Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ruha pl starter pack dry dock és fönix
Az év végi give away-eknél mit fognak eztán osztogatni?
Vagy, ha marad a kis hajó, akkor az már csak egyetlen karakternek fog örömet okozni?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ez a bundle azoknak is jó akik nem vették meg a t3 varriáns mielőtt kivették az összeset. Ezzel kap még egy esélyt az account unlockra. Már ha ez miatt kiadna 6k zé-t. Jól ki van ez találva.

Az eventen hülye a dili osztás.
Akár mennyit ír ki mindig ugyanannyit kapok 28480,kivéve ha van dili boost akkor 42k.
De a zen megint 375.<#rolleyes>

Ez jó ötlet arra, hogy lehet kiadni egyenként a legendary pack hajóit.

A twitteren írják, hogy meghosszabbították az FCD eventet egy héttel a dilithiumos bug miatt (valaki többet kapott, valaki kevesebbet az extra napokért), de javítani nem tudják (időre), ahogy - gondolom - még a rocket petet sem. <#beka2>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Kíváncsi vagyok milyen hajók jönnek még ki ilyen Ship of the Line Bundle-ban,ha például Intrepid vagy Defiant esetleg Galaxy vagy Regent is jön,akkor vajon a legendary változatot is beteszik?

Jahogy az Alita. Köszi, nem is figyeltem. Nincs meg, de akkor ezt kihagyom.

De ez az Akira bundle egy rakás nulla.
Csak felújították a kinézetét.De azt az is megkaőja akinek régebbről megvan,akinek meg megvan a legendary bundle annak még több opció válik elérhetővé.

Jah,így,pedig 365 is volt.

Nálam az egyiken egy tripla lilás lett az utolsó 😞
A zen meg rögtön felszaladt 380-ra. Így jár, aki nem vesz, míg olcsó 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.21. 20:43:32

Itt az Új Akirátok.<#hehe>
Link.

Nekem 28-42k dilit ad.<#nyes>

Mekkora szar már, hogy az event ismétléséért 14 ezer dilit ír most már de csak 8 ezret ad, plusz a flotta project bónusz.
Nálam meg Endeavor-höz jó, ha minden 4. pajzsjavítást számolta csak bele -> nem is lett meg, nem kínlódok vele...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az előbb voltam eventen.
Első lettem,de az nem is érdekes,hanem hogy aki utolsó lett annak a rakétája kék lila lila részekből állt,szinte egyből felrobbant,akinek meg tiszta zöld volt messzebbre ment.<#fejvakaras>

szerintem 31. század és az a mechanikus nanit valami fog benne visszajönni és így kapcsolódik össze a dc meg picard ? bírnám!
Amúgy aszar trek online-nak köze sincs a jelenleg canon idővonalhoz szerencsére maradjanak csak ot az alternatív összekukázott 3. univerzumba
Itt is "csak" közvetve merül föl a TS neve - és mindig "ez" a szervezet, kinek is tűnne ez föl az évszázadok alatt... - , mer' magát a terrorcselekményt nem ők követték el közvetlenül - hanem az általuk "'rákényszerítettek".
Miért is kellene (ezért) bántani "szegény" TS-t?!
Ez is csak egy volt a 'nem éppen úgy sikerült, ahogy azt elterveztük' akciójukból (ahogy az szokott lenni a S31-nél is), legfeljebb most az átlagosnál/megszokottnál sokkal többen faragtak rá erre...
A Birodalom és így a TS uralma is marad és minden megy tovább..., nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk, kérem!

Ha jól emlékszem az Enterprise sorozatban is jó nagy seggarcok voltak,meg a kelvin idővonalon sem voltak valami kedvesek.

De állítólag rajtuk keresztül (is) manipulálják (még jobban/belülről) a föderációt a ződek, mer' a "mieink" nagyon árnyékra vetődtek.
Amilyen öntelt volt pl. a DS9-ben is a főS31, ezt el is hiszem - pl. a hazafi kémfőnök meggyilkolása a S31 által, hogy a helyére a S31-TS-tag kerülhessen (és így csökkenjen a nyomás a TS-on és így veszítsen további ellenálló-képességet a föderáció)!

#36587:
Miért, a S31-et üldözi vki is a faszságai miatt/ellenére?
Már a TNG-ből is az derült ki, hogy a romulánoknál van a nagy kuss a tömeg részéről, a katonaságuk rájuk irányítja a fegyvereit, miközben az uralkodóréteg űzi a kisstílű játékait, aközben a TS "takarít" és uralkodik a háttérben.
A DS9-ben is mindenért a TS volt a felelős a S31 szerint, akkor sem változott semmi sem a megítélésükben...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.04.20. 22:24:34

De most hogy kiderült hogy a tal shiar állt a marsi balhé mögött nem lesz ebből hirig?
Elég sok romulánynak oda lett a családja rokonsága,satubbi,azért mert a Tal Shiar beleköpött a levesbe.
Csodálkoznék ha ezt csak úgy szó nélkül hagynák.

