46741
-
Plata #35807 Mi a ragya,a borg hajó nem is olyan drága,trade cseten már 600 misiért emlegetik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.03. 10:53:01 -
Plata #35806 De dominium recruit most vót. -
Orbancapitan #35805 de tőlük ki telik egy return domi -
Plata #35804 Pedig ha az egyik fő genya mondja videóban akkor tuti.
Azt pletykálják évfordulós event után valami recruit lesz talán.
Remélem új recruit lesz és nem egy ismétlés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.03. 10:13:58 -
Orbancapitan #35803 csesszék meg pont nincs pénzem -
gunji #35802 Hát valóban, az egy aljas húzás lenne és tényleg emlékezetessé tennék a 10. évfordulót :( Ami így a szerverproblémákkal is már eléggé sovánka szvsz.
További anyagról van valami infó? A roadmap is véget ért a januárral. -
Plata #35801 Szopás,de egy videóban az egyik fő fejes azt mondta ezek a hajók ebben a csomagban lesznek csak megvehetők és csak limitált ideig lesz elérhető a csomag,aki nem veszi meg ez idő alatt az lemarad róla,nincs tervben hogy újra betennék.
Azért durván tetvek ám,ez csakis arról szól hogy megvegyék a népek rendes pénzért. -
Orbancapitan #35800 MERT a cbs igyekszik összefésülni a sto-t az st univerzummal -
gunji #35799 Ha már Picard, akkor egy spoiler a 2. részből...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #35798 figy a pw cseszte el -
Plata #35797 Én is KDF contentet hiányolom.
Nem tehetek róla jobban szeretem.
De így hogy semmi nem jön klingon oldalra nagyon szar.
Délután voltam fent napi endevor miatt,ugye az 11 órakor változik és én kora reggel admiztam.
Cseten azzal poénkodtak hogy ezek a legendary hajók talán megvásárolhatók lesznek majd mudd marketben darabonként 17k zenért. -
Chak #35796 Ja, egy jó nagy talán volt a válasz. Ami ugye azt jelenti h nem.
Redditet böngészve azt is látni h sokan sérelmezik h zero kdf content van ebben a pénznyelő csomagban. Meg úgy általában. Romulán-t már meg sem említem.
Picard 2 rész után sztem' jó. Nem egy tng, és semmi klasszikus ST sorozat formátuma nincs. De ma már minek van. 2 rész alapján a dráma dominál az akció felett. Az eddig megismert story is egy már lerágott csontra épül ahogy gomba season 2 főstoryja is. Ettől még élvezetes marad. Próbáltam nem spoilerezni. :D
-
Plata #35795 Pontosan nem tudom,a cseten dumálták hogy valamelyik fejlesztő válasza volt az hogy ezek külön külön nem lesznek megvehetők.
Reggel admiraltyztam.Meg letoltam eventes küldit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.01. 12:50:57 -
Daeus89 #35794 nincs tervbe talán volt a válasza nem ?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.02.01. 12:35:56 -
Plata #35793 Hááát ha igaz a hajók külön nem lesznek elérhetők csak Bundle-ban.
Hogy mennyire igaz nem tudom,állítólag twitteren megkérdezték és csak így lehet megvenni majd őket.
Külön külön nem. -
Orbancapitan #35792 csak odya kell de srácok megint elől vették a mirror változatokat sztem pl a kelvin intel az nem ez -
Plata #35791 Két új hajóval frissült a legendary pack,Ody dread és Kelvin battlecruiser.
Link. -
gunji #35790 Amíg a készlet tart: https://games.steelseries.com/ucf/show/14036/boards/promotions/Giveaway/star-trek-online-federation-elite-starter-pack-key-giveaway
(Ebből acc-wide: T6 Reliant és Starfleet Academy uniform; a többit csak egy karakter kapja: 12-12 inventory és bank slot, 2 boff slot, 1 borg boff, egy-egy Mk II-es ground és space gear.) -
Plata #35789 Mai Patch.
General:
"Battle at the Binary Stars" (Normal, Advanced, and Elite) have been added to the available TFO lists, rewarding either Fleet Marks or Discovery Marks upon completion.
Normal and Advanced versions of this TFO are also now eligible for Random matching.
"Mycelial Realm" (Normal) has been added to the available TFO lists, rewarding either Fleet Marks or Discovery Marks upon completion.
This TFO is also now eligible for Random matching.
Resolved an issue that could prevent some players from purchasing the Picard Bundle.
Resolved an issue that was causing Dual weapons to not properly display their effects.
Resolved an issue where various smoke and stun effects were not properly displaying on low settings.
Resolved an issue that caused an improper stance when crouching or aiming while using the B.A.T.D. Extractor weapon.
UI:
Updated the Debuff icons that are produced from the Universal Kit Module - Resistance is Futile.
Updated the Debuff icons that are produced from the Kit Module – Delphic Puddle.
Content:
Updated several areas during the episode, “Measure of Morality”, where voice and audio effects were missing.
Resolved an issue during the episode, “Measure of Morality”, where the in game text was not correctly matching the audio.
Resolved an issue during the episode. “Measure of Morality”, that could cause progression to be blocked when using Weaponized Dark Matter, when facing against Noye.
Ships:
Resolved an issue with the Galaxy Dreadnought and Galaxy where the new windows were not available for Captains.
Intrepid may now use Sovereign, Defiant, NX and NX Refit materials properly.
Galaxy Dreadnought can now use Intrepid, Defiant, NX and NX Refit hull materials
Systems:
Resolved an issue that was causing the Anniversary X Emotes to be character bound.
