Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy, ha marad a kis hajó, akkor az már csak egyetlen karakternek fog örömet okozni?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Akár mennyit ír ki mindig ugyanannyit kapok 28480,kivéve ha van dili boost akkor 42k.
De a zen megint 375.<#rolleyes>#rolleyes>
A twitteren írják, hogy meghosszabbították az FCD eventet egy héttel a dilithiumos bug miatt (valaki többet kapott, valaki kevesebbet az extra napokért), de javítani nem tudják (időre), ahogy - gondolom - még a rocket petet sem. <#beka2>#beka2>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Csak felújították a kinézetét.De azt az is megkaőja akinek régebbről megvan,akinek meg megvan a legendary bundle annak még több opció válik elérhetővé.
A zen meg rögtön felszaladt 380-ra. Így jár, aki nem vesz, míg olcsó 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.21. 20:43:32
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Első lettem,de az nem is érdekes,hanem hogy aki utolsó lett annak a rakétája kék lila lila részekből állt,szinte egyből felrobbant,akinek meg tiszta zöld volt messzebbre ment.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy aszar trek online-nak köze sincs a jelenleg canon idővonalhoz szerencsére maradjanak csak ot az alternatív összekukázott 3. univerzumba
Miért is kellene (ezért) bántani "szegény" TS-t?!
Ez is csak egy volt a 'nem éppen úgy sikerült, ahogy azt elterveztük' akciójukból (ahogy az szokott lenni a S31-nél is), legfeljebb most az átlagosnál/megszokottnál sokkal többen faragtak rá erre...
A Birodalom és így a TS uralma is marad és minden megy tovább..., nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk, kérem!
Amilyen öntelt volt pl. a DS9-ben is a főS31, ezt el is hiszem - pl. a hazafi kémfőnök meggyilkolása a S31 által, hogy a helyére a S31-TS-tag kerülhessen (és így csökkenjen a nyomás a TS-on és így veszítsen további ellenálló-képességet a föderáció)!
#36587:
Miért, a S31-et üldözi vki is a faszságai miatt/ellenére?
Már a TNG-ből is az derült ki, hogy a romulánoknál van a nagy kuss a tömeg részéről, a katonaságuk rájuk irányítja a fegyvereit, miközben az uralkodóréteg űzi a kisstílű játékait, aközben a TS "takarít" és uralkodik a háttérben.
A DS9-ben is mindenért a TS volt a felelős a S31 szerint, akkor sem változott semmi sem a megítélésükben...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.04.20. 22:24:34
Elég sok romulánynak oda lett a családja rokonsága,satubbi,azért mert a Tal Shiar beleköpött a levesbe.
Csodálkoznék ha ezt csak úgy szó nélkül hagynák.
Mellesleg a zen már 365.
Szépen megy lefelé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 21:59:29
Így több miliárd,vagy a rosseb tudja mennyi romulánt és remánt hagytak meghalni egy hülyeség miatt.
Ha a tal shiar-t nem eszi a fene és vadászik a szintetikusokra sosem történt volna semmi,a szintetikusoknak fingjuk sem volt az üzenetről meg hogy hogyan kell portált nyitni csodaországba.De a sügér tal shiar rájuk szállt és így megtudták az üzit,amivel át akarták hívni Jack Sparrow-t egy teára.
Ha nem buzerálják őket soha nem tudták volna meg hogyan kell megnyitni a portált.Meg magasról tojtak volna az emberek fejére,vígan mászkáltak volna a réten gombát keresgélve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 21:20:37
Datát meg a Crypticnek ki kellene vennie a játékból, ha a kánon Trekből akarnának kiindulni (erre utaltam korábban). De remélem, hogy nem változtatnak, a Picard-sorozat meg egy másik alternatív idősík lesz (meg talán a ST-nek is az lenne a legjobb, szerintem 😉.
Mikor nem volt koronavírus akkor is ezt csinálták.
T6 hajók ugyanazok mint a T5-ök,kicsit át írt statokkal.
Ha volt valaha T5 B'rel-ed és kipróbálod a T6 változatot látni fogod hogy a hajó ugyanaz,csak több lett a konzolja és más a neve.
Harc közben vagy térváltásnál esetleg mikor aktiválod álcát látni fogod hogy ez bizony egy T5 B'rel át nevezve.Még a hülye bugjai is megmaradtak.Ugyanúgy hallhatatlan borg stf-en mint a T5 ha tudod hogyan használd ki.
Hatalmas volt a csalódásom mikor bele ültem és mentem egy kört,ugyanaz volt mint a T5,még a jellegzetes T5 B'rel vizuális hiba meg sebzés immunitás is megmaradt.Mondjuk az hogy borg stf-en aszondja álcázva hogy immune a borg sebzésre az még jó hecc,de a motor transwarp és egyéb hibák cikik.Na meg zavarók.
Nem véletlen hogy egyszer T6 fed cruisert T5 áron tettek be a storeba,ugyanaz volt mint a T5 csak más boff kiosztás és konzolkiosztás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 13:32:41
Végül is az első évad vége lezárta azt amivel a sorozat kezdődött.
Picard és a társai elmennek nyaralni a sok meló után?
