Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg azon, hogy egyáltalán... Minek ez a szenvedés már....
Szerettem volna ezt már este írni, aztán arra gondoltam, hogy minek legyen ennyire negatív, így visszaszívtam. A mai patchlog viszont felülmúlta minden korábbi elképzelésemet:
Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
Tier 1: 10,000 Dilithium
Tier 2: 25,000 Dilithium
Tier 3: 50,000 Dilithium
Tier 4: 100,000 Dilithium
Berosálok. Értitek? Egy már semmiresejó T4 hajóért egyszázezer dilithium !!! Közben tényleges hibajavítás az nulla. Takarodjanak...
Szerettem volna ezt már este írni, aztán arra gondoltam, hogy minek legyen ennyire negatív, így visszaszívtam. A mai patchlog viszont felülmúlta minden korábbi elképzelésemet:
Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
Tier 1: 10,000 Dilithium
Tier 2: 25,000 Dilithium
Tier 3: 50,000 Dilithium
Tier 4: 100,000 Dilithium
Berosálok. Értitek? Egy már semmiresejó T4 hajóért egyszázezer dilithium !!! Közben tényleges hibajavítás az nulla. Takarodjanak...
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Tudod én azt csodálom hogy még nem lőtték le a szervert a dili bug miatt.
Másnak sem megy, úgy látszik bug (vagy feature xD):
Why are Launch Toy Rocket and Holo Emitter - Phoenix Shuttle character-bound and not reclaimable?
Why are Launch Toy Rocket and Holo Emitter - Phoenix Shuttle character-bound and not reclaimable?
Acc wide-ra mondták,de sehol nem találom.
Nekem is többet adott (15-16k), hasonlóan mint az előző eventnél is.
A rakétát és a holoemittert hol tudom másik karakterrel kivenni? Elvileg acc-boundra ígérték, de nem találom sem az event store-ban, sem a reclaim rewards-nál.
A rakétát és a holoemittert hol tudom másik karakterrel kivenni? Elvileg acc-boundra ígérték, de nem találom sem az event store-ban, sem a reclaim rewards-nál.
Mindenkinek bugos az event,8k helyett mindenkinek mást ad,van akinek 31k van akikek 37k van akinek 14k,de van akinek 23k.<#eplus2>#eplus2>
Bugos az event.
Vagy az egész játék.
Ma kész lett az event és kivettem a konzolt.
Elmentem ISA Cure khito és kristály stf-re tesztelni konzolt,majd mivel az event fülön lejött a cd eventről és 8k dili jutalom járt volna ha újra ,megyek,ezért újra elmentem eventre.A végén mikor ideadja a jutalmat a 8k dilit én nem 8k dilit kaptam hanem 28480 dilit.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs dili boostom.Csak salvage boost van.

Vagy az egész játék.
Ma kész lett az event és kivettem a konzolt.
Elmentem ISA Cure khito és kristály stf-re tesztelni konzolt,majd mivel az event fülön lejött a cd eventről és 8k dili jutalom járt volna ha újra ,megyek,ezért újra elmentem eventre.A végén mikor ideadja a jutalmat a 8k dilit én nem 8k dilit kaptam hanem 28480 dilit.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs dili boostom.Csak salvage boost van.

ahhoz erőlködni kéne
Nem volt ára, én hagytam ki egy 'remélem' szót az épeszű elől. <#awink>#awink>
Gondolom, olyan 5-8 ezer lesz bevezető kedvezményes árral. <#bee1>#bee1>
Sajna nincs játszható benthan, így kérdéses, majd meglátjuk. Nem értem, miért nem adogatnak hozzá fizetős játszható fajokat. Tele a franchise fajokkal, könnyen elkészíthetőek lennének home office-ban.
Gondolom, olyan 5-8 ezer lesz bevezető kedvezményes árral. <#bee1>#bee1>
Sajna nincs játszható benthan, így kérdéses, majd meglátjuk. Nem értem, miért nem adogatnak hozzá fizetős játszható fajokat. Tele a franchise fajokkal, könnyen elkészíthetőek lennének home office-ban.
Én nem láttam az árát a hírben,vagy csak nem vettem észre.
De őszintén szólva cseppet sem izgat.
A hajó úgyis ronda.
És jönnek a klingon hajók store-ba,arra kell gyűjtögetnem a maradék kis zenemet.
Remélem lesz carrier is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 21:21:01
De őszintén szólva cseppet sem izgat.
A hajó úgyis ronda.
És jönnek a klingon hajók store-ba,arra kell gyűjtögetnem a maradék kis zenemet.
