50281
  • Plata
    Direkt megnéztem.
    Hárman mentünk ötösre egy játékos afkolt kezdőhelyen.Egy meg ment az 1 pontosra.
    Na meg az volt fura hogy álcából mikor kijöttem hogy a hajót kiszabadítsam sokszor a hajómnak nem egy hanem két pajzsa volt.
    Volt rajta egy secondary shield.
    Bár lehet valami csapat buff volt.Fene tudja,de érdekes vót.
    Valami macska nevű játékos végig afkolt ki engedett hangárokkal,kíváncsi lennék vajon kapott-e jutalmat,ha igen legközelebb én is afkolnék.
    Vagy lehet ezért engedte ki hangárokat hogy akkor nem hiszi afk-nak a játék?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 12:32:32
  • Orbancapitan
    v a mapon volt még egy amit a többiek kiszabadították és nem is figyelted hogy van e másik :D
  • Plata
    Azura megint csinál vicces dolgokat,egy Scimitar-t kiszabadítottunk és kettőnek számolta be.
  • lammaer
    Fene, hamarabb jött mint az R&D
  • Plata
    Upgrade event.
    Link.
  • Plata
    Az én tévémben,mert a pendrive-on van ami a tévébe van dugva.
  • Orbancapitan
    nem egy sg játék volt ami kopósót kapott az utolsó bétáig jutott. csak ugye fizetős volt és nem folyt be elég pénz....
  • gunji
    Milyen tévében megy a Picard?
    A 'Különös új világok' (=Strange new worlds) az Pike Enterprise-os sorozata (a Discovery spinoffja, de nem lesz gomba benne, mert titkosították).
    Az Archer-féle ENT-ről szó volt korábban is. Tényleg jó lenne, ha a földi-romulán háború megvalósulna legalább egy 10-12 részes minisorozatban.
    Az utolsó Rikeres rész holorésze meg 10 évvel a többi rész után játszódik, amikor aláírták a Föderációs Chartát (miért nem kával írjuk :), így Trip jelenlétét nem befolyásolja. ;)
  • Plata
    Én kíváncsi leszek rá.
    Remélem ez nem fog eltűnni a süllyesztőben.
    Annak idején úgy vártam a Babylon 4 játékot is,rongyosra játszottam a demóját,aztán kuka.
    Volt már SG játék amit elkaszáltak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.12. 17:48:08
  • gunji
    A legszebb a trailerben az, hogy ez a tárcsázás animáció fényévekkel szebb, mint amivel a sorozat 9-10. évad főcíme kezdődött...
  • Plata
    Picard jó.Azt már láttam többször.
    Meg most is itt van a Tv-ben épp.
    De a diszkót egyszer sem tudnám végignézni.
    Lower deck-et sem láttam még,rajzfilm nem nagyon vonz.
    Különös új világról semmit nem tudok még.Bár az is gombás sorozat lesz.
  • Daeus89
    akkor a fos Picardot meg a prodigit meg a lower decket a különös uj világokat meg a kelvin idövonalat is pliz mer mindegyik gagyi és vannak benne nem orrba eltérö idegenek és értelmes ötletek söt tudod mit at sto-t is ! az is utánna jött....

Félretéve ne folytassák csinálják meg a romulán háborut normálisan ne úgy hogy a flottának van 2 5ös görbületi hajója!
    Ha ST fan vagy akkor értékeled azt amit a cbs meg a disco csinál ha ezek nem lennének még mindig az enterprise 500 adik ujra nézése maradna! jelenleg az st sorozat téren baromira megy köszönhetöen a disconak és a picardnak és ezt a hanvaibol feltámadt 4. fogja bizonyitani!
  • Plata
    Ühüm.
  • Plata
    Lehet hogy folytatják az Enterprise sorozatot.
    Mivel rengeteg rajongó szeretne újra rendes Star Trek-et.
    Na ami nekem tetszik benne hogy rengeteg ST fan akarja hogy töröljék a kánonból diszkót.
    Ami az Enterprise után jött sorozat az ne legyen kánon,mert az szégyen.
    Ha tudnám hol kell aláírni én is támogatnám.
    Lehet hogy Trip is élni fog az ötödik évadban,mivel a negyedik évadban nem igazából halt meg,csak abban a holoprogramban amit Riker futtatott.
  • Orbancapitan
    RTS LESZ
  • Orbancapitan
    Hadd legyen rpg plz
  • Plata
    Nem Star Trek,de sokszor szóba került már a csillagkapu.
    Úgy néz ki jön valami.
  • Plata
    Digi és a vodafone szarakodik játékoknál.
    WoT-ban például 300-700 közötti ping van.
  • gunji
    Digi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /OFF mióta szemetvetett rá egy helyi Döbrögi, azóta fura módon sokszor vágják át a gerincoptikáját
  • Plata
    Esetleg ovodafone vagy digi?
  • gunji
    'The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.'
    -> Failed to talk to Cryptic servers for initial connection

