Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a personal tab rendszer egy vicc! Belenéztem a tribble fülbe és látom, hogy már az összessel rendelkezem ami ott van mégis csak venni lehetne 300 zen áron/db.
Méltatlanul alulértékelt poszt <#eljen>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Ledermedtél a feromonjaitól.. xD

De az most jó volt.

De orion karival képtelenség volt játszani.Mozdulni sem tudtam lagtól.

Meg a mark-választó ablakból lespórolták a görgetősávot, így nem tudtad volna bezárni. Ha csak azóta nem javították. :]

Nekem is az volt.
Én jobb voltam mert 2 misit nyertem.<#nyes>
Az új romulán karival csináltam.Hat accolade lett kész egy pörgetéssel.<#buck>
Egyébként próbháltam menni stf-re de a lag akkora volt hogy tele lett a tököm és leléptem.
Érdekes másik játékban nulla lag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.26. 18:39:38

Mai endeavor-om a dabozás volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You have won 1,000,000 Latinum at Dabo!

You received a new title choice: Loaded

"Win GPL Playing Dabo" complete!

Szerintem túltoltam.

Mire nem allergiások...? :/ De a biztonság kedvéért végigszaladtam a karaktereken, s nem láttam, hogy valahol több dili lenne, mint előzőleg volt. Ezzel szerintem nem is lehet bugolni. Akkor már inkább az ESD külső burkolatán való sétáért járna a ban, ha tilos.
Mondjuk az is igaz, hogy régebben volt akit azért bannoltak, mert túl sokat játszott és botnak nézték.

Szerk: a Personel fülön levő acc wide-dá tett boffok bugosak, ha másik karakterrel is ki akarjuk venni, akkor is le akarja vonni az árát. (link)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.25. 23:42:33

Új lock box.
Link.

Vigyázz,dilire allergiásak.

Amit betettem az reprodukálható: spoilerben a leírás hozzá. A chaten azt mondták, hogy ez is a nagyszerű programozás eredménye: a kijelzett idő a 2000-ig hátralevő időt jelzi. Osztottam-szoroztam és valóban 😄

El kell menni a contrabandos tiszthez, ott rányomni a "Turn over contraband" gombra.
Mielőtt leokéznánk baloldalt a folymatban lévő doff-missziókra megyünk: azaz "in progress" gomb.
Megnyitunk egy futó doff küldetés.
És megint a "Turn over contraband" gomb.
Ennyi 😄

Ma nem hosszú leállás van? Akkor nem ma jönnek a klingonék?

Jön a 20-adik évforduló crapticnak,talán adnak ajándékot.

Ma délfelé felmentem a játékba,nézem admiraltyt,mondom mi a szar,az összes kártyámon 1-1-1- stat volt.<#hehe>
Elfelejtettem le fényképezni olyan gyorsan kinyomtam a játékot.<#vigyor>
Újra indítás után jó lett.
Jah a másik,az új romulán karimnak húzom a reput.Tegnap is minden reput elindítottam,szépen elindultak kivéve három,ott 20 óra marad továbbra is,relogolás után műr csak egynél maradt úgy de az nem is változott,ma felmentem,az összes repu kész kivéve az,annál még 9 óra volt hátra.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.25. 19:40:53

Olvasom, hogy a staff szerint néhány játékos szemétkedővé vált velük szembe a hibák miatt, s kérik, hogy vegyenek vissza az agyarakkal. Tehát nem az a baj, hogy a Cryptic hibát hibára halmoz, hanem, ha valaki szóvá teszi és sokadjára nyilván már ingerültebben. Hm, hol élnek ezek?

Amúgy fura bugba futottam, talán nem ismeritek (kép a spoiler tagban). Reprodukálható is.

de az activ skill és jó nagy cd-s
Igen, igazad van, ez a p2w átka. Ezért írtam, hogy ésszel kéne átgondolni, hogy hogy legyen. A felszíninek p2w nélkül is talán kevesebb értelme van, de az űrbelinek szerintem lenne helye: jó kis űrcsatákat lehetne csinálni, mint például az EVE-ben. Jó, persze ahhoz normális engine is kellene, meg a p2w-vel is kellene kezdeni valamit. De lenne benne ráció, igaz míg a Cryptic/PWE-nél vannak a jogok, addig nem.

STO-ban a pvp hülyeség.
Rég p2w az egész.
Akinek több a pénze az nyer.
Régen nem ilyen volt.

