Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoT-ban prémium tankot könnyebb kapni mint régen,jelenleg 49 prémium tankáll a garázsomban,ha jól emlékszem kettőért fizettem.Többit ingyen kaptam,vagy küldetéssel,vagy event,vagy tech tree változás miatt megkaptam ingyen.Hisz amikor egy tankot kivesznek a tech tree-ből és prémet csinálnak belőle azt ingyen megkapod ha neked megvan.Sima pénzt is könnyebb keresni most,jelenleg 17 T10 tank áll a garázsomban,igaz én sem tudom mi a szarnak kellettek,de mindegy,használni úgysem használom.<#hehe>
T8-9 tankokkal szeretek menni inkább.Jah és prém elöfizetés nélkül is lehet T9 tankokkal pénzt keresni.Jah és hogy mondjak valamit,az ingyen kapott T9 op prém tankomat még sosem vettem elő,mert még nem volt hozzá kedvem.Mellesleg most 10-edik évfordulós event van,mindenkinek ingyen jár a prém account.<#papakacsint>

STO-ban sem olyan nehéz dilit csinálni,ha van olyan karid amivel szeretsz játszani akkor úgyis eszméletlen sok dilid lesz.
De egyébként látszik hogy kevesebben vannak,népszerűbb TFO-ra is nehezebb bejutni.

Hát, a mostani újaknak 2x annyi idő ás munka eljutni oda, ahol mi álltunk anno, de közben 2x annyiuk is lesz - pl. Repu'.
A dili'-bevételi lehetőségek valóban szűkültek, de akinek van ereje (és ideje) pár TFO-t is lenyomni 1-2 story-küldetés mellett, annak azért megvan a napi betevő 8k-ja.
Az akkor "kívánatos" minimum 25k DPS nem nagyon kúszott följebb, miközben egyre OP-bb konzolok és szettek jönnek ki és magasabb szintre is lehet ezeket húzni, mint nekünk, anno. (a Jem'Hadar-ról ne is beszéljünk: önmagában is az OP-ság paródiája, 500 Zen-ért)
Én azt mondanám, hogy sokkal könnyebb lett a játék, de legalább ennyivel elnyújtottabb és unalmasabb is!
Anno volt 3 nagy event, meg legfeljebb 2 havonta egy-egy kisebb, így értéke is volt az amúgy, máshol azután már beszerezhetetlen nyereményüknek - ma egymásba érnek ezek az események és pont emiatt elvesztették a maradék varázsukat is az n+1. kacat-nyereményükkel együtt, amit pénzért bármikor megkaphatsz - kb. ez lett a wot hibája is: ami régen a játék része volt, azt most 5-10x annyi ideig szeded össze és mindenféle képernyőhöz láncoló event-ben (arról meg má' ne is beszéljünk, hogy csak prémiumgépekkel és előfizetéssel "játszható" -> a fejlesztési fa mára csak egy dísz lett), miközben pofátlanul nyomják a power creep-et és hetente változik, hogy mi a még használható.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Rá,de fejből úgysem tudom.<#eplus2>

Rákérdezhetek, ki lehet az... ? <#beka2>
Belegondolva, a mostani újak sokkal nehezebb helyzetben vannak, ha valami komolyat akarnak elérni, mint mi 2012-ben. Akkoriban jóval kevesebb 'grindből' kijött egy jó játékélmény, mint manapság. Ha magam is most kezdeném, nem tudom, hogy kibírnám-e vásárlás nélkül. Úgyhogy megértem a kollegát <#hehe>
(Összehasonlításként a hasonló korú SWTOR ugyanazt adja élményben most is, mint mikor f2p lett, ha nem többet. És dől a lé ott is.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahogy nekem nem jön be, hogy a devek a kommunikációt a twitter felé terelik. Van honlap, blog, fórum: ha nincs ott se új tartalom, persze, h nem nézi senki.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Roma carrier.
Link.

Én ma is le toltam endevort,meg eventet.Ma nem admiraltyztam mert későn jöttem haza,de szoktam.

pontosan, és én is ezt csinálom
Figy még most is játszanak azért és vannak új játékosok is.
Amíg folyik be a pénz nincs gond,múltkor is jött egy új játékos,most kezdte el a játékot,steamről szedte le,steamen keresztül irtó sok zent vett és vett egy rakás zenes hajó packot,meg mivel új volt és nem tudta mi az egy rakás fölösleges packot is meg vett mudd marketből meg hasonló.És magyar.

Én gyűjtöm.