S31-nek nyomát sem láttam a sorozatban,vagy nem figyeltem.
Mellesleg a zen már 365.
Szépen megy lefelé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 21:59:29

A Tal Shiar-nál csak a(z) S31 sügérebb, úgyhogy a Föderációnak sem kell "szégyenkeznie": nekik is megvan a maguk, önjelölt, "mindegy hogyan, csak pusztuljunk el mi is" csapata. Sz'al, a 3. széteső "birodalom" a föderáció lesz, ha csak meg nem oldja a belső feszültséget generáló tényezőket - S31 kiirtása, társadalmi (tovább) fejlődés.

Azt nem is értem hogy a Tal shiar hogy tehette meg azt hogy felrobbantotta a marsi hajógyárat,mikor épp arra készültek hogy a romulánokat mentsék.
Így több miliárd,vagy a rosseb tudja mennyi romulánt és remánt hagytak meghalni egy hülyeség miatt.
Ha a tal shiar-t nem eszi a fene és vadászik a szintetikusokra sosem történt volna semmi,a szintetikusoknak fingjuk sem volt az üzenetről meg hogy hogyan kell portált nyitni csodaországba.De a sügér tal shiar rájuk szállt és így megtudták az üzit,amivel át akarták hívni Jack Sparrow-t egy teára.
Ha nem buzerálják őket soha nem tudták volna meg hogyan kell megnyitni a portált.Meg magasról tojtak volna az emberek fejére,vígan mászkáltak volna a réten gombát keresgélve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg szerintem az a portál nem máshova nyílt mint a pókember univerzumába,ahonnan doktor oktopusz akart átjönni.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 21:20:37

Három hetes xp event.
Link.

A 2009-es film igen, egy alternatív idővonalban játszódik, de az öreg Spock és Nero az elsődleges idővonalból származik és a szupernováról szóló történet is, amit az öreg Spock agyegyesítés útján megoszt a fiatal Kirkkel. Tehát az kánon, s kánon meg egy van (mozifilmek+sorozatok nagyrészt). A licenc dolgok - gondolom - azóta megoldódtak, hogy újból egyesült a két cég (ViacomCBS-szé).
Datát meg a Crypticnek ki kellene vennie a játékból, ha a kánon Trekből akarnának kiindulni (erre utaltam korábban). De remélem, hogy nem változtatnak, a Picard-sorozat meg egy másik alternatív idősík lesz (meg talán a ST-nek is az lenne a legjobb, szerintem 😉.

Arról nem is beszélve h a Picardhoz készült előzmény képregénysorozatban pedig az a supernova nemcsak a romulus systemet hanem a birodalmuk nagy részét letarolja, ezért Picardék a sok kolóniáikat is sorra ürítik ki. A 2 romulannal is így találkozik akik nála dolgoznak a soriban. Szóval egymást ütik még a saját szavaikkal is. Össze vissza van minden kavarva. Ezen a ponton STO jobban járna ha maradna a saját útján, és nem retconolná szét magát olyan írók miatt akik a saját dolgukat sem tudják rendesen kivitelezni.

sto data és a regényekben data
a 2009-es rebootot nem keverjuk ide az egy alternativ idővonal a legpontosabb idáig a sto viszonyításban és megint itt van a licenc gondok nem lehetett teljesen ugyan az a hobusz meg a romolusz napja pár száz mkm és úgy emlékszem hogy 2383-at mondott picard. talán t'ket-ék most nagyobb pusztitás akartak spock a képbe sincsen vmiért szerintem ez hiba volt részükről.
Pénzt valamiből szerezniük kell,legendary hajók elkészítése nem munka,meglévő hajót kicsit átalakítanak és kész.
Mikor nem volt koronavírus akkor is ezt csinálták.
T6 hajók ugyanazok mint a T5-ök,kicsit át írt statokkal.
Ha volt valaha T5 B'rel-ed és kipróbálod a T6 változatot látni fogod hogy a hajó ugyanaz,csak több lett a konzolja és más a neve.
Harc közben vagy térváltásnál esetleg mikor aktiválod álcát látni fogod hogy ez bizony egy T5 B'rel át nevezve.Még a hülye bugjai is megmaradtak.Ugyanúgy hallhatatlan borg stf-en mint a T5 ha tudod hogyan használd ki.
Hatalmas volt a csalódásom mikor bele ültem és mentem egy kört,ugyanaz volt mint a T5,még a jellegzetes T5 B'rel vizuális hiba meg sebzés immunitás is megmaradt.Mondjuk az hogy borg stf-en aszondja álcázva hogy immune a borg sebzésre az még jó hecc,de a motor transwarp és egyéb hibák cikik.Na meg zavarók.
Nem véletlen hogy egyszer T6 fed cruisert T5 áron tettek be a storeba,ugyanaz volt mint a T5 csak más boff kiosztás és konzolkiosztás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 13:32:41

