46741
  • Orbancapitan
    ők? chak ugyan túl nagy elvárás :D
  • Chak
    Lagmentesítőt.
  • Orbancapitan
    nem ruha pl starter pack dry dock és fönix
  • Kotomicuki
    Az év végi give away-eknél mit fognak eztán osztogatni?
    Vagy, ha marad a kis hajó, akkor az már csak egyetlen karakternek fog örömet okozni?
  • Chak
    Ez a bundle azoknak is jó akik nem vették meg a t3 varriáns mielőtt kivették az összeset. Ezzel kap még egy esélyt az account unlockra. Már ha ez miatt kiadna 6k zé-t. Jól ki van ez találva.

• Plata
    Az eventen hülye a dili osztás.
    Akár mennyit ír ki mindig ugyanannyit kapok 28480,kivéve ha van dili boost akkor 42k.
    De a zen megint 375.
  • gunji
    Ez jó ötlet arra, hogy lehet kiadni egyenként a legendary pack hajóit.

A twitteren írják, hogy meghosszabbították az FCD eventet egy héttel a dilithiumos bug miatt (valaki többet kapott, valaki kevesebbet az extra napokért), de javítani nem tudják (időre), ahogy - gondolom - még a rocket petet sem.
  • Plata
    Kíváncsi vagyok milyen hajók jönnek még ki ilyen Ship of the Line Bundle-ban,ha például Intrepid vagy Defiant esetleg Galaxy vagy Regent is jön,akkor vajon a legendary változatot is beteszik?
  • gunji
    Jahogy az Alita. Köszi, nem is figyeltem. Nincs meg, de akkor ezt kihagyom.
  • Plata
    De ez az Akira bundle egy rakás nulla.
    Csak felújították a kinézetét.De azt az is megkaőja akinek régebbről megvan,akinek meg megvan a legendary bundle annak még több opció válik elérhetővé.
  • Plata
    Jah,így,pedig 365 is volt.
  • gunji
    Nálam az egyiken egy tripla lilás lett az utolsó :(
    A zen meg rögtön felszaladt 380-ra. Így jár, aki nem vesz, míg olcsó :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.21. 20:43:32
  • Plata
    Itt az Új Akirátok.
    Link.
  • Plata
    Nekem 28-42k dilit ad.
  • DrSoong
    Mekkora szar már, hogy az event ismétléséért 14 ezer dilit ír most már de csak 8 ezret ad, plusz a flotta project bónusz.
  • Kotomicuki
    Nálam meg Endeavor-höz jó, ha minden 4. pajzsjavítást számolta csak bele -> nem is lett meg, nem kínlódok vele...
  • Plata
    Az előbb voltam eventen.
    Első lettem,de az nem is érdekes,hanem hogy aki utolsó lett annak a rakétája kék lila lila részekből állt,szinte egyből felrobbant,akinek meg tiszta zöld volt messzebbre ment.
  • Daeus89
    szerintem 31. század és az a mechanikus nanit valami fog benne visszajönni és így kapcsolódik össze a dc meg picard ? bírnám!
    Amúgy aszar trek online-nak köze sincs a jelenleg canon idővonalhoz szerencsére maradjanak csak ot az alternatív összekukázott 3. univerzumba
  • Kotomicuki
    Itt is "csak" közvetve merül föl a TS neve - és mindig "ez" a szervezet, kinek is tűnne ez föl az évszázadok alatt... - , mer' magát a terrorcselekményt nem ők követték el közvetlenül - hanem az általuk "'rákényszerítettek".
    Miért is kellene (ezért) bántani "szegény" TS-t?!
    Ez is csak egy volt a 'nem éppen úgy sikerült, ahogy azt elterveztük' akciójukból (ahogy az szokott lenni a S31-nél is), legfeljebb most az átlagosnál/megszokottnál sokkal többen faragtak rá erre...
    A Birodalom és így a TS uralma is marad és minden megy tovább..., nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk, kérem!
  • Plata
    Ha jól emlékszem az Enterprise sorozatban is jó nagy seggarcok voltak,meg a kelvin idővonalon sem voltak valami kedvesek.
  • Kotomicuki
    De állítólag rajtuk keresztül (is) manipulálják (még jobban/belülről) a föderációt a ződek, mer' a "mieink" nagyon árnyékra vetődtek.
    Amilyen öntelt volt pl. a DS9-ben is a főS31, ezt el is hiszem - pl. a hazafi kémfőnök meggyilkolása a S31 által, hogy a helyére a S31-TS-tag kerülhessen (és így csökkenjen a nyomás a TS-on és így veszítsen további ellenálló-képességet a föderáció)!

