Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki van ez találva kérem szépen. <#hehe>#hehe>
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.21. 18:13:32
- Elsőre felajánlja a három hajót (smuggler, temporal sci, temporal destroyer), kiválasztod a smugglert -> a fedes karakter megkapja a smugglert, s bekerül a zenstore-ba, mint reclaimelhető hajó, de többet a packból nem választhatod.
- Másodjára felajánl két hajót (a temporal sci-t és temporal destroyer-t), kiválasztod a sci-t -> a fedes karakter megkapja a Vernét, s bekerül a zenstore-ba, mint reclaimelhető hajó, de többet a packból már nem választhatod.
- Harmadjára marad egy hajó (a temporal destroyer), kiválasztod -> a fedes karakter megkapja a Kleint, bekerül a zenstore-ba, mint reclaimelhető hajó, de többet már hajót nem választhatsz a packból, akárhányat veszel Muddtól.
A fedes karakter így kapott három hajót, ha átlépsz egy másik fedes karakterbe, akkor reclaimelheted ugyanezeket a hajókat.
Ha klingon karakterbe lépsz át, akkor reclaimelheted a smugglert, a Qul’poH-t és a Chargh’poH-t.
Hasonlóan egy romulán karakter reclaimelheti a smugglert, a Sui’Mor-t és a Tal’Aura-t.
Tehát egy karakternek csak egy smugglere lehet, egy temporal sci-je és egy temporal destroyere. Bocs ha túl szószátyár volt.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De engem akkor sem érdekel.
Nekem a klingon legendary pack kell.
Ez szerintem csak olyan pack amivel kicsalják a zened mielőtt kiadnák a legendary packot,hogy tutira venned kelljen a zent.
NEM !
Így mind a hét meglesz.Ha kiveszed sci-t és destro-t meg smugit,utána át logolsz klingonra,neki is ott lesz mind a három,meg romának is.
Milyen mirror?
Csak temporal sci van meg temporal destroyer és smugler.
De ha 1 temporal destroyert megveszel akkor mind a 3 félét megkapod,fedet is klingont is romulánt is.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.05.19. 21:08:58
Tehát gyakorlatilag három hajó 14750 zenért az első hétvégén. Talán még így is kicsit drágának tűnik.
Szerk: meg is szaladt a zen ára 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.05.19. 20:50:23
Link.
Acc wide lobis hajók Mudd marketben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.19. 19:32:16
Trade cseten ma volt is balhé már miatta szerintem.
Valaki árun alul árult kulcsot meg t6 promo ship choice packot.
Nem tudom mi lett a balhé vége mert admiraltyztam de szerintem kidobták csetről.<#hehe>#hehe>
Gondolkoztam én is hogy venni kéne tőle egy promo packot,annyi pénzért megérte volna.
Jé ez még rímel.Is.<#hehe>#hehe>

Egyébként meg nincs igazad,PC-n is él a 25% sale.<#nyes>#nyes>
Ha majd felmész játékba nézz be a store-ba,key és keyring sale van.<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.16. 11:49:03
Bár kíváncsi lennék vajon mit találnak ki,hogy mi történt velük.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.15. 19:21:53
Picard sorozatot úgy néztem végig hogy alig bírtam kivárni a következő részt és az sem zavart hogy nem volt hozzá felirat.
De ettől a diszkótól két perc után undorodom vagy elalszom.
akkor még van dc so 3 meg a kinai bula sorozata (bejelentésre vár) meg picard nah annyi sorozat st be egy időbe még nem volt
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.05.15. 19:02:55
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az igazi Pike-ot kicsit taccsra vágták a mittomilyen bolygón a mittomén kik.
Emlékszem az eredeti sorozatban elég szarul járt szegény.
Szólj ha lesz Picard Spin-off.
Az még érdekelne.De a diszkóból kiábrándultam örökre.
Viszont így még több Diszkós hajó jön majd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.15. 18:00:03
Meglátjuk.
Ez valami diszkóveris bagázs?
Ez a videó a meglepi?Mert akkor...............................................................................
Hűűűű csúnya szavak.<#hehe>#hehe>
Ja ez valami diszkóveris sorozat.
Hát akkor szimplán csesszék meg.<#vigyor>#vigyor>
Ebbe vigyorgombás hajtómű lesz fézerlángszóróval?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.15. 17:48:12
Amúgy simán fut.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Miután múltkor is jól beetettek a 'legendával', aligha tudnának meglepni. A legjobb talán a Picard-sorozatból a pitbull lenne. Kevesebben csalódnának.
Bár lassú volt, az tény.
Szerk: Most látom, a redditen is panaszkodnak már. Úgy tűnik, sikeres volt a tegnapi patch. xD
Sima GTA V-el ellentétben ezzel nem nulláról kezded az online részt hanem egyből lesz pár kocsid,ingatlanod és bizniszed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hátha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.05.15. 11:19:27
Mostanában cseszett lagos a játék.
Legendary crossfield 130k,de még nincs kész.Miracle worker bc 183k ise-n,randomokkal 150k.De még az sincs kész.Vaad juggeren gondolkozom még...
A gond az hogy olyan laggom van közbe,igaz a hudokat elfelejtettem kikapcsolni...