46741
-
gunji #36368 Soha ne tegyetek gornt valaki mellé a cellába: (forrás: reddit). Igaz, én is 54%-nál járok három kör után -
Plata #36367 CLR—Infected Space[4:22]— Dmg(DPS) —T'Por 20 088 122(76 672) Vrivok 9 993 695(39 501) Lil'Invitr 5 488 015(21 108) Tarin 5 023 248(19 173) sir smile 3 572 469(13 847)
Az volt az érdekes hogy ez a lil'invitir igen nagy pofájú volt stf közben,nagyon nagy szája volt,de érdekes hogy tac kari létére igen kicsi volt a dps-e,T6 elacsi hajóval volt,full elacsi hajó konzol szettel. -
Chak #36366 Gyors meghalok azán a többi user lever mindent.. xD -
Chak #36365 Indeed. -
Orbancapitan #36364 Igen akkor ezekszerint 15-20 ember dolgozik náluk már és egyik se programozó ... -
Orbancapitan #36363 jó de neked mi a god mód a builded? neki egy parancssor és szar build :DDDD -
Plata #36362 Nekem meg van mindegyik,azt hiszem,de nekem is T1-4 reclaim fül van csak. -
DrSoong #36361 Nekem csak azok vannak bent a régi t1-4 hajókból amivel rendelkezem (reclaim tier 1-4), a többi eltünt. -
Plata #36360 Nektek bent vannak a hajók store-ban?
Nekem Tier 1-4 reclaim fülön vannak. -
Plata #36359 Igen,ha sikerül nekik be állítani.
Nem tudom már vissza tették-e a hajókat. -
lammaer #36358 Ez a dilithiumos hajóár csökkentés permanens? -
lammaer #36357 Hát, pedig ha valaki, akkor a szoftverfejlesztők/teszteerek azok akiket legkevésbé kéne hogy érintsen a mostani helyzet, mert pikk-pakk át lehet váltani homeofficeba, azt mindem megy tovább mintha mi se történt volna. -
gunji #36356 Vagy Archon-t ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De az is lehet, hogy csak egy hajó volt, a többi hologramm. xD Hasonlóan ahhoz, amit a Voyagerben az egyik részben csináltak a kazon támadás ellen.
Azt viszont sajnálom, hogy DSC-s warp effectet használtak már.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.27. 22:45:52 -
Plata #36355 Na igen április 5 a First contact day.Elvileg akkor kéne kezdődnie az eventnek.
De ötödike vasárnap. -
gunji #36354 Viszont van 3 hetes bonus mark weekend, jövő hétre meg elvileg várható (lenne normál esetben) az első kapcsolat hete, különös tekintettel az április 1-i vicces hangeffektekre. Azt viszont már nagyon várom :) -
Plata #36353 Úgy nézem nem nagyon lesz legendary klingon/roma hajó pack. -
Chak #36352 Mert nyomik. :D -
gunji #36351 Jó, de miért nem tolták el egy héttel? Nem Kaelt fúrom, ő is csak egy gyalog, a fejétől bűzlik a hal. Egy tíz éves játéknál már nem kell hozni a határidőket. ;) -
Chak #36350 A védelmében mondva, én sem xD
Most h mind otthon retteg a világvégét várva, csoda h pecs log van nemhogy valami egyéb. Eddig sem voltak bug mentesek most már még rosszabb.
Idén nem sok jóra számítok.
-
Orbancapitan #36349 ugyan már kael egy majom egy stf-et se tud lenyomni god mode nélkül -
gunji #36348 A twitteren láttam egy érdekes párbeszédrészletet. Beteszem, hátha hamar törlik onnan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A lényeg az, hogy megkérdezte valaki, hogy miért nem hagyják benn a T1-T4 hajókat a c-storeban addig, amíg a dilis bugot megjavítják. A válasz ez volt: 'megtennénk, ha tudnánk'. (Nem tudták, a hajókat kivették.)
Bennem felmerül a kérdés: ha nem ők (=Cryptic), akkor mégis ki? Kiszervezték már a kódolást is? Ki dönt náluk? És így minden korábbinál időszerűbbnek tűnik az aláírásom RIP STO. -
Kotomicuki #36347 Anno a Tanius is egy 14 napos event jutalma volt, ha jól emlékszem: The Breach Event (March 2016) Reward - V.S.S. Tanius. (ezt én kihagytam akkor, így örültem, mint majom a farkának, hogy már a kezdésnél beletették a főnixbe )
A két "hajó" - mer'hogy "ADMIRALTY-KÁRTYÁKRÓL" beszélünk! - így már - együttesen - 2x14, azaz - egybeszámolva a kettőt - 28 napos szenvedés ellentételezése volt, ekkoriban - uú, mint most a főnixben - csak az event-et végigcsináló karakter kapta meg a jutalmat -> az event után indított karakterek mind kimaradtak a jóból.
