46741
  • Chak
    Contrát beváltani sem ha jót akarsz magadnak. XD
  • Plata
    Hát azért negyven karival nem fogok elmenni érte.
  • Chak
    New romuluson van a staging area napi "patrol". Add 1040 dili meg 85 mark, és alig pár perc scannelgetés. A bonus poolal az is több lesz. Néha megszoktam csinálgatni.

• Plata
    Jah,Klingon karikkal irány a kardassziai űr,csak venni kéne borg doffokat.
    De ha contra ára megint felmegy,akkor N'vak megint tele lesz bot farmerral.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.27. 12:18:37
  • Chak
    Tudom, de így is életképes lehet. Plusz a contra ára felmehet ha megint elkezdik váltogatni a népek.
  • Plata
    Nono,a régi időkben nem 20 óra volt a contraband,hanem 2 óra.
    Régi időkben dilit és ec-t is bőven kitermelte a contrázás.
    Fölös contrát el lehetett adni jó áron,20 karival meg toltad a contraband küldiket.
  • Chak
    Anno a régi időkben mikor még admy álom sem volt akkor a klingon nabokkal mindenap csak a contrabandot szedtem doffozással, és váltottam be naponta 2k-ra. NA most ha jól értelmeztem azt mondja h a ferengi admy ad majd 30k pool, ami 50%-al ad majd többet amíg le nem jár. Akkor a 2k contra váltás 3k lesz mint a dili event alatt. 10 nap alatt lesz 30k ami annyi mintha admyznék a 10/10 túr jutalomért. Végül is ha nem néztem be valamit akkor ezzel majdnem ott vagyok h kell hozzá contra is. Nem is beszélve h van jópár admy küldi ami 1-2k dilit ad alapból. Arra még 50% a poolból, és azzal is beljebb vagyok. Sajna az agyatlan klikkelek félálomba admynak vége, de azért nem maradunk ore nélkül.
    Az insták is adnak dili, meg a patrol is sztem'. A bonus pool gondolom azokra is hatni fog. S talán a vip kártyás bányászásra is.
    Több a farm mint 4 éve, de ha tartósan bezuhan a zé váltó ára akkor talán megéri. Time will tell..

contrázás egyetlen hátránya számomra h el kell ballagni az npchez a doffozás után buu

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.02.27. 11:40:31
  • Daeus89
    mi a ráknak felhúzni t6 ra ? t5 20 nap azt pá + ha ferengi dutit csinálod akkor ki lehet szedni 30k+x % ot mivel poolt ad nem fleeteset azért a 8 napi dutival is ki lehet szedni 4-5k zent per nap nem kell fosni csak lassabb lesz az összeszedés + lehet jön új admirality ami megint ezt fog adni
  • Plata
    Zen egyre olcsóbb 470-ről 430-ra zuhant.
  • Plata
    Már nincs meg a lifetimered?
  • Orbancapitan
    nem már nem egy napra előre ha be lépsz ha nem akk marad
  • Orbancapitan
    nincs lft sajnos
  • Plata
    Lifetimer egy hétre előre le tudja finomítani.
  • Kotomicuki
    De, mint lifetimer, nincs vmi dupla kedvezmény, vagy annak csak a napi külön +1k finomíthatója van, ami tényleg nem sok fél millás tételeknél?!
    Mindenesetre az admiralty-nál gyorsabb és olcsóbb: csak belépsz, finomítasz és már válthatsz is karaktert!
    Az igaz, hogy mire T5 lesz és dől a lé az 3 hét sűrű kattogtatás...

Legfeljebb megint divatba jönnek a gyorsan letolható TFO-k - pl. advanced kristály (dili' + repu' -> dili')!
    ...amíg ki nem veszik őket!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.02.27. 10:42:14
  • Plata
    Egyébként szerintem ezzel sokkal rosszabb lesz,egyrészt nem lesz dili utánpótlás.
    Másrészt fleet dili voucher-t valószínűleg árulni fogják.Hisz eladható.
    Így az ec-t is elbasszák megint.
    Ha jó ára lesz a fleet dili vouchernek valszeg én is adok el .
  • Plata
    Hááát,ha felhúzol egy karit kifarmolod a reput,utána vagy félév mire a dilithiumját ki tudod szedni.
  • Kotomicuki
    Végigpörgettem az összes "nagy" karakteremet, de csak kettőnél tudtam begyűjteni az utolsó 30k-kat - mellékesen, meglettek az utolsó téli event-es bizbaszok is.
    Akkor innentől a farm annyiból áll, hogy T-5-T6-ig húzod a farmkarakter repu'-ját, kiszeded a >félmilla dili'-t , törlöd, majd újat kezdesz el húzni?!
  • _RAYEN_
    Lesz az 25.000 is ;)
  • Plata
    Igen tegnap 50k volt.
  • gunji
    " Klingon Empire Admiralty Campaign have been changed from 30,000 Dilithium Ore, to 40,000 Fleet Dilithium Vouchers."
    Tegnap még biztosan ötvenezer volt, másik cikkben is lecsökkentették negyvenezerre. A tegnapi reddit-postokban még az eredeti érték látszik (link, link)
    Olyan érzésem van, mintha azt mondanák: 'a 30k helyett 50k kaptok, s nem örültök neki, b+, akkor 40k lesz'.
  • Plata
    Mai Patch:
    General:
    There is now a listed expiration date on the "Winter (Ended)" Event display of 4/2/20. After that date, players will not be able to use any partial progress to purchase the ship at a discount.
    Resolved an issue where some other Romulan Captains could look identical to Hakeev.

