Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg, ma már nem tudják értékelni az emberek, hogy mennyire nehéz lehet egy n+1., copy+paste-hajót előállítani, úgy, hogy alig van már vki a cégnél, aki ért is hozzá és emellett még - reményeink szerint - nem szaródik el teljesen a játék az új bug-ok özöne miatt!
Az a 4 hét, gondolom, a szokásos 25 napot jelenti - ennyi volt mindig is, tudtommal.
Ezért olyan "nehéz" ez az event: fel kell hozzá kelni 20 óránként, vagy 1-2 kihagyott nap és pá-pá, "ingyenes" T6 hajó... <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De sajna olyan sokkal több nem lesz a sz*r időzítésnek hála. Idén nemcsak az rl pihenés marad el <#falbav>#falbav>
Hát ezért nagyon megérte várni ennyit. A hegyek megint nagyon vajúdtak és megint mi lett belőle. Négy hét??? <#confused>#confused> #fireAndré
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.28. 21:19:29
Rizsa hajóra is kíváncsi vagyok.
Ma jött RDR Online-hoz is új dlc és azt gondoltam majd amiatt lehet kicsit hanyagolom rizsát,de ez az új dlc akkora nulla hogy az szégyen.
Majd egy év után kijönnek egy lószar DLC-vel.Azt hittem a crypticnél balfékebb banda nincs,de van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.28. 21:01:04
Mindenki tárazzon be hidegélelemmel, búcsúzzon el, akitől el kell és kösse föl a fajának megfelelő alsóneműt: KEZDŐDIK! (végre)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ettől eltekintve inkább az volt a gond hogy mindig emberhiány volt.
Gyönyörű jövőkép!
Sajnos a devek többsége ugyanolyan trehány mint mondjuk az épitőiparban a szakik... pont azért mert tudák hogy X év múlva már rég máshol lesznek....
"Meg szvsz nagyrészt a fluktuációért is ők a sárosak, inkább hallottunk leépítésekről és átvezénylésekről, mint önkéntes kilépésekről."
Ez tök normális, az önkéntes kilépés sosem hír, a csoportos leépítés az. Bármely fejlesztőcégnél az hogy az emberek 3-4 év után elmennek tök normális. Fejlesztők hamar rá tudnak unni a dolgokra (főleg ha legaccy kódrol van szó), az ITben mindig jön vmi csilivili új, a dev meg eléggé ilyen "az újdonságokat akarom csinálni" fajta.
Az is normális hogy pl nagy pénzt szakítani csak úgy tudsz ha másik céghez mész. Egyedül akkor lehet érdemben alkudni amikor mész valahova. Onnantól kezdve hogy alkalmazott vagy, MINDEN cég igyekszik a legminimálsabbat emelni, csak épp annyit hogy ne állj fel. Persze eza management hibája, de igazából tök racionális döntés, sajnos.
Az eltelt 20 évem alatt a legnagyobb emelésem évi 13% volt, ehhez képest amikor céget váltottam (5-6 alkalommal) 30% alatt nem mozdultam, és simán megadták mindig.
De elképzelhetetlen hogy évekkel későb amikor már a cégnél vagy bekopogj a főnökhöz hogy kérsz 30%ot.. újoncként megadták, de ha már ott vagy esélytelen.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.28. 12:06:01
Pl én egy IT multinál vagyok 11 éve, és a több száz főből szerintem egy tucatnyi dolgozó van aki ilyen öreg (nyilván aki magasra tudott kapaszkodni az szintén maradt 😄). ITben a 3-4 éves fluktuáció teljesen normális.
Szóval sanszos hogy az STOban se sok olyan van aki ott volt a kezdeteknél 😊
Amúgy flash sale van, ha minden igaz. Lehet, meg kéne nézni az ingame calendarban. Oh, wait...
Kristályon meg lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.27. 12:19:05
Ha van GW-d akkor gyorsan.
