Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Azért itt is keményen darált.
Két nő megint más mint két t b.
Csúnya szavakat nem akartam leírni.
De asszem sejted mire gondolok.
mellesleg ezt a hetest jobban birom mint aki a voyager-ben volt igazi badass vele simán bevállalnám pár segg szétugrását úgy is has kivágnának a flottából érte 😄
Igazán tetszett,bár sok űrharc nem volt benne és fura volt a végén a fed vs roma felállás.
Csak egy féle hajója volt a romáknak is meg fednek is,fura.
De a szereplők jók,sokkal jobbak mint diszkóveriben,bár sajnálom hogy pár régi szereplő kinyiffant.
Meg ebben nincsenek homárok legalább.
Meg nincsenek benne degenerált zombi klingonok.<#hehe>#hehe>
Kíváncsi vagyok mi lesz a második évadban.
Az is érdekelt volna vajon mi történt volna ha az a fura lény átjön az átjárón,bár sok jót nem néztem ki belőle.
Érdekes egy legénysége lett Picard-nak,nindzsa srác is érdekes.Na meg a lökött doktornéni is jó pofa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.03. 11:00:30
Nem mondom biztosra,csak úgy rémlik.
Redditen meg panaszkodnak, hogy feleslegesen elszórták a rich mining kártyájukat :/
Miért is kéne meglepődni :]
PC Patch Notes for 4/2/20
ESD-en az NPC-k csak némán tátognak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.01. 21:26:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként még mindig nincs április elsejei hülyülés.
Ahogy be nyomom a transwarpot ds9-re a hajó elwarpol a francba,de a kamera marad ahol volt és ezután jön a trasnwarp hang és újra látszódik pár csík mintha a hajó most warpolna el,a nem létező hajó hajtóművei újra húznak csíkot.<#hehe>#hehe>
Mindegy hogy zenes klingon hajó vagy eventes vagy boxos.
A Klingon KHG armor csaj változata megint bugos.<#hehe>#hehe>
A karim az előbb vagy 4-5 máspdpercig egy szál fekete bugyiban állt a bankkban mire megjött a ruhája.<#wilting>#wilting>
Vagy csak nagy a lag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.01. 09:44:55
Bár fura.
Egyébként a T1-4 hajók már kaphatók diliért? Vagy még mindig ki vannak véve?
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.04.01. 00:37:28
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az új ferengi hajóról az jutott eszembe, hogy ez most a Crapticnek a legegyszerűbb pénzszerzési módszer: fognak egy régi hajót, új skint és boff-kiosztást tesznek rá (meg néha más egyebet) és kiadják boxban. 0 kontent, 0 meló, max zsé. A bálnák hálásak, a játékosok meg hát nem.
#fireandre #saveSTO #nospoilerpls
Mintha a plasmonic leech-et szeretnék vele újraéleszteni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Na de akkor mi lesz a következő évadban?
Valaki leírhatná az évad sztoriját,meg akarom nézni egyben,csak még nincs felirat az utolsó részhez asszem.
Egyébként milyenek azok a romulán hajók?
Vajon STO-ban is megjelennek majd?
Mitszótok a quark hajóhoz?
Amúgy szerencse - főként magamnak -, hogy annyira nem jól fogalmazok ánglisül, így nem bannoltak még ki egy ilyesmi javaslat miatt:
- lag/rubberbanding/snr/dc javítása, a proxyk visszaállítása,
- új küldetések a repetitív stf-eventek helyett/mellett (patrolok, új sztorik, ködökbe új felfedezős küldetések, a régi fejezetekbe új küldetések),
- a korábban kivett régi küldetések visszatétele mellékküldiként vagy holoregényként,
- új foundry,
- bughunting
(Jó, tudom, hogy járványhelyzet, de ezekből van olyan, ami home office-ban is megoldható, amúgy meg nem feltétlenül szükséges hangalámondás sem jelenleg)
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.03.31. 18:46:14
Link.
Ferengi Quark Marauder.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.31. 18:11:29
Az afk-nál persze úgy értettem, hogy nem a rendes futást trollkodják szét afk-val, mert annak tényleg semmi keresnivalója. De ha saját privát csapatot szerveznek, az miért baj. A többség elvileg úgy sem értesülne róla.
Ha meg az a baj, hogy teljesítmény nélkül szerzi meg a jutalmat, akkor a pénzes vásárlás miért nem baj.
Szerintem.
Szerintem nem volt rossz, de azért pár dologba beletudnék kötni.
Másik érdekesség h Data-t végleg shift+f4-elték(STOhoz képest ez nagy változás). Picard is meghalt, aztán felébredt egy új testben mintha mi sem történt volna XD(lol milyen fejet vág mikor rájön h nemkapott szuperképességeket)
kissé Altered Carbon sorozatszaga volt itt. Picard meghal, és Q sehol. Micsoda szentségtörés haha. Összeségében tetszett, kár h a folytatás a korona miatt távoli lesz.
Ja meg a borg kocka sem csinált sokat a végén. Talán a folytatásban lesz még szerepe.
Így nem kellett mennem még egy stf-et másik karival.
Hozzáteszem a hajóim kormányzásában nagyon béna vagyok, sokszor úgy járok h mire odaérek a mobokhoz már minden pukkant. Így a dps-em tuti ilyen 1k alatt lehet lol. A másik véglet mikor én vagyok aki öl a mapon.. ehh.