#36587:
    Miért, a S31-et üldözi vki is a faszságai miatt/ellenére?
    Már a TNG-ből is az derült ki, hogy a romulánoknál van a nagy kuss a tömeg részéről, a katonaságuk rájuk irányítja a fegyvereit, miközben az uralkodóréteg űzi a kisstílű játékait, aközben a TS "takarít" és uralkodik a háttérben.
    A DS9-ben is mindenért a TS volt a felelős a S31 szerint, akkor sem változott semmi sem a megítélésükben...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.04.20. 22:24:34
  • Plata
    De most hogy kiderült hogy a tal shiar állt a marsi balhé mögött nem lesz ebből hirig?
    Elég sok romulánynak oda lett a családja rokonsága,satubbi,azért mert a Tal Shiar beleköpött a levesbe.
    Csodálkoznék ha ezt csak úgy szó nélkül hagynák.
  • Plata
    S31-nek nyomát sem láttam a sorozatban,vagy nem figyeltem.
    Mellesleg a zen már 365.
    Szépen megy lefelé.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 21:59:29
  • Kotomicuki
    A Tal Shiar-nál csak a(z) S31 sügérebb, úgyhogy a Föderációnak sem kell "szégyenkeznie": nekik is megvan a maguk, önjelölt, "mindegy hogyan, csak pusztuljunk el mi is" csapata. Sz'al, a 3. széteső "birodalom" a föderáció lesz, ha csak meg nem oldja a belső feszültséget generáló tényezőket - S31 kiirtása, társadalmi (tovább) fejlődés.
  • Plata
    Azt nem is értem hogy a Tal shiar hogy tehette meg azt hogy felrobbantotta a marsi hajógyárat,mikor épp arra készültek hogy a romulánokat mentsék.
    Így több miliárd,vagy a rosseb tudja mennyi romulánt és remánt hagytak meghalni egy hülyeség miatt.
    Ha a tal shiar-t nem eszi a fene és vadászik a szintetikusokra sosem történt volna semmi,a szintetikusoknak fingjuk sem volt az üzenetről meg hogy hogyan kell portált nyitni csodaországba.De a sügér tal shiar rájuk szállt és így megtudták az üzit,amivel át akarták hívni Jack Sparrow-t egy teára.
    Ha nem buzerálják őket soha nem tudták volna meg hogyan kell megnyitni a portált.Meg magasról tojtak volna az emberek fejére,vígan mászkáltak volna a réten gombát keresgélve.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mellesleg szerintem az a portál nem máshova nyílt mint a pókember univerzumába,ahonnan doktor oktopusz akart átjönni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 21:20:37
  • Plata
    Három hetes xp event.
    Link.
  • gunji
    A 2009-es film igen, egy alternatív idővonalban játszódik, de az öreg Spock és Nero az elsődleges idővonalból származik és a szupernováról szóló történet is, amit az öreg Spock agyegyesítés útján megoszt a fiatal Kirkkel. Tehát az kánon, s kánon meg egy van (mozifilmek+sorozatok nagyrészt). A licenc dolgok - gondolom - azóta megoldódtak, hogy újból egyesült a két cég (ViacomCBS-szé).
    Datát meg a Crypticnek ki kellene vennie a játékból, ha a kánon Trekből akarnának kiindulni (erre utaltam korábban). De remélem, hogy nem változtatnak, a Picard-sorozat meg egy másik alternatív idősík lesz (meg talán a ST-nek is az lenne a legjobb, szerintem ;).
  • Chak
    Arról nem is beszélve h a Picardhoz készült előzmény képregénysorozatban pedig az a supernova nemcsak a romulus systemet hanem a birodalmuk nagy részét letarolja, ezért Picardék a sok kolóniáikat is sorra ürítik ki. A 2 romulannal is így találkozik akik nála dolgoznak a soriban. Szóval egymást ütik még a saját szavaikkal is. Össze vissza van minden kavarva. Ezen a ponton STO jobban járna ha maradna a saját útján, és nem retconolná szét magát olyan írók miatt akik a saját dolgukat sem tudják rendesen kivitelezni.

