46741
-
Chak #36248 Mert nem olvasták el az apróbetűs részt, azaz h hiába veszed meg a pack, csak addig lesz elérhető amíg le nem jár a pack.
Üdv a szép új világban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gerisz23 #36247 Javították. -
gunji #36246 Nekem olyat csinált régebben, hogy ESD-ről kiléptem Sol system-be és az ott levő npc-k megtámadtak és megöltek. Fura volt :D
Mostanában meg felfedeztem, hogy a Cernan rendszer napja rejtett ugrókapuként funkcionál, mert néha ha belerepültem, akkor átdobott az Azure ködbe :D
Amúgy meg az idióta craptic eltávolította a legendary packokat a zen-store-ból, de ez annyira jól sikerült, hogy a korábbi vásárlók sem érik el (legalábbis többen). Persze repoltolni nem lehet, nem működik az sem. Égjen az a székház már
Szerk.: a redditen is írják: Don't have access to legendary ships anymore
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.09. 18:01:18 -
Orbancapitan #36245 te bug király :DDD -
Plata #36244 Bakker már warpolni is veszélyes.
Bele haltam egy sima transwarpba.
-
Plata #36243 Jah régen lehetett a bound-al trükközni.
Ha keverted nem bond-os itemmel. -
gunji #36242 Köszi, jó ötlet, el is felejtettem, hogy ilyen is volt. De kipróbálni nem tudtam, mert most nem lett boundos a doboz. ;) -
Plata #36241 Keverd össze és nem lesz bound.
Talán még működik.
Hülyeség ez a bound dolog.Akik nagyban árulják azoknak nem gond ha pár napra félre teszik.Vagy pár hónapra.
Nekem például vagy két éve volt a bankomban egy rakás R&d pack,de lusta voltam kinyitni,a lock box kulcsok is évek óta ott vannak. -
gunji #36240 R&D packot próbáltam venni, arra írta, hogy pár napra boundos lesz (cheat & goldseller elleni védelem). Amit nem értek, hogy miért baj az én kevéske packom (2x4), amikor mások százával árulják a packokat és a kulcsokat. -
Plata #36239 Mivel néha egész jól hoz admiralty én tolom tovább,a fleet dili is jól jön.Meg néha egész jó kis dilit hoz egyik másik project.
De van egy kis gebasz,nekem napok óta mindig kiírja a játék hogy kapok egy T6 command cruiser kártyát.
Na persze csak fed kariknál.De akkor is fura.
-
Plata #36238 Miért lenne bűnös ha ott vennél?
Talán kaptál büntit mert vettél zent? -
gunji #36237 Nem kicsit kontraproduktív a craptic zen-figyelő rendszere. Mi a búbánatért feltűnő és bűnős, ha a dili exhhange-n veszek zent? -
Plata #36236 CLR—Infected Space[4:33]— Dmg(DPS) —T'Por 21 676 504(79 401) Soval 5 300 868(19 706) Ibutar 5 156 967(21 049) Xecor 5 144 130(18 912) Lorix 4 515 355(16 540)
Négy tac kari sebzett kb annyit mint én egyedül sci karival. -
gunji #36235 De, az-az, köszi -
Plata #36234 Legendary hajóknál is van olyan.
Valamelyik Kelvin hajónak asszem. -
Plata #36233 Hurrikán?
Nem tornádó?
Az szerintem a maki raider konzolja.
Plasma storm.Nem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.07. 22:04:59 -
gunji #36232 Jah, most láttam egy advance-t, csak késő, mert végeztem. Régebben láttam pont itt egy hurrikán-jellegű skillt, nem tudjátok, mi a neve?
-
Orbancapitan #36231 Az új bc-nek a deflector animációja is bugos ......... -
Plata #36230 De most is van.
