Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem,az első T7 hajó már az idén jön,winter eventen,na és az első promós hajó is,akkor,meg pár zenes,a T7 flagship pack februárban jön.
Az év végén jön a 70-es szint és az új repu is,az új seasonnal.

nem, lehet t5-u-t meg t6 ot upolni t5-ux vagy t5-uu ra és lesz egy t6x szintű hajód ! Az más lérdés hogy traitet csak a kijelölt hajók kapnak majd "Experimental Prototype""tm" ! én inkább azon gondolkoznék hogy ha jön a t6x/t6u akkor jön jövőre a t7 pakk ? vagy esetlegesen a nagyratartott klingon lego pakk esetlegesen már az lesz ?
Miért? Egyből extra rakéta kilövő is lehetne egyben. Meg nagy reflektor ami majd jól elvakítja a mobokat..

A kollégának végül mégis igaza volt a T6-U névvel lol <#email>
Amúgy ugye vizuálisan marad a mostani kinézet a továbbfejlesztett hajóknál is? Nekem annyira nem tetszene a plusz gondola: <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Forrás: reddit

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Amelyiket a legjobban szereted,az hogy pont azokból lett legendary az mák.
Gondold meg,annak idején az első zenes hajóm egy T5 Intrepid volt.

gondolkodj kicsit most melyik hajók a leghasználhatóbbak hát a legendary-k nem?
Szerintem nem csak azzal.
Minden Mw hajó 12 konzolos,asszem,azok most 13-ak lesznek.
Valszeg a Karfiolt is uppolom.
Mert valszeg Nis csak szivat a T6 Karfiollal.<#hehe>

és mondtam h csak a legendary packkal éri meg 😄
a neve igen de valójában t6-u
Nagyon tuti lesz,így az intrepiden 13 konzol lesz és hat trait.Marhára várom már.
Van 4 epic és 3 ur tokenem,ha az epic-et beváltom akkor az 12 token.

De ez T6-X lesz.<#nyes>

mondtam privibe h milyen lesz ez t5-uu és t6-u
Laggtenger?

Bő négy giga jött le kilépéskor prepatchként <#email>, jövő hétre tényleg jön valami <#vigyor2>

(Lebuktam...) <#zavart2>

Miből gondolod hogy jön a T6 karfiol?

<#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.02. 19:42:40

Na ne etess má megen.
A legutóbbi szívatás óta összegyüjtöttem 3 millió dilit,az számold ki hány nap,ha napi 8k-t tudok finomítani.<#hehe>
Viszont a szerver karbantartás nem sikerült,iszonyatos lag van és futás közben a kari egy helyben jár majd métereket repül hátra.

Gyanus hogy te is Cryptikes vagy ha ezt haluzod :d Ehez amit le írtál dolgozni kell jó lesz az egy vanity shieldnek is meg egy eventenk pl ami a holdon volt az úgyse volt még többször jah de 😄 amúgy gyanus hogy jön a t7 de előtte el lövik a klingon lego pakkot hogy platának -zenje legyen 😄

Viszont Platac JÖN a KICSESZET T6 KARFIOL !!!!!
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.02. 19:25:06
Ha közben nem lesz valami zen-store leértékelés, akkor szerintem lefele.

Arra leszek kíváncsi ettől a zen lemegy vagy fel?
Mert főnixből lehet majd venni és zenből.

S ezt fogják T7-nek nevezni, vagy az más lesz?
(Ezzel lehetne egy jó kis expansion-t kiadni: emellé legalább 5 új küldetés, 1 új repu, esetleg flottaépület, de DSC-s boffok tuti, meg persze új játszható faj, egy-két új hajó, egy box és tádá <#nezze>) Tudom, belelóg <#fejvakaras>

Na ezt kuksizzátok.
Bakker.

<#nevetes1><#nyes>

Mindig eltévedek.. :'((
XDDD
Két cryptic alkalmazott beszélget 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Úgy is a számok számítanak hogy a játékosok online legyenek Bill, nem számít hogy milyen tartalmat kapnak ezek a TFO-kat olcsóbban egyszerűben le lehet scriptelni.
- Várj Steve nem hallom sziiiiiippp öreg ez kruva nagy cucc mennyi is grammja 500/gramm igaz? Fhűűűű bazzé teret váltok mindjárt.
- Ne Steve menj maradj itt nem kell több borg az irodába. Amúgy láttad Mike-ot hogy el volt azzal a kis csinibabával hátul? Jól le*polta.
- Bill merre vagy? nem látlak bementél álcába? Van egy kruva jó tartalom ötlettem meg kéne csinálni ma, most rögtön figyelsz? figyelsz?
- Steve mondtam hogy ne hozz több borgot ide Steve??? Amúgy miről is beszéltünk?
- Nem tom Bill menjünk toljunk még egy kört a orion rabszolgának öltözött csajokkal.
- ja menjünk.

