Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
klingon felújítás
Cseten azt mondják a héten lesz valami nagy bejelentés.
xd
The Flash Sale that was meant to occur on PC today did not go live as scheduled. We will be running the same sale for the same length of time - 48 hours - early next week.
https://sto.gamepedia.com/Holographic_Deep_Space_Nine_Bridge_Officers az stvl 2018 ne nézétek mert azok nincsenek benne
el lehet csak garak nincs benne
Még sosem bontottam ki,de azt látom hogy random,de amit kibontasz azt nem lehet elpasszolni már?
A 'Special Equipment Pack - DS9 Bridge Officers'-re gondolsz? Egy hibája van, hogy random ad boff-ot. Egy személyből elég egy is 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként van Ds9 boff,holo boff.Egy misi az exen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.26. 20:16:20
Egyébként van Ds9 boff,holo boff.Egy misi az exen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.26. 20:16:20
A c-store szerint nincsen <#fejvakaras>#fejvakaras> Ejj, Mike <#ejnye1>#ejnye1>
Viszont még mindig nem tudnak számolni: 2 of 10 prisoners még mindig csak 18% <#nevetes1>#nevetes1>
igen azért nem is bontottam ki
Fura,majd megnézem,lehet doffal keverem,de úgy rémlik hogy Ds9 boffot láttam máskor.
Néztem exen, nem találtam. E bundléra meg azt írják, hogy felbontva a darabok már nem adhatók el, az accounthoz kötődnek.
Ds9 boffokat lehet kapni úgy rémlik.
Inquiry-re gyűjtök <#lookaround>#lookaround> szóval kell az ec más különben 380-ért a tiéd lehetne 😊
De jó is lenne, ha lenne annyim kp-ben <#help>#help> értékben lehet <#nezze>#nezze> de köszi az ötletet <#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
700-800 misiért tiéd lehet a bundle-ém 😊
Hajókon kívül saját használatra érdemes valamit beszerezni? Ha más nincs, akkor lehet, hogy a Garak boff-ra mozdulnék, tervben van egy DS9-témájú hajó, arra pont jó lenne. 😄
Szerk: lOl és tényleg adott egyik karakternél ismét T5 repura jutalmat 😄
És fura, mert csak a listában az elsőre, ha több is van.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.25. 22:28:23
Szerk: lOl és tényleg adott egyik karakternél ismét T5 repura jutalmat 😄
És fura, mert csak a listában az elsőre, ha több is van.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.25. 22:28:23
Vicc hogy egy szar frissítést sem tudnak már hiba nélkül megcsinálni.
Biztos a változtatás mellékhatása.
Adom 😄D
Én is észrevettem,de nem ezt,nekem ki volt véve a repu jutalom még is megkaptam.
A sci karimnak réges rég megvolt csinálva a repus küldije.Fedes romulán és fedes klingonal is.
A jutalomhoz járó markból vettem ki a dyson szettet még régen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.25. 11:45:55
A sci karimnak réges rég megvolt csinálva a repus küldije.Fedes romulán és fedes klingonal is.
A jutalomhoz járó markból vettem ki a dyson szettet még régen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.25. 11:45:55
vagy prostikkal az ölükben ment a játék hegesztése és nem figyeltek oda ahova kéne xd
Most nézem valamit változtattak dyson repuban. Olyan karival léptem be amin már t5 volt a repu, de még mentem el kiszedni vele a rewardokat. Beléptve automatikusan megkaptam az 5 elite mark, 750 dyson mark, és 48k dili-t. Ezután megnézem a küldit, és ott már csak annyit ír h xp, és a voth faszit kapom ha elmegyek végre leadni azt a küldit. Érdekes.
Lehetséges h a repu kivásárlás miatt változott. Vagy ezt is beszívva változtatták meg haha
Lehetséges h a repu kivásárlás miatt változott. Vagy ezt is beszívva változtatták meg haha
Ja, Cryptic jól benyalta azzal a lobis skines képpel a repu megvásárlós blogjában. Tele van reddit mémekkel amit összefűztek, és most a banner képen is ott van. Nagyobbat rúgni a földön fekvőbe sem lehetne lol
De az undi olyan undi,50%-os leárazással sem kellene.<#buck>#buck>
tán az új undine t6-os
Van valami lobis cucc, amit érdemes a leértékelés alatt megvenni (nem eladásra)?
#37347: Ha bezár, akkor rosszabb lesz a lag (-> végtelen hosszú) <#nyes>#nyes>. Amúgy kíváncsi leszek, hogy reagálnak a sok mém-re <#hehe>#hehe>
#37346: Aki - ahogy a redditen is írták - komoly lelki válságba került, mert elfelejtette, hogyan kell ejteni a nickjét (Kael-t). <#buck>#buck><#falbav>#falbav>
#37347: Ha bezár, akkor rosszabb lesz a lag (-> végtelen hosszú) <#nyes>#nyes>. Amúgy kíváncsi leszek, hogy reagálnak a sok mém-re <#hehe>#hehe>
#37346: Aki - ahogy a redditen is írták - komoly lelki válságba került, mert elfelejtette, hogyan kell ejteni a nickjét (Kael-t). <#buck>#buck><#falbav>#falbav>
:" [
Bakker,van már megint egy új bug.
Némelyik karim újra megkapja a T5 repu rewardot,ezért vagy azért a repuért.
Nem mondom hogy nem jön jól a 48k dili,de furaaaaa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.24. 18:58:59
Némelyik karim újra megkapja a T5 repu rewardot,ezért vagy azért a repuért.
Nem mondom hogy nem jön jól a 48k dili,de furaaaaa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.24. 18:58:59
ezért volt jobb választás a cardassiai bundle az egy ideig hiány cikk lesz
Na ja.
