46741
  • Plata
    Engem egy fedes hajó érdekelne még,abból nincs is T6.
    Az a Tempest,abból szerintem még nincs T6.
    Ha olyan klassz lenne mint a T5 az jó lenne.Főleg ha olyan brutál konzolja lenne.
    Egyébként a zen már csak 372,jó rég volt ennyi.
    Jó lenne tudni mikor jön legendary.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:53:05
  • Plata
    De STO szerint Data kapitány,asszem.No meg él mint hal a vízben.
    Na és Hetes is más ott.
  • Plata
    Nem olvastam bele kommentekbe,cseten mondták.
    Mi a túró,Budapest az meélyik talicska?
    Őszintén szólva engem egy hajó érdekelne,és az úgyis klingon,de mit keresne fed legendary packban Didi?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 20:40:13
  • Orbancapitan
    nem zavart be semmit csak h új testbe van és icheb halott és hugh
  • Daeus89
    Az a baj megint bele olvastál a kommentekbe ami alata volt és közlöd úgy lesz.. ezek csak találgatások volt luna ? prométeusz meg másik enterprise ? akkor már írd oda b-c mivel róla volt szó és volt ott d'deridex isjah budapest aka steamruner vagy miröl se feledkezz meg! Konkrétan találgatnak mik lehet benne ami esélyes azok az igazi ikonikus. Majd ha el kezdik csepegtetni meglássuk mi lesz. Engem heavy drenya érdekelne mer az jó volna 5/3 ba :)
  • gunji
    Hát nem is tudom... másik fedes legendary pack? Szegény róka... Hány bőrt húznak még le róla? (Oh, ez még rímelt is :)
    De akkor legalább hagynák benne a c-store-ban, hogy később is meg lehessen venni.
    Tegnap gondolkodtam kicsit a PIcard-sorozaton, s hogy mennyire kavart bele az eddigi idővonalba. Hát nem kicsit. Kíváncsi vagyok, mi a terv a játékkal: a Picard-sorozat egy alternatív idővonal lesz-e, vagy az lesz a főcsapás? Mert ez utóbbi esetben a játék kb. 70%-t kukázni kéne, mindent ami a Hobus incidensen alapul. Az meg nagyon sok. Akkor inkább már kezdjenek egy STO2-t írni.
  • Plata
    Azt lenne jó tudni mégis mikor jön kb.
    Mert most egész lement a zen ára.
    Jó lenne hivatalos hír előtt meg tudni hogy jön,mert akkor fel fog menni.
  • Plata
    Nem tudom,nem vagyok benne biztos.
    Tegnap sokat dumáltak róla.
    Hogy jön újabb adag Enterprise meg Luna,Prometheus meg a fene tudja még mi.
  • Orbancapitan
    az utolsóra értettem ezt
    persze előbb klingon jön
  • Plata
    Az akira egy videóban van a faszbúkon,first contact day-es videó amiben egy akira van.
    Állítólag csak annyi hogy elindul az akira oszt kész.
    Keress rá frászbúkon,cseten azt mondták valami hivatalos star trek online vidió vagy hír vagy a franc tudja mi.
    Jah meg hogy jön a legendary pack 2.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 00:47:48
  • Plata
    Akira?
    Nem klingonok jönnek?
    Mert azt rebesgetik.
    Egyébként meg valami Vulkán carriert is emlegettek.
    Bár fed carrierek mindig szarok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.18. 23:49:02
  • Orbancapitan
    srácok lehet hogy akira class lehet a következő legendary hajó egyike csak láttam egy rejtélyes tweet-et
  • gunji
    A redditen úgy értelmezték, hogy elég egy karakterrel kivenni egy accounton, s utána megmarad a c-storeban amikor végetér a promóció. Erre értettem az 'acc-wide' kifejezést, amúgy hasonlóan, mint pl. a zenes hajók esetében.
    De remélem a devek minél előbb tisztázzák a kérdést. :)
  • Kotomicuki
    A medic pont, hogy nem acc' wide, mer' minden egyes karaktereddel be kell lépni és kivenni.
    Ha csak egyel kéne és mind megkapná, na az volna az acc' wide...