Az lenne a lényeg a játékban, hogy mindenki jól érezze magát. 😉

Na de eddig is feltudtál támadni,ha megcsináltad a temporal eventet.
Szóval ez nem újdonság.
Soha nem érdekelt a ground pvp,mondjuk az űr sem.
Ground pvp régen azért volt mindennapos mert ott farmoltuk a dilit ész nélkül.
De az nem rendes pvp volt,csak pvp farm,ráadásul csak végig baromkodtuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.25. 12:06:44

igen de így hogy a red-angel passzívja feltámasztó így teljesen vége
de a ground az teljesen dead
A pvp-t végig kéne ésszel gondolni szerintem, főleg a felszínit, hogy hol, hogyan, mit lenne érdemes vele kezdeni. Kellene egy értelmes koncepció rá.
A red angeles cuccban sem látom, hogy mire is jó, minek is kellene nekem, s miért is érdemes miatta szeptemberre tolni a summer eventet? (Magyarul kinyírni.) <#boxer>

Nem hiszem,mondjuk pvp eddig is halott vót,de láttam azt a gyökér devet játszani red angel cuccban,simán kinyírták dyson ground battlezonen béna voth-ok.<#hehe>

Mai frissítés:
General:
Resolved an issue that could cause newly-boosted Romulans to experience missing abilities, and occasionally have their skill tree invalidated.
This fix should be retroactive, but may require players in such a state to reset their skills (a free option should be available).
Resolved an issue that prevented the Legendary Light Intel Warbird from being claimed through the Ship Vendor
Resolved an issue that caused the “Go To Zen Store” button that appears when viewing the Legendary Light Intel Warbird in the Ship Vendor to not function
Resolved an issue that allowed some of the bonuses from the Assault Formation Theta starship trait to stack.
Resolved an issue on the Thrai Warbird that was incorrectly displaying the Thrai template decals.
To apply the fix, ready your Thrai Warbird, visit the Ship Customization screen and apply the Thrai template.
Changed the decal on the Remastered TOS T'Liss and Picard Bird of Prey to always appear over vanity shield FX.
When using the T'liss Hull, the material on all pieces will now match when you change it in the Ship Customization Screen.
The T'Liss Nacelle variants that do not have decals now have engine trails that match the other variants of the Legendary Light Warbird.
All items in the Personnel Tab of the Zen Store are now unlocked for the account upon purchase:
This includes all items in the following sub-categories of the Personnel Tab:
Bridge Officers
The 2 Miracle Worker Bridge Officers were already unlocked for the whole account and remain so.
Combat Companions
Companions
Species
All items here were already unlocked for the account and remain so.
Tribbles
If a player had already purchased any of these items prior to this update, then they should be freely account unlocked upon logging in to this update.
A player will not have the products account unlocked if any of these items were rewarded in a separate bundle.
The items claimed through these purchases are no longer tradable to other players and are instead bound to character.
The Bridge Officer Slot product has been removed from the Bridge Officers tab.
This product remains in the Slots/Services Tab in the Zen Store.
Removed the "Cannot Discard" restriction from a few obsolete items that may still be in players' inventories.
These items can now safely be discarded.
Obsolete Power Cell
Upgraded Power Cell
Practice Schematic
Scanned Mineral
Scanned Energy
Scanned Artifact

Nekem jóval több volt.
Három giga valamennyi,de a végét nem tudom,mert telefon közbe szólt és nem figyeltem oda.
Három gigánál járt 80% körül,de utána nem figyeltem oda,mire visszanéztem késő volt.

1gb nálam
Jav: az a '100 pont' ezer persze ezer akart lenni.

Prepatch indult, de hogy pontosan mennyit töltött le, nem tudom, mert 1GB környékéről többször is visszaugrott 500-600MB-ra, végül 1,6G-nél állt le. Szóval vagy hibásan szedte le nálam többször, vagy már a számlálót is elcseszték... <#beka3>

pvp ground rip
Jaaaa, hogy ez nem valami speckó recruitos féle királyság, hanem csak a szokásos 25 napos grind a semmiért.
Vajon ez a negyedik rész a nagy eventből, vagy egy külön dolog?
(Azért még emlékszek, volt olyan, hogy tíz nap alatt már összegyűlt az 100 pont a jutalomra, s nem kellett 50-szer menni valahova. Biztos ők sértődnének meg, ha egyszer nem csinálná senki az eventet. 😄)

<#taps>
Mellesleg vörös angyal event jő.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 19:24:24

