46741
-
gunji #35927 Ismét van szerver! Megjött az évfordulós hajópakk, a zen store szerint mától kezdve 25 napig érhető el olcsóbban két változatban (elvileg március 8, hétfő 18.00-ig).
Mellette hajó és zen vásár hétfőig:
Ship sale
Zen sale
Az ingyen ruhát se felejtse senki! :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.02.13. 18:18:11 -
Plata #35926 Mai patch:
Link.
General:
Resolved an issue that could prevent some players from purchasing the Picard Bundle.
Resolved an issue that would prevent completion of the “Khitomer in Stasis” TFO.
Borg enemies should now consistently beam out after dying in all cases.
UI:
Updated the Ship Vendor UI:
The ship vendor now shows information about scaling for ships that scale with your level.
For those ships, the ship vendor now displays hitpoints at multiple levels.
The ship vendor info section now shows if a ship can use dual cannons, has an experimental weapon slot, or has a secondary deflector slot.
For starships that come with a mastery path, the ship vendor now shows that mastery path, as well as your current progress in that ship's mastery (if any).
Updated the Ship Drydock UI:
For ships with a mastery path, the Drydock UI now tells you if you have completed the mastery on that ship or not.
Resolved an issue where starship base hitpoints would be displayed incorrectly for some starships while on ground maps.
Added additional messaging for purchase requirements at lower levels when attempting to make a purchases where the requirements had not been met.
Added additional messaging for equip requirements when attempting to equip an item that is not allowed to be equipped.
Ships:
Minor visual updates to the Galaxy-class Exploration Cruiser and Galaxy-class Dreadnought.
Systems:
The Kelvin Timeline Heavy Command Cruiser [T6] can now use any of the standard Federation bridges, in addition to the "Kelvin Constitution" interior.
Known issue:
The description of the new starship trait in the text block for 9 of the 10 new ships within the new 10th Anniversary Legendary Starship Bundle, is incorrect in the Ship Vendor.
The correct description of these starship traits can be viewed by mousing over the Starship Trait the new Ship Mastery component of the Ship Vendor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.13. 08:07:08 -
Plata #35925 -
Plata #35924 Nem. -
DrSoong #35923 Nem crashel senkinek a játék indításkor? Tegnap letoltam a napit a hajóért, ma meg már crash minden indításnál.... -
Plata #35922 Csak pár napig lesz akciós.
De szerintem évfordulós event végéig biztos bent marad. -
gunji #35921 Várnám én is a packot, jó lenne, ha nem csak pár napig lenne elérhető, ill. olcsóbban elérhető. Bár még csak hétezer zennél járok, remélem még tudok kicsit összekapirgálni. De azért a bálna az úr. Meg a zen sale. :)
Hétvégére ingyen Lincoln ruci: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11368003 -
Plata #35920 Kell.
Én már várom,először az intrepidet fogom meg csinálni,kiveszem vulkáni karimnak a crossfieldet meg intrepidet.
Kiveszem crossfield traitját,aztán bele ültetem intrepidbe.Vicces lesz.
Nyolc éve intrepiddel kezdte a pálya futását,most újra vissza ül egy intrepidbe,paradox után fura lesz a fürge kis gép. -
Daeus89 #35919 szarkazmus tábla kell ?:D amúgy megéri a pakk és jó is nagyon -
Plata #35918 Az az Intrepid durva lesz,hat sci konzollal,partgen uni konzolokkal,olyan gw-je lesz mint állat.
Főleg gw-s traitekkel.
Megkapja paradox meg chimesh traitjét,no meg boxos gw traitet,no meg persze crossfield traitet és a sommerwille traitet talán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.12. 16:46:06 -
Daeus89 #35917 leszámítva a hitvány galaxi meg sovi és voyager x edik kiadását jó kis hajók vannak jah meg a defi meg oddy
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.02.12. 16:45:41 -
Plata #35916 Várható volt hogy a bundle miatt felmegy.
Főleg ha tényleg csak limitált ideig lesz bent a bundle. -
Chak #35915 Naivan mindig arra várok h csökkenjen az ár, de pont az ellenkezője történik.
Meg jó ideje már csak az elmaradt karikon igyekszem a repukkal elérni a t5. Lassan révbe érek velük.
-
Plata #35914 Igen,én sem tudok sokat róla,stf cseten volt. -
_RAYEN_ #35913 miez a gigaway Plata? regelni kell és majd 18-án sorsolnak? és értesítik ki emailben a nyerteseket -
Plata #35912 Én még semennyit sem szedtem.