Már bele-bele bóbiskoltam, annyira "élveztem" az egészet - ha van, akkor repu', de admy' és doff mindenképp és az esetlegesen felmerülő kozmetikázások - , így 3 óra alatt 10 karakteren sikerült is végrehajtani a műveletet!
    Amit a "téli" event miatt pár nap múlva megin' ismételhetek meg, mer' elő köll megin' venni a "nyúllábakat" a továbbtenyésztéshez!
    ...mos' vhogy nem vigasztalnak a /8k dili'-k és a viszonylag alacsony árfolyam...
  • gunji
    Melyiket? A medical acc wide is (csak sz*rul működik, s nem lehet törlés után újrakivenni).
  • Kotomicuki
    MENNYIRE LETT VOLNA NEHÉZ DOLOG ACC'-WIDE-Á TENNI AZT A K...A GIVE AWAY-T?!
    ...majd az elmúltával kiszedni azt a promóciók közül, hogy nehogy az ezután keletkezők is részesülhessenek belőle...
  • DrSoong
    Benthan? De az beszerezhető EC-ért kék requsition ládából?!
  • gunji
    Kijött a Benthan cruiser: 6800 zenért. Ez a 60%-os kedvezményes ár. Jah és a dátumot kijavították 18-ra :D

Szerk: valamit belenyúlhattak a rakétaszerelésbe, mert ötször volt a mostani futamban tűz :D
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 20:41:00
  • gunji
    Medical Pack Giveaway!

...we are going to be holding an in game gathering this Saturday, April 17th on all three Platforms...

A naptár még mindig nem megy nekik... rotfl
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 18:54:08
  • Plata
    Tévedsz,a bio neural warhead amíg nem döglött be irtó fun volt.
    De roma t1 konzolt is szeretem romulán karival.
  • Daeus89
    Remélem elveszik a jogokat ezezektől a balf*szoktol. az a rózsaszin hajó és szakálas majom meg a bandája gyakorlatba meg gyalázza az sto nevet néha, arrról már nem beszélek jah de hogy még a fejlesztők gépén is akadozik lagol a játék ami öö cink ?
    Mivel a disco /picard meg a 2 ismeretlen sorozat amit csinálnak befutnak ők is rá fognak jönni hogy megéri univerzumot építeni! jelen esetbe ez végtelen ! 6 idősíkkal 2 univerzummal és 2-3 galaxisal karöltve ha cbs papó kerít egy jó kiadót/fejlesztőt akkor nekik tejelni fog a játék mivel scifi mmo értelmes nem nagyon van legalábbis enyire híres-

Platac nincs értelmes uni konzol t4 ig ! ami kell az vagy t6 vagy lobbi/repu/fleetes de még torpedó sincs :D
  • Plata
    Klingon és romulán oldalon vannak kis szintű jó konzolok.
  • gunji
    Ezen rágódtam kicsit. Általánosságban van játék dögivel, amit érdemes lenne kipróbálni, de itt a Star Trek a lényeg, s abból új valóban nincsen. A takarodót értelemszerűen azokra a döntéshozókra értettem, akik a már többször felsorolt tartalmak eltávolításáért vagy például a rendszeres kommunikációs bakikért felelősek. Egy-egy ilyen félretájékoztatásnak egy normális cégnél már következményei lennének, itt láthatólag egyre csak romlik a helyzet. Mivel nincs rálátásom a Cryptic/PWE belső felépítésére, így csak ködös reddit posztok alapján tudok arra tippelni, hogy ki lehet a hibás (l. aláírásomat).

Abban sem vagyok 100%-osan meggyőződve, hogy szükséges a dil-sink. Ha rendszeresen lenne megfelelő új tartalom kevesebb fejetlenséggel, az talán önmagában elég vonzó lehetne a nagy halaknak és növelhetné a kártyahasználati hajlandóságot. De abban igazad van, hogy megfelelő új tartalommal értelmesebben lehetne csökkenteni a dilithium mennyiségét.