Nálunk már senki sem gyűjtőgeti a dilit. Amikor lenerfelték az admirality rendszert, az játékosok nagy része el is tűnt. Én is már csak annyi időre lépek be, hogy a napi eventet megcsináljam, aztán lépek is ki. STO-ba már drasztikus változások kellenének, új hajók egyrészt már ritka unalmasak, a másik, hogy semmi értelme!!!!! Ezzel már csak a játék haláltusáját nyújtják ki és dobnak egy kis csontot az új játékosoknak, de azok is elfognak tűnni, mikor már kitapasztalják mi folyik itt!
Ezek az új carrierek biztos valami spéci hajók lesznek,az este a trailert látva nekem fura volt a 2x6 hajó kidobása ilyen gyorsan és egy oldalon.
Elő is szedtem a carrieres karikat és tesztelgettem,de nem egyik sem tud így ilyen gyorsan ennyi hajót kidobni,kivétel a legendary hajó ami fossa a kis genyókat,de azok picik.
Egyik jem hadar vagy klingon carrier sem tud így ennyit kidobni,max 2x3 vagy 2x2 vagy 2x1 petet dob ki egyszerre és nem egy oldalán a hajónak.
De később a cseten el is indult a találgatás hogy ez valami spéci carrierek lesznek mert másnak is feltűnt hogy nem normális módon túl sok hajót dob ki túl gyorsan.Álítólag már twitteren is írnak róla,de nem volt időm rá keresni.

Vanguard carrier.
link.

Én még várok vele,mostanában a nagy meleg miatt nincs kedvem admizni.
Bár így is van pár milla dilim,mert van 3 karim akinél piszkosul sok finomítatlan van és velük naponta azért le finomítom,de még így is van nekik jó pár misi.Endevor kariknál meg vulkáni sci karimnál marha sok van,na és az új romulánnnál is van vagy fél milla finomítatlan még.

409-ért vettem nemrég és már 408-ra dobtam a vásárlást, mer' folyamatosan csökkent, amikor már megin' >413-nál járt...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

"Mától repkedésért is jár favor."
Jó hír <#eljen>.
"Resolved an issue that was preventing the Summer Event times from displaying properly. "
Gondolom mindenki kap egy csere ESC-et, ha az eredeti nagyon elkopna. <#eplus2>

Mától repkedésért is jár favor.
Mai frissítés:
Resolved an issue that was preventing the Summer Event times from displaying properly.
Completing "Flying High" will now reward 50 Lohlunat Favors, in addition to Daily Progress (if eligible).
Resolved an issue that could prevent players who owned the Risian corvette from purchasing the Risian Pilot corvette "
Resolved an issue that was preventing the Top Hats category from appearing for Female Captains in the character tailor.
The leveless Ba’ul Space weapons can now be discarded.

20-a környékén szokott lenni hajóleértékelés is, valószínűleg az új pack-kal együtt.
#37098: Meg gyűjtsd a kék pöttyöt ingyen lila doffért hétvége is.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.08.12. 23:00:44

Mostanában sosem volt alacsony.410 alatt nem láttam mostanában.

Mindenesetre, már egész szépen ereszkedett a Zen árfolyama, amikor bedobták ezeket a hajókat és ez ismét megdobta azt... <#boxer>

Négy sima T6 carrier nem 20k,ez nem legendary csak sima,valszeg 9k lesz,max 12 de akciósan 9.6k.
Kivéve ha ezek valami spéci hajók lesznek,mondjuk egy új fajta osztály egy új carrier spec.

...hát, abból kiindulva, hogy mostanában már van pofájuk egy hajóért is elkérni 20k Zen-t, én nem bíznék annyira a nagylelkűségükben...

Én örülök az új hajóknak,végre T6 klingon carrier,igaz csak support és nem Battle,de több mint a semmi.
Gondolom nem is lesz drága mivel csak 4 hajó.

Már hozzászokhattál volna,mióta nincs eu szerver elég szar.
De a hétvégén R&D hétvége lesz.
Link.

Kenjék a bibércsókukra! Az új hajók nem fogják megmenteni a játékot! Akkorra laggok vannak benne, hogy az embernek totál elmegy a kedve tőle. Vegyék ki a lock boxokat és üzemeljenek be újra egy közeli szervert. A bevétel meg oldják meg máshogyan.
T6 Vuki.
Katt.

