46741
-
Plata #35567 Ez a pack elég nagy szar,boxos hajót zenessé tesznek? -
Orbancapitan #35566
linkért katt a képre
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.01.13. 19:01:42 -
Orbancapitan #35565
Nagyon érdekes hogy a zenfilms pont a comicos odyról csinált vidit épp mostanában -
Plata #35564 Nem ez az oka,hanem az új rendezőnek másféle tervei vannak,új sokszínűbb kreatívabb Star Trek-et akar.
No meg olcsóbb szereplőket. -
Bozi_Vilag #35563 Igen, kicsit kezd unalmas lenni hogy a sokadik alternatív univerzumot zongorázzuk...
Bár érthető, Anton Yelcin halála után Chekovot már nem akarják mással eljátszatni -
lammaer #35562 Mi a szösz, neked is bejött a JJTrek? :D -
Plata #35561 Na baromi jó,a köv Star Trek film,valszeg nem a negyedik rész lesz,hanem rebootolják a szériát újra.
Pedig én szerettem ezt a szériát és ezeket a szereplőket. -
Plata #35560 Miért ne lenne értelme,ha van legacy tokened akkor egyből kész és kapod a dilit mindennap,egyre többet. -
gunji #35559 Egyrészt a T6 ingyen hajó token megszerzéséhez ez valóban a harmadik részlet (előző kettő volt a Maru és a Breach ősszel), ahhoz kellene a 2100 pont.
Viszont ha most kezded, akkor a kézifegyókat és az 50k dilit még megszerezheted, így érdemes elkezdeni és 14 napig csinálni, kb másfél-öt perc játékidő az egész naponta.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.10. 16:59:07 -
lammaer #35558 Nemtom jól érteme e a borg resurgence event-et.... jól értem hogy ez vminek a folytatása, és emiatt most elkezdeni csinálni már nincs értelme? (a T6 hajós eventet nem csináltam)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.01.10. 16:45:42 -
Orbancapitan #35557 egyszerübb lenne a legacy tokkent addni -
Plata #35556 Figy,lesz még leállás szerintem,cseten azt állították hogy van akinek még most sem megy az event,hiába megy bármire nullán áll neki az event. -
Orbancapitan #35555 ááááááááá én kithon voltam kb 2-5 perc volt nagyon hatékonyak voltunk az odym úgy le tankolta a borgot mint a huzat -
gunji #35554 Jaja, ez a legacy token mindenkinek dolog jó ötlet ;)
Ma IC-n kifogtam egy 220k dps-es srácot, mire megfordultam a hajómmal, már vége is volt. Hm, egyszer talán tényleg jó lenne kipróbálni egy ilyen hajót :) -
Plata #35553 Mert hülyék,minthogy adnának mindenkinek +1 vackot.
Biztos meg tudnák oldani.
Mondjuk mindenki akinek bugos volt kapna 1 legacy tokent amit beválthatna. -
gunji #35552 Egy nappal tovább is tart a keddi bug miatt. -
Plata #35551 Bugosok szerint változások is várhatók,megint bele fognak piszkálni a sebzésbe.
Ha nem is most,de várhatóan a közeljövőben.
Ma el is csesztem több mint egy órát cseten lógással.
Admiraltyzásból nem lett semmi.
Le toltam az endevort két lekvárral,át váltottam orionra a napi eventes diliért,meg mentem volna egy elit infectedet karfiollal is,gondoltam utána admiralty,de végül több mint egy óra afkolás lett belőle,mert cset lekötött.Így mentem egy gyors random infected elitet,ami egyből bukta lett.
Hülye csapattársak kihaltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.09. 20:29:05 -
Plata #35550 Évfordulós event a borg után kezdődhet.
Két event egyszerre sosem fut. -
Orbancapitan #35549 semmit nada nothing fura pedig ilyenkor már szivárogtatnak a belső emberek -
Orbancapitan #35548 na jóval megnézem h a dps league-s srácok mit írnak discorton pillanat -
gunji #35547 Halljuk-halljuk, hátha sikerül összerakni valamit. :)
A redditen három érdekes dolgot írnak:
- évfordulós event jövő héten kezdődik*, ja nem, csak a cikkek kezdődnek, pedig nagyon várom már a kezdést :/
- egyszerre egyben jön minden (nem részenként külön, mint a DSC-nél),
- jönnek hajók a Picard sorozatból.
Szerk: akkor viszont a pakk tényleg jöhet a Picardból.
*bocs, benéztem :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.09. 20:18:44 -
Orbancapitan #35546 január 23 után tuti hogy lesz infó -
Orbancapitan #35545 valszeg picard -
Orbancapitan #35544 sulu nem hisszem mert nem szereti már ha sulu-ként emlegetik max az új sulu: john cho. de riker/picard/data biztosabb hisz aki játszotta riker-t azt mondta hogy szivesen lenne újra riker -
Plata #35543 Érdekes dolgokról pletykáltak ma is,jön valami új mega bundle?