Amúgy sok mindenre magyarázatot adna, ha a háttérben gőzerővel folyna a STO2 fejlesztése, de kétlem, hogy lenne ennyi eszük (a döntéshozóknak).
  • gerisz23
    Plasomic leech klingonoknál memudom tier hányas hajón van.Igaz most az se jó mióta nerfelték
  • Daeus89
    jó de t4 es hajóknál max nagyon max a quad canon éri meg de mivel most torpedó buildek mennek még az se t6 traitek vannak meg t6 konzolok t4 et használ egyáltalán valaki platán kívül mer az "fun" ?:D
  • gerisz23
    Ha jól számoltam jelenlegi árfolyamon 258 zen,a baj hogy karinként ennyi.
  • Daeus89
    miféle konzol van t4 be ami megér 100k dilit ?
  • gerisz23
    Ha eltakarodnak nem lesz mivel játszani.Kell a dilithium sink,csak szarul oldják meg.Hoznának be valami új tartalmat ami eszi a dilithiumot,egyből többen vennének zent.
  • gunji
    Amit csak egy karakteren tudsz majd felhasználni. Ha több karakterre szeretnéd tenni, akkor többször százezret.
  • Orbancapitan
    DE MOST egy konzolért csengessek ki 100k dilit pl?
  • Plata
    Igen eredetileg ennyi volt.
    Tier 1 Ships will now cost 1000 Dilithium
    Tier 2 Ships will now cost 2500 Dilithium
    Tier 3 Ships will now cost 5000 Dilithium
    Tier 4 Ships will now cost 10000 Dilithium
  • Orbancapitan
    apám
  • gunji
    Igen, de azt már múltkor is írták. Most már csak az árakon akadtam ki, ami eredetileg kb. tizedennyi volt: link
    De azt hiszem, már ez is magasabb volt, mint az eredeti cikkben. Azóta meg tovább növelték: -> 20k -> 80k -> 100k.
  • Orbancapitan
    tényleg 100k? én 75-80-at adnék érte max ezek hülyék
  • Plata
    Igen láttam én is,szánalmas.
    Azt nem is írtad oda hogy a hajó nem acc wide hanem karakterenként kell megvenni.

General:
    Resolved an issue that would sometimes cause AFK status to be applied after completing First Contact Day – Model Rocket TFO.
    Improved performance of various HUD elements throughout the game.

System:
    Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
    Tier 1: 10,000 Dilithium
    Tier 2: 25,000 Dilithium
    Tier 3: 50,000 Dilithium
    Tier 4: 100,000 Dilithium
    Ships previously purchased with Zen will remain available Account-Wide for Reclaim via Ship Requisition Stores, but all future purchases of these ships bought with Dilithium will be Character-Only.
    DSC-era Klingon Ships may now drop era-appropriate loot when defeated.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.16. 09:58:49
  • gunji
    Én meg azon, hogy egyáltalán... Minek ez a szenvedés már....

Szerettem volna ezt már este írni, aztán arra gondoltam, hogy minek legyen ennyire negatív, így visszaszívtam. A mai patchlog viszont felülmúlta minden korábbi elképzelésemet:
    Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:

Tier 1: 10,000 Dilithium
    Tier 2: 25,000 Dilithium
    Tier 3: 50,000 Dilithium
    Tier 4: 100,000 Dilithium

Berosálok. Értitek? Egy már semmiresejó T4 hajóért egyszázezer dilithium !!! Közben tényleges hibajavítás az nulla. Takarodjanak...
  • Plata
    Tudod én azt csodálom hogy még nem lőtték le a szervert a dili bug miatt.
  • gunji
    Másnak sem megy, úgy látszik bug (vagy feature xD):
    Why are Launch Toy Rocket and Holo Emitter - Phoenix Shuttle character-bound and not reclaimable?
  • Plata
    Acc wide-ra mondták,de sehol nem találom.
  • gunji
    Nekem is többet adott (15-16k), hasonlóan mint az előző eventnél is.
    A rakétát és a holoemittert hol tudom másik karakterrel kivenni? Elvileg acc-boundra ígérték, de nem találom sem az event store-ban, sem a reclaim rewards-nál.