Ships:
    Resolved an issue with the Discovery-Era Constitution in which the nacelle endcaps were very bright.

Character:
    Added “Combed Back 2” as a hair option for Male Characters:
    This hair is only available to characters with a traditional “Humanoid” head type
    The “Combed Back” Hair option has been renamed to “Combed Back 1”
    Added the following additional Hair options for Female Characters:
    Short 04 – Version 2
    Short 06 – Version 2
    Short 07 – Version 2
    The “Short Classic” hair style been renamed to “Short 05”
    Adjusted the Emanciaptor Upper so that it fits more Pants and Skirts outfit pieces.
    Talaxian Eyebrows appear as an option if the Top Hat uniform option is selected.

Systems:
    The following items can now be stacked up to 9999 in a single stack, up from previous values:
    Lobi Crystals
    R&D Materials
    R&D Catalysts
    R&D Components
    Tech Upgrades
    Tech Accelerators
    Omega Particle Components
    Lock Boxes
    Injury Kits (Regenerators and Components)
    The per character cap on Fleet Dilithium Vouchers has been increased from 10 million to 100 million.
    Dilithium Store Updates:
    Reduced prices on Environmental Suits available in the Dilithium Store.
    Consumable Devices on the Dilithium Store have had their prices reduced to 1/10th of their previous price.
    Lobi Store Updates:
    The following Costumes have been removed from the Dilithium Store and added to the Costumes section of the Lobi Store, at the following price points:
    MACO Uniform (22nd Century): 300 Lobi
    The Wrath of Khan Engineer's Vest: 200 Lobi
    The Wrath of Khan Excursion Jacket: 200 Lobi
    The Wrath of Khan Captain's Vest: 150 Lobi
    Admiralty Updates:
    The rewards received for completing the 10th step of the Tour of Duty for the Klingon Empire Admiralty Campaign have been changed from 30,000 Dilithium Ore, to 40,000 Fleet Dilithium Vouchers.
    This is essentially Refined Dilithium, but may only be used as an input in Fleet Projects.
    The rewards received for completing the 10th step of the Tour of Duty for the Ferengi Alliance Admiralty Campaign have been changed from 30,000 Dilithium Ore, to 30,000 Dilithium Ore Bonus Pool.
    This will grant a 50% bonus to most sources of Dilithium Ore received, until the Pool is depleted.
    Resolved an issue that caused the turn rate of the Miracle Worker Flight Deck Carriers to be lower than intended.
    Updated the tooltip for the Built to Last starship trait to better describe its functionality.
    This is a tooltip change only.
  • gunji
    Erre írtam, hogy kinyírták az admiraltyt. Nem sokat nyomtam, de hiányában megint jóval nehezebb lesz elég dilithiumhoz jutni. El nem tudom képzelni, hogy egy új játékos mivel tartja fenn az érdeklődését a játék iránt. Magam nagyon csalódott vagyok amiatt, amerre megy a játék, ez az új irány - amit ígértek - nagyon nem tecc. :(
  • Kotomicuki
    Csak nem ők is kezdenek áttérni a túlságosan is üzleti vonalra, ahol még a levegő se lesz ingyen...
    Inkább ne adtak volna minden karakternek "ingyen" romulán hajót - gondolom kezd visszaütni a pénztárnál a kiesés hatása. Bár, akkor meg a kiadónak kellene mindig újat virítania, ami elképzelhetetlen, hiszen lehet olcsóbban is hasznot termelni, ha sorra megnyirbálják a játékos eddigi lehetőségeit...
    Kár a "játékért"!
  • Plata
    Háát valamennyi dilit ezután is lehet belőle szedni,csak nem annyit.
  • gerisz23
    Már írták többen hogy azt próbálják majd eladni,talán pár hónapig még működik is.Ha lesz rá vevő.
    Én max tolok a klingon flottába ,vagy armadába.
    Az is kérdés hogy az dmi küldik után járó dilivel mi lesz,meg ez a token mennyit ad +ba,azt nem írták,gondolom 20%-ot.
  • Plata
    Lőttek az ingyen zennek.
    Szar ügy.
    Azért a fleet dili nem rossz.
  • gerisz23
    Amiraltyba megszűnik a klingon meg fedes fülön a 30k dili reward,helyette kapsz 30k fleet dilit vagy dilithium poolt,attól függően melyiket tolod.Sokáig nem kell tapicskolni a diliben...
  • gunji
    Ja és a dupla Campaign XP-nek sincs semmi értelme, nekem ha több karakterrel nyomok egy admiralty-t, akkor a harmadiknál vagy negyediknél már csak 150-300 CXP-t ad, mert annyira hamar betelik a 10.000-es CXP limit.
    #36059: Mondjuk igen. Ilyenkor sajnálom a beleölt rl $-t (igen, van ilyen is). Elvágni meg nem akarok minden szálat, hátha egyszer kivágják a francba Al Riverát. Vagy azt, akinek az utasításait ő hajtja végre.
  • Plata
    Hát egen,vége az admiraltyzással keresett dilinek.
    Fleet voucher,vicc.
  • Chak
    lol.. tényleg most látom h kiveszik a dilit admyból. Na akkor még kevesebbet kell belogolni. :DD