Plata, ki volt írva a hírekben, hogy jelenleg a koronavírus miatt csak a szerverek fenntartásával foglalkoznak! Szeptemberig tuti nem lesz semmi lényeges újítás, kieg.
Szerintetek a második évadban mi a bánat lesz a sztori?
Végül is az első évad vége lezárta azt amivel a sorozat kezdődött.
Picard és a társai elmennek nyaralni a sok meló után?
Vagy elvonóra viszik Raffi-t?<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 13:02:42

Dehogynem. A STO a 2009-es reboot filmen és a hozzá kapcsolódó héttértörténeten alapul.
Itt a Hobus rendszer napja válik hirtelen szupernovává (kb. egy földi hónappal a veszély első észlelése után) és egy szubtéri lökéshullám elpusztítja a Romulust. E mögé a STO egy mesteri tervet állít:
egy maroknyi túlélő ikóniai mesteri bosszúját, amivel a romulánok saját maguk (Hakeev, Tal Shiar) által pusztíttatnak el. Valamint más fajokat manipulálva előkészítve a terepet, hogy visszatérjenek és elpusztítsák a galaxist.

Viszont a Picard sorozat szerint a szupernovát először 2381-ben észlelték, ekkor hagyja ott az Enterprise-t Picard, hogy segítsen a romulánoknak. A Föderáció flottát épít a Marson, ami 2385-ben a renegát szintetikusok akciója nyomán pusztul el. A Föderáció visszalép a segítségnyújtástól, Picard megsértődve otthagyja a flottát. 2387-ben bekövetkezik a katasztrófa.

A változás az, hogy itt nem a Hobus napja robban fel, hanem a Romulusé, s nem egy hónappal, hanem hat évvel a vészjósló jelek első észlelése után, ami elég időt adna a menekítésre még a föderáció segítsége nélkül is. A szupernova által okozott kár is kisebb, hiszen itt nincs szubtéri lökéshullám. Ez megkérdőjelezi az előbbi spoilerben említett terv értelmét, hiszen
mi értelme úgy hozni pusztulást a romulánokra, ha hagynak nekik hat évet a kitelepítésre. Azaz az eseményekben az ikóniai szerepválallás kérdőjeleződik meg. Eredetileg úgy gondoltam, hogy ez kihat az egész szerepvállalásukra, emiatt válna szükségessé a küldetések átírása.

Belegondolva talán meg lehet úszni komolyabb változtatások nélkül. Kivéve a romulán történetvonalat, az így nagyrészt értelmét veszti.

Ha már szereplők is szóba kerültek, a Picard sorozatban:
- Picard nem lett föderációs nagykövet a Vulkánon,
- Data nem lett az Enterprise kapitánya,
sőt véglegesen meghalt a sorozat végén
,
- az Enterprise-E nem pusztult el,
- Hetes nem ment a Daystromra,
- nem tértek ki a sorozatban Spockra és Nerora, stb.

Zárójelben: nem is tudom, hogy Spock vörös anyagos terve és Nero bosszúja illik-e ide a Picard sorozatos verzióba. Spock minek akarta volna fekete lyukká alakítani a Romulus napját (a Hobus 500 fényévre van a Romulustól), Neronak meg lett volna hat éve megmenteni a feleségét (főleg ha terhes, akkor biztosan kellett találkozniuk ezen hat év folyamán).
Mellette vannak érthetetlen dolgok is (ami persze az eredeti kérdéshez nem tartozik, de felmerült bennem a hétvégén). Például:
- 900 millió romulánt kellett volna megmenteni, viszont a Romuluson a korábbi adatok szerint 18 milliárdan laktak. Mi lett a többiekkel?
- Tízezer hajó építéséről volt szó, ahogy arról is, hogy a teljes flotta elpusztult a Marsnál. Négy év alatt építettek ennyi hajót, elvileg csak a Marsnál. Van ott annyi hely, hogy ennyi hajót egyszerre építsenek? Ha folyamatosan épültek a hajók, akkor a már elkészültek miért nem indultak el a Romulusra menteni?