Vagy elvonóra viszik Raffi-t?<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 13:02:42
Itt a Hobus rendszer napja válik hirtelen szupernovává (kb. egy földi hónappal a veszély első észlelése után) és egy szubtéri lökéshullám elpusztítja a Romulust. E mögé a STO egy mesteri tervet állít:
Viszont a Picard sorozat szerint a szupernovát először 2381-ben észlelték, ekkor hagyja ott az Enterprise-t Picard, hogy segítsen a romulánoknak. A Föderáció flottát épít a Marson, ami 2385-ben a renegát szintetikusok akciója nyomán pusztul el. A Föderáció visszalép a segítségnyújtástól, Picard megsértődve otthagyja a flottát. 2387-ben bekövetkezik a katasztrófa.
A változás az, hogy itt nem a Hobus napja robban fel, hanem a Romulusé, s nem egy hónappal, hanem hat évvel a vészjósló jelek első észlelése után, ami elég időt adna a menekítésre még a föderáció segítsége nélkül is. A szupernova által okozott kár is kisebb, hiszen itt nincs szubtéri lökéshullám. Ez megkérdőjelezi az előbbi spoilerben említett terv értelmét, hiszen
Belegondolva talán meg lehet úszni komolyabb változtatások nélkül. Kivéve a romulán történetvonalat, az így nagyrészt értelmét veszti.
Ha már szereplők is szóba kerültek, a Picard sorozatban:
- Picard nem lett föderációs nagykövet a Vulkánon,
- Data nem lett az Enterprise kapitánya,
- az Enterprise-E nem pusztult el,
- Hetes nem ment a Daystromra,
- nem tértek ki a sorozatban Spockra és Nerora, stb.
Zárójelben: nem is tudom, hogy Spock vörös anyagos terve és Nero bosszúja illik-e ide a Picard sorozatos verzióba. Spock minek akarta volna fekete lyukká alakítani a Romulus napját (a Hobus 500 fényévre van a Romulustól), Neronak meg lett volna hat éve megmenteni a feleségét (főleg ha terhes, akkor biztosan kellett találkozniuk ezen hat év folyamán).
Mellette vannak érthetetlen dolgok is (ami persze az eredeti kérdéshez nem tartozik, de felmerült bennem a hétvégén). Például:
- 900 millió romulánt kellett volna megmenteni, viszont a Romuluson a korábbi adatok szerint 18 milliárdan laktak. Mi lett a többiekkel?
- Tízezer hajó építéséről volt szó, ahogy arról is, hogy a teljes flotta elpusztult a Marsnál. Négy év alatt építettek ennyi hajót, elvileg csak a Marsnál. Van ott annyi hely, hogy ennyi hajót egyszerre építsenek? Ha folyamatosan épültek a hajók, akkor a már elkészültek miért nem indultak el a Romulusra menteni?
Egyébként mekkora poén lett vóna már ha Hetes be kattan és királynő lett vóna belőle.<#wink>#wink>
Én tutira vettem hogy asszimilál mindenkit,még a ninja csókát is.<#whatever>#whatever>
Kellett volna egy olyan rész ahol Picard azt mondja Elnor-nak hogy én vagyok az apád.<#zavart1>#zavart1>
Vagy majd a második évadban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 22:31:24
Az a szar diszkóveri még alig kezdődött el már jöttek a diszkós cuccok,repu hajók,satubbi.
Picard-ból lement egy évad és sehol semmi.
Ha már Milennium Falcon,akkor én nem kaphatnék egy X-70B Phantom-ot?
Lééégyszii.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 21:10:45
De akkor jöjjön a Falcon is egy R2-es pettel 😄
Az a Tempest,abból szerintem még nincs T6.
Ha olyan klassz lenne mint a T5 az jó lenne.Főleg ha olyan brutál konzolja lenne.
Egyébként a zen már csak 372,jó rég volt ennyi.
Jó lenne tudni mikor jön legendary.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:53:05
Na és Hetes is más ott.
Mi a túró,Budapest az meélyik talicska?
Őszintén szólva engem egy hajó érdekelne,és az úgyis klingon,de mit keresne fed legendary packban Didi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:40:13
De akkor legalább hagynák benne a c-store-ban, hogy később is meg lehessen venni.
Tegnap gondolkodtam kicsit a PIcard-sorozaton, s hogy mennyire kavart bele az eddigi idővonalba. Hát nem kicsit. Kíváncsi vagyok, mi a terv a játékkal: a Picard-sorozat egy alternatív idővonal lesz-e, vagy az lesz a főcsapás? Mert ez utóbbi esetben a játék kb. 70%-t kukázni kéne, mindent ami a Hobus incidensen alapul. Az meg nagyon sok. Akkor inkább már kezdjenek egy STO2-t írni.
Mert most egész lement a zen ára.
Jó lenne hivatalos hír előtt meg tudni hogy jön,mert akkor fel fog menni.
Tegnap sokat dumáltak róla.
Hogy jön újabb adag Enterprise meg Luna,Prometheus meg a fene tudja még mi.
persze előbb klingon jön
Állítólag csak annyi hogy elindul az akira oszt kész.
Keress rá frászbúkon,cseten azt mondták valami hivatalos star trek online vidió vagy hír vagy a franc tudja mi.
Jah meg hogy jön a legendary pack 2.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 00:47:48
Nem klingonok jönnek?
Mert azt rebesgetik.
Egyébként meg valami Vulkán carriert is emlegettek.
Bár fed carrierek mindig szarok.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.18. 23:49:02