Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyett most ingyen jóság: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2137260/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-otherworldly-game-pack-key-giveaway
- acc wide klingon boff (azt nem tudom, melyik frakciónak FED/KDF)
- egyszeri egy karakternek szóló pót inventory/bank/boff-helyeket
- és egy 'túlvilági' title 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A térképeket nézegetve teljesen ledöbbentem, hogy a Delta Rising már 6 éves lesz ? Mennyire szalad az idő,,, <#integet2>#integet2>
Ami azért fura, mert úgy négy-öt éves lehet a kari, s hetente legalább kétszer járok arra 😄
Csodås,a mobilom négyszer küldte el.
Ha eléred a Tier 5-öt egy karival akkor unlockolod a sponsorship-et,minden karidnál ez a repu dupla pontot fog ezután adni, a 20 órás küldi 5000 pontot.
General:
Updated Memorial plaque to include the following people:
Paul Winfield.
William Marshall.
Percy Rodriguez.
Madge Sinclair.
Ray Walston.
The Platinum Discovery Era Sniper Rifle from the Cryptic 20th Anniversary Pack can now be reclaimed on all characters.
Resolved an issue that was causing weapons to be on cooldown for up to 50 minutes when equipping them from the inventory.
Resolved an issue during the Episode “Khitomer Discord” that prevented credit from being given for saving all 15 civilians.
Resolved an issue during the Episode “Downfall” that was causing enemies to be more difficult than intended at lower levels.
All missions in the journal for all factions involving queueing up and playing a TFO have been removed.
Removed “Vigilance” story arc from Delta Recruit requirements.
Resolved an issue that was causing “The Centre Cannot Hold” and “The Khitomer Discord” to be out of order when granted to the player from J’mpok.
The Fleet Logo on the revamped T6 B'Rel has been moved to its correct position, and the impulse trails have also been adjusted to be in the correct spot.
Adjusted Cannon hardpoints on the Negh’Var to better match the ship art.
Sentry Mode Updates:
Resolved an issue that caused the damage of this console to scale excessively with damage buffs.
Resolved an issue that caused FX to play on targets that were out of range of the console's damage.
Resolved an issue where Fragment of AI Tech wasn't properly scaling Energy Weapon Damage.
Sőt még a padlón külön nyilak jelzik azt is merre kell menni,vagy mit kell csinálni.
Admi hétvége.
Új cuccok Mudd marketben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.08. 22:27:36
Milyen szintű a karaktered?
Úgyhogy ne menj vele a Drozanára, ott maradsz örökre.
Utoljára szerkesztette: merka, 2020.07.08. 21:35:59
A legrégibb klingon karimmal ma nem tudtam TFO-ra menni,mert szerinte nem toltam le a tutorialt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
És tényleg a legelső klingonomnál írta ki,aki már S5-ben is letolt vagy ezer STF-et,ő volt az akivel elkezdtem a zent farmolni.
Naponta sok stf-et letoltam vele,hisz stf-eken tolvaj hangárokkal loptam a sok sok contrabandot,amit akkor még sok pénzért el lehetett adni,na és persze akkor még 2 óránként lehetett beváltani.

Magasabb lesz a repud a többi is megnyílik.Az utolsót akkor tudod megcsinálni ha T5 lesz a repud,akkor kapod meg a T5 repu jutalmat is.
Vagy ha félre értettem és ez nem az hanem a másik romulusi epizód akkor lehet a szinted kevés.
Volna megint egy kérdésem hogy miért van az hogy az epizódoknál a new romulus küldetéseknél az első kettőt meg tudtam csinálni de a harmadikat nem kapom meg és nem is tudom sehogy se elindítani és így nem tudok tovább haladni.
Vagy rákeresel a flotta nevére a flotta keresőben.
De nekünk is van.
A magasabb szintűek (UR és epic ládából eső T5 és T6) tudtommal dobozban jelennek meg és a kinyitás - + névadás - után a hajóválsztó tisztnél (pl. a Drozana állomáson egyből a transzporterrel szemben) lehet aktívvá tenni - ezek is megjelennek az admiralty-ban.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Figyelj rá hogy legyen üres hajó helyed.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.05. 22:38:58
a választ előre is köszönöm.

A patrolokat néztétek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másodikban nekem a végén összekeverték az hangfájlokat: a romulán csaj alatt az elachi fazon beszélt és fordítva.
Részben ezért járok ide, gyönyörködni a soha nem látott bolygókban, itt is és más játékokba is. Néha irigylem is ezeket az embereket, mert valami nagyszerű dologban tehetségesek.
És persze újabb veszteség, ami megint csak növeli a kis szürke felhőcskék számát az egyre komorabb egén a játéknak. <#rinya>#rinya>
Szintet lépett a karim,de 8 spec pontja lett.Az új romulán karinak.
Nem bánom az ingyen spec pontot,de azé para.
Csak este kiìrták hogy ne menjünk mert lehal.
Dabo is currently experiencing an issue that will crash your game. We suspect Quark was reprogramming it to make more money. Please avoid Dabo for now.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.30. 23:58:46
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Szóval: ESC -> Options -> HUD tab -> ennek alján Save UI/Load UI -> kipróbáltam, működik