Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem néztem mert nem nagyon izgatott a dolog.
Még hogy nincs spagetti-kód. Hogy lehetnek ennyire lámák? <#lama>#lama>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Egy új event ami olyan mint rizsa meg téli,csak ősszel és hajót ad majd.
Nem rég meg az volt hogy ez a hajó valami spéci új hajó lesz meg nagy meglepi.
Ha ősszel is lesz valami event (pl. halloween), akkor kérdés, hogy az része lesz-e a KDF 2. részének. Akár igen, akár nem, elég sűrű lehet a menetrend az év végéig: Risa és Winter Wondeland, KDF felújítás 2. része, 4 részes lobis event 4. része, az új őszi event, plusz két red alert. Legalább.
Tovább nem nagyon tolhatják,lesz őszi event is új spéci hajóval.
Valami nagy meglepi hajó lesz,lehet első T7?<#fejvakaras>#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 19:53:31
A teljes inkompetencia világa, ahol még ember nem járt...
Megcsináltam egyik karival az eventet megkaptam a ruhát és másik karival újra letoltam mert le jött róla a cd és mehettem a dilithiumért.
Asszem 12k dilit kaptam.
Ha aktiválod semmilyen kit modult vagy képességet nem tudsz használni,csak a ruha képességeit,ami kevés.
Van két lövés meg két képesség.
Be vallom még a második küldit nem toltam le.
Még annyit szerettem volna leírni a szpojleres részhez, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a meghirdetett xp event helyett promo box sale van. Biztos a naptár hibája miatt <#eplus2>#eplus2>
Nukarán meg csúcsforgalom van <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.17. 22:23:33
Gw-t dobok rájuk és azzal ők elvannak,bár nem sokáig mert úgyis kinyiffannak.
Harcnál meg miért nem használsz automata tüzelést?
Ezeréve úgy játszom.
'This code is invalid, or you have already redeemed a code for this campaign. Please try again with a valid code.'
Magyarul: a kód érvénytelen, vagy már felhasználtam. Nem látom a c-storeban, hogy elhasználtam volna, aranytribble-t is csak 300 zenért látok.
A TFO-t nem próbáltam, a patrolokat viszem, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma rájöttem, hogy nem azért fáj a hüvelykujjam, mert visszafeszítettem véletlenül, hanem a folyamatos space nyomogatástól, a rengeteg űrharctól.
Mondanám, hogy a deveket nem akarom bántani, mert mégis világjárvány van, meg ajándék lónak, de ez a kieg szerintem elég sz*r lett. Két rész, ami még tán jó is lenne, ha az egyik nem állna a patrolokból és folyamatos lövöldözésekből, a másikban végre van duma is, de az meg baromi hosszú, meg érthetetlenek a cselekedetek, motivációk.
Hozzá kellett volna tenni hajókat, játszható fajokat, boffokat, doffokat, miegymást még 5-6 új küldetéssel (meg a régebben 'ideiglenesen' kivettekkel) és a normál 14 napra állítani az event hosszát. Akkor érne valamit az egész. (Ja és elindítani már Risát, ne szeptemberben-október legyen, amikor senki nem ér már rá.) idióták ezek.
A vélemény személyes egy imádott játékról, amit fájdalom látni leépülni. Vitát nem akarok gerjeszteni vele.
Nekem nem volt bugos a TFO,simán lement.
General:
Female Captains can now tint Klingon 2409 Furry Sleeves Undershirt/Accessory correctly.
Reduced briefing time in stage 3 of the Task Force Operation, “Best Served Cold”.
Mérete 935MB és sikerült el is rontani az említett TFO-t. Ahogy mondani szokták: working as intended 😄
Van még arany tribble: giveaway
Hát, jól megvariálták a zen storet amióta utoljára jártam ott, jó ideig keresgéltem a második karakternél hogy hová tűnt a pack... miután ugye miattatok tudtam hogy ott kell legyen, nagynehezen észrevettem hogy mostmár filterek is vannak minden kategóriában....
Ellenben most elég egy karakterrel kivenni, mielőtt lejár a határidő. A többivel ráérsz később is (nekem nincs is annyi helyem, hogy mindenkivel mindent kivegyek; legutóbb Hetes fézerét vettem ki mindenkivel, az jó fegyó).
Ja, meg rogyassza rájuk az eget Taranis a 20. szülinapjuk alkalmából, hogy ennyiféle és ennyire szétszórt "bolthálózatot" sikerült nekik mostanra összehozniuk!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.07.14. 23:50:52
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem meg klingon battle carrier bakker.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.14. 20:50:36
Bár érdekes hogy a klingon lego pakk még képen sincs vagy beharangozva viszont ezek jönnek ... bár így tippre a lego-t karácsony vagy februárra raknám
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.07.14. 20:49:29
Nem csak az álca miatt.
Kíváncsi vagyok hogy az új carrier milyen lesz,MW vagy temporal?Vagy mi a túró.Remélem ezek közül valamelyik.
Concept art képek.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.07.12. 20:38:55
Volt valami vidió róluk vagy valami hasonló?
Klingon az vuki.
Roma kicsit fura.
Fed randa.
t6