Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az év végén jön a 70-es szint és az új repu is,az új seasonnal.
Amúgy ugye vizuálisan marad a mostani kinézet a továbbfejlesztett hajóknál is? Nekem annyira nem tetszene a plusz gondola: <#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Forrás: reddit
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Gondold meg,annak idején az első zenes hajóm egy T5 Intrepid volt.
Minden Mw hajó 12 konzolos,asszem,azok most 13-ak lesznek.
Valszeg a Karfiolt is uppolom.
Mert valszeg Nis csak szivat a T6 Karfiollal.<#hehe>#hehe>
Van 4 epic és 3 ur tokenem,ha az epic-et beváltom akkor az 12 token.
<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.02. 19:42:40
A legutóbbi szívatás óta összegyüjtöttem 3 millió dilit,az számold ki hány nap,ha napi 8k-t tudok finomítani.<#hehe>#hehe>
Viszont a szerver karbantartás nem sikerült,iszonyatos lag van és futás közben a kari egy helyben jár majd métereket repül hátra.
Viszont Platac JÖN a KICSESZET T6 KARFIOL !!!!!
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.02. 19:25:06
Mert főnixből lehet majd venni és zenből.
(Ezzel lehetne egy jó kis expansion-t kiadni: emellé legalább 5 új küldetés, 1 új repu, esetleg flottaépület, de DSC-s boffok tuti, meg persze új játszható faj, egy-két új hajó, egy box és tádá <#nezze>#nezze>) Tudom, belelóg <#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Várj Steve nem hallom sziiiiiippp öreg ez kruva nagy cucc mennyi is grammja 500/gramm igaz? Fhűűűű bazzé teret váltok mindjárt.
- Ne Steve menj maradj itt nem kell több borg az irodába. Amúgy láttad Mike-ot hogy el volt azzal a kis csinibabával hátul? Jól le*polta.
- Bill merre vagy? nem látlak bementél álcába? Van egy kruva jó tartalom ötlettem meg kéne csinálni ma, most rögtön figyelsz? figyelsz?
- Steve mondtam hogy ne hozz több borgot ide Steve??? Amúgy miről is beszéltünk?
- Nem tom Bill menjünk toljunk még egy kört a orion rabszolgának öltözött csajokkal.
- ja menjünk.
<#banplz>#banplz>
Ez már most is így van. Új küldi fél évente ha van, event meg egymást váltják mint Cryptic bulin a drogos pult készletet.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.01. 21:11:18
A nab inkább ezt tolja mint a prostikat a karácsonyi bulin..
<#buck>#buck>
1 project 2x77 boff.
Egyenként kivenni ès betenni kurva fárasztó.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De állítólag az új eventes szettet ha elsüti valaki TFO-n akkor tökre be lassítja a játékot,le zuhan tőle az FPS.
Ha meg többet elnyomnak akkor szinte le fagy a játék.<#vigyor>#vigyor>
De hatos sem lehet.
Zen ára a hülye sale miatt felment megint a picsába.
Venni akartam zent,de így várok vele,szeretném ha összejönne legalább 15k.
Pontosan nem tudom mennyi van mert összevissza van,van pár kari akinél van sok.Akikkel endevoroztam és naponta felléptem annál van 600-700 ezer is.Klingon kariknál meg egy rakás flottás dili van,egyedül építeni a bázist szar,mostanában mindig boffos küldik vannak és egyedül kurvára fárasztó a 77 boffos projecteket feltölteni.
Ez a 10 nekem szar.
Mi törpént az inventoryval? Nekem jónak tűnik (igaz, általában 8-14 oszlop széles).
Jah, értem, 10 oszlopnál nem lehet keskenyebb. <#fejvakaras>#fejvakaras>
#37413: Igen, mindig van lejjebb. <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.29. 20:01:37
Hang-alámondásra meg nincs pé'zük..., de a zingyen-munkaerő majd bug-talanítja a terményüket!
Mit kell még megérnünk, mi van még lejjebb?! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)