46741
-
gunji #36008 /OFF Számítástechnikában lehet(ett) kétféle kiszerelésben kapni alkatrészeket (processzor, dvd-meghajtó, stb): dobozosan kábelekkel, csavarokkal, leírással, vagy doboz nélkül zacskóban sokszor minden nélkül. A hajónál erre utaltam, hogy doboz nélkül jött rögtön egy üres hajó-slotba, amikor rányomtam a 'claim'-re (mintha zenes hajó lenne). ;) -
Plata #36007 Oem? -
gunji #36006 Fura, nekem nem is volt dobozban, oem-verziót kaptam :)
Valószínűleg minden karakterváltásnál lefut egy script, ami leellenőrzi, hogy minden zenes hajó be lett-e pakolva az admihoz. Hasonlóan az endeavour küldetésekhez. -
Plata #36005 Nekem is úgy adta be.
A karimmal amivel toltam eventet kivettem a hajót és kiszedtem dobozból.
De először a klingonoknak nem adta oda úgysem,csak fedeseknek,de ma a fedeseknek is újra oda adta meg klingonoknak is. -
Kotomicuki #36004 Nálam addig nem adta oda senkinek sem, amíg az azt megnyerő karakteremmel ki nem vettem a dobozából és be nem állítottam az "üzemképes" hajók közé a nyereményt. -
Plata #36003 Na mára megoldották az allied battlecruiseres dolgot.
Meg kapták a klingon karijaim is automatikusan ahogy meg nyitottam velük az admiralty fület.
Vicc hogy az összes fedes is. -
Plata #36002 Igen.
Mond azt hogy elhagytad vagy elfelejtetted az eredeti emailcímet.
Ismertem játékost aki tényleg elbaszta az emailcímét ès supportal sikerült másikra átiratnia. -
gerisz23 #36001 Most beengett sajáttal,kód néklül miután elkezdtem leszedni a játékot arc-on keresztül,ugyanabba a gyökérnykönyvtárba.
Néhány eventet felvettem az övével is anno,úghyogy lett rajta némi dilithium.
Gondolom supportnak kell írni másik email cím miatt. -
Plata #36000 Harry accountját nem tudod átírni saját emailre?
Elméletileg valahogy lehet.
Volt aki elbaszta az emailfiòkját és supportal sikerült átiratni másikra.
Harry nekem is mondta hogy használjam az accját,meg is adta az adatait.
De sosem volt hozzá kedvem hogy belépjek.Annak meg biztos örülne ha valaki használja.Hiányzik a sok ökörködés.Ő is nagy klingon párti volt.
-
Plata #35999 Én csak felvettem a steam könyvtárba mint külsős progi.
Gta is onnan indul.
Mert abban sosem ment egyik gèpen sem a print screen. -
Orbancapitan #35998 plata te már több éve össze kapcsoltad még az eredeti össze kapcsolásal -
Orbancapitan #35997 lehet hogy spambe került -
Plata #35996 Nekem semmi gond.
Nem kapcsoltam össze.
De steamről indítom. -
gerisz23 #35995 Arcos verzió meg nem stimmel a steamessel,megpróbálom letölteni.Hanry accountjába se tudok belépni többé. -
Plata #35994 Nem. -
gerisz23 #35993 Másnak is bedobta hogy küldi a játék az 5 számjegyes digit kódot steamről indítva?Csak az a baj hogy a kód nem jön meg -
Orbancapitan #35992 hát könnyen lehet -
Plata #35991 Ki van. -
Chak #35990 Biztos mert törlik a kdf oldalt a gémből..
xDD
-
Orbancapitan #35989 ki kell venni neki a store-ból -
Plata #35988 Még egy érdekesség,az összes fed karim megkapta admiraltyba az eventes hajót ahogy megnyitottam az admiralty fület,klingonoknak nem adta oda.Egyiknek sem. -
Plata #35987 Már megint elbasztak valamit,az egyik tac karim táskájában a spéci régi eventes cuccokból kettő lett.
-
Plata #35986 Jah és promó is van.
link. -
Plata #35985 Franc,én is dupla xp-t szerettem volna.Még vagy négy hajó traitet ki kéne húznom. -
gunji #35984 Ehelyett Junior Officer Weekend van (Akadémián lehet gyűjtögetni a kék részecskéket ingyendoffért). Pedig tervezett új karihoz jobban jött volna a dupla xp. -
Plata #35983 -
Plata #35982 Én ma is steamről indítottam. -
Orbancapitan #35981 növelni a steames tábort -
Plata #35980 Nem tudom mit akarnak vele.
De itt az eredeti hír.
link. -
Orbancapitan #35979 ja nekem is úgy van -
Plata #35978 Nem tudom miért jó.
De a hírben az volt hogy holnap vagyis 20-adikán lesz.
-
gunji #35977 Én meg még az eredeti loaderrel használom. Az a legjobb. :)
Amúgy miért jó az összekapcsolás (nem, nem olvastam az eredeti hírt, de biztos voltam, hogy ezt is elszabják) ? -
Orbancapitan #35976 ÉN NEM HASaználom már a steamről -
Plata #35975 A hír úgy szólt,hogy holnapi karbantartás után a steamen új fül jelenik meg,amivel összelehet majd kapcsolni az ARC fiókunkat.
Még nem kellett volna meg próbálni.
Én ma is steamről játszottam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.19. 23:16:58 -
gunji #35974 Volt egy hír, hogy kössük össze az ARC accountot a STEAMessel, mer' milyen jó. Hát olyan jó, hogy két játékosnak is letörölte minden karakterét az accountról. Így senki semmilyen körülmények között ne kötögesse össze a két platformot. (forrás: reddit) -
Plata #35973 Dupla xp hétvége. -
Plata #35972 -
Plata #35971 Nem tudom,majd nyitva tartom a szemem. -
Orbancapitan #35970 csak ezek általában el vannak dugva vagy win giveway-sek -
Plata #35969 Nem is értem hogy a csudába nem hagytál zent.
Évfordulòs eventen mindig szokott jönni hajò pack.
Általában kilences pack.
3 fed 3 klingon 3 roma hajòval.
Most 10-es fed jött.