Mi a túró,aszittem utolsó részben lekapcsolták a villanyt nála.<#vigyor>
Egyébként mekkora poén lett vóna már ha Hetes be kattan és királynő lett vóna belőle.<#wink>
Én tutira vettem hogy asszimilál mindenkit,még a ninja csókát is.<#whatever>
Kellett volna egy olyan rész ahol Picard azt mondja Elnor-nak hogy én vagyok az apád.<#zavart1>
Vagy majd a második évadban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 22:31:24

picardban data él csak a másik testben csak még nem tudjuk
Azt nem értem hogy Picard hajó miért nem jön?Vagy event?
Az a szar diszkóveri még alig kezdődött el már jöttek a diszkós cuccok,repu hajók,satubbi.
Picard-ból lement egy évad és sehol semmi.

De.

Ez egy Akira nem?
Ha már Milennium Falcon,akkor én nem kaphatnék egy X-70B Phantom-ot?
Lééégyszii.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 21:10:45

Kapcsolatfelvételben szerepel, amikor a Földnél csatáznak a borggal. (USS Budapest, NCC 64923)
De akkor jöjjön a Falcon is egy R2-es pettel 😄

Engem egy fedes hajó érdekelne még,abból nincs is T6.
Az a Tempest,abból szerintem még nincs T6.
Ha olyan klassz lenne mint a T5 az jó lenne.Főleg ha olyan brutál konzolja lenne.
Egyébként a zen már csak 372,jó rég volt ennyi.
Jó lenne tudni mikor jön legendary.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:53:05

De STO szerint Data kapitány,asszem.No meg él mint hal a vízben.
Na és Hetes is más ott.

Nem olvastam bele kommentekbe,cseten mondták.
Mi a túró,Budapest az meélyik talicska?
Őszintén szólva engem egy hajó érdekelne,és az úgyis klingon,de mit keresne fed legendary packban Didi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:40:13

nem zavart be semmit csak h új testbe van és icheb halott és hugh
Az a baj megint bele olvastál a kommentekbe ami alata volt és közlöd úgy lesz.. ezek csak találgatások volt luna ? prométeusz meg másik enterprise ? akkor már írd oda b-c mivel róla volt szó és volt ott d'deridex isjah budapest aka steamruner vagy miröl se feledkezz meg! Konkrétan találgatnak mik lehet benne ami esélyes azok az igazi ikonikus. Majd ha el kezdik csepegtetni meglássuk mi lesz. Engem heavy drenya érdekelne mer az jó volna 5/3 ba 😊
Hát nem is tudom... másik fedes legendary pack? Szegény róka... Hány bőrt húznak még le róla? (Oh, ez még rímelt is 😊
De akkor legalább hagynák benne a c-store-ban, hogy később is meg lehessen venni.
Tegnap gondolkodtam kicsit a PIcard-sorozaton, s hogy mennyire kavart bele az eddigi idővonalba. Hát nem kicsit. Kíváncsi vagyok, mi a terv a játékkal: a Picard-sorozat egy alternatív idővonal lesz-e, vagy az lesz a főcsapás? Mert ez utóbbi esetben a játék kb. 70%-t kukázni kéne, mindent ami a Hobus incidensen alapul. Az meg nagyon sok. Akkor inkább már kezdjenek egy STO2-t írni.

Azt lenne jó tudni mégis mikor jön kb.
Mert most egész lement a zen ára.
Jó lenne hivatalos hír előtt meg tudni hogy jön,mert akkor fel fog menni.

Nem tudom,nem vagyok benne biztos.
Tegnap sokat dumáltak róla.
Hogy jön újabb adag Enterprise meg Luna,Prometheus meg a fene tudja még mi.

az utolsóra értettem ezt
persze előbb klingon jön
Az akira egy videóban van a faszbúkon,first contact day-es videó amiben egy akira van.
Állítólag csak annyi hogy elindul az akira oszt kész.
Keress rá frászbúkon,cseten azt mondták valami hivatalos star trek online vidió vagy hír vagy a franc tudja mi.
Jah meg hogy jön a legendary pack 2.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 00:47:48

Akira?
Nem klingonok jönnek?
Mert azt rebesgetik.
Egyébként meg valami Vulkán carriert is emlegettek.
Bár fed carrierek mindig szarok.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.18. 23:49:02

srácok lehet hogy akira class lehet a következő legendary hajó egyike csak láttam egy rejtélyes tweet-et