Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a túró,Budapest az meélyik talicska?
Őszintén szólva engem egy hajó érdekelne,és az úgyis klingon,de mit keresne fed legendary packban Didi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:40:13
De akkor legalább hagynák benne a c-store-ban, hogy később is meg lehessen venni.
Tegnap gondolkodtam kicsit a PIcard-sorozaton, s hogy mennyire kavart bele az eddigi idővonalba. Hát nem kicsit. Kíváncsi vagyok, mi a terv a játékkal: a Picard-sorozat egy alternatív idővonal lesz-e, vagy az lesz a főcsapás? Mert ez utóbbi esetben a játék kb. 70%-t kukázni kéne, mindent ami a Hobus incidensen alapul. Az meg nagyon sok. Akkor inkább már kezdjenek egy STO2-t írni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mert most egész lement a zen ára.
Jó lenne hivatalos hír előtt meg tudni hogy jön,mert akkor fel fog menni.
Tegnap sokat dumáltak róla.
Hogy jön újabb adag Enterprise meg Luna,Prometheus meg a fene tudja még mi.
persze előbb klingon jön
Állítólag csak annyi hogy elindul az akira oszt kész.
Keress rá frászbúkon,cseten azt mondták valami hivatalos star trek online vidió vagy hír vagy a franc tudja mi.
Jah meg hogy jön a legendary pack 2.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 00:47:48
Nem klingonok jönnek?
Mert azt rebesgetik.
Egyébként meg valami Vulkán carriert is emlegettek.
Bár fed carrierek mindig szarok.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.18. 23:49:02
De remélem a devek minél előbb tisztázzák a kérdést. 😊
Ha csak egyel kéne és mind megkapná, na az volna az acc' wide...
Már bele-bele bóbiskoltam, annyira "élveztem" az egészet - ha van, akkor repu', de admy' és doff mindenképp és az esetlegesen felmerülő kozmetikázások - , így 3 óra alatt 10 karakteren sikerült is végrehajtani a műveletet! <#falbav>#falbav>
Amit a "téli" event miatt pár nap múlva megin' ismételhetek meg, mer' elő köll megin' venni a "nyúllábakat" a továbbtenyésztéshez! <#falbav>#falbav>
...mos' vhogy nem vigasztalnak a /8k dili'-k és a viszonylag alacsony árfolyam...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
...majd az elmúltával kiszedni azt a promóciók közül, hogy nehogy az ezután keletkezők is részesülhessenek belőle...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerk: valamit belenyúlhattak a rakétaszerelésbe, mert ötször volt a mostani futamban tűz 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 20:41:00
...we are going to be holding an in game gathering this Saturday, April 17th on all three Platforms...
A naptár még mindig nem megy nekik... rotfl
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 18:54:08
De roma t1 konzolt is szeretem romulán karival.
Mivel a disco /picard meg a 2 ismeretlen sorozat amit csinálnak befutnak ők is rá fognak jönni hogy megéri univerzumot építeni! jelen esetbe ez végtelen ! 6 idősíkkal 2 univerzummal és 2-3 galaxisal karöltve ha cbs papó kerít egy jó kiadót/fejlesztőt akkor nekik tejelni fog a játék mivel scifi mmo értelmes nem nagyon van legalábbis enyire híres-
Platac nincs értelmes uni konzol t4 ig ! ami kell az vagy t6 vagy lobbi/repu/fleetes de még torpedó sincs 😄
Abban sem vagyok 100%-osan meggyőződve, hogy szükséges a dil-sink. Ha rendszeresen lenne megfelelő új tartalom kevesebb fejetlenséggel, az talán önmagában elég vonzó lehetne a nagy halaknak és növelhetné a kártyahasználati hajlandóságot. De abban igazad van, hogy megfelelő új tartalommal értelmesebben lehetne csökkenteni a dilithium mennyiségét.
