46741
  • _RAYEN_
    Mostanában nem lesz semmi lényeges fejlesztés a sto-ban. Koronavírus miatt csak a szerverek mükődésének fenntartására összpontosítanak. Dolgozók nagy részét hazaküldték.
  • gunji
    Nekem meg nagyon vicces/fura volt az egyik eventes futás: először 2-3 percig számolt visszafele 1:05 és 0:45 között az első rész végén, majd hirtelen felgyorsult és előreszaladt a videóig, aztán azért sikerült befejezni. Lehet, a szerverek is elkapták a mostani nyavaját. :D
  • Plata
    Én tzengeci battlezone mellet vagyok nincs semmi baj.
  • gunji
    ESD-ről most ki is dobott, nem is enged vissza: time out...
  • Plata
    Érdekes ez a lag,voltam eventen 0 lag,voltam ISA-n kicseszett nagy lag,voltam tzengeci battlezonában 0 lag.
    ISA-n meg akkora volt a lag mint állat,vagy 3-4 másodperces fagyások meg volt hogy vagy 15 kilómétert repültem vissza.
    ISA-n mitől van olyan brutál lag ha eventen nincs.Pedig eventen nagyobb tömeg van.
  • gunji
    Eléggé be is lassult a szerver, 3-4 percig is eltartott az előbb egy bejelentkezés.
    Nem is tudom, hogy cryptic-ék az otthoni home office-ból távolról ki tudják-e pucolni a hörcsögök ketreceit xD
  • Plata
    Új cuccok jönnek Mudd boltjában.
    Link.
  • Plata
    Nem tudom mi van,amikor megkaptam a jutalmat akkor is csináltam képet,azon látszott volna hogy 15k dilit kapok,csak elfelejtettem kimenteni.
    Marhára meglepődtem és nyomtam még egy print screent anélkül hogy az előzőt elmentettem volna.
    Ládában sima 1k dilis cucc volt.De 15k-t kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.16. 20:21:13
  • Chak
    Nem azt mondják h bugos a kapott nyersanyagok mennyiségének a ki írása? Lehet az okozta. Vagy lila reward volt a ládában, és az ilyen sokat ad. Már ha adhat ennyit egyáltalán.

• Plata
    Asszem megint bugra futottam,vagy nem tudom mi történt.
    Megcsináltam a könnyű és nehéz endevort sci karival meg az eventet,majd engivel elmentem a közepes endevort letolni.
    Mikor kinyitottam a ládát 1k dili volt benne meg pénz,de nem 1k dilit kaptam hanem 15k-t.
    Először azt hittem csak rosszul láttam,de nem tényleg 15k dilit kaptam.
    De hogy kaphattam 15k-t ha 1k-t mutatott a láda?
  • Chak
    Megnéztem a mai Picard epizód.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sikeresen elérték h megsajnáljam a borgot. Izgis, és sok mindenre fényderülős epizód.

szpóljer: Ms. Admiral Sheer Fucking Hubris is felbukkan.

:DD

• gunji
    Úgy látom, a mai bug telepítése is sikeresen megtörpént:
    Aquiring items shows the current stack size as the quantity received rather than actual amount xD
  • Plata
    Lobis hajó traitje nem acc wide.
    Csakis annál lesz jelen akivel kiveszed.
    Legendary traitek és sok zenes hajó traitje acc wide.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.12. 14:21:02
  • Kotomicuki
    Elmélkedés a lobi-/kupon-nyeremény elköltésének legjobb módjairól - ángliusul!

Kérdés: a lobi-s hajó trait-je acc-wide lesz-e, ha az adott hajóval elérem a T5 szintet, vagy az is, mint a hajó, marad azt kivevő karakternél?
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.12. 13:13:54
  • Chak
    Mégis minek. Semmi érdekes nincs egy dobokocka v hasonlóan egyszerű alakzatokban.

