46741
  • Plata
    Hát szerintem is jobb lenne a feature episode rerun.
    Jó párszor volt.
    Még lobi kristályt is lehetett szerezni.
    Már ha megtaláltad,mert el volt rejtve.
  • Daeus89
    stadi közel egy éve bent van
  • gunji
    Én a feature episodes rerun-nal érzem hasonlóan, ha emlékeztek még rá. Az első négy karimmal húztam még végig a küldetéseket, azóta nem is volt.
    Most meg furán érzem, hogy zenért jó drágán beszerezhetők a jutalmak Muddnál. Nem is maga a tény, mert nagyon jó, ha az új játékosok is hozzájuthatnak, én is kimaradtam sok dologból akkoriban. De legyen inkább megint rerun, akár acc wide jutalmakkal, akár nem, ahogy sokan recruit rerunt is kérnek. (Persze ahhoz nem kellett volna kiszedni a küldetések felét ;) Ennek több értelme lenne szerintem, mint a mostani eventeknek, a játékostársadalmat is jobban lekötné pont a mostani #maradotthon időszakban.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.25. 12:30:55
  • Kotomicuki
    A Tani' volt bent évek óta, a Stadi új szerzemény ott (amióta NEM hétvégi akciós a főnix, azóta lehet benn, mer' addig nem volt ott).
  • Daeus89
    az már évek óta főnixes .. nem most rakták be sőt le lövöm a poént minden arany admi amit nem lehet megszerezni már bent van tádáá..
    amúgy nem hülyeség ! az volt amikor nem rakták átt minden karira
  • Orbancapitan
    ha raul tényleg újra kezdené akkor ez kedvezne neki...
  • Kotomicuki
    Az I.S.S. Stadi is bekerült a főnixdobozba?!
    ...mit küzdöttem érte az első 14 karakteremmel, 14 napon át végigvinni a küldetést..., volt is értéke a "hajónak" a szememben..., idáig!
    Ezeknél tényleg szűnik meg minden exkluzivitás és minden megvehető lesz, mint a legócskább ferengi lebujban...
  • Orbancapitan
    MONDTAM SRÁCOK
  • gunji
    /OFF Csak azt nem értem, hogy lehetnek ennyire idióták? Vagy nem tudnak szöveget beírni/bemásolni vagy direkt nézik le ennyire a játékosokat az ilyen áremeléssel. Hogy juthattak fel ezek a Holdra?
    #fireandre-savesto
  • Plata
    Kicsit megemelték az árakat.
  • gunji
    Magam is maradnék a zenes beszerzésnél, de attól tartok, hogy csütörtökön az megszűnik (mármint a T1-T4 hajókra a Prototype Light Cruiser kivételével). Legalábbis a cikkből én úgy vettem ki.

Szerk: Közben frissítették a cikket, s durván megemelték a dili árakat. Annyira Cryptic ROTFL

Szerk2: Április 1-je még odébb van...
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.24. 19:27:46
  • Plata
    Na igen aki régebb óta játszik annak a hajók nagy része megvan giveawayból.
    Jó párszor adtak T1-T4 hajót.
  • Plata
    Hát,akkor jó nagy tetvek.
  • gunji
    Pedig a cikkben írják, hogy ezután char-only lesznek.
  • Kotomicuki
    Mielőtt bárki felvidulna: ez az ár /karakter értendő... -> a később indított karaktereknek nem lesznek meg, nekik uú ki kell majd venni Zen-ért, vagy megvárni míg giveaway-es lesz!
    Szerintem, maradok a régi útnál és zen-ért veszem majd meg a hajókat - azt az 1-2-őt, ami esetleg még hiányzik a konzolja miatt - : sokkal "biztonságosabb", hiába is drágább...