A c-storeban van a 'Personnel' fül/tab/lap, ott lehet spec boff-t, companion-t, tribble-ket, stb venni. Ha valamelyiket megveszed, akkor csak egy példányban kapod meg, s el is adhatod az exchange-n, de utána nem veheted fel újra a c-storeból. Eddig.
Csütörtöktől ezek is olyanok lesznek, mint a hajók és a ruhák, vásárláskor acc wide lesz mind (a boff slot kivételével), de eladni már nem lehet majd őket.
A romulán plazma vs diszruptor dologhoz: nekem is úgy rémlik, hogy régen a főbb fajoknak próbáltak különböző típusú fegyvert adni. S az akkor ötféle típust próbálták nagyjából egyforma erősre hozni (ami végül nem sikerült).

eleinte ST alkotói nem igen mentek bele h legyen ennyi féle energia fegyver tipus mint most van. Volt a fézer és a disruptor aztán kész. Voyager meg ds9 időkben viszont elkezdtek rágyúrni erre is. A játék meg 30 évvel nemesis után tolja, addigra simán válthattak csak plazma alapú fegyókra a hajléktalanok. Vagy mind a kettőre. Mint a romulan repu is ugye vegyes köles.

Végén a fenét.
S5-el lett ingyenes.
Amikor ingyenes let én egyből játszottam vele,hisz még az eventes hajó is meg lett.
Az eventkor már három karim volt.
S6 majdnem egy év múlva jött,nyáron volt a teszt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 11:11:10

s5 végén jöttél akk már nem volt valóban
Minden zenes personal cucc amit megvettél megkapja az összes karid.
Elvileg,gondoom.

Ez pontosan mi lesz 2 nap múlva? Personnel Tab Items Are Now Account Unlocks!
Én S5-el kezdtem játszani,akkor már nem adott turretet,csakis beamet és dhc-t.

volt turrett S4-ben söt s5-ben is
Kár hogy hibrid fegyóból nincs turret,csak DHC meg bím.Ha lenne minden fajta ki is próbálnám milyen epic-re húzva,már ha lehet uppolni.
Bár ezekből a seggfejekből kinézem hogy a plasma-disruptor hibrid fegyó már bent sincs.<#lookaround>

hibrid plata h nézett volna ki a szöveg könyvben hogy plazmadisruptor a tos meg tos akkor épült ki a kánon
Na és a másik hogy marhára nem plazma torpedóval lődöznek.
Azt tudom hogy TOS időkben a romulánok meg klingonok keverték a szezont a fazonnal és a két technológia keveredett,na de ennyire?
Épültek romulán cruiserek klingon mintára,fejből már nem emlékszem,egy régi képregényben olvastam,talán d7 vagy a frász tudja már milyen cruiserek voltak,Tényleg nem rémlik.
Rá keresni meg lusta vagyok.<#hehe>

Az ok,de a sztori küldiben a romalányok végig plazmávaél lődöznek,még a TOS időkben is meg egyéb időkben,ez fura.
Egyébként új hír van.
Link.

Mer' a romulán disruptor egy plazmahibrid a játékban - megvan mindkettő tulajdonsága - , sz'al nagyot nem ferdítenek.
Worf is mindig kiemeli, ha el kell dönteni, hogy ez pl. ROMULÁN disruptor és nem másféle (néha mennek csak el odáig, hogy a Klingon is szóba kerül, mint eshetőség) - aztán hogy szagról-é, vagy honnan, az már más kérdés (ennyire én sem vok szagértő).

Gondolom, a játékban a változatosság volt ANNO az egyik szempont, hogy a 3 frakció azért különbözzön egymástól egy kicsit...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Valaki megmagyarázhatná nekem hogy a filmben romulánok mé disruptorral lőnek ha a játékban meg plasma van nekik?
Épp a Nemezis-t nézem.

Jaa.
Azt hitem sima küldiben.
Vagy battlegroundon.
Sompeken néha vannak erős ellenfelek.

Sompeken. Néha beadnak túl erősnek tűnő ellenfelet, mint most a hatodik körben a vothokat, akik kedvenc időtöltése volt, hogy meglőnek stun-nal, majd becéloznak egyszerre három mortarral, aztán fuss, ha tudsz 😄

Vothok nyírtak ki?
Hol?

Hát... a level sync még mindig nem egy nagy siker a játékban, ma ha tízszer nem nyírták ki a karakterem a vothok, akkor egyszer se 😞
De legalább tegnap már meglett a lobiiiiiiii <#integet2>

Nem kell hozzá kis kari, bármilyen jó. Ha az exchange-n épp nincs, a Flotillán van elég <#eljen>

A pirszinges volt a menő úgy rémlik.
Kiskarival megvetted és naggyal uppoltad.
Majd jó áron elpasszoltad.