Csak annyit max hogy párszor a napi küldit megcsináltam Q-nak. -
Kotomicuki #35911 Eljutottam a 140 darab, utolsó fázisban lévő omega-darabig, ami majdnem 50, "hagyományos" omega-up'-nek felel meg - még nincs teljes egészében idáig lefinomítva a mennyiség, de várható hozam ennyi.
Ehhez azért még sok-sok gyorsító és az utóbbi időben a saját készítésű up'-okat váltó főnix-up' szükséges még - csakis a 10 darabos kiszerelésből és abból is legalább 5 darab - , hogy egy csenevész karaktert tökig Mk XV-re lehessen húzni.
De az ujjaim nem kívánnak már többet...
Ilyenkor szoktam a tőzsdén elverni az összes EC-met omega darabokra, de ez már nem lehetséges, mert bound lett.
Keserves up'-hétvégék fognak következni! -
Plata #35910 Giveaway -
Plata #35909 Grat. -
Daeus89 #35908 Borg hajó teszt kör :SCM - Infected [3/2] (S) - [03:34] DMG(DPS) - @Nisthrim: 23.08M(109.54K) @raith13: 8.82M(41.13K) @ameerawhitemane: 3.27M(15.26K) @Beefheard: 3.07M(14.35K) @Darkspear86: 2.63M(12.31K) -
Plata #35907 -
Plata #35906 Igen,egyik másik karinak 120 hajót is be rakott most a rendszer.
Egyszerűen lusta voltam ki szedni.
És ugye most már a romulán hajók is használhatók fed klingon karival.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.11. 12:55:36 -
gunji #35905 Az szerintem sokat számít, hogy most már nem kell egyenként hozzáadni a (cstore-os) hajókat. Jelentősen megkönnyíti az admiraltyzást. -
Plata #35904 Hogy hogy?
Te is farmolod. -
Chak #35903 Nekem kereken nulla zenem van így több pack jutt másoknak.
Juhéé
-
Plata #35902 Lehetne több is,de lusta voltam admiraltyzni tavaly november végén meg decembert is jól kihagytam. -
gunji #35901 130k [állam keresem] xD
Úgy tűnik, kissé lekéstem már a váltást.
7/9-re visszatérveSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem annyira nem tetszett a játéka Jeri Ryannak, kicsit unottan túlságosan hadarta a szöveget. Borgként jó volt, Hetesként talán most nem. -
Plata #35900 Mi a szösz az a szobros hajó?
Én már csak csütörtököt várom.
Ha 29k lesz a pack akkor jó vagyok,mert még mindig marad 100k zenem.
Kár hogy nem pár nappal korábban vettem,de várni akartam még hogy gyűljön a dili.
Lényeg hogy meg lett a 130k,Így már nyugodtan várhatom a packot. -
Daeus89 #35899 Van benne 3 promo 3 pakkos megy egy szobros hajó. Már az eleje kB 30k zen ha egyet ki akarsz venni pl ec -ből. Az Ny konzolja meg traktor ha jolbtudom 2 buildhez kell. Törp meg beam overload erg9 megéri az árát "" -
Plata #35898 Jól felment a zen ára,468-469.
Tegnapi hír miatt jól megemelkedett. -
Orbancapitan #35897 igen -
Chak #35896 Attól tartok a francia úr már megelőzött mindenkit. :DD
-
Plata #35895 Nekem csak egy legendary hét kilenced kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.10. 21:33:21 -
gunji #35894 Mindkettőtökből egy legendary változat. Sőt. Egy legendary player bundle változat ;) -
Orbancapitan #35893 akk már én is s4 óta taposom itt a malon teherszállítókat -
Chak #35892 Hát nem tudom. szerintem én is megérdemelnék egy legendary változatot.
Legendary Chak T7 univerzális kiosztással. Muhahaha..
-
Plata #35891 B'rel MW. -
Daeus89 #35890 nem egyesével 6-10k ér :D miért szerinted a prométeusz nem érdemelne meg egy lego változatot vagy pl az excelsior egy mw változatot 53 as elosztással ? vagy brell pilot stb ? de pl d'deridex mw :D -
Plata #35889 Még egy legendary bundle?
Omg. -
Daeus89 #35888 érzem hogy még lesz pár legendary hajó, prométeusz , univers , excelsior stb ... sajnálom nagyon hogy klingon d7 nincs benne pedig disco d7 nek a traitje nagyon op