-
gunji #36229 Fura, nem látom az új eventnél, hogy afk-ra mennének. Kiszedték volna vagy csak nem látom? Korábban nagyon népszerű volt. -
gunji #36228 #36219: Így van, én is erre gondoltam. A technológia egy ideje már alkalmas arra, hogy számítógépes trükkel fiatalítsanak/öregítsenek bárkit (ahogy jó pár példát lehet látni erre), s senki nem venné észre a változtatást. Az egész csak pénz kérdése.
#36227: Az epizódok írói valószínűleg magasról tesznek az ilyen dolgokra. Hivatalosan meg azt lehet mondani, hogy azzal, hogy a szereplők tudomást szereztek a jövőről, akaratlagosan is megváltoztatják a dolgok menetét: olyan döntéseket hoznak, amivel másként alakulnak az események. -
Plata #36227 De most akkor mi lett az eredeti idővonallal?Törölték?
Mert ugye volt TNG-ben régen időutazós rész amiben előrementek az időben,akkor másképp voltak a dolgok,azokat akkor most törölték?
Meg ugye akkor hogy lesz kapitány Data?
Elvileg 2385-ben Geordi újra aktiválta őt B-4 testében.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.07. 14:15:04 -
Kotomicuki #36226 De, ha már van társítva egy névhez egy beégett arcképed és hangod, akkor nagyon lehervasztó tud lenni, ha nem olyan tűnik föl, annak a szerepében.
Lehet, hogy sok mindent meg lehet már csinálni kék/zöld hátterekkel, de az meg megint nem az "eredeti"...
Sz'al, vmi pármondatos összekötés után egy teljesen új szereplőgárda a megoldás - most már; csak gondolkodjanak előre is ezután... - , bármi más már sérelmes lenne - pl. nem "az" a Data/Doki, hiszen, ha eredeti is tudna lenni, akkor mi oka volna megváltozni?! -
Plata #36225 Jah,tévedtem,nem a Magyar Horda armadája,csak ők is benne vannak.
Azt hiszem külföldi armada,csak vagyunk benne magyarok is,de fullos.
Balfasz of steel klingon flottája is külföldi armadában van,de náluk még van hely.
Esetleg őket kérdezd meg.
Legalább is úgy tudom a Khaless az ő flottájuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.07. 13:07:21 -
Plata #36224 Van, a Magyar flottának armadája.Azt hiszem a Magyar flotta az alapítója.
Majd megnézem neked,de úgy rémlik az övőké.
Ha mégsem akkor bocs,de fejből így rémlik. -
_RAYEN_ #36223 Van magyar klingon armada a sto-ban? MOGH FIAI nevű flotta keres armadát. Ha nincs, bármilyen más armada meghívót szívesen vennénk. -
Chak #36222 A lentebb sorolt 3 karakter öregedése sima ügy. Data úr már a tngben is volt olyan story h megöregbitette magát csak h a human haverokkal hasonlatos legyen. A másik pedig ha meg van Data backupja, és tudnak készíteni egy új test akkor simán feltámadhatna, és annak a testnek nem kell dr soongra hasonlítania. Így színész csere is meg lenne oldva. Már ha ilyet akarna bárki is. Az osh meg bármilyen alakot feltud venni ha akar. Szintén szolidaritásból. Q pedig.. mondani kell h egy fizikai test nélküli kvázi mindenható energia lény aki képes bármilyen alakban és formában megjelenni ne tudna alkalmazkodni? -
Daeus89 #36221 android/mesterséges ujra élesztő és támogató reputáció és admirality :D vagy esetleg a borg/romulán valami de ugye mind kettő van. Inkább a disco content megy tovább picard mint content az első évadból ki indulva nulla -
Plata #36220 Ma az összes fedes karimnak be adta admiralty kártyának a T6 command assault cruisert.
De nem tudom miért. -
Plata #36219 Ugyan már,szerintem nem,mai filmesek megoldják simán hogy Data megint úgy nézzen ki ahogy,sőt ha nagyon akarják még fiatalabb Data is lehet belőle.Ma már ez nem akadály csöppet sem.
