Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#nyes>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Mindig eltévedek.. :'((
XDDD
Két cryptic alkalmazott beszélget 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Úgy is a számok számítanak hogy a játékosok online legyenek Bill, nem számít hogy milyen tartalmat kapnak ezek a TFO-kat olcsóbban egyszerűben le lehet scriptelni.
- Várj Steve nem hallom sziiiiiippp öreg ez kruva nagy cucc mennyi is grammja 500/gramm igaz? Fhűűűű bazzé teret váltok mindjárt.
- Ne Steve menj maradj itt nem kell több borg az irodába. Amúgy láttad Mike-ot hogy el volt azzal a kis csinibabával hátul? Jól le*polta.
- Bill merre vagy? nem látlak bementél álcába? Van egy kruva jó tartalom ötlettem meg kéne csinálni ma, most rögtön figyelsz? figyelsz?
- Steve mondtam hogy ne hozz több borgot ide Steve??? Amúgy miről is beszéltünk?
- Nem tom Bill menjünk toljunk még egy kört a orion rabszolgának öltözött csajokkal.
- ja menjünk.

<#banplz>
Nem tom,de én le toltam admit ma is,az utolsó két karinál már nagyon laggolt.

Dehogynem, volt is, csak az űrnek nem azon részén, ahol épp mi vagyunk <#bee1>

Nem azt mondták h lagtalanítás volt? Még is volt rollbackem ma is. Igaz nem akkora mint szokott.
69x.. xD

Ez már most is így van. Új küldi fél évente ha van, event meg egymást váltják mint Cryptic bulin a drogos pult készletet.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.01. 21:11:18
De lag megint van.

Jaaaa, értem. Ezentúl tehát nem lesznek új küldetések, csak TFO-k, amiket 20-szor kell végrehajtani a jutalomért. És az lesz a nagy heti bejelentés, hogy az eddigi összes küldetést is átírják TFO-ba <#banplz>

Dehát mióta nincs featured epizód nincs is új küldis set. Most végre próbálkoznak, igaz event rewardként kisérleteznek vele.
A nab inkább ezt tolja mint a prostikat a karácsonyi bulin..

<#buck>
Olvasom a redditet: - "Andre was pushing" ... és hirtelen megörültem, hogy out of craptic, de hát nem, csak "for new item sets". Kár <#rinya> <#ejnye1>

Tulajdonképpen fejjel lefele néztem a monitort: 9.10 -> 10.6 (hm, majdnem) <#bohoc>

Szerintem csak rosszul láttad,biztos nem írnának ki hülyeséget.<#hehe>

Red Alert event van, s a játék szerint szeptember 10-ig tart <#eplus2> (-> október 6)

Nagyon szar.
1 project 2x77 boff.
Egyenként kivenni ès betenni kurva fárasztó.

Ha rá tudom venni magam, akkor a boff-ozásba beszállok, de nagyon nehéz a nekiindulás..., már messze nincs meg az a lelkesedés, ami az első években hajtott!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

tuti
Azt mondták hogy csökkentik a lagot és egyebet.
De állítólag az új eventes szettet ha elsüti valaki TFO-n akkor tökre be lassítja a játékot,le zuhan tőle az FPS.
Ha meg többet elnyomnak akkor szinte le fagy a játék.<#vigyor>

Vacak,bár én nem is ötöst hanem hatost használtam,rosszul emlékeztem.
De hatos sem lehet.
Zen ára a hülye sale miatt felment megint a picsába.
Venni akartam zent,de így várok vele,szeretném ha összejönne legalább 15k.
Pontosan nem tudom mennyi van mert összevissza van,van pár kari akinél van sok.Akikkel endevoroztam és naponta felléptem annál van 600-700 ezer is.Klingon kariknál meg egy rakás flottás dili van,egyedül építeni a bázist szar,mostanában mindig boffos küldik vannak és egyedül kurvára fárasztó a 77 boffos projecteket feltölteni.

Megértem. Én ugyanígy voltam, amikor a bank és az acc bank szélessége egyforma lett 😞

Én 5 oszloposnak szeretem.
Ez a 10 nekem szar.

