46741
-
Plata #35607 Két gombás TFO lesz fel erősítve nem?
Katt.
Tribblin a Galaxy hajók új kinézetet kaptak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.16. 07:44:39 -
Plata #35606 Mai peccs.
General:
• Resolved an issue that was preventing Admiralty XP from being awarded.
Content:
• Resolved an issue during “Into the Hive” TFO, which could sometimes cause the Borg Queen to fall off of the platform.
Ships:
• The model for the Constellation Class Heavy Cruiser has been rebuilt.
○ This revamped skin replaces the existing skin for the Constellation Heavy Cruiser Variant.
○ All Heavy Cruiser variants may now use TOS, NX, NX Refit, Type 8 and Type 8b Materials, as well as Type 0, Type 5 and Type 6 windows.
Systems:
• Extended the end date of the Borg Resurgence Event on PC by 1 additional day.
• Resolved an issue that could allow Lorca Maneuver to be used while you're held stationary for a briefing.
• Resolved an issue related to the C-MOD weaponry that prevented Bridge Officers from using their Cyclic Modulation ability. -
Chak #35605 Hát Janeway nehezen tudna bármit is csinálni, kivéve ha a Litchfieldi női böriben van szinkronstudió. :D:D
Az ünnepi verda valami föderációs klingon hybrid harcicirkáló lesz. Valami új tfo is lesz az új update-el. Júlcsi hajógyárait kell szétcsapni. Valami postban írják redditen. Meg azt is h a hero hajók modelljein javítottak. -
Orbancapitan #35604 JANEWAY? végre rá tudták venni? -
Plata #35603 Na és ki az?
Ugye ne egy tribbli? -
gunji #35602 Twitterről: "Back in the recording studio today with another legend."
Harmadik? :) -
Kotomicuki #35601 Azért az jól mutatja a változásokat, hogy régen a készítőnek kellett törekednie a minél nagyobb nézettségre.
Míg manapság az Isten pénze nem elég, hogy a (minél) teljes(ebb) palettáról válogathasson az egyén, mert az az ember érzése, hogy a műveket elzárni akarják előle, nem neki megmutatni..., miközben a(z egyre gyengébb színvonalú) készterméket kísérő reklám-cunami uolyan, vagy még nagyobb lett!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.15. 22:54:57 -
gunji #35600 Meg a hype is nagy, s ugye ez már streamen lesz elérhető (CBS All Access, nálunk hivatalosan az Amazon Prime), nem tévén, legalábbis kezdetben, s a CBS streamjének is kell egy zászlóshajó. ;) -
Plata #35599 Volt próba vetítés.
Állítólag mindenki oda volt a sorozatért. -
lammaer #35598 Mi a franc, most már le se kell adják a TVben hogy egy studio megtudja sikeres lesz e egy sorozat vagy sem? :)
-
Plata #35597 Akkor tuti jó lesz a Picard. -
Orbancapitan #35596 3-ra is aláírtak -
Plata #35595 Most olvastam hogy a CBS-nek annyira bejött a Picard első évada hogy a második évadra is aláírtak.
Ezenkívül még két sorozat készül és két ST film.
Az egyik sorozat diszkós Pike és Spock sztorijáról szól a másik nem tudni még miről. -
Plata #35594 Admiralty közben láttam klingon karival,pont a közelében voltam.
Érdekes a zen ára még mindig lefelé megy.
Most is olcsóbb mint az este.
Másik meg,nem tudom honnan veszik,de zóna cseten arról dumáltak hogy lesz promós hajó storeban.
Nekem már a boxos is érdekes volt,de hogy ezt honnan szedik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.15. 07:39:44 -
_RAYEN_ #35593 meglett Plata, köszi
-
gunji #35592 A semleges zóna c. epizódra (1x26) van egy tipp, ami már önmagában megvalósítást érdemelne ;) -
Orbancapitan #35591 inkább melyik rész tng tuti de melyik? -
Orbancapitan #35590 tudom -
Plata #35589 Én csak poénkodtam. -
Orbancapitan #35588 nem t7 ha még is le vadászom őket -
Daeus89 #35587 ha már jon akkor egy t6 sovy ami a first contaktba volt ! amúgy szerintem picard mivel köré épül majd minden t7 odival meg nyomják el magukat ! kockát ide -
Plata #35586 Neem,a lfetimereknek Borg Sphere 878 jön,a 10-edik évfordulós hajó meg T7 Ody.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 20:46:33 -
gunji #35585 Vajon kinek a hangja? -
Daeus89 #35584 azaz. fizetősöknek meg borg kocka :D -
gunji #35583 Bocsánat, javítlak: *free constitution class enterprise t7! :D és borg implantal :D
-
Daeus89 #35582 constitution class enterprise t7! :D és borg implantal -
Plata #35581 Jah,láttam.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 19:14:12 -
gunji #35580 S ha rákattintasz a képre, akkor meg megjelenik egy feladvány :o -
Plata #35579 Link. -
Plata #35578 Nem tudom,én most épp universal endevort tolom,de cseten valami olyasmit mondanak hogy lehet hogy nem is egy warp mag lesz benne?
Ez lesz az első hajó ami talán secondary warp maggal jön.
Na azé má durva lenne,nem is nagyon hiszek benne,MW hajó,ami hangáros és dupla warp magos,ez nekem kicsit már túl sok.
Ha a fele bejön akkor jó.
Te szerintem errű beszélnek,mert ott a neve a reddites linkeden.U.S.S. Ross.
Cseten meg Ross class néven emlegetik.
Szóval biztos ez az.
De memory alpha-n nincs róla infó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 17:15:55 -
gunji #35577 A redditen egy olyan hajóról írnak, ami
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #35576 Pedig ott van a bárral szemközt,a klingon chef mellett,a börtönben. -
Orbancapitan #35575 akkor a challenger lesz jordi újra a képben -
_RAYEN_ #35574 nem találom sehol egyenlőre -
Plata #35573 Ha igaz lesz még is új Galaxy,lehet hogy jön egy Miracle Worker Galaxy vagy Galaxy X.
Mivel lehet hogy hangárjai is lesznek.
De nem értem ha tényleg lesz új Galaxy,akkor azt mért nem rakták bele ebbe a Picard pack-ba.
Ui:Ha jól értettem akkor az új Galaxy valami Ross class lesz.
Errű se hallottam még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 13:15:08 -
Plata #35572 Passz,de régi Ds9-en a bank mellett volt ha jól emlékszem,most nincs ott? -
_RAYEN_ #35571 Tudja valaki, hogy hol van a contrabandos 2000 dilis emberke a deep space nine-on? -
Plata #35570 Az a téli hajó a storeban 17k zenért tuti hogy bug volt.
Eventes hajó volt a neve,de a kép róla zenes hajóé volt.
Meg már nincs is bent a storeban a javítás óta.
-
Plata #35569 Téli hajó bug volt szerintem,mert azóta kivették. -
Orbancapitan #35568 nem tünt fel? téli hajó is zenes lett és ez csak a be ettetős pack