Namármost, ha szerencséd van, akkor a 40k dili'-be kerülő, 10 db főnix-ládát adó csomagból nyitsz 2 db kéket (2. szintűt) és így 5 napi finomításból megvan mindkét hajó, amiért anno 2x 14 napig kínlódtál - igaz, járt hozzá (2x) napi kb. 100 repu' - ahogy a csapat éppen teljesített - és a végén 50k dili' is (/karakter).
A repu'-utánpótlást a spaciális karakterhúzások (TOS, Jem', meg a 3., ami az első vó't) meg a mostani event-ek és az admiralty-endeavor jutalmaiból meg tudom oldani - amit gyorsan lehet szerezni, azt TFO-ból (kristály, infected, stb.), küldetésből (dyson), netán patrol-ból (delta) veszem ki, a többire meg elegek a ládák és a téli-/nyári-event-nevelések.
De ez is csak 2-3, most még fejlődő karakteremet érinti, az összes többinek már mind megvan - vagy ott a zsákjában az erre való mennyiség -> nem kell remegnem a repu'-ért/miatt...
Dili' meg van annyi, amennyi éppen kell - ilyen árfolyam mellett nem fogok több 10k-s csomagokra gyűjteni!
Sz'al, az akkoron hozzáadott kiegészítők sem hiányoznak - jó, az 50k "ingyen" dili'-re nem mondanék nemet... - , így meg már tényleg egyszerűbb most, finomításból megszerezni azt a (két) hajót, mint anno...! -
Daeus89 #36346 majd lesz :D , meg azt is lehet sejteni hogy a picard amin van hajó tairtje vagy konzolja tuti a picard manőver lesz ami megidéz x időre 10-20 hajót ami játékba 5 öt jelent.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.03.26. 14:19:14 -
gunji #36345 "Elcseszték a T1-T4 hajókat és átmenetileg kiveszik őket. "
Hah, na ez megint olyan cryptic-es, nem tudják a dilithiumos árakat átírni valami bug miatt (gondolom, mert a programozó aki értett hozzá, már elment vagy kirúgták), s ezért inkább kiveszik a zenes vásárlást is. -
Plata #36344 Olyan nincs is.
Vagy van?
Hogy a bánatba tud a borg hajó ISA-n visszaszámolás alatt megindulni és harcolni?
Voltam endevor miatt ISA- erre a borg egyből megindult lelőtte a tac kockákat,mire mi többiek is elindulhattunk már a nanite transformátor felé ment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.26. 12:15:46 -
Daeus89 #36343 Legendary arbiter class battlecruiser :D -
Plata #36342 Vajon lesz-e Picard sorozat szinkronosan?
Nem nagyon szeretem a feliratos filmeket. -
Orbancapitan #36341 A Picard évadzárójában láthatunk jó pár avenger-t és arbitter-t
-
Plata #36340 Mai frissítés:
General:
Reduced the price of existing T1-T5 Starships that cost Dilithium:
Tier 1: Reduced from 5,000 to 1,000
Tier 2: Reduced from 10,000 to 2,500
Tier 3: Reduced from 20,000 to 5,000
Tier 4: Reduced from 40,000 to 10,000
Tier 5: Reduced from 80,000 to 20,000
Removed most Tier 1 thru Tier 4 Starships from the Zen Store.
Ships previously purchased with Zen will remain available Account-Wide for Reclaim via Ship Requisition Stores.
The following T1-T4 ships are not being altered with these changes:
Walker-class Prototype Light Exploration Cruiser (Scaling)
Elcseszték a T1-T4 hajókat és átmenetileg kiveszik őket. -
Plata #36339 Viszont ha eventen szerzed meg akkor a jutalom acc wide,minden karival megkapod,főnixből max 1 karinak veszed ki.
Huszonnyolc napos event még szerintem sosem volt.
Általában 14-20 nap.
Nem emlékszem hogy lett volna 28 napos event.
Max van rá 28 napod hogy megszerezd azt a 14-20 tokent. -
Kotomicuki #36338 Mármint 40k dili' összeszedése a 10 főnixládára? Az 5 nap finomítás és ha szerencséd van, akkor egy ilyenből megvan a Tani' meg a Stadi is - 2 db, 2. szintűről (rare - kék) van szó a 2 db admiralty-kártyáért. Azaz: akár 2x 14 napi fix lekötöttséget kiváltasz 5 napi finomítással, ami tesók között is csak 5 nap a 28 helyett...
