoztat(hat)ja a játékot. A kiegek mostanság nem túl nagyok. -
Plata #35479 Háááát,akkor az vacak lesz.
Az eventes hajó mindig gyöngébb,mert adják ki a zenes változatát.
Legalább is eddig így volt.
Ha lesz borg hajó akkor azt biztos lifetimerek kapják.
De lehet hogy tényleg valami Picard sorozatos Galaxy lesz
Vagy egyik sem. -
Orbancapitan #35478 Nem valószinű hogy t7 lesz de a picardból ki indulva esélyesebb a enterprise-D A borg hajó meg akkor jönne ki jól ha jönne vele az új kieg hogy maximalizálják a profitot -
Daeus89 #35477 eventes hajó az lesz amire nagyon rég óta várnak az emberek :D és az nem a galaxy vagy ha igen akkor az t7 lesz de sanszosnak tartom a borg hajót. Amúgy apicarba lehet lesz upolt galaxy :) -
Orbancapitan #35476 még t7 nem várható mert magukkal basznának ki nem mert most sok pénz termelő t6-os jött ki állandó sémával mm statot illetően -
Orbancapitan #35475 pont ezt mondom h vmi galaxy lesz -
gunji #35474 Na például ez az, amit jó lett volna még kipróbálni, az ilyen csodás képek készítését:
-
gunji #35473 Nekem is eszembe jutott, hogy T7 lehet(ne), csak ugye a devek többször kihangsúlyozták, hogy nem lesz T7 hajó, így nagyon kíváncsi vagyok :) A borgot viszont nem szeretem, mióta átszabták a Gamma Orionis szektorblokkot :(
(Amúgyis vagy félórát kerestem, hol lehet lecserélni a hidat a Galaxy-n, lol :D)
Amúgy meg technology-s upgrade hétvége is van, így kíváncsian várom, mennyire faragják át a metát :D -
Plata #35472 De az is egy Galaxy.
Mármint az U.S.S. Galaxy. -
Orbancapitan #35471 plata létezik u.s.s. galaxy is
de pl a coninak is van 4 verziója is alap zen boxos(kelvin) és promós -
Plata #35470 Na de azt dumálták hogy a 10-edik évfordulós hajó lesz Galaxy.
Eventes hajó nem lehet promós.
Bár én azért sem nagyon hiszek benne mert Galaxy már van 4 darab.
Két T5 két T6.
Max úgy lenne értelme ha T7 lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.02. 19:52:08 -
Orbancapitan #35469 ezek tuti hogy nem adnak ki még egy zenes galaxy-t nagyobb esélyt láttok rá egy promós verzióra pl az enterprise-j esetében -
Orbancapitan #35468 nem plata valszeg drenya v cruiser lesz ami galaxy lesz az is előfordulhat hogy az enterprise-D-t kapjuk mint anno az enterprise-F esetében és később jön egy upgrade, promóció-ban mint anno a zenes odyssey ami már nem fapados volt -
Plata #35467 Borg event.
Link. -
Plata #35466 Hallottatok valami infót az évfordulóról?
Olyan pletykát hallottam hogy Galaxy lesz az évfordulós hajó.
Mondjuk én örülnék neki,mert imádom a Galaxy-t,de nem fura az egy kicsit évfordulós hajónak?
Meg már van egy T6 Galaxy,vagyis van kettő is.
Mit rewampolnak egy T6 hajón? -
Daeus89 #35465 mivel nem klingon oldalon vagyok így engem ez nem érint nekem kicsit több volt viszont ben van bár torp buildhez csak nx kell -
Kotomicuki #35464 Pedig az általad említett szett nagyon népszerű a klingon oldalon, mert a tőzsdéről 15 milláért behúzható az a 2 darab, ami a két legjobb, ellőhető képességeket adja a 33%-os bónusz mellé.
Jó a koalíciós diszruptor még ma is, csak ahhoz kell igazítani a csapat- és a hajó fegyverzetét, ahogy pl. a frerengi plazmához, vagy a herald antiprotonhoz is. Az lehet, hogy ma már alig-alig látni iconian- (és kapitányi skill-)bónuszt bevillanni, de, ha el-el lövik, akkor azért észrevehetően nőnek, még mai is a sebzések...
Egyedül meg oly mindegy, mit használsz PvE-ben, ha már van értelmes repu' trait-ed és endeavour-öd a hajó- és specializációs-trait-eken kívül: ezek után már szinte "pazarlás" a vásárolható személyi trait-ekért EC-t adni a tőzsdén és csak vakarod a fejed, hogy melyik konzolt NEM rakod fel a sok közül...