<#banplz>
Nem tom,de én le toltam admit ma is,az utolsó két karinál már nagyon laggolt.

Dehogynem, volt is, csak az űrnek nem azon részén, ahol épp mi vagyunk <#bee1>

Nem azt mondták h lagtalanítás volt? Még is volt rollbackem ma is. Igaz nem akkora mint szokott.
69x.. xD

Ez már most is így van. Új küldi fél évente ha van, event meg egymást váltják mint Cryptic bulin a drogos pult készletet.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.01. 21:11:18
De lag megint van.

Jaaaa, értem. Ezentúl tehát nem lesznek új küldetések, csak TFO-k, amiket 20-szor kell végrehajtani a jutalomért. És az lesz a nagy heti bejelentés, hogy az eddigi összes küldetést is átírják TFO-ba <#banplz>

Dehát mióta nincs featured epizód nincs is új küldis set. Most végre próbálkoznak, igaz event rewardként kisérleteznek vele.
A nab inkább ezt tolja mint a prostikat a karácsonyi bulin..

<#buck>
Olvasom a redditet: - "Andre was pushing" ... és hirtelen megörültem, hogy out of craptic, de hát nem, csak "for new item sets". Kár <#rinya> <#ejnye1>

Tulajdonképpen fejjel lefele néztem a monitort: 9.10 -> 10.6 (hm, majdnem) <#bohoc>

Szerintem csak rosszul láttad,biztos nem írnának ki hülyeséget.<#hehe>

Red Alert event van, s a játék szerint szeptember 10-ig tart <#eplus2> (-> október 6)

Nagyon szar.
1 project 2x77 boff.
Egyenként kivenni ès betenni kurva fárasztó.

Ha rá tudom venni magam, akkor a boff-ozásba beszállok, de nagyon nehéz a nekiindulás..., már messze nincs meg az a lelkesedés, ami az első években hajtott!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

tuti
Azt mondták hogy csökkentik a lagot és egyebet.
De állítólag az új eventes szettet ha elsüti valaki TFO-n akkor tökre be lassítja a játékot,le zuhan tőle az FPS.
Ha meg többet elnyomnak akkor szinte le fagy a játék.<#vigyor>

Vacak,bár én nem is ötöst hanem hatost használtam,rosszul emlékeztem.
De hatos sem lehet.
Zen ára a hülye sale miatt felment megint a picsába.
Venni akartam zent,de így várok vele,szeretném ha összejönne legalább 15k.
Pontosan nem tudom mennyi van mert összevissza van,van pár kari akinél van sok.Akikkel endevoroztam és naponta felléptem annál van 600-700 ezer is.Klingon kariknál meg egy rakás flottás dili van,egyedül építeni a bázist szar,mostanában mindig boffos küldik vannak és egyedül kurvára fárasztó a 77 boffos projecteket feltölteni.

Megértem. Én ugyanígy voltam, amikor a bank és az acc bank szélessége egyforma lett 😞

Én 5 oszloposnak szeretem.
Ez a 10 nekem szar.

Általában nem, csak nálad 😛 <#hehe>

Mi törpént az inventoryval? Nekem jónak tűnik (igaz, általában 8-14 oszlop széles).
Jah, értem, 10 oszlopnál nem lehet keskenyebb. <#fejvakaras>

#37413: Igen, mindig van lejjebb. <#nezze>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.29. 20:01:37

Elmentem archer-be a 30 tholian ship endevor miatt,a patrolért 3300 valamennyi dilit kaptam,ez normális?<#fejvakaras>

inkább ne kérdezd
"Event-hadjárat"..., hát ja, tudják, mivel kell tönkretenni a játékot!
Hang-alámondásra meg nincs pé'zük..., de a zingyen-munkaerő majd bug-talanítja a terményüket!
Mit kell még megérnünk, mi van még lejjebb?! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)