Szerintem meg a 40k dili' összeszedése könnyebb - ma már - , mint (2x) 14 napig egy legalább 5 perces, csapatmunkát igénylő küldetést végig-unatkozni/-káromkodni.
#36327:
Ebből is látszik, milyen gyakran veszek főnixet NEM fejlesztési célokra, mer' az epic úgysem jön soha belőle...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.26. 00:18:43 -
Daeus89 #36337 főnix epic token lófingot nem ér! csak eventes t6 hajókat lehet kivenni egyszer... ami ér valamit az a very rare vith/atack ship miadt és pá . mire ki "veszed" az epic tokent lehet megvan az 2.500 zen az accos t6 mudos hajora. amúgy t1-t4 ig a fézeres coni meg a quad canonos hajók maradék kuka. Esetleg a belfegor vagy mi meg a venture skin miadt -
Chak #36336 Cryptic megint bekeményít. Alt accounton nincs meg a kdf quad-os verda. Ezt orvosolni kell mielőtt karinként akarna lehúzni.
-
gunji #36335 Köszi a tippeket. -
Plata #36334 Elég szar a szerver.
Többször is kidobott.
Ráadásul kaptam félóra cd-t mindenre mert épp behívott ISA-ra amikor kidobott. -
Plata #36333 T1:Grappler hülyeség.Többi jó.
T3:orion interceptors jó,barrier field generator jó,quad cannon kurva jó,bioneural warhead is jó.Bár az enyém vagy két éve megzakkant.
T4:molecular konzol a didi szett része és szerintem jó,subspace jump mókás konzol,kerratban szivatni a gyökereket jó,tachyon drone hangár drain hajóra jó,nagy dps-re ne nagyon számíts tőlük,de jól leszedik a pajzsot,aceton assimilator veszett jó kis konzol,theta radiation vent szintén,isometric charge is jó konzol,
Aceton és theta az drain skilles,az isometric partgen skilles konzol.Viszont ezek a konzolok fed oldalon elérhetőek pár milláért exen.
Jó ha tudod hogy isometric charge a mai napig bugos.A borgot hajlamos gyógyítani.Nem vicc,ISA-n ha belövöd tömegbe lehet hogy nem sebzést fogsz látni hanem gyógyítást.
Poén ha töbszáz ezret gyógyítasz borgba.Hatalmasat tud sebezni ha magas a partgened,Ráadásul az utolsó célpontba Aoe sebzést nyom.Ha összesrántod az ellenséget GW-vel és belé iso akkor durvát tud sebezni.Ha borgba lövöd bele és critel akkor lehet anyázni fognak,mert párszáz ezret bele hílelsz a borgba.
Jah ISA-n generátorra ne nagyon lődd rá,attól felgyógyulhat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.25. 18:04:15 -
gunji #36332 Leállt a szerver :( -
gunji #36331 Igen-igen, emlékszek rá. A végére már elég volt csak az utolsó küldetéseket megcsinálni a lobihoz :)
Más. Srácok, szerintetek a spoiler tagben felsorolt konzolok közül melyikeket érdemes begyűjteni, mielőtt kiveszik őket a c-storeból?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek azok a T1-T4 hajókon található konzolok, amik még nincsenek meg:
T1 (500zen): grappler console, enhanced plasma manifold, singularity stabilizer, enhanced induction coils
T3 (1000zen): warp burst capacitor, tachyon detection field, orion interceptors, quad disruptor cannons, barrier field generator, bioneural warhead
T4 (1500zen): molecular phase inverter, subspace jump console, tachyon drones, aceton assimilator, theta radiation vent console, isometric charge module
Ezek közül az isometric charge module-t és a quad disruptor cannons-t már beválasztottam, meg esetleg a grappler console-t (autentikus NX hajóra :). Köszi :) -
Plata #36330 Főnix epic token az rohadt ritka és cseszettül mázli függő.
Ha peched van több ezer főnixből sem esik epic. -
lammaer #36329 Hát azért főnixből megszerezni egy hajót nem biztos hogy végeredményben könnyebb mint 2 hétig tologatni egy pár perces küldetést. Gondold csak el, mennyi grind a dilítium megszerzése amig nyitsz egy megfelelő tokent...
Arról nem isbeszélve, hogy engem kimondottan zavart az hogy csomó cucc nem volt elérhető a később jövők számára mert mondjuk egy 2 évvel ezelőtti eventben lehetett csak megszerezni...
Szóval szerintem a főnixből megszerezni valamit nehezebb/drágább mint az eredeti megszerzési mód.
edit: ahogy gunji is irja, a rerun lenne egy teljesen fair megoldás.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.03.25. 16:25:19