Tud erről valaki valami infót?
Állítólag drága és nagy mega bundle jön.
De vajon mi féle? -
Plata #35542 Ship sale van.
Link -
gunji #35541 A film elején, még az esküvőnél szerepelt, úgy rémlik, hogy benne is maradt a filmben, hogy pár pillanatra mutatják, de egy kivágott jelenetben tuti benne volt (link).
Lehet, h arra gondoltak a chaten, hogy a Wesley-ből lett utazó és Q találkozását láthatjuk, vagy Wesley-t, mint Q-t? :D
Amúgy ő sem lenne rossz, de a twitteres mondatból inkább egy nagyágyúra lehet következtetni és nem véletlenül kerülnek elő a redditen olyan nevek, mint Kirk vagy Sulu, meg az új Picardos sorozat miatt Picard/Riker/Data, mivel elég kerek szám az a tízes évfordulónak, hogy emlékezetessé tegyék és a hype miatt talán kicsit csalódás is lenne, ha úgymond 'kisebb' nevek jönnének. -
Plata #35540 Benne volt a nemezisben?
Nem emlékszem rá. -
Orbancapitan #35539 lehet hogy ő is de a nemezisbe még csak hadnagy vagy al parancsnok volt ha jól emlékszem. ugye már vége az agymenőknek és kell a munka mr. wheaton-nak -
Plata #35538 Cseten azzal vicceltek hogy Will Wheaton a spéci látogató.
És majd Wesley Crusher kapitánnyal kell mennünk küldiben. -
gunji #35537 Mondjuk nekem alapból olyan a hajó, amilyen. Lehet, hogy jobb lenne nagyobb dps, de vannak dolgok, amiken nem tudok, vagy nem szívesen változtatok, aztán az sül ki belőle, ami ;)
Eközben twitteren (bocs, ha valaki már olvasta, nem annyira spoiler, de azért beteszem tagbe)...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két napja: "In the recording booth with a VERY special guest. I couldn’t be more excited. Can’t wait for you all to see who it is and who else we have lines up for the 10th anniversary."
A very special csak nem egy Sir?
Tegnap: "On Boy! Second day in the recording studio with ANOTHER amazing trek actor surprise. Such great work. Oh boy the 10th is going to be amazaballs!"
Ha who else és another, akkor jön más is? Várjuk-várjuk :D -
Orbancapitan #35536 persze én új lökött buildel kísérletezek így nem könnyű annyira ha van a csapatban 3-4 hülye -
Plata #35535 Ne viccelj,tegnap volt olyan 9k dps-es csóka aki majd milliárdos hajóval volt,ha az kezdő volt akkor megeszem a papucsom.
Jó a csóka egy balfék volt,tricobalt aknákkal bohóckodott,de szánalmas volt a sebzése,asszem 12k volt neki a max one hit.
Az meg egy tricobalt aknánál vicc,szerintem nem is volt neki rakva torpedo/akna skillre.
Ha nekem a tricobalt akna 12k-t sebezne törölném a karimat az fix.
Én attól kibukom ha nem éri el a 150k-t,bár akkor vagyok igazán boldog ha 300k körül sebez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.08. 11:54:55 -
Kotomicuki #35534 Az Kristályon, amikortól a célpont 10 km-en belülre került, nagyjából 5 másodperc alatt megvan egy átlagos FaW hajómmal, ha mindent ráeresztek (ami nem biztos, hogy belefér az 5 sec-be) - Endeavour, mint mérőműszer.
Anno, még sokat haltam és kerültem is ezért a nagyobb gócokat Infected-en - akkor lehetett nálam annyi a dps...
Lehet, hogy még kezdő volt az illető..., az meg nem büntetendő/büntethető ezért: majd csak "felnő" egyszer és hozza a minimum 40k-kat - csak addig ne velük töltse föl a csapatot a MM...! -
Plata #35533 Patrol az más tészta.
Ott nem lehet rendesen dps-t mérni. -
Plata #35532 Passz.
Volt asszem 338k sebzése egész stf alatt. -
gunji #35531 Persze, hogy kevés, de mi a megoldás rá? Vannak gyengébb játékosok is. Én is sokszor kb. hasonlót megyek Tau Dewan egy fullos hajóval. Evvan. -
Kotomicuki #35530 Fél-AFK volt az illető, hogy azért jutalmat kapjon?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.08. 09:44:08 -
Plata #35529 Tegnap is volt olyan játékos akinek 3.6k volt dps-es infecteden.
Nem azért,de az egy kicsit kevés. -
gunji #35528 Ezen sajna nem lehet segíteni, pláne így, hogy ingyen T6 hajót adnak érte. Én szívesen láttam volna/látnék egy alternatív megoldást, akár borgos patrol formájában, akkor kevesebb gond lenne.