Simán csinálnak 80 évesből 30-ast. -
Kotomicuki #36218 Data filmes megvalósítása eléggé kényes - hasonló még Q és a Doki is pl. - , mert elviekben nem öregedhetne, mivel android.
Ezekről a folytatásfilmekről jó 10 évvel lecsúsztak...
Nem azt mondom, hogy Nana Visitor ne tartaná jól magát, de ez nem minden szereplőről mondható el és közben sok, korai/nem várt elhalálozás is történt - az egy időben játszódó, 3 sorozatban szereplőkből pedig egy újabb bőven kiadta volna magát.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.07. 08:28:14 -
Plata #36217 Én arra leszek kíváncsi vajon a sorozat milyen új dolgokat hoz?
Ha lesz új repu akkor az milyen lesz,lesz Picard kari is mint diszkó?
Mert ugye diszkós kari is van,akkor talán lesz Picard is.
Vagy a franc tudja. -
gunji #36216 Úgy értem, hogy a sorozatot azzal jelentették be, hogy Picard (kapitány) nyomoz benne. Szerinten hülyén venné ki magát, hogy egy aláírt második évadra kiírnák, főleg úgy, hogy ő SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg amúgy is örültség lenne levágni az aranytojást tojó tyúkot. Sőt én jobban örülnék neki, ha az évad végérehívta meg egy élő tévéműsorban Guinant.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami a STO szempontjából is jó lenne. :)sikerülne reaktiválni Data-t is,
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.06. 21:26:54 -
Plata #36215 Patroloknál meg jelent egy új ablak.
First contact day.
Vagy eddig én nem vettem észre vagy nem volt ott. -
gerisz23 #36214 A Hajó lesz Picard amit róla neveznek majd el -
gunji #36213 Az nem baj, ha lassú. Én szerettem a régi stílusú Treket, s legszívesebben olyat is néznék (vö. Orville).
S eszembe jutott még egy érv Picard kiírása ellen: a következő évad maga. Hogy nézne ki a sorozat a címszereplő nélkül ;) -
Orbancapitan #36212 nem jean-lucben megtört vmi a marsi tradégia után a föderáció nem az a föderáció volt amire felesküdött persze az idő is nyomott hagyott rajta most újra magára kell találni kb olyan a sorozat mint az űr lázadás nem teljesen picard a középpont ebbe bele kell nyugodni h lassabb és vontatott a sorozat -
gunji #36211 Ez jelenleg még puszta találgatás (spoilerbe úgy kell tenni a mondatot, hogy elé szögletes zárójelbe írjuk, hogy spoiler, mögé meg /spoiler).
Spoileres elmélkedés a sorozatról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elején még jó volt, jött a Star Trek feeling a régiekkel, a romulán kavarással, stb. Aztán a lassabb fordítás miatt abbahagytam amikor a romulán gyerek hegylakót kezdett játszani, azóta valahogy nem is hiányzik. De néha bele-bele nézegetek. A két korábbi szereplő kinyírása kifejezetten nem tetszik, akármi lett légyen is az oka. Én azt éreztem, hogy a végén Hetes is megy (vagy Rikerék közül valaki), de Picard-ral az képernyőn soha nem történhet meg.
Egy másik topikban láttam egy jó karikatúrát, ami passzol a mostani helyzetre: link. Inkább ez legyen, mint bármi más, mert ez így most sz*r, mélyebben a DSC-nél.
Hogy eljárt Picard felett az idő? Hm, ki tudja. Inkább a szerep miatt ilyen.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.06. 15:17:00 -
gerisz23 #36210 Nem mi temetjük,de őszintén szólva eljárt felette az idő -
Orbancapitan #36209 UGYAN-UGYAN Nem kell ennyire temetni a picardot más a stilusa de nem rossz én pl jót pihentem tegnap miközben néztem a heti részt