Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt merre van dél? 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
S loptam egy képet a részből, remélem ismerős a helyszín:
Odassatok, beírták a közép-európai időzóna szerint is az időpontokat:
"It is available to play from around 6pm PT October 30th (2am CET October 31st) until around 6am PT (15:00 CET) November 1st."
És az amerikai óraátállítás miatti elsejei csúszást is jól vették észre. Dícsérjük meg őket, kivételesen <#taps>#taps>
Húh, egyik karimon 14 Sibakom van <#eplus2>#eplus2>
Lassan vége októbernek, ígértek valami őszi eventet korábban, nem lesz belőle semmi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Admiraltyztam ma az összes karival,kell fleet dilit.
Ugye ha két tour critel az marha sok xp.Hát nekem több karinál is volt ilyen,nem úgy tűnt mintha dupla xp lenne.
#37717: Indítottam új karit (mirrorhoz), néztem a küldetések után kapott xp-t, hát úgy néz ki, nincs dupla xp hétvége. A 'Communication Breakdown' csak háromezret adott, ez normál xp-nek tűnik: link. Reportoltam (nem mintha lenne értelme <#hehe>#hehe>).
megcsináltam az eventet és esd-re mentem és ők is jöttek velem. ez bug v feature?
Ugyan két borg TFO kb 3-3 perc,meg van közben a phaser sebzés is,még menni kellett kb fél percnyi battlegroundot és egy counterpointot,ami fun.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 00:31:26
A doff-assignmentes szintezés mindig ilyen lassú volt, hogy critre is csak 6 szintet lép (így 15-ről kell vagy hat assignment)? Régebben mintha jobb lett volna, vagy csak rosszul emlékszek?
Két borg TFO kell meg egy kis battlezone na és egy counterpoint.
Universal-t ha jó letolom,mert sok dili van benne néha.
Mondjuk én ötvennél állok <#rolleyes>#rolleyes>
Meg van a 380-as szint.

General:
Resolved an issue where the Legendary Dreadnought Cruiser T6 was missing Intel Specialization Abilities.
Resolved an issue where the Legendary Dreadnought Cruiser T6 had the incorrect seating assignment.
Replaced “Report a Bug” and “View Tickets” options within the Help window with new reporting options.
Tickets can now be submitted via “Report Player Behavior”, “Character Problems”, and “Item Problems”.
Fixed an issue that was preventing players from receiving confirmation when reporting a bug.
Nem is hallottam róla.
De majd ha látok olyat szólok.
Mi a szösz az a rizsa ferengi golden galaxi? <#vigyor>#vigyor>
Egybe kell érteni vagy külön külön vagy mi van?<#wilting>#wilting>
Be mész egy olyan hajóval amin van BC vagy EBC és álcában el afkolsz.<#hawaii>#hawaii>