46741
-
Orbancapitan #36448 jah xd az volt -
gunji #36447 Az ingyen borg packot a blog szerint két hétig lehet felvenni másodikától kezdve, a cstore-ban viszont 21 napról indult a visszaszámlálás. Devék megint kapnak majd hideget-meleget -
Plata #36446 Arról nem tudtam,nekem a roma engivel nem volt gond. -
Orbancapitan #36445 csak bugos volt -
Plata #36444 Na de az mért fura,már kb fél éve hogy romulánok tudják viselni a Fed KDF ruhákat.
Vagyis igazából szerintem már több mint fél éve,valamikor tavaly ősszel lett be vezetve,azt hittem tudod. -
Orbancapitan #36443 Födererációs egyenruha -
Plata #36442 Mit?
Én nem látok rajta semmi szokatlant. -
Orbancapitan #36441 Ezt nézzétek mit tudtam csinálni a romulán karimmal.
-
Orbancapitan #36440 Igazad van -
Orbancapitan #36439 megnézem. -
Chak #36438 Kari boundos ha kinyitottad. Romulan karival kinyitva olyan boffot ad ami jelen állás szerint semmilyen más forrásból nem tudsz szerezni. Esetleg a lobi-s hasonló hozzá.
-
Orbancapitan #36437 jó kérdés még nem néztem a leírást néztem ott nem volt bound írva -
Plata #36436 Boff acc wide vagy el lehet passzolni? -
Orbancapitan #36435 én romulánnal vettem ki amit főkarimmal át passzoltam és lila lett sőt romulán és engi lett az egyik ritka variációja volt eddig a stonak
Az új patrol nekem is tetszik 7-es csak azért hadar mert a cryptic úgy vágta össze és rossz időzitéssel szúrták be . -
Plata #36434 Borg boffot vehetsz repuból is meg lobiból is.
Szerintem nekem nem fehér lett hanem lila,és fedes vulkáni karival vettem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.04. 12:24:28 -
gunji #36433 Azt írják, ha romulán frakciójú karakteren bontod ki, akkor very rare/lila BOFF-ot ad, egyébként normál fehéret.
Én várok még egy kicsit, hátha javítják. Meg jó lenne valami borg-féle témájú karaktert létrehozni, aztán telepakolni borg boffokkal :D
Az új patrol tetszik, csak 7/9 megint borzasztóan hadar, érthetetlen, amit mond, a sorozat(ok)ban érdekes módon nem volt ilyen probléma. Ennyit számít, ha a színészt egy profi instruálja. (Egy-két éve láttam egy bemutatóvideót egy magyar fejlesztésű űrállomáson mászkálós játékból, ott is profi színészek beszéltek, s a hangsúlyozásból nagyon hallatszott ezen segítség hiánya. Néha eszembe jut, mi lett a játékkal, de már elfelejtettem a nevét :(
#36432: Igen, egyetértek. Inkább filmesítettek volna meg egy-egy könyvet, vagy az ENT ötödik évadjára beígért romulán-föderációs háborút. Vagy a STO-ból valamit, pl. egy ikóniai háború a STO-s befejezéssel nagyot üthetett volna. Ha meg nincs már jó ötletük, akkor engedjék a nem profikat dolgozni (pl. Axanar). -
Chak #36432 Ez a másik rassz magyarázatuk ott vérzik el amikor skypeolnak a többi ház tagjaival, de mind klingorknak néz ki. Ez ebben a formában egy méretes öngól. Ha abban a jelenetben lenne tng, és tos féle klingon is akkor eladható lenne, de így bukó.
Azonban ha a gombás klingonokat nem klingonnak akarták volna eladni, hanem egy eddig soha nem lálott fajnak, akkor senki nem panaszkodna.
Ahelyett h folyton újra felakarnák találni az egészet inkább új dolgokat adnának hozzá.
Persze ehhez dolgozni is kéne.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.04.03. 22:39:36 -
Plata #36431 Diszkós klingonokkal nem csak az a baj hogy kopaszok,hanem úgy néznek ki mintha valami ócska zombis filmből szedték volna őket.
Az egész külsejük megjelenésük gáz.
Kíváncsi lennék Picard hajójára is,azt sem tudom miféle.
Vajon fed hajó vagy sem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.03. 22:30:22 -
gunji #36430 Szerintem meg egyik se legyen, nem a Star Trekbe való.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelen esetben meg a 7/9 karakterének meggyalázása, mint Sulunál volt.
