Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah láttad mennyibe fog kerülni a repu húzás T5-re?
Karinként 39k zen.<#hehe>#hehe>
Egy cég akkor pusztuljon ki ha olyan szolgáltatást/terméket csinál amire nincs igény - tehát a piac döntse el hogy kell e vagy nem, ne egy paprikajancsi.
Ha igaz jönnek Lower Decks sorozatból hajók.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Csalódást keltő az upg hétvége. Előtte csináltam kézifegyert mk ii-ből 5-7 phoenix-szel, most ugyanaz megeszik 20-25-öt is. <#wow1>#wow1>
Rossz belegondolni, hogy egy konzol mennyit enne, pedig terveztem karaktert javítani, de így? Nem hiszem el, hogy nem piszkáltak bele a százalékokba.
Elég szépen írtja a népet.

Rájöttem hogy álcázós hajóval tök jó hecc.
Romulán karival és legendary roma hajóval álcában toltam végig.Tök laza volt.
Nahát, ma a script kegyes volt.

Amúgy nem t'om, m'ér kínára haragszanak és nem azokra, akik pár centtért átköltöztették a cégeiket oda, ezáltal "bebiztosítva" az elkerülhetetlen csődbe vezető utat a zusának?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Még nem láttam közelről,de a videó alapján ez nagyon gáz Regent klón,full olyan mint a Regent,kivéve a két gondola.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.19. 12:59:38
Szóval igen Trump majd ezt is bezáratja, és jön a világvége. Vagy a szabadság.
Vajon az államadósságát h fogja Trump kifizetni a Kínai ferengiknek? Plusz Kína a föld összeszerelő műhelye. Nincs sok cucc amit nem ott craftolnának. Ha veszel egy márkás Nike pulcsit akkor bele lesz írva h made in china. Nem tudom mire verik akkor.
Még az ultra ferengi Apple is ott szerelteti össze a termékeit. Meg vietnámban.
"Worf isn't in the current story arc due to budget reasons, might come in later"
#37304: Persze, hogy kínai a cég. /OFF De azért bízok benne, hogy új elnököt választanak.
Nem tom a PW nem kínai tulajdonú-e.
Most minden kínai szarra rámozdulnak az amcsik,ha ki esnének az amcsi játékosok akkor tuti lehúzná a rolót a STO.
6000-ért (4800 az első hétvégén) kicsit borsos. Főként azután, hogy kiderült, hogy Worf azért nem szerepelt a klingon revamp-küldiben, mert elfogyott a lóvé. <#fejvakaras>#fejvakaras>
#37299: Majd küldök nekik pár bugreportot, nehogy unatkozzanak <#nyes>#nyes> <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.18. 20:40:42
General:
• Resolved an issue that could prevent Captains from being able to attack one group of enemies over Boreth during the Klingon mission, “Afterlife”.
• Resolved an issue that would sometimes prevent progression during the “To Hell with Honor” TFO when the reactors were destroyed too quickly.
• Resolved an issue with Shield Distribution Duty Officers that enhance Draw Fire sometimes applying Weapons Malfunction Resistance, instead of Weapons Malfunction to attackers.
• The effects of the "Abalative Hazard Shielding" console will now be correctly removed if the item is unequipped while they are active.
• Orion Cutpurse Fighters (all ranks) may now be used by Klingon-allied Romulans and Jem'Hadar, in addition to KDF.
• Added the option to Hide Team Status UI.
• Added a duration indicator to the tooltip of the Karfi's Phase Shift console power.
Atya ég,javítják a karfiol konzolját,ennyi év után,vajon ez azt jelenti hogy jön egy új Karfiol?
Hol vannak a régi jó küldetések? Hol a kedvenc mirror? Jó a sompek, maru, még a gnóm klingonok közül is tetszik pl. a binary star-os, meg volt egy ground-os is, már nem tudom a nevét. Ehelyett ilyet adnak 😞
Hétvégén upgrade event, megint nem quality-s, de legalább lesz. Hajót kéne javítani, dehát reménytelen.
Poèn de borg űrhajó lett belőle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt én tavasszal bulitam össze.
Bár most is szoktam játszani,de nem olyan sokat mostanában,főleg csak endevort tolom le minden nap.
Tavasszal annyit játszottam sci-.vel hogy vagy egy évre elég dilije lett.
Már 355 az endevor-om.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 18:52:18
Majd alakul mint Optimus Prime.
Ha mázlid van endevor lådæban 12k dili is van.
Na arra mond hogy nem jó a booster.
Ha szintet lépsz kapsz kb 3.5k dilit,boosterrel 5 valamennyi.
Nekem asszem 3 vagy 4 karim nem maxos,többi majd 40 kari mind maxos szintű.
Így minden szintlépés 5k+ dili.
Na és kapsz minden tizedik klingon tour-ért 40k flotta dilit.
Ami szintén jó.
Mióta megvettem legendary bundlet annyit játszottam sci karival tavaaszal hogy még most is van 1milla körül finomítatlan dilithiuma.
Finomítva kb asszem 400 vagy 600 ezer.
Azt mind boosterrel meg stf-ezéssel szereztem.
Mert a legendary intrepid gw-s karival kurva nagy fun.
Egy hete kb vége.
Csak szarul mutatja.
Dilitium mindíg jól jön... 😊
Utoljára szerkesztette: llw66, 2020.09.11. 14:50:55
Risa visszatérni szerintem nem fog, tavasszal is csak a kinti zárlat miatt adták be a WW-t kínjukban, hogy lefoglalják a népet.
Engem pont nem zavar az ilyen ha a karakter érdekes vagy ha van értelme a "devianciájának"(hú de nem szeretek ezt a szót).
Gombás soriban is h mennyit sírtak h a 2 faszi majd biztos csúnyákat csinálnak. Aztán csak egymás mellett állva fogatmosnak..
Nagyobb förmedvény mint az a klingonnak csúfolt torzszülemények meg nincsenek.
CBS meg megy a trendek után. Őket nem érdekli a kánon se semmi csak h jöjjenek a megfelelő számok. Aztán az év végi bonusszal meg mehet a prostis céges party(😄). Nekik ez csak üzlet. Ahogy a Crypticnek is. Amit meg is értek mert a csirkefarhát is pénzbe kerül, és a szép szemünkért nem adnak semmit a boltban. Csak nem mindegy hogy milyen formában próbálnak pénzt keresni. Ha csak a játékot nézem, voltak szebb napjai is ami nem a folyamatos eventből, és a packokból állt.
Mindegy is, akkor most menjünk egy eventet..
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.09.11. 11:41:37
Én most voltam fent de nem láttam nyomát.
Az van kiírva hogy summer event ended.
Ha jól néztem.
Tudtommal ősszel jön egy tök új event,valami helloween event vagy mi a szösz,ami valami új érdekes hajót hoz.
Ha igaz még a dolog.
Mivel úgy néz ki egy vagy több legendary pack vagy hajó is jön újra kezdtem az admiraltyzást,elég sokat ki hagytam,legalább másfél hónapot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 10:28:08
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
TNGben egy epizódban volt ilyen nemtelen faj, és Riker az egyikkel jól elvolt. 😄