46741
  • gunji
    Az egész játék napok óta nagyon lagos, egyre gyakrabban találkoztam 3-5 másodperces kimaradásokkal is :(
    A twitteren azt írták, hogy tévedésből volt zöld lámpa, leállás volt érvényben. Bár elvileg már be lehetne lépni :o
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.22. 18:42:38
  • Plata
    Tegnap sem volt túl jó a szerver.
    STF-en nagyon szar volt,nagy lag meg a kapu is eltűnt párszor.
  • gunji
    Három nap zsinórban leállás (holnap lesz a harmadik, előre betervezett). Nem jó hír ez sem :(
  • Plata
    Mi a ragya,fel sem enged a szerver.
  • gunji
    Discovery promónak tűnik

Illetve: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11353353
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.22. 17:55:57
  • Plata
    Ez nem tudom mi a ragya.
  • gunji
    Én is hasonlóan érzem: gyűjtögetni nagyon lassú, így inkább piacról vettem. És igen, különösen a konzolok esznek sokat :( Még azt sajnálom, hogy az alt-accon nehezebb lesz upgradelni.
    Esetleg a botokat kellene ilyenkor kiírtani. Remélem, valahova beteszik az omegákat ec-sinknek.
  • Plata
    Hát egen,van ez így.
    Menni akartam még két ISA-t.
    De így bukta.
    Túl jó lett a mai patch.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.21. 21:16:57
  • gunji
    Nagyobb baj, hogy szerver se :(
  • Plata
    Na banyek.Nincs ex.
  • Kotomicuki
    Pedig sokat vásároltam, mert a gyűjtése az nagyon idegesítő és időt rabló tevékenység... (pláne, ha még mozogni is kellett az új lelőhelyért)!
    ...és még event-kor, 2x-es gyorsítókkal is rengeteg kell egy-egy karakter felhúzásához.
  • Plata
    Hát ez a miradorn experimental fegyó nem nagy szám.
    Aszittem jobb.
    Viszont vadkutya torpedóval sikerült nagyot lőni.
    1 405 001-et csapott nanite transzformátorba.
  • Orbancapitan
    FIGYELJ egyre jobban elő fog jönni a ec for zen erőltetést mert v ki vették már amiből ec jött v nefferték vagy javitották és kell a pénz nekik amit kaptak a prefect worldtől és a cbs-től h fejlesztsék a sto-t a 90%-a céges bulikra ment el. :D
  • Plata
    Én azon csodálkozom eddig hogy nem tették azzá.
    Omega event a sok bot miatt volt olyan atom lagos.
    Rengeteg bot csak farmolta azt a szart a piacra.
  • gunji
    Hát akkor ennyi volt az omega-upgrade és a rá épített kereskedelem: 'bind to acc' lesznek az omega részecskék. Rossz feature
  • Plata
    Anniversary event.
  • Plata
  • gunji
    Oh és tényleg Galaxy-Sovereign hibrid lesz :) Jól néz ki, kell-kell ;)
  • Plata
    Szerintem a hajók nagy része zenes lesz,hiszen a Galaxy Intrepid és Defiant sosem volt boxos.
    Azok minden változata zenes volt.Biztos azok is maradnak,a borg hajó meg valszeg promós.
  • Plata
    Link.
  • Orbancapitan
    köszönöm :)
  • gunji
    Meg az, hogy zenes pack lesz-e vagy boxos. Amúgy boldog szülinapot (most láttam először ilyen torta ikont)
  • Plata
  • Orbancapitan
    kérdés h mennyire lesz használható v csak le húzós gyűjtői darab/darabok lesznek e
  • gunji
    Hát 0:14-nél azok a kapuk nem semmik azért :P Úgy tűnik, mintha használnák végre a transzportálást az egyéni közlekedésben (ez az egyik, amit nagyon irigylek tőlük xD)

A hajókhoz elvileg ma kapunk videót is.
    A tegnapi cikkben írtak alapján várható volt, hogy az új közös flotta indulásával az új hajókat mindhárom régi frakció használhatja. Az viszont jó kérdés, hogy KDF hajókat miért nem adnak ki, legalább párat.
  • Chak
    Nem mondom h a dizájner megdolgozott a havi fizetésért.
  • Chak
    Amikor az ilyen mondatok után szmájlit raknak az olyan mintha azt szeretnék h dögöljön meg a szomszéd tehene.
  • Daeus89
    be kéne látnod végre hogy klingon oldal halott sajna se kontent se hajó :)
  • Plata
    Event hajó.
    link
  • Plata
    Már láttam,sajnos semmi újdonság nincs benne.

Érdekes dolgokról dumálnak viszont cseten,lehet hogy a hajók amik jönnek,Galaxy Intrepid defiant,satöbbi nem fed-es lesz,hanem klingon és fed is.
    Én elhiszem hogy ezek a barmok lusták arra hogy külön klingon roma és fed hajót is csináljanak és egyszerűbb egy olyan hajót kiadni amivel mindenki tud repülni,de bazz,nekem akkor is kellene igazi klingon,ne hogy már klingon karival fedes hajót használjak.
  • gunji
    Új előzetes Picard-hoz:
  • Plata
    Eventes hír.
    Link.
  • Plata
    Hát a nevére csöppet sem emlékeztem,de így már rémlik,csak nem tudtam mi vót a neve.
  • Kotomicuki
    Itt még a TNG féle Bajor-i külsővel. Vagy nem... ;)
    Mer' a TNG a végére átvette a DS9 bajor-i külsőt (is). A lényeg, hogy az "ék" a homlokon már nem szerepelt a DS9-ben, viszont az orr-redőzöttség sokkal hangsúlyosabb lett.
    Így a fenti kép egy átmeneti állapotot tükröz.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.19. 12:47:32
  • Bozi_Vilag
    TNG 5-7 évadában ő volt a kormányos az Enterpriseon, a bajori csaj
  • Plata
    Nekem nem mond semmit ez a Ro Laren.
  • Bozi_Vilag
    Hát elég feltűnő volt, mit ne mondjak... Két, nagyrészt ugyanolyan jellemű, fajú volt, csak a föderáció-bajori tiszt volt a különbség
  • Kotomicuki
    Miket tud meg az ember, ha kutakodik:
    Ro Laren lett volna a DS9 parancsnokhelyettese, de a szerepet megformáló Michelle Forbes nem akarta lekötni magát ennyi időre/félt az esetleges túl magas elvárásoktól és ezért inkább nemet mondott a szerepre (ekkora (fő)szerepet azóta sem kapott), ami kihatott már a TNG-re is -> így lett Kira Nerys helyette, Nana Visitor által alakítva.
    Ro eredetileg Wesley Crusher "helyére" jött volna és egész jó kritikákat kapott...

Hogy mi minden alakíthatja a ST-kánont!
  • Plata
    Tegnap kaptam én is egy emailt.
    Jó későn,köszönik hogy jeleztem a hibát,bla bla bla,meg próbálják kijavítani ha tudják.
  • gunji
    A szerkesztésnél lemaradt a link: reddit post
    A redditről szólva, úgy látszik, ott már az is data miningnak számít, ha valaki a Tribble-re tesztelésre feltett anyagból mutat be valamit (legutóbb az Alliance Battlecruisert ;)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.18. 19:55:30