Jövőhéten új carrierek.
Elvileg 08/20.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.10. 19:29:42

MÉG NINC és cbs acces-es ....
Gondolom magyarul nincs.
Jó lenne ha lenne szinkronizálva.

egyébként megnéztem a star trek lower deck-et hát sokkal trekesebb mint a disco de tök jó ilyen rick and morty trek helyeként a régi sto-s küldik juttottak az eszembe
én is de így még tőbb bug jön ami mesés
Nem tudom észrevettétek-e,de a karik és boffok hajszíne megváltozott.
Szőke karim karakterválasztón aranyszínű hajú,a szőke boffja szintén.

Én a helyükbe eladtam volna vmi fancy easter eggnek....

Úgy tűnik, hogy a tojáskeltetés és a madárfelnevelés is beleszámít a napi kötelezőbe, így még repülnie sem kell annak, akinek vannak tojásai...
...mitchoda megkülönböztetés má' ez is a játék részéről!

twitter üzibe volt hogy grafikai glichek.....
Mai peccs:
General:
Resolved an issue that was preventing the Summer Event Tracker from appearing.
Resolved an issue that could cause the Rainbow Tribble's buff to grant less critical chance than intended.
Resolved an issue that was causing the horizon on Risa to appear distorted.
<#eplus2>

Bármik is ezek, teljesen fölöslegesek oda! <#nyes>

Vaaagy,ugye itt a klingon season.Lehet hogy ezek tényleg klingon ragadozó madarak álcában.<#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.05. 18:24:17

Van egy ötletem az izékre, de beteszem spoilerbe:

Ezek lehetnek azok a 'neutronic eddies', amikről a blog beszélt az új hajó konzolja kapcsán (link) <#crazya>

The Risian Weather Control Vessel comes equipped with a Neutronic Eddy Generator console.
When activated, your starship summons four Neutronic Eddies that will wander the nearby area, dealing radiation damage and draining significant amounts of shields from any affected foes.

Van ott több is,nézd meg a túloldalát a szigetnek.

Valami görögdinnye alakú izé ami pörög és fele a vízben fele fölötte van. Van ilyenből vagy 8db körbe a horizonton.

Nem csak ott,máshol is,menj a sziget túloldalára,viccesebb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.04. 21:49:44

Ép most jártam bent, és tényleg görbül a tér az új verda mögötti részeken.
Érdekes.
Ebben a marha melegben nekem sincs türelmem admiraltyzni.

Na már én is látom őket,a sziget másik oldalán érdekesebb anomália is van.

<#banplz>
Miattam ne fogja vissza magát senki sem. Csak egy ikon vagyok egy programban aka egy senki. Értem én amit mondasz csak nem látom hol a gyakorlati haszna. Egy Cryptices sem fogja látni. Még ha redditre írnám akkor sem fejtene ki hatást. Max annyi lehet h kitombolom magam, de már annak sem látom az értelmét. 60+ kari után már elengedtem mindent. Régen 5 éven át nyomtam a runes of magic mmo-t. Ott foggal körömmel harcoltam h javuljon a gém. egyik kínai dev sem figyelt rám. Végül elengedtem. STOnál is kb ez van, csak itt már nincs se erőm se energiám az összes karival még admyzni sem. Casualba nyomom, kicsit belépek eventezgetem, kis admy pár karival, és lépek is. Szúszá, és miegymás.

Tervem azért nekem is van még, de nem újabb karik készítése. Inkább a meglévőkön theme build-ek készítése. A build szó talán túlzó.
Plusz ha lassan is, de jön content azzal mindig elszórakozom. Új küldik stb. Ezen a ponton van némi hiány érzetem. Tök jók az új küldik, de amióta nincs feature episode formában kiadva azóta a rewardokban semmi hasznos dolgot nem kaptam(az a diszkós disruptor pisztoly nem rossz, de kevés). Pedig szeretem az ilyen küldis seteket.
Na, de be is fejezem, és mindenkinek jó horga'hn szobor átadást a risai hölgyeknek. :'DD

Semmit nem láttam.
Olyan mint volt,csak egy nagy hajó van bent.

Ahaaa,így má világos a dolog,de majd hozom a lángszóróm és a nekromongereket meg pörkölöm.<#hehe>

Mer' más is ó'vassa, nem csak mink és ha egyszer elfelejt PorcKereknek lenni - vagy csak félreérhető, ha azt vki úgy akarja - , akkor hajnalban, a saját ágyában ugranak rá a nekromongerek, hittérítés céljából!
Az nyó'célvezés mán rezegtetheti a zingerküszöböt egyes, ferdehajlatú fajoknál és jobb előre megijedni, mint utólag félni!