Szerintem amúgy nagyjából az ikoniai háború végén el kellett volna engedni a STO-t , vagy amikor nekiálltak foltozni a grafikus engine-t. S onnantól nekiállni egy STO2-nek. Csak ehhez valami hosszabbtávú (egy-két évnél több) terv kellene, mert így csak annyi látszik, amíg van bizonyos szintű bevétel, addig elvegetálgatunk.
Előbb-utóbb motort kell váltaniuk - vagy "új" játékot indítani ehelyett, ha az éri meg jobban - , ezen is el kéne gondolkodniuk...
Csoda ha tele van hibákkal?
Én nem néztem mert nem nagyon izgatott a dolog.
Még hogy nincs spagetti-kód. Hogy lehetnek ennyire lámák? <#lama>#lama>
Egy új event ami olyan mint rizsa meg téli,csak ősszel és hajót ad majd.
Nem rég meg az volt hogy ez a hajó valami spéci új hajó lesz meg nagy meglepi.
Ha ősszel is lesz valami event (pl. halloween), akkor kérdés, hogy az része lesz-e a KDF 2. részének. Akár igen, akár nem, elég sűrű lehet a menetrend az év végéig: Risa és Winter Wondeland, KDF felújítás 2. része, 4 részes lobis event 4. része, az új őszi event, plusz két red alert. Legalább.
Tovább nem nagyon tolhatják,lesz őszi event is új spéci hajóval.
Valami nagy meglepi hajó lesz,lehet első T7?<#fejvakaras>#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 19:53:31
A teljes inkompetencia világa, ahol még ember nem járt...
Megcsináltam egyik karival az eventet megkaptam a ruhát és másik karival újra letoltam mert le jött róla a cd és mehettem a dilithiumért.
Asszem 12k dilit kaptam.
Ha aktiválod semmilyen kit modult vagy képességet nem tudsz használni,csak a ruha képességeit,ami kevés.
Van két lövés meg két képesség.
Be vallom még a második küldit nem toltam le.
Még annyit szerettem volna leírni a szpojleres részhez, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a meghirdetett xp event helyett promo box sale van. Biztos a naptár hibája miatt <#eplus2>#eplus2>
Nukarán meg csúcsforgalom van <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.17. 22:23:33
Gw-t dobok rájuk és azzal ők elvannak,bár nem sokáig mert úgyis kinyiffannak.
Harcnál meg miért nem használsz automata tüzelést?
Ezeréve úgy játszom.
'This code is invalid, or you have already redeemed a code for this campaign. Please try again with a valid code.'
Magyarul: a kód érvénytelen, vagy már felhasználtam. Nem látom a c-storeban, hogy elhasználtam volna, aranytribble-t is csak 300 zenért látok.
A TFO-t nem próbáltam, a patrolokat viszem, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma rájöttem, hogy nem azért fáj a hüvelykujjam, mert visszafeszítettem véletlenül, hanem a folyamatos space nyomogatástól, a rengeteg űrharctól.
Mondanám, hogy a deveket nem akarom bántani, mert mégis világjárvány van, meg ajándék lónak, de ez a kieg szerintem elég sz*r lett. Két rész, ami még tán jó is lenne, ha az egyik nem állna a patrolokból és folyamatos lövöldözésekből, a másikban végre van duma is, de az meg baromi hosszú, meg érthetetlenek a cselekedetek, motivációk.
Hozzá kellett volna tenni hajókat, játszható fajokat, boffokat, doffokat, miegymást még 5-6 új küldetéssel (meg a régebben 'ideiglenesen' kivettekkel) és a normál 14 napra állítani az event hosszát. Akkor érne valamit az egész. (Ja és elindítani már Risát, ne szeptemberben-október legyen, amikor senki nem ér már rá.) idióták ezek.
A vélemény személyes egy imádott játékról, amit fájdalom látni leépülni. Vitát nem akarok gerjeszteni vele.
Nekem nem volt bugos a TFO,simán lement.