Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De orion karival képtelenség volt játszani.Mozdulni sem tudtam lagtól.
Én jobb voltam mert 2 misit nyertem.<#nyes>#nyes>
Az új romulán karival csináltam.Hat accolade lett kész egy pörgetéssel.<#buck>#buck>
Egyébként próbháltam menni stf-re de a lag akkora volt hogy tele lett a tököm és leléptem.
Érdekes másik játékban nulla lag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.26. 18:39:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem túltoltam.
Mondjuk az is igaz, hogy régebben volt akit azért bannoltak, mert túl sokat játszott és botnak nézték.
Szerk: a Personel fülön levő acc wide-dá tett boffok bugosak, ha másik karakterrel is ki akarjuk venni, akkor is le akarja vonni az árát. (link)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.25. 23:42:33
El kell menni a contrabandos tiszthez, ott rányomni a "Turn over contraband" gombra.
Mielőtt leokéznánk baloldalt a folymatban lévő doff-missziókra megyünk: azaz "in progress" gomb.
Megnyitunk egy futó doff küldetés.
És megint a "Turn over contraband" gomb.
Ennyi 😄
Ma nem hosszú leállás van? Akkor nem ma jönnek a klingonék?
Elfelejtettem le fényképezni olyan gyorsan kinyomtam a játékot.<#vigyor>#vigyor>
Újra indítás után jó lett.
Jah a másik,az új romulán karimnak húzom a reput.Tegnap is minden reput elindítottam,szépen elindultak kivéve három,ott 20 óra marad továbbra is,relogolás után műr csak egynél maradt úgy de az nem is változott,ma felmentem,az összes repu kész kivéve az,annál még 9 óra volt hátra.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.25. 19:40:53
Amúgy fura bugba futottam, talán nem ismeritek (kép a spoiler tagban). Reprodukálható is.
Rég p2w az egész.
Akinek több a pénze az nyer.
Régen nem ilyen volt.
Szóval ez nem újdonság.
Soha nem érdekelt a ground pvp,mondjuk az űr sem.
Ground pvp régen azért volt mindennapos mert ott farmoltuk a dilit ész nélkül.
De az nem rendes pvp volt,csak pvp farm,ráadásul csak végig baromkodtuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.25. 12:06:44
A red angeles cuccban sem látom, hogy mire is jó, minek is kellene nekem, s miért is érdemes miatta szeptemberre tolni a summer eventet? (Magyarul kinyírni.) <#boxer>#boxer>
General:
Resolved an issue that could cause newly-boosted Romulans to experience missing abilities, and occasionally have their skill tree invalidated.
This fix should be retroactive, but may require players in such a state to reset their skills (a free option should be available).
Resolved an issue that prevented the Legendary Light Intel Warbird
Resolved an issue that caused the “Go To Zen Store” button that appears when viewing the Legendary Light Intel Warbird
Resolved an issue that allowed some of the bonuses from the Assault Formation Theta starship trait to stack.
Resolved an issue on the Thrai Warbird that was incorrectly displaying the Thrai template decals.
To apply the fix, ready your Thrai Warbird, visit the Ship Customization screen and apply the Thrai template.
Changed the decal on the Remastered TOS T'Liss and Picard Bird of Prey to always appear over vanity shield FX.
When using the T'liss Hull, the material on all pieces will now match when you change it in the Ship Customization Screen.
The T'Liss Nacelle variants that do not have decals now have engine trails that match the other variants of the Legendary Light Warbird.
All items in the Personnel Tab of the Zen Store are now unlocked for the account upon purchase:
This includes all items in the following sub-categories of the Personnel Tab:
Bridge Officers
The 2 Miracle Worker Bridge Officers were already unlocked for the whole account and remain so.
Combat Companions
Companions
Species
All items here were already unlocked for the account and remain so.
Tribbles
If a player had already purchased any of these items prior to this update, then they should be freely account unlocked upon logging in to this update.
A player will not have the products account unlocked if any of these items were rewarded in a separate bundle.
The items claimed through these purchases are no longer tradable to other players and are instead bound to character.
The Bridge Officer Slot product has been removed from the Bridge Officers tab.
This product remains in the Slots/Services Tab in the Zen Store.
Removed the "Cannot Discard" restriction from a few obsolete items that may still be in players' inventories.
These items can now safely be discarded.
Obsolete Power Cell
Upgraded Power Cell
Practice Schematic
Scanned Mineral
Scanned Energy
Scanned Artifact
Három giga valamennyi,de a végét nem tudom,mert telefon közbe szólt és nem figyeltem oda.
Három gigánál járt 80% körül,de utána nem figyeltem oda,mire visszanéztem késő volt.
Prepatch indult, de hogy pontosan mennyit töltött le, nem tudom, mert 1GB környékéről többször is visszaugrott 500-600MB-ra, végül 1,6G-nél állt le. Szóval vagy hibásan szedte le nálam többször, vagy már a számlálót is elcseszték... <#beka3>#beka3>
Vajon ez a negyedik rész a nagy eventből, vagy egy külön dolog?
(Azért még emlékszek, volt olyan, hogy tíz nap alatt már összegyűlt az 100 pont a jutalomra, s nem kellett 50-szer menni valahova. Biztos ők sértődnének meg, ha egyszer nem csinálná senki az eventet. 😄)
<#taps>#taps>
Mellesleg vörös angyal event jő.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 19:24:24
Csütörtöktől ezek is olyanok lesznek, mint a hajók és a ruhák, vásárláskor acc wide lesz mind (a boff slot kivételével), de eladni már nem lehet majd őket.
A romulán plazma vs diszruptor dologhoz: nekem is úgy rémlik, hogy régen a főbb fajoknak próbáltak különböző típusú fegyvert adni. S az akkor ötféle típust próbálták nagyjából egyforma erősre hozni (ami végül nem sikerült).
S5-el lett ingyenes.
Amikor ingyenes let én egyből játszottam vele,hisz még az eventes hajó is meg lett.
Az eventkor már három karim volt.
S6 majdnem egy év múlva jött,nyáron volt a teszt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 11:11:10
Elvileg,gondoom.
Bár ezekből a seggfejekből kinézem hogy a plasma-disruptor hibrid fegyó már bent sincs.<#lookaround>#lookaround>
Azt tudom hogy TOS időkben a romulánok meg klingonok keverték a szezont a fazonnal és a két technológia keveredett,na de ennyire?
Épültek romulán cruiserek klingon mintára,fejből már nem emlékszem,egy régi képregényben olvastam,talán d7 vagy a frász tudja már milyen cruiserek voltak,Tényleg nem rémlik.
Rá keresni meg lusta vagyok.<#hehe>#hehe>
Egyébként új hír van.
Link.
Worf is mindig kiemeli, ha el kell dönteni, hogy ez pl. ROMULÁN disruptor és nem másféle (néha mennek csak el odáig, hogy a Klingon is szóba kerül, mint eshetőség) - aztán hogy szagról-é, vagy honnan, az már más kérdés (ennyire én sem vok szagértő).
Gondolom, a játékban a változatosság volt ANNO az egyik szempont, hogy a 3 frakció azért különbözzön egymástól egy kicsit...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Épp a Nemezis-t nézem.
Azt hitem sima küldiben.
Vagy battlegroundon.
Sompeken néha vannak erős ellenfelek.
Hol?
De legalább tegnap már meglett a lobiiiiiiii <#integet2>#integet2>
Kiskarival megvetted és naggyal uppoltad.
Majd jó áron elpasszoltad.