Általában nem, csak nálad 😛 <#hehe>

Mi törpént az inventoryval? Nekem jónak tűnik (igaz, általában 8-14 oszlop széles).
Jah, értem, 10 oszlopnál nem lehet keskenyebb. <#fejvakaras>

#37413: Igen, mindig van lejjebb. <#nezze>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.29. 20:01:37

Elmentem archer-be a 30 tholian ship endevor miatt,a patrolért 3300 valamennyi dilit kaptam,ez normális?<#fejvakaras>

inkább ne kérdezd
"Event-hadjárat"..., hát ja, tudják, mivel kell tönkretenni a játékot!
Hang-alámondásra meg nincs pé'zük..., de a zingyen-munkaerő majd bug-talanítja a terményüket!
Mit kell még megérnünk, mi van még lejjebb?! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

really episode küldik helyett már eventetek kapunk? bmeg már érdekel mire megy el az a pénz
Az inventory-t elbaszták.<#falbav>

Új event.
Link.

Reggel mikor elindítottam a launchert akkor fényképeztem,mert jót röhögtem rajta,először azt hittem én olvastam rosszul.<#nyes>
Elővettem a szemüveget,de nem nem láttam rosszul,tényleg Klinon.<#vigyor>

Tegnap redditen már írták, kerestem is, honnan származik. Ezek szerint innen <#circling>

xDD
Muhahahaha.
Lehet a diszkós klingon tényleg csak klinon,ezért néz ki olyan kicseszettül bénán.<#hehe>

Klinon? Lehet ez a gombás varriáns hivatalos neve. 😄D
Avagy a Kli-non..

<#banplz>

Megint eltolták.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.29. 09:53:12

Nézzétek meg launchert.
Ezek a barmok elírták a Year of klingont.
Year of klinon-ra.

Mai patch:
General:
Ongoing additions to help improve rubber banding and latency issues.
Added Binding Filters to search options.
Optimized various UI elements for performance.

nem, nem ilyen világban élünk tudod <#banplz><#conf>
Igazad van, bocsi, én hülye mindig becsületesen próbálok dolgozni, az én hibám, tudom. <#falbav>

figyelj a mentoráltnak ki lehet adni a munkát majd a végén bólogatni hogy igen igen jó
Azt hittem, valami szerverpark fejlesztésről van szó: fiatalabbra cserélik a hörcsögöt 😄
(Nos, épp itt az ideje új karaktert kezdeni, a neve legyen mondjuk: Emergency Holo Hamster <#eplus2>)

#37394: A fejlesztők meg kapnak maguk mellé ifjakat, akiket mentorálhatnak, nem mintha lenne bármennyi szabad idejük a bugok számából kifolyólag. Magyarul szavazzunk meg egy tarajos sült rektálisan annak, ki ezt kitalálta <#boxer>

Szerintem ebből semmi jó nem fog kisülni.

jah amig ők prostiznak a huba-bubák meg dolgoznak a kódon lagmentesítenek stb és ki fogja le aratni a babérokat hát ők
Na jó,ez még is mi a bánatos istennyilát jelent?<#help>
Felvesznek egy rakás idióta gyakornokot akik ingyen dolgoznak majd nekik a STO fejlesztésén?

vagy ez link
Na.Ez is valami.
Link?
Bónusz mark hétvége.
Katt.
Plusz a 33 éves a TNG sorozat vagy mi.

Az előbb voltam eventen,romulán karival,legendary hajóval álcában,mert úgy poén és el lébecolok.
Süket boss-t becéloztam és lőttem rá torpedó esőt,majd a végén egy destabilized torpedó-t is kilőttem rá,de pont ekkor elpucolt a francba,a torpedóm meg fénysebességre kapcsolt és elrepült a picsába.<#vigyor>
Kicseszett sebességgel szinte egy másodperc alatt elrepült a francba.Túl a látótávolságon.Vagy a ragya tudja hova.
Irtó röhejesen nézett ki hogy bazi nagy torpedó ekkora sebességgel repül a frászba,alapból egy csiga lassúságú torpedó.Ki lövöd majd elmész főzni egy kávét,mire megiszod talán betalál.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.28. 18:26:37

Jöhetnének klingon legendary-k.
Esetleg zen árának zuhanása.<#hehe>

ŐŐŐŐ,az melyik is?