Remélem lesz carrier is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 21:21:01
Tényleg jön Muddhoz a Bentham cruiser, s épeszű áron. <#guluszem1>#guluszem1>
A redditen írják, hogy az xboxos naptárba bekerült a négyrészes event-kampány második része május 14 és június 4 közöttre:
Pahvo Dissension v. Peril Over Pahvo
Tehát pc-n is várható (ha nem pont akkor 😊 Ezek legutóbb még akkor voltak, amikor több karakterrel is lehetett nyomni őket (én azt hiszem öt-hattal mentem 😄), remélem most nem teszik be az afk-player-killer feature-t. <#help>#help>
A redditen írják, hogy az xboxos naptárba bekerült a négyrészes event-kampány második része május 14 és június 4 közöttre:
Pahvo Dissension v. Peril Over Pahvo
Tehát pc-n is várható (ha nem pont akkor 😊 Ezek legutóbb még akkor voltak, amikor több karakterrel is lehetett nyomni őket (én azt hiszem öt-hattal mentem 😄), remélem most nem teszik be az afk-player-killer feature-t. <#help>#help>
Igen.
Ez a 2410-es híd.

Ez a 2410-es híd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor neked megvan. Ha bemész a Customise starshipbe akkor az interiornál a menűben neked ott lesz a "voyager 2410". Nekem egy t3 és talán t5 intrepid van meg, a warphoz lehet bemenni ami piros, a kajáldába, az orvosi szobákba, transzporter, és ugye a híd. A tiednél van a borgos 15-ös szint, az asztrometria, raktár, warp ami kék, a híd is más.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 16:12:44
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 16:12:44
De hát az most is ilyen.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Menj le turbóliftel a hármas szintre,végig a folyosón a legutolsó helyiségig.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 15:14:15
Menj le turbóliftel a hármas szintre,végig a folyosón a legutolsó helyiségig.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 15:14:15
Pedig volt egy Voyager híd borgos belsővel. Jól eltüntették csak ennyit találtam. Season 7 Voyager Interior néven futott.
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9005333-intrepid-interior
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 14:07:42
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9005333-intrepid-interior
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 14:07:42
igen meg vehető nincs
Az első deltás küldetésben (Mindscape), amikor agyegyesítést hajtunk végre Tuvokkal, ott vannak hasonló jelenetek.
Ott lehet,de megvehető borgos Intrepidre nem emlékszem.
Megvan mindegyik zenes Intrepid híd,a Bundle-s is.
Megvan mindegyik zenes Intrepid híd,a Bundle-s is.
nekem csak küldibe rémlik
Borgos hídra én nem emlékszem,pedig nekem megvan az összes Intrepid híd.
Volt pár éve egy borg belső az intrepidhez a játékban. Tudja valaki azzal mi lett, vagy hol érhető el?
Egyetértek így nyáron/tavasszal fos a winter event. Ha nagyon nincs ötletük akkor is pikk-pakk valami borgos eventet lehetett volna rittyenteni, valami új pve-vel. Nem nagy dolog összedobni egy új mapot és írni hozzá egy pár soros történetet.
Igen, egy recruit kellett volna 04.23-06.04 között, utána Risa 06.04-08.27 között, ha addig kitartanak a korlátozások. Új kontentjük meg szerintem nincs, max beszéd nélkül.
WW-n kíváncsi leszek, hogy lehet-e folytatni majd a diligyűjtést ott, ahol január 2-án abbahagytuk. $]
Májusra meg a naptár szerint ígérnek egy hosszú xp eventet is.
WW-n kíváncsi leszek, hogy lehet-e folytatni majd a diligyűjtést ott, ahol január 2-án abbahagytuk. $]
Májusra meg a naptár szerint ígérnek egy hosszú xp eventet is.
akkor már inkább egy recruit event vagy valami értelems ez cink ! vagy tegyék be az összes winter hajót ha valakinek kéne ....
Érthetetlen, bár örömteli*. Logika lenne benne, hogy lekössék a játékosokat valamivel a korlátozások alatt, de 10 napra nincs értelme. A lobi-csomag figyelemre méltó, vajon érdemes-e elpasszolni ec-ért a bigyókat (jah, most olvasom, hogy acconként csak egyszer lehet megvenni).
*= nagyon szeretem a téli eventet, örülök is neki, de ennek inkább január-február magasságában lett volna értelme, nem tavasszal
Szerk: #fireandre #saveSTO
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.13. 19:16:14
*= nagyon szeretem a téli eventet, örülök is neki, de ennek inkább január-február magasságában lett volna értelme, nem tavasszal
Szerk: #fireandre #saveSTO
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.13. 19:16:14
Röhej,winter event nyáron?
Mudd marketben a hajók 17k-ba kerülnek.
Csak 17k? Ha nem 25 akkor már nem is érdekel..
Majd visszahozzák azokat a hajókat újra a store-ba,darabját 17k zenért gondolom.