• Plata
    Mai Peccs:
    Link
    General:
    Exchange UI updates:
    When posting stacks of items to the exchange, the UI now indicates the price per unit as you enter the price value next to the post button.
    If the sale price of an item combined with your total energy credit value would exceed your current EC cap, a warning is displayed next to the post button.
    Improved performance of various HUD elements throughout the game.
    Resolved an issue that was causing deflector door on the Section 31 Command Heavy Battlecruiser [T6] to not properly animate.
    Resolved an issue that was causing the Section 31 Command Heavy Battlecruiser [T6] to use incorrect warp in/out animation.
    Doubled the Warp Core Potential boosts on the Warp Theorist trait

Content:
    Resolved an issue in the "Omega Stabilization" Daily Mission that would cause cooldowns between the Mission and the Reward to become out-of-sync with one another.
    Resolved an issue on "Impossibility of Reason" that could cause some of the Klingon NPCs to spawn in as the wrong type of Klingon (wrong era, wrong faction).
  • _RAYEN_
    Ha nincs ötletük, tegyék játszhatóvá a borg hajókat, szívesen beülnék egy tac. kockába ;)
  • Orbancapitan
    mert a cryptic halott
  • Plata
    Szerintem semmi ötletük nincs hogy milyen legyen a hajó.
    Mostanában nem igazán jött ki új fajta hajó.
    Csak régi hajó felújított kinézettel.
    Borg boxos meg a promós hajó sem az ő ötletük.
  • Kotomicuki
    Hát, a korong meg a négyszög közül még mindig inkább azt, ha egyszer ennyire kreatív és változatos volt a felhozatal.
  • Plata
    Volt már ilyen,lehetett szavazni az eventes hajó külsejére.
    Az a süket háromszög vagy mi évfordulós hajó is ilyen volt.
  • gunji
    Lehet, hogy már designerük sincs, azért terveztetik a játékosokkal. Ez lesz az új módi: a csináld magad játék
  • Plata
    Jah.
    Hát mért ne.
  • Orbancapitan
    miért kell megint egy használhatlan nyári verda
  • Plata
    Mit miért?
  • Orbancapitan
    miéééééééért??
  • Plata
    Na már készül a nyári verda.
    Link
  • gunji
    Pedig úgy lett volna igazán 'legendary' a pack xD (chaten írták)

#36257: 50 euróért szoktak adni ~7k zent, 100-ért ~15k-t.
  • Orbancapitan
    Ahogy mondod
  • Plata
    Igen,de én azokra gondoltam akik a drágábbat vették meg.
    Ha akciósan is vették meg az 30k zen volt.Ha meg nem akciósan akkor 45k.
  • Orbancapitan
    no én 56khuf és 60+khuf számoltam akkor
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.03.09. 22:18:09
  • gerisz23
    A legolcsóbb pack volt 19500 zen-azt vettem meg én is.Az akkor közel 200 euró volt,100ért max 10k zent kaptál.
  • Orbancapitan
    az akkori árfolyamon volt annyi
  • gerisz23
    25300zen 200 dodó,és azt hiszem ennél többet nem is tudsz venni egyszerre csak ha írsz supportnak.szerk:bocs nem néztem rá újra de lehet hogy 200euró
  • Orbancapitan
    Már annyi
  • Plata
    Még sosem vettem.
    Csak ARC pontból vettem zent,de az sem mostanában volt.
    Már nincs ARC pont gyűjtés.
    De akkor hogy lenne 100 dolcsi a 30-45k zenes pack?
    Ha 25k zen 200 dolcsi akkor hogy jön ki az 56-100 dolcsiból a 30k?
  • gerisz23
    25300zen 200 dodó,és azt hiszem ennél többet nem is tudsz venni egyszerre csak ha írsz supportnak.
  • Plata
    30k zen szerintem nem 100 dolcsi.
    Ha jól emlékszem 1100 zen 10 euró.
    Bár még nem vettem,de így rémlik.
    Egyébként nekem bent vannak storeban a hajók.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.09. 21:51:17
  • Orbancapitan
    56-100 dolcsi
  • Plata
    Szerintem abból nagy balhé lett volna ha végleg kiveszik attól is aki megvette.
    Gondold el hogy hányan vették meg valódi pénzből.
    Szerintem 300 dolcsit ha csak úgy lenyúlnak a semmiért azért lett volna balhé.