Amúgy a hajdani csomagajándék T5 kardi' és 2 dzsem' hajót nem írja automatikusan hozzá a karakterhez az "admiralty-script": ezt minden esetben kézzel kellett megoldanom /karakter... (store-ban 'elvihető' státuszuk van, mint az összes többi, megvett hajónak)!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.24. 18:56:27
  • Plata
    Zen store hajó mindig acc wide.
    Csak szerintem rájöttek hogy már semmi értelme a T1-4 hajóknak mert a T6 hajók 1-es szinttől használhatók.
    Azért egyik másik T1-4 hajó konzolja vagy fegyvere cseszett jó.
    Roma hajóknál is van olyan T1 konzol ami eszement jó.
  • gunji
    Én örülnék, ha meglenne mindegyik T1-T4 hajó nekem, mert így csütörtöktől nem accountra veszem a hajót, hanem karakterenként és felteszem nem lehet ingyen újra kivenni, ha törölném. Emiatt a sok karakteres játékosoknak ez rosszabb lesz, szvsz.
    (Most nézem, nekem T1: 4, T3: 6, T4: 6 hajó hiányzik, ha jól számolom, ez 17k zen.)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.24. 18:50:39
  • Plata
    Rewamp?
    Mire gondolsz?
    Megint minden drágább lesz?
    Az előző rewamp-nál minden hajónak megemelték az árát 25%-al.
    Egyéb dolgoknak meg mittomén már mennyivel.
    Rég volt,8 éve.
    Akkor talán júniusban csinálták.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.24. 18:35:35
  • Orbancapitan
    revap jön store revap
  • Plata
    Csesszék meg.
    Már az összes hajó meg van.
    Bár biztos sokan fognak neki örülni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.24. 18:10:36
  • Orbancapitan
    T1-T4 SHIPS FOR Dili
  • gunji
    Azt hiszem 1000 volt első nap.
  • Plata
    Nem tudom mennyi lenne zenből.
    Azt nem is néztem.
  • gunji
    Jah, azt tudom, csak én gondolkodtam, hogy megérné-e megvenni zenből. Csak egy agymenés volt xD
  • Plata
    Nem zenből vettem meg,hanem legacy tokenből váltottam ki első nap.
  • gunji
    Hm, ha jól számoltam, akkor 378-as zen árfolyam alatt még akkor is pozitívan jön ki az ember a napi dilibónuszokkal, ha első nap payout-ot nyom :o
  • Plata
    [3/20 8:18] [System] [NumericReceived] You received 22,000 Dilithium Ore

Holnap már 23k dilit kapok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.20. 20:20:48
  • gunji
    Figyelemre méltó az eventnél a daily bonus a 'nerf' ellenére is. Egy 21 napos eventtel számolva, ha normál esetben 14 nap alatt sikerül megszerezni a jutalmat (most droid), marad 7-9 alkalom a daily bonusra, amivel 77k-108k dili szerezhető, ami általában jobb a régebbi eventeknél, ahol ilyen esetekben 70-112,5k-t kaphattunk.
    Feltéve, ha nem számoltam el valahol :)
  • Plata
    Még most is le van akciózva.
    Fentebb is ment a zen ára.
  • Plata
    Én is úgy emlékszem hogy pc-s hírek közt volt eredetileg.
  • gunji
    De ettől függetlenül PC-n is van mindkettőre akció xD
  • Plata
    Lol,akkor minek a pc-s hírek közt vót?
    Amikor néztem a híreket még a Pc-sek közt volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.19. 18:26:04
  • Orbancapitan
    ez xbox plata
  • Plata
    Promo pack sale.
    Na meg promo hétvége.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.19. 17:23:42
  • Orbancapitan
    érdekes....
  • Plata
    Mai frissítés:
    Link.
    General:
    Resolved an issue that would sometimes cause item names to not appear in various stores.
    Duty Officer Pack Updates:
    Removed the Reinforcements pack from the Duty Officer tab
    Changed the price of the Gamma, Delta, Romulan, and Fleet Duty Officer Packs to 300 ZEN
    Added an Uncommon and Rare Duty Officer to each of the 4 themed packs mentioned above so they give out 4 common, 3 uncommon, and 1 rare along with their bonus item.
    These have a chance for a higher quality so you should never see more than 4 common and you should always get 9 Duty Officers total.
    Moved the bonus prize in the Gamma pack of 4 fleet modules out and replaced it with the Tuffli Class Freighter.
    Removed the 4 Fleet Module Rewards from the Delta Pack which increases the chance at winning the traits as a bonus reward.
    Created a Duty Officer bundle which has 1 of each of the 4 themed doff packs in them for a discounted price.

Systems:
    Removed the EC cost associated with altering the Name and Registry of player starships.
  • Plata
    Hétvégén úgy látszik tényleg dupla xp hétvége lesz.
    Vagy nem.
    Link
  • Plata
    Eventes lekvár karimnak dupla Ds9 transwarp van.

Lehet másik lekvárnak is,de azé fura.
  • Plata
    Ma végre elértem a 250-es szintet endevorban.
    Még 20 szint és az összes űr perk maxos.
  • Plata
    Teszt szervereket is lelőtték.