46741
-
Plata #36408 Klassz én meg az előbb léptem le. -
gunji #36407 Most kezdődött 18.00-kor :) -
Plata #36406 Szerintem lag okozta.
Egyébként még mindig nincs április elsejei hülyülés. -
Chak #36405 Vagy csak Q játszik a kicsi testeddel.. oh myy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #36404 El kellett vánszorognom pár karival a bankhoz,klingon kariknál szinte mindegyiknél defektes a warp.
Ahogy be nyomom a transwarpot ds9-re a hajó elwarpol a francba,de a kamera marad ahol volt és ezután jön a trasnwarp hang és újra látszódik pár csík mintha a hajó most warpolna el,a nem létező hajó hajtóművei újra húznak csíkot.
Mindegy hogy zenes klingon hajó vagy eventes vagy boxos. -
Plata #36403 Az lehet,bár ki tudja.
A Klingon KHG armor csaj változata megint bugos.
A karim az előbb vagy 4-5 máspdpercig egy szál fekete bugyiban állt a bankkban mire megjött a ruhája.
Vagy csak nagy a lag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.01. 09:44:55 -
gunji #36402 Tavaly is később kezdődött, talán valamelyik USA-beli időzóna szerint, ott még nagyon éjjel van/lehet, s nem a játékos helyi idejét. -
Plata #36401 Te,ma április 1 van,nincs április elsejei hülyeség sem ami minden évben van. -
Chak #36400 Nem néztem, de amíg nem lesz pecs addig sztem' nem lesz kapható. Mondjuk necces h karinként kell megvenni ha valakinek kell.
-
Plata #36399 Jaaa,úgy már más.
Bár fura.
Egyébként a T1-4 hajók már kaphatók diliért? Vagy még mindig ki vannak véve? -
Chak #36398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, az új szintetikus teste ugyanugy nézki mint a régi csak nincs agybetegsége, és így leélheti a maradék éveit. A test úgy lett beállítva h kb addig működik amíg Picard eredeti teste is élt volna ha nincs az agybaja. -
Orbancapitan #36397 neeeeeeeeeeeeeeem majd nézd meg az utsó rész sergadam-éknak nem kell a segítségem pedig felajánltam hogy home learning van. a 7-8 rész környékén tettem ezt a ajánlatot és szívesen segítek fordítani így várni kell sajnos a feliratra
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.04.01. 00:37:28 -
Plata #36396 Na bakker,ez nekem sok,akkor valami új arc fogja játszani? -
Kotomicuki #36395 Egy újra-belépési pont létrehozása, ha idő előtt elhalálozna az a színész, aki miatt a többség leült megnézni a sorozatot?! -
Chak #36394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meghal, de 5 perc múlva újraéled egy új testben aztán közösen ellovagolnak a naplementébe. -
gunji #36393 Jájj, szpójler...
Az új ferengi hajóról az jutott eszembe, hogy ez most a Crapticnek a legegyszerűbb pénzszerzési módszer: fognak egy régi hajót, új skint és boff-kiosztást tesznek rá (meg néha más egyebet) és kiadják boxban. 0 kontent, 0 meló, max zsé. A bálnák hálásak, a játékosok meg hát nem.
#fireandre #saveSTO #nospoilerpls [bólogat] -
Kotomicuki #36392 Az a Quark hajó csak egy +1 konzolos [T6U] BC-nek tűnik, amit konzolilag SCI felé toltak el, de a BOFF-helyei nem nagyon kavarhatóak meg, ami "kissé" csökkenti az értékét.
Mintha a plasmonic leech-et szeretnék vele újraéleszteni? -
Plata #36391 Mi a ragya,meghal Picard?
Na de akkor mi lesz a következő évadban?
Valaki leírhatná az évad sztoriját,meg akarom nézni egyben,csak még nincs felirat az utolsó részhez asszem.
Egyébként milyenek azok a romulán hajók?
Vajon STO-ban is megjelennek majd?