Az időlimites pack a legköcsögebb az egészben. Persze zen eladás szempontjából kíválló stratégia. User szemszögéből
😄
<#mf1>#mf1>
😄
Zenem úgy sem lenne rá 😉
majd ha jön még 3-4 hajó skin up akkor örülj adig csak sima lego brell pá
Mert elverték már a FED-es packból befolyt pénzetet <#integet2>#integet2> és kell még-még-még. <#mf1>#mf1>
Állítólag felújítják a KDF-es oldal küldetéseit (#36488 😛), ez szerintem jó alkalom lenne rá. Vagy hozzá.
Állítólag felújítják a KDF-es oldal küldetéseit (#36488 😛), ez szerintem jó alkalom lenne rá. Vagy hozzá.
Na de milyen alkalomból adnák ki a legendary KDF pack-ot?
Fed-es a 10-edik évfordulóra jött ki.De még egy tizedik évforduló nem lesz.
Fed-es a 10-edik évfordulóra jött ki.De még egy tizedik évforduló nem lesz.
Tippelek: két hét múlva (mikor vége az FCD-nek). Amúgy a játékban a naptár megint nem jó. :]
Jó lenne tudni hogy kb mikor jönnek a klingon hajók,mert előtte be kéne vásárolni zenből.
Most 388 a zen,ha kijön a klingon hajós hír tuti felugrik megint.
Még drágulás előtt kéne bevásárolni.
Most 388 a zen,ha kijön a klingon hajós hír tuti felugrik megint.
Még drágulás előtt kéne bevásárolni.
Csak az első patrol ad sok xp-t,az a ferengis.
Fura a játék ma. Lementem 3 patrol-t a Kirkprise-al, de még t4 sem értem el vele. Máskor ennyi után maxos, vagy majdnem az.
Lag is akkora h dobálja a mobokat.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.04.12. 11:27:43
Lag is akkora h dobálja a mobokat.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.04.12. 11:27:43
Mi a szösz,rakghoul event van?
Voss-on nem láttam semmi nyomát.
Voss-on nem láttam semmi nyomát.
Tűzeset által <#banplz>#banplz>
Ennél már csak az offtopic SWTOR kiábrándítóbb: nem tartom kifejezetten poénosnak most a fertőzős event futtatását, ami ugye szintúgy tüsszögéssel és köhögéssel terjed a közösségi helyeken. <#mf1>#mf1>
Ennél már csak az offtopic SWTOR kiábrándítóbb: nem tartom kifejezetten poénosnak most a fertőzős event futtatását, ami ugye szintúgy tüsszögéssel és köhögéssel terjed a közösségi helyeken. <#mf1>#mf1>
Hogy a szöszbe lehet ott meghalni?
Egyik karakterem elhalálozott Bozemanben, s elvesztette a hátitatyóját, így jogosult lett afk-s büntire is (pedig 1 darabot csak összeszedett). Másik alkalommal egy junk-ra bemondták, hogy 'nem haszonos a stabilizátor, amit találtál' szöveget. Hát valóban nem volt hasznos xD <#falbav>#falbav>
Sajnos a spoiler tag-os magyarázatban több a realizmus mint szeretném. Buu.
A Klingon Vesta.
No meg esetleg a Naj'sov,vagy a batlh intel science vessel,bár ez baromi ronda.
No meg esetleg a Naj'sov,vagy a batlh intel science vessel,bár ez baromi ronda.
Most mondanám azt, hogy késtél tíz napot <#awink>#awink>, de a redditen írták, hogy felújítják a KDF-es küldetéseket.
Ha hasonlóan dolgoznak, mint a FED-es oldalon, akkor kb. tényleg ez lesz a vége.
Értsd: kiveszik a jobb küldetéseket, a maradékban meg lecserélik a klingonokat olyan DSC-s orkokra <#banplz>#banplz>
Ha hasonlóan dolgoznak, mint a FED-es oldalon, akkor kb. tényleg ez lesz a vége.
459 métert ment a rakéta.
Köszi az infót a klingon hajókról.
Illetve klingonoknál melyik hajó lehet jó scinek?
Köszi az infót a klingon hajókról.
Illetve klingonoknál melyik hajó lehet jó scinek?
Plot twist, mi van ha nincs is fülem.. xD
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.04.11. 19:46:53
<#idiota>#idiota>
Egyébként Jim nemrég azt jelentette, h valószínűleg a Benthan cirkáló be fog kerülni a c-store méregdrága szekciójába. Több info sajnos nem jött át mert az adatfolyam 5 másodpercen belül megsemmisítette önmagát. Így vagy igaz lesz, vagy sem. Time will tell..
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.04.11. 19:46:53
Én úgy hallottam hogy valaki fültövön csapott.<#hehe>#hehe>
Én úgy hallottam h törlik a kdf frakciót a játékból.
<#banplz>#banplz>