Azért jó, hogy a netszolgáltató és a PWE beosztja, hogy melyik nap kinél van a hiba, ami miatt nem indul a játék.
  • Daeus89
    natur CLR—Infected Space[2:11]— Dmg(DPS) —Anamaria 26 807 348(206 210) One 5 489 860(42 230) Phenoix 3 681 764(28 105) Urikkgi 3 456 250(26 384) Jharad 2 369 031(18 365)
  • Plata
    Ez nem sima,legendary B'rel.
  • Orbancapitan
    jah a sima cloak bugos
  • Plata
    No meg néha nem működnek skillek.
    Be nyomok egy boff skillt vagy kapitány skillt és semmi.
    Lesz rajta cd de hatás nuku.
    Ma azurán többször is hiába toltam torp spread-et,nem történt semmi.
    Meg tac skillt eltoltam mire hajó kijött álcából és cd de semmi.
  • Plata
    Na új bugocskára bukkantam.
    Eltűnt a klingon deltás karim egyik hangárja,engi kari carrierrel,most menni akartam vele is küldizni és sehol sincs az egyik elite hangárja.
    Megnéztem már mindenhol,bankban,postán,shipyardban hogy másik hajóra nem-e átvándorolt,de nem.
    Múltkor mikor toltam vele még meg volt.
    Most szerezhetek neki még egy hangárt.Basszák meg marha vicces lesz ha az összes carrieremről eltűnnek a hangárok.
    Mikor transzwarpolni akartam küldihez akkor vettem észre hogy egy hangár ikon nincs meg,megnéztem hát nem csoda,mert csak 1 hangár van a hajóban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.09. 11:12:33
  • Orbancapitan
    jaja
  • gunji
    A design-ra emlékszem, a dili árára is, meg hogy 90 alatt is volt, s hogy a Foundryba csináltak pár perces küldetéseket a dili farmoláshoz. Viszont a Cryptic-pointsra nem emlékszem, csak arra, hogy a boltot c-storenak hívták, ez még mostanra is megmaradt az emberben.
  • lammaer
    Nagyon remélem hogy nem kerül be oda egyetlen komolyabb dev sem :)
  • Plata
    Jah,az nem újdonság.
    De május körül már 320 körül volt.Júniusban még drágább.
    2013 karácsonyán meg 88.
    Ezért futotta az Ody packra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.08. 19:49:56
  • Plata
    Szerintem eddig azért nem emelték,mert magas nekik hogy hogyan oldják meg.
  • lammaer
    Minden egyes patchnotenál várom hogy mikor irják hoy a zen árát 1000+ diliben maximalizálják...
  • Orbancapitan
    én a dilithium árára gondoltam.
  • Plata
    Nem.
    Akkor én még a HGF tanuló flottájában voltam.
    Mert az is volt,volt a HGF meg az UHF,ami a HGF tanuló flottája volt,amíg kezdő voltál és nem tudtál mindent a kis flottában voltál.
    Egyébként a képen látszik hogy régen milyen volt a red alert.
  • Orbancapitan
    valaki még emlékszik erre?
  • Plata
    Mai patch:
    General:
    Resolved an issue that was causing the piloting maneuvers on the Kwejian Pilot Frigate [T6] to display incorrect thruster visuals.
    Infinity Lock Box Updates:
    Updated description on Infinity Lock Box to include the Kwejian Pilot Frigate.
    The missing ships were the Kwejian Pilot Frigate (T6), Jovian Intel Heavy Raider (T6)
    This is only a text change - the box can contain the ship, if the T6 Ship Pack is received.
    Added the Ba'ul Sentry Vessel (T6) to the Infinity Lock Box prize lists, and updated the appropriate descriptions to include it.
  • Chak
    Nem vagyok én kulcsos gyerek..

Ban plz
  • gunji
    Kulcsvásár van - ha jól számolom - hétfőig.
  • Chak
    Most lebuktam. Csupán egy átutazó maszkos ügynök vagyok.
    Kollégáink hamarosan felkeresik otthonában.

Jim olyan mint az a bizonyos cicuka a dobozban. Amíg nem telik le az 5 mp nem tudhatjuk mit osztott Jimbó számára a sors. Vagy a Q.
  • Orbancapitan
    és melyik univerzumba adtad volna meg? jól tudjuk hogy temporális ügynök vagy :D