Mitszótok a quark hajóhoz? -
gunji #36390 Húha, ez mind Picard-szpojler? :) Csak mostanra sikerült rábeszélnem magam, s eljutni a 6. részig. Ma még nem tudom, hogy folytatom-e :D
Amúgy szerencse - főként magamnak -, hogy annyira nem jól fogalmazok ánglisül, így nem bannoltak még ki egy ilyesmi javaslat miatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az afk-gyilkos bővítmény helyett vannak fontosabb fejleszteni valók is a játékban, pl. ezeket kéne preferálni:
- lag/rubberbanding/snr/dc javítása, a proxyk visszaállítása,
- új küldetések a repetitív stf-eventek helyett/mellett (patrolok, új sztorik, ködökbe új felfedezős küldetések, a régi fejezetekbe új küldetések),
- a korábban kivett régi küldetések visszatétele mellékküldiként vagy holoregényként,
- új foundry,
- bughunting
(Jó, tudom, hogy járványhelyzet, de ezekből van olyan, ami home office-ban is megoldható, amúgy meg nem feltétlenül szükséges hangalámondás sem jelenleg) -
Orbancapitan #36389 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még igen de ugye idő igényes át venni a szerepet a fogyatékos tesójától mm érted -
Chak #36388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A másolat meg fogyatékos, végül semmi Data nem kapunk attól tartok.
-
Orbancapitan #36387 én láttam még csütörtök reggel 8 körül a hajók tiszta sto-sak voltak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!chak az eredeti data tudatát törölték és nem azt amit a nemezisben másoltak
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.03.31. 18:46:14 -
Plata #36386 Jön az új T6 ferengi hajó.
Link.
Ferengi Quark Marauder.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.31. 18:11:29 -
Chak #36385 Jaja -
gunji #36384 Na igen, ez a másik: ha tiltják majd az afk-t, akkor hol lesz a határ? Sokaknak ilyen gyenge a build-jük, őket is tiltani fogják? Vagy számolják majd a lelőtt hajókat? Vagy a sebzést? Egy lassabb cruiserrel ebben sokan vannak hátrányban.
Az afk-nál persze úgy értettem, hogy nem a rendes futást trollkodják szét afk-val, mert annak tényleg semmi keresnivalója. De ha saját privát csapatot szerveznek, az miért baj. A többség elvileg úgy sem értesülne róla.
Ha meg az a baj, hogy teljesítmény nélkül szerzi meg a jutalmat, akkor a pénzes vásárlás miért nem baj.
Szerintem. -
Chak #36383 Picard évandzárót ki látta?
Szerintem nem volt rossz, de azért pár dologba beletudnék kötni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például abba h jött egy flottányi romulan olyan hajókkal ami nehezen ráfogható h romulan, plusz mind copy paste volt. De ez még elhanyagolható ha ráfogjuk h tal shiar sorozatgyártotta őket. Ami igazán szúrja a szemem az a warp effekt, és a föderációs copy paste flotta. Warpból kilépő effekt DSC-ben is egy generic scifi-t idéz, itt pedig majdnem ugyanaz csak az bummszerű hangja nem volt. Nagyon generic, és semmi Star Trek egyedisége nincs meg számomra. A Starcraft játékokban a battlecruiserek is kb ugyanígy lépnek ki térváltásból mint az említett ST sorikban. Nem is értem. Kár. Persze ez csak vizuális dolgok, de valahogy zavar. A másik a fed fleet. Az még elmegy h a romulan mind egy kaptafa, de h itt beraktak egy avengerre hajazó hajó modelt, és rányomták a copy paste-t 100x. Ennyire low a budget? Bármelyik ST sorit nézem ha ilyen flottás megmozdulások voltak akkor nem egy hajóból volt 100 hanem változatosan mindenféle hajó tipusból. Ezt még a DSC is tudta hozni a dupla évadnyitójában. Itt meg semmi. Néztem forumokban meg fb csoportban h más szemét is szúrta. Plusz elég lownak tűnt a hajók renderelése is. Kivéve la sirena vagy mi a neve Rios verdájának. Űrharc sem volt. Tutira nem nem volt rá pénz lol.
Másik érdekesség h Data-t végleg shift+f4-elték(STOhoz képest ez nagy változás). Picard is meghalt, aztán felébredt egy új testben mintha mi sem történt volna XD(lol milyen fejet vág mikor rájön h nemkapott szuperképességeket)
kissé Altered Carbon sorozatszaga volt itt. Picard meghal, és Q sehol. Micsoda szentségtörés haha. Összeségében tetszett, kár h a folytatás a korona miatt távoli lesz.
Ja meg a borg kocka sem csinált sokat a végén. Talán a folytatásban lesz még szerepe.