A sorozat felé meg vegyesek az érzéseim. Talán egy régi TOS-epizódra emlékeztet, amit jól elhúztak. Voltak jó dolgok benne, voltak rosszak. A jók pl. a régi szereplők voltak, meg talán a történet se volt olyan rossz. A vége igen, az egy rohadt nagy csalódás, talán azért mert azt vártam, hogy Datát feltámasztják. Ha már szétlopták a STO-t (térkép az elején, FED-es hajók a végén), hogy ne kelljen megint kukázni a fél játékot, pl. a függőben maradt Selás történet folytatását sokan várják. Meg amennyi pénz kiszedtek már a játékból, biztos kitelne belőle egy Data-Riker páros.
A Discovery-s klingonokat meg próbálják magyarázni, hogy azért kopaszok, mert a háború miatt levágták a hajukat, illetve azért néznek ki másként, mert másik Házhoz tartoznak, azaz a Birodalom más részéről származnak (~külön rassz).
Mindenesetre én kiváncsi leszek a 3. évadra, mert itt szabad lesz a pálya, bár a Picardból kiindulva talán nem érdemes nagyon reménykedni.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.03. 22:12:30 -
Plata #36429 Kíváncsi vagyok a roma hajó mikor kerül be a játékba.
Sorozatban nem rémlik hogy mi volt a neve,szerintem szóba sem került.
Jobban meg gondolva több roma hajó is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.03. 22:02:02 -
Orbancapitan #36428 igen sejtem de az nálam ugyaz a kettő szóval szerintem okés a dolog
-
gunji #36427 És még az elsejei myterious box-ok is eltűntek. Nahát -
Plata #36426 Szar a szerver. -
Plata #36425 Az lófing.
Azért itt is keményen darált.
Két nő megint más mint két t b.
Csúnya szavakat nem akartam leírni.
De asszem sejted mire gondolok. -
Orbancapitan #36424 és hetes meg raffi a végén plata?
mellesleg ezt a hetest jobban birom mint aki a voyager-ben volt igazi badass vele simán bevállalnám pár segg szétugrását úgy is has kivágnának a flottából érte :D -
Plata #36423 Megnéztem a sorozatot,nekem bejött.
Igazán tetszett,bár sok űrharc nem volt benne és fura volt a végén a fed vs roma felállás.
Csak egy féle hajója volt a romáknak is meg fednek is,fura.
De a szereplők jók,sokkal jobbak mint diszkóveriben,bár sajnálom hogy pár régi szereplő kinyiffant.
Meg ebben nincsenek homárok legalább.
Meg nincsenek benne degenerált zombi klingonok.
Kíváncsi vagyok mi lesz a második évadban.
Az is érdekelt volna vajon mi történt volna ha az a fura lény átjön az átjárón,bár sok jót nem néztem ki belőle.
Érdekes egy legénysége lett Picard-nak,nindzsa srác is érdekes.Na meg a lökött doktornéni is jó pofa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.03. 11:00:30 -
Plata #36422 Szerintem mintha adott volna rá 50 pontot.
Nem mondom biztosra,csak úgy rémlik. -
gunji #36421 Úgy látom, az első kapcsolatos napi küldetés nem is számít bele a 4-részes T6 kuponos eventbe. Szomorú. -
Plata #36420 Balfaszok,erre jobb szó nincs. -
gunji #36419 Nem lett. Az ingame naptár szerint egy héttel csúszik.
Redditen meg panaszkodnak, hogy feleslegesen elszórták a rich mining kártyájukat :/
Miért is kéne meglepődni :] -
Plata #36418 Ingyen borg pack.
Link. -
gunji #36417 Ez akkor lenne jó, ha lenne belőlük játszható faj, vagy legalábbis alien-ből lehetne hasonlót csinálni. És még sok hasonló fajból. Kár érte ;) -
Plata #36416 Tzengeci drenya 4 napig kapható 960 lobiért. -
gunji #36415 És már véget is ért. Fura -
gunji #36414 Úgy tűnik, ma nem javítják a T1-T4 hajók dilibugját :(
PC Patch Notes for 4/2/20 -
gunji #36413 DS9-en Quark kocsmája előtt a holo Kurlandtől lehet kérni DAB-emote-ot (ha nincs még) és mysterious box-ot. Ez egy igazi Tréfi-doboz, már ha emlékszel még a Hupikék Törpikékre :) -
Plata #36412 Dobozt?
ESD-en az NPC-k csak némán tátognak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.01. 21:26:13 -
gunji #36411 S a dobozt sem érdemes kihagyni a DS9-en. Ha jól gondolom, holnap este hatig lesz elérhető :) -
Plata #36410 Dili event jön.
Link. -
gunji #36409 Akkor érdemes minél előbb visszanézni: Klingon Concertina Festival!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!