46741
-
Chak #35847 Végre sikerélmény \o/ -
#35846 Sziasztok, van még magyar flotta a játékban? ha igen, lehet hozzájuk jelentkezni? -
Plata #35845 Hát igen,késtek vele vagy 4-5 évet.
Kár hogy automatikusan nem tölti fel hajóval.
Mint a doff küldiket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.06. 08:53:35 -
Kotomicuki #35844 "Bámulatos hol tart már a tudomány!"
Ezt az Admiralty bevezetésekor meg kellett volna már lépniük...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.02.06. 06:51:33 -
Plata #35843 Nem kell többé kivenni a zenes hajókat admiralty kártyának,elég beszélni egy NPC-vel és megkapjuk automatikusan a zenes hajókat.
kártyának.
Link. -
gunji #35842 Köszi, jó ötletet adtál, hogy én is a DSC-s karival vegyem ki (könnyebb is volt 29-es szinten :) -
Chak #35841 Sejtettem h nem mondok újat. :DD
Mivel gombás fegyó ezért kivettem a dizsis karival meg a mainnel. -
gunji #35840 #35833 :D ;) Amúgy bound to char-os, tehát nem adható át másik karakternek, így érdemes azzal a karakterrel menni, aki majd használná :) -
Chak #35839 The Measure of Morality (part 1)
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.02.05. 13:01:25 -
Plata #35838 Melyik küldi az? -
Chak #35837 Nem tudod volt-e már róla szó, de a legújabb küldiben az egyik reward a [Assault Squad Phaser Rifle Mk XII [CrtH]x3] puska. Amiről azt mondják h ugyanaz amit lobiért is megvehetnénk. Plusz jelenleg az egyik legjobb fegyó a játékban. Viszont a kövi pecsben kiveszik, és hetes dupla pisztolya kerül a helyére. Tehát akinek kell az ingyen lobi fegyó az siessen, holnap karby. :D
-
gunji #35836 Igen, tudom. De amúgy nem is számít, ha más nincs, elég borg ruciban egy alien.
Gyönyörű lett az a Galaxy ;)
Ha valaki lemaradt, van még: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2111741/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-discovery-starter-bundle (forrás: reddit link) -
Plata #35835 -
Plata #35834 De borgot csak lifetimer tud indítani. -
gunji #35833 Így van, múltkor is azért kérdeztem rá a borg lock boxra, mert azt hittem több borg hajó jött ki, ez is így nekem sovánkának tűnik. Gondolkoztam, hogy kéne indítani egy borgot (need moar pylon jeligére), de - ahogy nézem - nincs olyan hajó, amit szívem szerint alá adnék. Igazság az, hogy annyversarytől többet vártam (vagy ezt már írtam? :). Igaz, a küldetést még nem próbáltam eddig, de hogy kiveszik a Assault Squad Phaser Rifle jutalmat, mindenképpen ki kellene próbálni. Nem tudjátok, hogy bound-os ez az Assault Squad Phaser Rifle, vagy szabadon küldhető? -
Orbancapitan #35832 nem kellett volna annyit bulizni inkább a játékba ölni a pénzt mint annó trendy-ék tették ők is buliztak de nem ment a játék rovására, a borg hajó meg nem az igazi -
Plata #35831 Szép nagy cumi lenne ha jönnének T7 hajók ezután.
Így is nagy balhé van a Legendary bundle miatt.
De láthatod a borg boxra is hogy rá ugrottak a népek,annyi borg hajót nyitottak hogy exen már 800 misiért is van,de trade cseten már 600-ért is emlegették.
Ha szebb lenne engem is érdekelne,de olyan randa szegény. -
gunji #35830 Viccnek jó, komolynak nem. Lehet akármennyit kihúzni a bálnák zsebéből, a szavahihetőség megfizethetetlen. Ha az megkérdőjeleződik, a bálnák tovább úsznak és akkor a játék bezárhat bevétel nélkül. -
Plata #35829 Igen,de már eventes hajót is lehet venni zenért.
És ez a Kelvin Enterprise nem a lobis lesz és az NX sem,mert ezek erősebb és jobbak mint a lobis vagy promós társaik.
Valamelyik promós volt nem?
Egyébként a cseten azzal poénkodtak hogy ez a szép nagy legendary ship bundle a búcsú bundle a T6-tól és jönnek a T7 hajók.
De még lesz több promós hajó,Crossfield is bekerül meg a Vengeance,vagy mi a rosseb a neve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.04. 11:49:47 -
StarFist #35828 Már csak azért kérdeztem, mert a kelvin Enterprise és az NX Enterprise eredetileg Lobi store hajók voltak. Egyébként, amilyen mértékben rá állt a Cryptic a pénzbeszedésre, ezt a húzást simán kinézem belőlük. -
Plata #35827 Állítólag Defiant traitjét frissítették.
NEW: Over-Powered and Over-Gunned (Account-Unlocked Starship Trait)
Activating Fire at Will, Beam Overload, Cannon Rapid Fire, or Cannon
Scatter Volley improves weapon haste dramatically for a short time. The duration increases
with global Critical Strike Chance, up to double duration at 50% global Critical Strike Chance. -
Plata #35826 Vicces lenne 30k zenért venni hajó packot,amit egy kari használhat. -
Plata #35825 Természetesen.
Minden zenes hajó acc wide. -
StarFist #35824 Ebben a mega packban az összes hajó acc wide lesz? -
Plata #35823 Az lesz a jó hogy az összes trait acc wide lesz. -
Daeus89 #35822 de akkor se kell kivenni x karinak az nxet már csak crossfield kell meg voyagger és az enterprise 2db -
Plata #35821 Má hogyne köllene,nem lesz ingyen a hajó. -
Plata #35820 Mivel csak bundleben lesznek kaphatók limitált ideig.
Kupon csak 1 hajóra alkalmazható,pack vagy bundle ki esik. -
gunji #35819 Kár, hogy a T6 kuponok egészen véletlenül nem lesznek használhatók hozzájuk ;) :D -
Daeus89 #35818 köll !! ide most :D végre nem kell költeni a k*rva konzolra -
Plata #35817 Újabb 2 hajót mutattak meg.
Link.
MW Sovi érdekes.
No meg Temporal NX.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.03. 18:47:43 -
gunji #35816 Esetleg rubberbanding. -
Orbancapitan #35815 Iilletve hülye ai -
Plata #35814 Hát én csak lestem hogy mi az isten ez a pattogó citadella hajó. -
Orbancapitan #35813 bug -
Plata #35812 Hát nagyon cikin viselkedett.
Úgy ugrált meg pattogott mint egy meg vadult bakkecske.
Nem úgy viselkedett mint egy űrhajó,hanem hülyén ugrált meg rángatózott. -
Orbancapitan #35811 https://sto.gamepedia.com/Console_-_Universal_-_Retrofitted_Assimilator -
Orbancapitan #35810 konzol plata már linkeltem -
Plata #35809 Dyson űrben egy bazi nagy voth citadella hajó rohangált összevissza,de nem ellenség volt hanem barát,és assimilated volt.
Mióta vannak asszimilált voth citadella hajók dyson űrben? -
Orbancapitan #35808 tudom de már volt delta is nem valószinű hogy a tos v dis recuit lesz ha return lesz