Úgy tűnik, ma már sokkal egyszerűbb annak a "kötelező minimum" 40k dps-nek az összerakása, mint 3-4 éve volt - így egyre inkább beleférnek, ebbe a kategóriába az "össze-vissza" build-ek is, ahol el lehet szakadni az "egyedüli", top sémától!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.01. 14:06:17 -
Daeus89 #35463 amíg van ami 20%+ ad azt teszem be max talán polaron buildbe jó ha be tudsz szuszakolni +1 konzolt . Viszont fézer disruptor (coalition kb jem kieg óta nem ér semmit) oda már a nx1 t6 os dual konzolos kell mer passzívba ad 33% ot asszem ami azért durva a maradék meg critet ad vagy turn ratet. Az én buildem meg szerintem pve nem pvp. -
Kotomicuki #35462 Az iconian szettben van egy 15 sec-es csapattáp, 2 percenként, ehhez jöhetnek a kapitányi pontok a maguk +5%-kaikkal - ha marad rájuk, ugye - , meg akad még pár, sebzést növelő konzol képesség is -> ha nem egyedül használod, mint pl. a Coalition Disruptor-t, akkor azért szépen lehet emelni a sebzésátlagokat.
A Emergency Weapon Cycle már eleve egy tápoló képességet növel meg és nagyon sokáig a meta alapköve volt, így azért hasznos lehet ma is - elismerem, torpedós PvP-k ennek semmi hasznát nem veszik...
Az a konzol, önállóan, nem egy nagy szám, de a videóban képes volt 2 "haszontalant" csak azért betenni, hogy az ez által nyújtottnál kevesebb bónuszt kaphasson...
-
gunji #35461 Hát, valóban, azt mondják, hogy az ico-setnél van már jobb, de még mindig jó, tankosabb buildre ajánlják, ha minden igaz.
A dps engem kevésbé izgat, de kíváncsiságomban mértem egyet az egyik patrolon, kezdett 20k körül, a végére ~10k lett, de megvallom, nem teljesen értem a különbség okát.
Ja és Boldog Új Évet! -
Daeus89 #35460 nem tudom én úgy fél éve nem használom azt a skilt. ezt a konzolt meg pláne 13% ? blah ikoniai szet meg 2 éve nem op már a diso pajzs is kez kimenni a rotából -
Kotomicuki #35459 Ilyet meg a teljes iconian szettet kihagyni a már említett cd-csökkentéseken kívül?!
Ráadásul még Emergency Weapon Cycle sincsen...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.12.31. 15:18:32 -
Chak #35458 Nekem ma is 1500 a dps-em. Ha igyekszem van az 1600 is!!four!
-
Plata #35457 És csodálkozunk hogy ISA-n még mindig van olyan hülye aki 3k dps-t tol.
De magyarok közt is vannak ilyen hülyék,sose felejtem el a híres nagyszájú flotta über dps buildljét,kell egy cruiser rá 8 polaron turret és sok flow capacitator konzol,mert attól lesz nagy dps-e. -
Daeus89 #35456 hát most nah afkoltam ez csak a jelenlétem volt :D
Viszont ezt a buildet nézd meg 1500 ér occo build még az elöző dps buildekből épitkezik hogy hull resto meg all dmg mikor egy cd csökkentéssel jobban jár :D az meg pláne hogy turret szindrómás hajót csinál :D -
Plata #35455 Mi a szöszt csináltál?
15k dps?
Ejnye bejnye. -
Daeus89 #35454 CLR—Infected Space[3:24]— Dmg(DPS) —Anamaria 22 125 456(108 458) Sporvck 10 591 525(52 175) IVO 8 753 573(42 910) Tomak'tax 3 187 286(16 864) Gorat'Tar 2 995 142(15 764)
ZsAAAAAAAAAAAA\o/ -
Daeus89 #35453 pasz , max a traitje lesz op.. és tán 3/4 vagy több van hátul. Én most a torpedóst csináltam meg kelvin 5/3 asra és hát 70% ba van kész de így is 93k -
Plata #35452 Egy aknás hajó jó lenne.
Nem tudom hirogenyó T6 milyen lesz,a lobis hirogenyó szett aknás. -
Daeus89 #35451 az elmúlt 1 évbe kb volt 2 olyan hajó ami érdkeelt is azok is meg vannak :D kelvin meg a terrán drenya . a maradék olyan meh kategórai jah meg volt a 2 t6 temporal ápdétes azok is jók de a többi tényleg meh -
Plata #35450 Hirogenyó jobban izgatna,az aknás.
Cseten most ezt mondták. -
Daeus89 #35449 vagy az vagy undi hajók jönnek más nem nagyon maradt már :D -
Plata #35448 Ha igaz a pletyka,talán jönnek a T6 hirogen hajók.