Énsem ugranék bele most.
Ha váltás jön,szart sem fog érni.
Temporal hajókkal máskor jól jártam.
Háromszoros áron adtam el t5 sci temporalokat.
Énsem ugranék bele most.
Ha váltás jön,szart sem fog érni.
Temporal hajókkal máskor jól jártam.
Háromszoros áron adtam el t5 sci temporalokat.
lutri nagyon
Akkor érdemes lenne belőle venni,utána eladni.
amig ők vannak a projekten ez a legjobb lehetőség chak XDDD
lobi sale előtt voltak annyi most 200m-375m-400m körül mogoznak
Valóban,akkor tuti nem lesz lag.<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval bezár a játék.. az tuti megoldja xD
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Állítólag október első hetében jön valami javítás ami javítja a lagot és egyéb szarságot.
Redditen írta állítólag seggarckael community manager.
Redditen írta állítólag seggarckael community manager.
Igen de lobi sale miatt most minden hajó olcsóbb nem?
A tal shiar hajók amúgy is furák.
Amikor nekem volt T6 tal shiar hajóm a bankban kb szart sem ért,fogtam és heccből a roma karimnak kinyitottam,na utána meg felment az ára ilyen 800 milla fölé.<#vigyor>#vigyor>
A tal shiar hajók amúgy is furák.
Amikor nekem volt T6 tal shiar hajóm a bankban kb szart sem ért,fogtam és heccből a roma karimnak kinyitottam,na utána meg felment az ára ilyen 800 milla fölé.<#vigyor>#vigyor>
Mai frissítés:
General:
The Nebula class model has been completely remodeled to an even higher fidelity and accuracy.
The updates include a high-detail model that utilizes the galaxy-class material.
All Nebula variants now have access to following ship materials:
Galaxy
Intrepid
Defiant
Sovereign
Type 0
Type 8
Type 8b
For more information, please visit the “Ships of the Line: Nebula Bundle!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11478413-ships-of-the-line%3A-nebula-bundle%21
T5 Reputation Buyouts:
Buyout and complete any Reputation up to Tier 5 for a single character.
Within the Reputation UI, an option will be presented that allows the purchase of the remaining progress that you need, for a scaling amount of Zen.
Captains will instantly advance to Tier 5 in the reputation, with all of the Tier Advancement Projects automatically completing, and instantly gain access to the projects that are unlocked from Tier 1 – Tier 5.
Reputations can still be completed by earning XP and Marks.
For more information, please visit the “Accelerate Your Reputation!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11478603-accelerate-your-reputation%21
General:
The Nebula class model has been completely remodeled to an even higher fidelity and accuracy.
The updates include a high-detail model that utilizes the galaxy-class material.
All Nebula variants now have access to following ship materials:
Galaxy
Intrepid
Defiant
Sovereign
Type 0
Type 8
Type 8b
For more information, please visit the “Ships of the Line: Nebula Bundle!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11478413-ships-of-the-line%3A-nebula-bundle%21
T5 Reputation Buyouts:
Buyout and complete any Reputation up to Tier 5 for a single character.
Within the Reputation UI, an option will be presented that allows the purchase of the remaining progress that you need, for a scaling amount of Zen.
Captains will instantly advance to Tier 5 in the reputation, with all of the Tier Advancement Projects automatically completing, and instantly gain access to the projects that are unlocked from Tier 1 – Tier 5.
Reputations can still be completed by earning XP and Marks.
For more information, please visit the “Accelerate Your Reputation!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11478603-accelerate-your-reputation%21
mert limitált a cardassiai bundle a hajók meg max 500m mostanában kivéve a tal'shiar bc annak változó h elszáll hol padló
Melyik bundle?
Miért nem várod meg a lobi sale végét,utána drágábbak a hajók.
Miért nem várod meg a lobi sale végét,utána drágábbak a hajók.
nem igy nem lesz inquirem egy hamar a lobiból ki vettem a bundlet..... és fent van exen nem fog el menni elmenni jó áron teli lesz vele az ex pedig csak pár volt fent belőle........
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.23. 20:33:43
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.23. 20:33:43
Én gémsztáron olvastam.
De valaki meg azt mondta az Ign-en látta.
Ha jólemlékszöm.
De valaki meg azt mondta az Ign-en látta.
Ha jólemlékszöm.
Hol olvastátok? Redditen nem látom 😞
Csak olyat cikket találtam, ahol azt írták, hogy talán mégis lehet valami a Chris Pine-féle ST4-ből.
Ha csinálnának pluszban valami újat (illetve régit), akkor egy DS9 és/vagy VOY mozi kellene mindenképpen, illetve az ENT-szereplőkkel legalább egy 8-10 részes minisorozat a romulán háborúról (amit az 5. évadra terveztek).
Csak olyat cikket találtam, ahol azt írták, hogy talán mégis lehet valami a Chris Pine-féle ST4-ből.
Ha csinálnának pluszban valami újat (illetve régit), akkor egy DS9 és/vagy VOY mozi kellene mindenképpen, illetve az ENT-szereplőkkel legalább egy 8-10 részes minisorozat a romulán háborúról (amit az 5. évadra terveztek).
Jah,igen,mert ugye negyedikben Kirk apja visszajött vóna valahogy valami időutazós dologgal,de az apja meg közben világsztár lett és a stúdió meg valami nevetséges fizetést akart nekik adni.Ugye a bosszúállók meg Thor filmekkel nagy sztár lett közben Kirk apja.De nem csak ő hanem a többiek is közben elég neves sztárok lettek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.23. 12:50:11
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.23. 12:50:11