46741
-
Plata #35887 Háát a traitjük kell.
Bár a második nem is rossz,dupla hangáros.
-
gunji #35886 Megjött az utolsó két hajó a tízes packba (reddit cikk itt):
Legendary Miracle Worker Light Cruiser (TOS Connie)
Legendary Temporal Flight-Deck Carrier (Discovery Connie)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.02.10. 18:35:11 -
Daeus89 #35885 hát oda csak full nem kevert kell :D beam vagy canon ha torp az meg már más build :D . ott a buktató hogy nincs bonusz csak ezekre és így nem tudod kihozni a maxot . akkor már torp és bumm :D -
Kotomicuki #35884 Egen, az általános konzolok csak a felét adják a célzottan egyfélét támogatókéinak.
De az első 1-1,5 évben ez van: a kapaszkodás fölfele, annak minden nyűgjével... - ó, be szép idők is voltak azok: csak a "játék" (néha/gyakran válogatott káromkodásokkal fűszerezve a még elégtelen felszerelés miatt), semmi kényszeres gyűjtögetés! -
Plata #35883 Én még nem láttam olyan szivárvány hajót ami jól sebzett volna.
De egyszer ki kéne próbálni.
Bár ha háromféle konzolt kell berakni akkor eleve nem lehet olyan erős,öt darab teszem azt díszruptor konzol csak több bónuszt ad mint mondjuk 2 bím 2 cannon 1 törpe konzol.
Azt hiszem a bím vagy cannon konzol kevesebbet is ad mint a diszruptor vagy egyéb tipusú. -
Daeus89 #35882 Ez így nem teljesen igaz , a fegyver típusnak beam canon torp konzolt veszel lehet az rainbow hajó ha kell és meg dps is van -
Plata #35881 Én a helyedben gyártanék Mk2 fegyvert,ami tetszik és omega upgrade tokennel felhúznám.
Most úgyis ingyen van az omega,hisz épp omega event van. -
#35880 Defiant Retrofit volt a hajó. Fogok szerezni beameket, csak nincs elég EC-m hogy vegyek, missziókbol meg alig esik valami értelmes. Haladok én lassan, bár gyötrelmesen. -
Plata #35879 Te vagy Rico?
Nem figyeltem milyen hajóval voltál.
De combatlog szerint plasma,antiproton és phaser fegyókat is használtál,beamet és dual cannont is.
Photon és transfrancos torpedód is volt,mivel experimental fegyód is van,gondolom valami tac hajóval voltál.
Szerintem csak egy fajta fegyvert kellene használnod,ahhoz fegyver konzolokat,beamet és cannont sem kellene keverni,ha jól látom,sima beam,dual beam és dual cannon van a logban.
Torp spread,beam overload,scatter volley és rapid fire skillt is használsz. -
#35878 Eszembe vésem :) -
Chak #35877 Haha köszi! :D
Ez ilyen kinek kellenek ellenségek ha vannak barátok szituáció.
Ezt a jelenetet eltudnám képzelni egy tal shiar verzióban is. Az is ütne mint az asszony ha későn érsz haza.
:DD
-
Plata #35876 Voltam ISA-n,kipróbálni borgon működik-e a borg konzol,de nem.
CLR—Infected Space[2:58]— Dmg(DPS) —Vjun 13 697 538(76 952) Vamak'Ekla 12 541 825(70 460) Saul 10 212 273(58 356) Mira 2 178 328(12 448) Rico 454 883(2 556)
Valaki szólhatna Rico-nak hogy nem kéne keverni a fegyver tipusokat.Plasma,phaser,antiproton.
Rico magyar volt. -
Kotomicuki #35875 Nekem ez ugrott be, amikor megláttam a tortát!
Boldog "Má' megin' egy évvel idősebb vagy!" napot!
...ja, és éljen soká a Birodalom! -
Chak #35874 Most ezt mondja, de aztán egyszercsak megint berakják úgyis. Hisz a prostik nem dolgoznak free. :DD
-
Plata #35873 Nem csodálkoznék ha később be tennék őket Mudd marketbe 17k zen áron.
De az egyik fő gyökér videóban mikor kérdezték tőle azt mondta nincs tervben hogy egyenként be tennék őket,no meg ez évfordulós bundle és limitált ideig elérhetőek a hajók.
Bár szerintem ez kurva nagy szemétség. -
Plata #35872 Nem lehet,csak bundleben.
És nem marad bent véglegesen,limitált ideig lesznek elérhetők.
Szerintem szuper lesz,crossfield traitjével.Meg még másik 3 gw traittel 6 sci konzollal,univerzális gw konzolokkal,marha erős lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.08. 13:19:09 -
Kotomicuki #35871 Lomhább, mint a mostani, flottás megfelelője, de 0.99 helyett 1,25-ös a HP-szorzója -> jobban bírja a gyűrődést a MW-s és van egy plusz konzolhelye...