Amúgy sok mindenre magyarázatot adna, ha a háttérben gőzerővel folyna a STO2 fejlesztése, de kétlem, hogy lenne ennyi eszük (a döntéshozóknak).
Tier 1 Ships will now cost 1000 Dilithium
Tier 2 Ships will now cost 2500 Dilithium
Tier 3 Ships will now cost 5000 Dilithium
Tier 4 Ships will now cost 10000 Dilithium
De azt hiszem, már ez is magasabb volt, mint az eredeti cikkben. Azóta meg tovább növelték: -> 20k -> 80k -> 100k.
Azt nem is írtad oda hogy a hajó nem acc wide hanem karakterenként kell megvenni.
General:
Resolved an issue that would sometimes cause AFK status to be applied after completing First Contact Day – Model Rocket TFO.
Improved performance of various HUD elements throughout the game.
System:
Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
Tier 1: 10,000 Dilithium
Tier 2: 25,000 Dilithium
Tier 3: 50,000 Dilithium
Tier 4: 100,000 Dilithium
Ships previously purchased with Zen will remain available Account-Wide for Reclaim via Ship Requisition Stores, but all future purchases of these ships bought with Dilithium will be Character-Only.
DSC-era Klingon Ships may now drop era-appropriate loot when defeated.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.16. 09:58:49
Szerettem volna ezt már este írni, aztán arra gondoltam, hogy minek legyen ennyire negatív, így visszaszívtam. A mai patchlog viszont felülmúlta minden korábbi elképzelésemet:
Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
Tier 1: 10,000 Dilithium
Tier 2: 25,000 Dilithium
Tier 3: 50,000 Dilithium
Tier 4: 100,000 Dilithium
Berosálok. Értitek? Egy már semmiresejó T4 hajóért egyszázezer dilithium !!! Közben tényleges hibajavítás az nulla. Takarodjanak...
Why are Launch Toy Rocket and Holo Emitter - Phoenix Shuttle character-bound and not reclaimable?
A rakétát és a holoemittert hol tudom másik karakterrel kivenni? Elvileg acc-boundra ígérték, de nem találom sem az event store-ban, sem a reclaim rewards-nál.
Vagy az egész játék.
Ma kész lett az event és kivettem a konzolt.
Elmentem ISA Cure khito és kristály stf-re tesztelni konzolt,majd mivel az event fülön lejött a cd eventről és 8k dili jutalom járt volna ha újra ,megyek,ezért újra elmentem eventre.A végén mikor ideadja a jutalmat a 8k dilit én nem 8k dilit kaptam hanem 28480 dilit.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs dili boostom.Csak salvage boost van.

Gondolom, olyan 5-8 ezer lesz bevezető kedvezményes árral. <#bee1>#bee1>
Sajna nincs játszható benthan, így kérdéses, majd meglátjuk. Nem értem, miért nem adogatnak hozzá fizetős játszható fajokat. Tele a franchise fajokkal, könnyen elkészíthetőek lennének home office-ban.
De őszintén szólva cseppet sem izgat.
A hajó úgyis ronda.
És jönnek a klingon hajók store-ba,arra kell gyűjtögetnem a maradék kis zenemet.
Remélem lesz carrier is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 21:21:01
A redditen írják, hogy az xboxos naptárba bekerült a négyrészes event-kampány második része május 14 és június 4 közöttre:
Pahvo Dissension v. Peril Over Pahvo
Tehát pc-n is várható (ha nem pont akkor 😊 Ezek legutóbb még akkor voltak, amikor több karakterrel is lehetett nyomni őket (én azt hiszem öt-hattal mentem 😄), remélem most nem teszik be az afk-player-killer feature-t. <#help>#help>
Ez a 2410-es híd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 16:12:44
Menj le turbóliftel a hármas szintre,végig a folyosón a legutolsó helyiségig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 15:14:15
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9005333-intrepid-interior
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 14:07:42