Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze előbb klingon jön
Állítólag csak annyi hogy elindul az akira oszt kész.
Keress rá frászbúkon,cseten azt mondták valami hivatalos star trek online vidió vagy hír vagy a franc tudja mi.
Jah meg hogy jön a legendary pack 2.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 00:47:48
Nem klingonok jönnek?
Mert azt rebesgetik.
Egyébként meg valami Vulkán carriert is emlegettek.
Bár fed carrierek mindig szarok.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.18. 23:49:02
De remélem a devek minél előbb tisztázzák a kérdést. 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ha csak egyel kéne és mind megkapná, na az volna az acc' wide...
Már bele-bele bóbiskoltam, annyira "élveztem" az egészet - ha van, akkor repu', de admy' és doff mindenképp és az esetlegesen felmerülő kozmetikázások - , így 3 óra alatt 10 karakteren sikerült is végrehajtani a műveletet! <#falbav>#falbav>
Amit a "téli" event miatt pár nap múlva megin' ismételhetek meg, mer' elő köll megin' venni a "nyúllábakat" a továbbtenyésztéshez! <#falbav>#falbav>
...mos' vhogy nem vigasztalnak a /8k dili'-k és a viszonylag alacsony árfolyam...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
...majd az elmúltával kiszedni azt a promóciók közül, hogy nehogy az ezután keletkezők is részesülhessenek belőle...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerk: valamit belenyúlhattak a rakétaszerelésbe, mert ötször volt a mostani futamban tűz 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 20:41:00
...we are going to be holding an in game gathering this Saturday, April 17th on all three Platforms...
A naptár még mindig nem megy nekik... rotfl
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 18:54:08
De roma t1 konzolt is szeretem romulán karival.
Mivel a disco /picard meg a 2 ismeretlen sorozat amit csinálnak befutnak ők is rá fognak jönni hogy megéri univerzumot építeni! jelen esetbe ez végtelen ! 6 idősíkkal 2 univerzummal és 2-3 galaxisal karöltve ha cbs papó kerít egy jó kiadót/fejlesztőt akkor nekik tejelni fog a játék mivel scifi mmo értelmes nem nagyon van legalábbis enyire híres-
Platac nincs értelmes uni konzol t4 ig ! ami kell az vagy t6 vagy lobbi/repu/fleetes de még torpedó sincs 😄
Abban sem vagyok 100%-osan meggyőződve, hogy szükséges a dil-sink. Ha rendszeresen lenne megfelelő új tartalom kevesebb fejetlenséggel, az talán önmagában elég vonzó lehetne a nagy halaknak és növelhetné a kártyahasználati hajlandóságot. De abban igazad van, hogy megfelelő új tartalommal értelmesebben lehetne csökkenteni a dilithium mennyiségét.
Amúgy sok mindenre magyarázatot adna, ha a háttérben gőzerővel folyna a STO2 fejlesztése, de kétlem, hogy lenne ennyi eszük (a döntéshozóknak).
Tier 1 Ships will now cost 1000 Dilithium
Tier 2 Ships will now cost 2500 Dilithium
Tier 3 Ships will now cost 5000 Dilithium
Tier 4 Ships will now cost 10000 Dilithium
De azt hiszem, már ez is magasabb volt, mint az eredeti cikkben. Azóta meg tovább növelték: -> 20k -> 80k -> 100k.
Azt nem is írtad oda hogy a hajó nem acc wide hanem karakterenként kell megvenni.
General:
Resolved an issue that would sometimes cause AFK status to be applied after completing First Contact Day – Model Rocket TFO.
Improved performance of various HUD elements throughout the game.
System:
Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
Tier 1: 10,000 Dilithium
Tier 2: 25,000 Dilithium
Tier 3: 50,000 Dilithium
Tier 4: 100,000 Dilithium
Ships previously purchased with Zen will remain available Account-Wide for Reclaim via Ship Requisition Stores, but all future purchases of these ships bought with Dilithium will be Character-Only.
DSC-era Klingon Ships may now drop era-appropriate loot when defeated.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.16. 09:58:49
Szerettem volna ezt már este írni, aztán arra gondoltam, hogy minek legyen ennyire negatív, így visszaszívtam. A mai patchlog viszont felülmúlta minden korábbi elképzelésemet:
Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
Tier 1: 10,000 Dilithium
Tier 2: 25,000 Dilithium
Tier 3: 50,000 Dilithium
Tier 4: 100,000 Dilithium
Berosálok. Értitek? Egy már semmiresejó T4 hajóért egyszázezer dilithium !!! Közben tényleges hibajavítás az nulla. Takarodjanak...
Why are Launch Toy Rocket and Holo Emitter - Phoenix Shuttle character-bound and not reclaimable?
A rakétát és a holoemittert hol tudom másik karakterrel kivenni? Elvileg acc-boundra ígérték, de nem találom sem az event store-ban, sem a reclaim rewards-nál.
Vagy az egész játék.
Ma kész lett az event és kivettem a konzolt.
Elmentem ISA Cure khito és kristály stf-re tesztelni konzolt,majd mivel az event fülön lejött a cd eventről és 8k dili jutalom járt volna ha újra ,megyek,ezért újra elmentem eventre.A végén mikor ideadja a jutalmat a 8k dilit én nem 8k dilit kaptam hanem 28480 dilit.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs dili boostom.Csak salvage boost van.

Gondolom, olyan 5-8 ezer lesz bevezető kedvezményes árral. <#bee1>#bee1>
Sajna nincs játszható benthan, így kérdéses, majd meglátjuk. Nem értem, miért nem adogatnak hozzá fizetős játszható fajokat. Tele a franchise fajokkal, könnyen elkészíthetőek lennének home office-ban.
De őszintén szólva cseppet sem izgat.
A hajó úgyis ronda.
És jönnek a klingon hajók store-ba,arra kell gyűjtögetnem a maradék kis zenemet.
Remélem lesz carrier is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 21:21:01
A redditen írják, hogy az xboxos naptárba bekerült a négyrészes event-kampány második része május 14 és június 4 közöttre:
Pahvo Dissension v. Peril Over Pahvo
Tehát pc-n is várható (ha nem pont akkor 😊 Ezek legutóbb még akkor voltak, amikor több karakterrel is lehetett nyomni őket (én azt hiszem öt-hattal mentem 😄), remélem most nem teszik be az afk-player-killer feature-t. <#help>#help>
Ez a 2410-es híd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 16:12:44
Menj le turbóliftel a hármas szintre,végig a folyosón a legutolsó helyiségig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 15:14:15
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9005333-intrepid-interior
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 14:07:42
Megvan mindegyik zenes Intrepid híd,a Bundle-s is.
WW-n kíváncsi leszek, hogy lehet-e folytatni majd a diligyűjtést ott, ahol január 2-án abbahagytuk. $]
Májusra meg a naptár szerint ígérnek egy hosszú xp eventet is.