Ezeket egyenként is meg lehet majd venni, vagy csak fél veséért, egyben a csomagot? -
Plata #35870 Jah,be néztem,rossz boff slotot néztem. -
Kotomicuki #35869 Megyen reája a GW3-at tudó boff! -
Daeus89 #35868 csak legyen már kint :D remélem a 2 coni marad olyan ami jó nem cseszik el nagyon 5/3 nem 4/4 Crossfield a mirror skinel ahh kell :D bár szerintem a traitet elcseszték mivel a konzol az a Mirror Crossfield Science Destroyeré de a trait ismeretlen és egy az egybe a konzol neve is
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.02.07. 22:45:37 -
Plata #35867 Jövőhéten teszik be a bundle-t akkor kell majd a zen mindenkinek.
Szerintem vulkáni karimat vissza ültetem Paradox-ból Intrepid-be,van rajta secondary deflector,hat sci konzol megy rá,mehet rá DHC.
Bár lehet gw3 boff nem megy rá,na akkor meg gáz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 22:12:08 -
gunji #35866 Közben megtaláltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, úgy tűnik, hogy egy TOS és DSC Connie: link
Csodálkozok, hogy még nem indult egy zen sale [fejvakarós smiley] -
gunji #35865 És akkor végül is milyen hajó maradt még ki a tízből? Két Constitution? -
Plata #35864 Megjöttek az új hajókról infók.
Crosffield és intrepid.
link.
Crossfield trait marha jó.
Az Intrepid meg MW hajó.
DHC is mehet rá,szent szalamandra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 18:34:13 -
Plata #35863 Tegnap unatkoztak. -
Orbancapitan #35862 akkor tegnap mit csináltak füveztek? -
Plata #35861 Jó munkához idő kell. -
Orbancapitan #35860 és ehhez kell 2,5 óra kiváncsi lennék az unofficial patchnotra -
Plata #35859 Mai patch:
General:
Resolved an issue that was causing crashes on multiple maps include the Dyson Battlezone.
Known Issues:
There is currently an issue that would prevent completion of the “Khitomer in Stasis” TFO. This TFO has been temporarily disabled. -
Plata #35858 Nekem sem kell NPC.
Akárhol megnyitom admit beadja a hajókat,de az eventeseket is.
-
gunji #35857 (Jav:) Nekem nem kell egy npc tiszttel sem beszélni, automatikusan hozzáadja az admiralty-s hajókat, ha megnyitom az admiralty/craft /doff ablakot :D
Ahogy mondani szokás: working as intended -
Chak #35856 :DD
-
Daeus89 #35855 jézus de csak ezért -
Plata #35854 Lobi sale.
Link. -
Plata #35853 Bazz,az endevoros karim ott dekkol. -
gunji #35852 Ha bevételen múlna, akkor lehetne ez zenes fícsör is, de nem akarok ötleteket adni nekik. :D
Inkább a nagy rakás spagetti-kódot próbálják kibogozni. Egyik hiba javítása hozza elő a másik súlyosabbat: most épp a Dyson sphere lett bugos, nem lehet elhagyni, mert mindig elcrashel a játék (forrás: reddit).
Így most épp nem ajánlott a Dysonba menni... -
Kotomicuki #35851 Az a következő 4-5 év termése lesz - ha lesz: szvsz, túl nagy falat lenne az nekik és semmi bevétel sem járna érte, sz'al, nagyon nem fogják törni magukat miatta, pedig jól jönne és rengeteg időt megspórolna. -
#35850 Na majd utánakérdek akkor :) Köszi a választ -
Plata #35849 Persze hogy vannak.
Bár ara figyelj hogy ha jelentkezel flottába ne egy 0-s bázissal rendelkező flotta legyen,mert az cumi.
Rengeteg idióta csinál flottát,mert az menő,csak azon nem gondolkozik el hogy flotta felépítéséhez sok milliárd dilithium és egyéb szar kell.
Fel épített flotta bázis és egyéb épületek nélkül nincs flottás felszerelés,hajó,egyebek.
Bár mostanában nem túl nagy az aktivitás.
Nekünk is van flottánk ha érdekel,de most nem vagyok fent.
De a hun cseten esetleg T.E.S.A. cseten kérdezz rá hogy van-e valahol felvétel,tuti lesz.Mindenhol emberhiány van.
Hun cseten lehet hogy nem kapsz egyből választ,mert legtöbb magyar elég bamba és nem nagyon figyeli a csetet,a másik cset is magyar,csak ott néha olyan lököttek vannak hogy az már poén.
Én főleg azért bírom mert jókat lehet röhögni farmolás közben az ökörségeken.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.06. 11:29:11 -
Chak #35848 Legalább eljutottak idáig. Már ennek is örülni kell. XD