-
Chak #36382 Szerintem is kúl. Mondjuk eltudnám groundon is viselni ha számolná. Pl Home küldibe járok a ground sebzéseket nyomogatni, és a story npc-k sebzését sosem számolja bele. a boffjaimét igen, de ez nem vigasztal. Tudom nem nagy dolog, de kis észrevétel. :D
-
Plata #36381 Klassz hogy megidézett hajók sebzését is beszámítja.
Így nem kellett mennem még egy stf-et másik karival. -
Chak #36380 Így megy ez sto földén :DD
-
Chak #36379 Van baj a fejekben, csak ennyit tudok hozzászolni. Amit Mr. Plata is ír h 1-3k dps isa-n, az is kemény főleg prémium verdákkal. Nem is értem manapság ha valami hangárral vagy, és ha csak azt kiengeded az kell h csináljon min 10k-t. Szal' tényleg nem vágom.
Hozzáteszem a hajóim kormányzásában nagyon béna vagyok, sokszor úgy járok h mire odaérek a mobokhoz már minden pukkant. Így a dps-em tuti ilyen 1k alatt lehet lol. A másik véglet mikor én vagyok aki öl a mapon.. ehh.
-
Plata #36378 Ma sikerült antiproton fegyveres hajóval megcsinálni az 500k phaser sebzős endevort.
Universal endevor volt khitomer vortex stf,50k pajzs híl,10 tholian hajó meg 500k phaser sebzés.
Gondoltam hármat letolom sci karival utolsót meg majd valami másikkal,de a fleet supportal megidézett hajók megcsinálták nekem az 500k sebzést is. -
Plata #36377 Na igen,ISA-n is még mindig van olyan akinek alig van pár ezer dps-e és alig csinál valamit.
CLR—Infected Space[4:32]— Dmg(DPS) —T'Por 20 176 710(74 179) Dominatix 8 454 564(31 784) Malcolm Re 6 401 068(23 533) Danielle Z 3 504 171(13 582) Utola 890 731(3 311)
Nem akarok bunkó lenni,de ez a gyökér egy legendary hajóval csinált 3k dps-t.
Szal pénze volt hajóra,de esze hogy használja nem.
Mellesleg tac kari volt. -
Kotomicuki #36376 Az nem szokta zavarni őket, hogy a "hajtós-összedolgozós" TFO-knál egyesek mintha ott se lennének, hiába is aktívak: azonnali és folyamatos elhalálozás, vagy csakazértis a másik oldalon tevékenykedik - semmit sem hozzátéve ezzel a közöshöz/célhoz - , mint az összes többi...?!
Ha nem okoz kárt az AFK-zás, akkor engem nem érdekel, ha akár az összes "társ" se csinál semmit! Viszont, ha van tétje az összecsapásnak, akkor a szándékosan anarchistákat ki nem állhatom! Emiatt inkább kerülöm az ilyen TFO-kat. -
Chak #36375 Előző eventnél is volt hasonló. Ép h bevitt a tfoba, és el kellett rohanom wc-re(:D). Mire visszajöttem már ott írogatott a chatban az egyik nyomorék h miért nem csinálok semmit.
Kinevettem.
Pont egy olyan tfo-nál drámáznak ahol ha semmit nem csinálsz akkor is kész.
-
gunji #36374 Közben örömtüzek gyúltak a twitteren, amikor megjelent a hír, hogy a rakétaépítésnél új módszert vetnek be az afk-zás ellen és már sokan vizionálják, hogy milyen jó lesz, ha más TFO-kba is bekerül.
Nem értem, egyeseket miért zavar, hogy egy privát queue-ban mit csinálnak mások? -
gunji #36373 Na, ez most nagyon várós. A rakétaszerelést szeretem, nagyon szép a hely, az új küldetés jónak néz ki így leírás alapján.
Remélem nem csalódok, mint az évfordulón
Amúgy meg Grind is Life -
Plata #36372 First contact day event jön.
Link. -
gunji #36371 Azaz már a tizedet is nerfelték 9%-ra -
gunji #36370 Igen-igen, a hiányzó két százaléknyi rabot ette meg a gorn, ezért mutat 18%-t 10-ből 2 rab bekaszlizása után (és 54%-t ha hatot, 72%-ot ha nyolcat vittem be). Érdekesen számol -
Plata #36369 Nem egészen értem,ha gorn rabod van megeszi a többit? Vagy mi?