• gunji
    Azért farmolós, mert naponta ugyanazt a küldetést/csatát kell újra és újra végrehajtani 4x14 napon át (plusz a plusznapokon diliért), s az így kissé repetitív.
    Az ezer lobi nekem is jobban tetszik, annak ellenére, hogy char bound-os cuccot ad, de hát olyanból úgysincs olyan sok. A nem innen származó T6-os gift-eket meg el kellene végre adni xD

Az admiralty-s cikket olvasva látom, most nyírják ki az admiralty-t is. Nem lesz értelme azt se fejleszteni. Marad még valami értelmes a játékban a repetitív farmoláson kívül? Nekem szerencsére van egy csomó karim, amivel a küldetéseket lehet végignyomni (már ha nem törlik őket, mint a klingon szálat*). A redditen írta valaki, hogy most jó lenne pár ilyen kisebb volumenű küldetés-szál, mint amilyen pl. a Nimbus. Van egy csomó bolygó, amihez lehetne pár küldis sztorikat összehozni. Csak persze hát azzal melózni kellene.

*Ezeket a törölt küldetésekből (klinggon, kardi, romulán, stb.) - ha már nem akarják őket a fő küldetésvonalba betenni - lehetnének mellékküldetések (mint a SWTOR-ban), vagy meghagyni őket holofedélzeti szimulációnak. Voltak szerintem köztük egész jó dolgok is (pl. edge of never TOS-történetek).
  • Chak
    Ja, én is az 1k lobira csapok le. Több lesz a lobi mint 4 éve hihi.
  • Plata
    Admiralty hétvége.
  • Plata
    Volt egy rövid hír múltkor hogy bugos a store de javítják.
    Az ezer lobi nem is rossz.Szerintem azt választom.
    Egyébként meg mitől farmolós?
    Naponta egyszer letolsz egy vackot és kész.
    Valszeg én az elsőt kiváltom legacy tokenből,akkor tudok farmolni egy rahedli dilit.Bár talán még két eventre is van tokenem.
    T6 tokennel nem tudok úgysem mit kezdeni,ott vannak az acc bankba a ship tokenek.De be sem tudom váltani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.26. 18:31:48
  • gunji
    Én csak azt vettem észre, hogy az annyversary packok kedvezményes árát két nappal korábban vonták vissza xD
    Aztán - mivel sokan verték az asztalt - visszatették az eredetileg meghirdetett időpontot (csütörtök este).

És ahogy múltkor valaki jól tippelte: új farmolós eventfolyam kezdődik március elején: Return to the Battle at the Binary Stars!
    Annyit változik, hogy az eddigi 3 szakasz helyett 4 lesz, így 56-szor kell menni, hogy a nagydíjat megszerezzük, ami lehet akár 1000 lobi is.
    Néha azért jó lenne értelmes kontent is.
  • Plata
    Jah mert a wiki-s kép csalóka,az a bím mindig 10%-ot adott ha egy volt fent,de ha hat akkor 60%.
    Képet gondolom úgy csinálták hogy 6 volt a hajón,csak a sebzést meg dps-t kivették.
  • _RAYEN_
    megnéztem újra plata, valóban így van.
  • Orbancapitan
    jah és a k13-as fézereket is vissza ültem t6-os fleet prometeusba ott ugye dhc dbb és turretek vannak és kisebb dps produkált mint mikor platavával mértük
  • Plata
    Most néztem,nekem most is 60%.
    De mindig is 10% volt rajta,1 bím 10% 6 bím 60%.
    Minden egyes bímmel több,max 60%.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.26. 10:30:41
  • _RAYEN_
    Észrevettétek, hogy lenerfelte a cryptik az advenced phaser és disruptor fegyokat a hét elején vagy a múltheti csütörtöki patchel?