Resolved an issue that was causing the 8th anniversary emotes to not have icons within the reward pack. -
Daeus89 #35788 a hajó:) amúgy konzolok is jók -
Orbancapitan #35787 trait konzol -
gunji #35786 De jó, holnaptól megint technology-s upgrade hétvége indul. Kéne pedig eladni valamit, mert eléggé legatyásodtam.
A borgos lock boxban (kész nyelvtörő már ez is :D) van valami jó dolog, a doffokon kívül? -
_RAYEN_ #35785 az új liberated borg duty officerek elég érdekesek, próbálta már valaki őket? elvileg 47 féle van -
Orbancapitan #35784 indeed -
Plata #35783 Az eventes küldi tetszik.
Második egész jó. -
Kotomicuki #35782 Mentem még egy utolsó borg-ot és elég jól daráló figurákat adott be társaknak: mire odaértem vhova, addigra ott sok mindent nem kellett már csinálni...
Gondoltam, akkor emelek a buli színvonalán és benyomom az iconian buff-ot, de mindig szürkült az ikonja, mert ők is ilyenben nyomták.
...ennyit "az iconian űrszett a múlté" dologról!
A vulcan-on meg jól megszívatott az omegával: először elküld leghátra a fenébe, majd, pont mikor odaérek végre, eltűnik az utolsó és a bejáratnál jelenik meg újra... -
Daeus89 #35781 van bent egy jefferies constitution osztály ami az enterprise a és az alap enterprise közös szerelem gyereke :D narancs a bussard collector -
gunji #35780 A twitteren azt írják, azért ilyen a szerver most, mert túl sokan akarnak játszani. ROTFL
6-8 évvel ezelőtt jóval több játékossal nem volt ennyi gond. Jahogy akkor még több szerver is volt.... -
Orbancapitan #35779 Csak gondolj bele hogy patrick és will mennyibe kerülnek, és amit kapnak pénzt a játék és franchies miatt az mind bulira költik
-
Daeus89 #35778 fos csi a szerver , amúgy omega az ami leszívja szerintem. jah van kép rediten a warship voyager-ről. meg boyba lehet beletenni még a 2 conit (promosat) meg a deiscoverit is itt azért kaváncsi leszek hogy megkapja e a mirrort vagy csak simát meg zeneset ? amúgy discoba burnam a main ember ezért tartozik a "legendához"
amúgy én az aszimilált borgos változatra mind a intrepidnél mind a sovinál jobban örültem volna
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.01.28. 21:02:32 -
gunji #35777 Fél hétkor még nekem is remekül ment, most belépni nem tudok, folyamatosan kivág 'time out'-tal.
Nem értem, miért nem lehet rátenni a giveawayre a level10 requirementet. :S -
Plata #35776 Érdekes voltam két TFO-n és jól ment,elmentem omega küldire,K7 vulkán esd atom lag,nimbuszon atom lag. -
Daeus89 #35775 meg a játszhatatlan lag :D de az nem 5 ös csomagba hanem 10.000resbe :D -
Plata #35774 Ma is van giveaway.
5 promó doff pack.
Link. -
gunji #35773 Alábecsülöd őket, többet buliznak annál. xD
Lehet, hogy ők ketten irreálisak voltak, de mondjuk Riker vagy Data talán annyira nem, vagy jöhetett volna Q is. Végülis ez a 10. évforduló, lehet, hogy nem piára kell annyi zsetont költeni. Ha jó a műsor, úgy is visszajön.
(Igen, kicsit csalódott vagyok, a múltkori átverős 'egy igazi legenda járt nálunk a stúdióban' twitteres poszt után, no meg persze a konstans time out és server not responding üzenetek miatt.)
Szerk: 'Star Trek: Lagacy' lol XD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.28. 20:34:00 -
Orbancapitan #35772 PICARD és KIRK SOKBA FÁJT Volna, egy és félévnyi buli pénzbe -
Daeus89 #35771 én azon filozok hogy lehet megtaláltam a legnehezebb fokozatot már az is nehezen megy hogy betaláljak a kapuba xD -
gunji #35770 Jaja, egen, mert anno a küldetésre is kaptunk 400 bigyót. Most ezt az új event-rendszerrel nem lehet megcsinálni (vagy csak nem akarták xD).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár én még nem egészen tettem magam túl azon, hogy kerülhettek a 'Star Trek Legend' és ' Commander Michael Burnham' neve egy közös mondatba. Valószínűleg más Discoveryt láttam. -
Orbancapitan #35769 de év fordulón nem volt sok munka vele de már az 20 nap tavaly 10-5 nap volt -
gunji #35768 #35766: Eddig nem kellett? :P Élénken emlékszek, amikor még minden karakternek külön ki kellett farmolni az ingyen hajót (a max 6 karakter volt Risán, aztán szerencsére acc wide lett az is :)
#35762: Ezt állítólag maga a CBS spoilerkedte el egy reklámban :) Valaki írta is redditen (és szerintem nagyon igaza volt), hogy lehetne nagyobb felhajtás (pl. cikkek a meghívott színészekről), végül is olyan kerek szám az a 10-es.
A patchlog nem ír a meglevő omega-részecskékről. Vajon ki kellett volna-e szedni a flottás bankból? :D
#35761: Az, csak drága :) Az event végéig ki kellene farmolni hozzá kb. tíz millió dilit :D
Meg az is számít, hogy végül kiket hívtak meg, pl. egy Kirk-Picard kettős már jobban megéri az árát.
Bár az jobban izgat, hogy mennyit változik az idővonal, visszateszik-e a régi küldetéseket?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.28. 17:26:40