• Orbancapitan
    sto data és a regényekben data
  • Orbancapitan
    a 2009-es rebootot nem keverjuk ide az egy alternativ idővonal a legpontosabb idáig a sto viszonyításban és megint itt van a licenc gondok nem lehetett teljesen ugyan az a hobusz meg a romolusz napja pár száz mkm és úgy emlékszem hogy 2383-at mondott picard. talán t'ket-ék most nagyobb pusztitás akartak spock a képbe sincsen vmiért szerintem ez hiba volt részükről.
  • Plata
    Pénzt valamiből szerezniük kell,legendary hajók elkészítése nem munka,meglévő hajót kicsit átalakítanak és kész.
    Mikor nem volt koronavírus akkor is ezt csinálták.
    T6 hajók ugyanazok mint a T5-ök,kicsit át írt statokkal.
    Ha volt valaha T5 B'rel-ed és kipróbálod a T6 változatot látni fogod hogy a hajó ugyanaz,csak több lett a konzolja és más a neve.
    Harc közben vagy térváltásnál esetleg mikor aktiválod álcát látni fogod hogy ez bizony egy T5 B'rel át nevezve.Még a hülye bugjai is megmaradtak.Ugyanúgy hallhatatlan borg stf-en mint a T5 ha tudod hogyan használd ki.
    Hatalmas volt a csalódásom mikor bele ültem és mentem egy kört,ugyanaz volt mint a T5,még a jellegzetes T5 B'rel vizuális hiba meg sebzés immunitás is megmaradt.Mondjuk az hogy borg stf-en aszondja álcázva hogy immune a borg sebzésre az még jó hecc,de a motor transwarp és egyéb hibák cikik.Na meg zavarók.
    Nem véletlen hogy egyszer T6 fed cruisert T5 áron tettek be a storeba,ugyanaz volt mint a T5 csak más boff kiosztás és konzolkiosztás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 13:32:41
  • _RAYEN_
    Plata, ki volt írva a hírekben, hogy jelenleg a koronavírus miatt csak a szerverek fenntartásával foglalkoznak! Szeptemberig tuti nem lesz semmi lényeges újítás, kieg.
  • Plata
    Szerintetek a második évadban mi a bánat lesz a sztori?
    Végül is az első évad vége lezárta azt amivel a sorozat kezdődött.
    Picard és a társai elmennek nyaralni a sok meló után?
    Vagy elvonóra viszik Raffi-t?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.20. 13:02:42
  • gunji
    Dehogynem. A STO a 2009-es reboot filmen és a hozzá kapcsolódó héttértörténeten alapul.
    Itt a Hobus rendszer napja válik hirtelen szupernovává (kb. egy földi hónappal a veszély első észlelése után) és egy szubtéri lökéshullám elpusztítja a Romulust. E mögé a STO egy mesteri tervet állít:
    egy maroknyi túlélő ikóniai mesteri bosszúját, amivel a romulánok saját maguk (Hakeev, Tal Shiar) által pusztíttatnak el. Valamint más fajokat manipulálva előkészítve a terepet, hogy visszatérjenek és elpusztítsák a galaxist.

Viszont a Picard sorozat szerint a szupernovát először 2381-ben észlelték, ekkor hagyja ott az Enterprise-t Picard, hogy segítsen a romulánoknak. A Föderáció flottát épít a Marson, ami 2385-ben a renegát szintetikusok akciója nyomán pusztul el. A Föderáció visszalép a segítségnyújtástól, Picard megsértődve otthagyja a flottát. 2387-ben bekövetkezik a katasztrófa.

A változás az, hogy itt nem a Hobus napja robban fel, hanem a Romulusé, s nem egy hónappal, hanem hat évvel a vészjósló jelek első észlelése után, ami elég időt adna a menekítésre még a föderáció segítsége nélkül is. A szupernova által okozott kár is kisebb, hiszen itt nincs szubtéri lökéshullám. Ez megkérdőjelezi az előbbi spoilerben említett terv értelmét, hiszen
    mi értelme úgy hozni pusztulást a romulánokra, ha hagynak nekik hat évet a kitelepítésre. Azaz az eseményekben az ikóniai szerepválallás kérdőjeleződik meg. Eredetileg úgy gondoltam, hogy ez kihat az egész szerepvállalásukra, emiatt válna szükségessé a küldetések átírása.

Belegondolva talán meg lehet úszni komolyabb változtatások nélkül. Kivéve a romulán történetvonalat, az így nagyrészt értelmét veszti.

Ha már szereplők is szóba kerültek, a Picard sorozatban:
    - Picard nem lett föderációs nagykövet a Vulkánon,
    - Data nem lett az Enterprise kapitánya,
    sőt véglegesen meghalt a sorozat végén
    ,
    - az Enterprise-E nem pusztult el,
    - Hetes nem ment a Daystromra,
    - nem tértek ki a sorozatban Spockra és Nerora, stb.

Zárójelben: nem is tudom, hogy Spock vörös anyagos terve és Nero bosszúja illik-e ide a Picard sorozatos verzióba. Spock minek akarta volna fekete lyukká alakítani a Romulus napját (a Hobus 500 fényévre van a Romulustól), Neronak meg lett volna hat éve megmenteni a feleségét (főleg ha terhes, akkor biztosan kellett találkozniuk ezen hat év folyamán).
    Mellette vannak érthetetlen dolgok is (ami persze az eredeti kérdéshez nem tartozik, de felmerült bennem a hétvégén). Például:
    - 900 millió romulánt kellett volna megmenteni, viszont a Romuluson a korábbi adatok szerint 18 milliárdan laktak. Mi lett a többiekkel?
    - Tízezer hajó építéséről volt szó, ahogy arról is, hogy a teljes flotta elpusztult a Marsnál. Négy év alatt építettek ennyi hajót, elvileg csak a Marsnál. Van ott annyi hely, hogy ennyi hajót egyszerre építsenek? Ha folyamatosan épültek a hajók, akkor a már elkészültek miért nem indultak el a Romulusra menteni?
  • Plata
    Mi a túró,aszittem utolsó részben lekapcsolták a villanyt nála.
    Egyébként mekkora poén lett vóna már ha Hetes be kattan és királynő lett vóna belőle.
    Én tutira vettem hogy asszimilál mindenkit,még a ninja csókát is.
    Kellett volna egy olyan rész ahol Picard azt mondja Elnor-nak hogy én vagyok az apád.
    Vagy majd a második évadban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 22:31:24
  • Orbancapitan
    picardban data él csak a másik testben csak még nem tudjuk
  • Plata
    Azt nem értem hogy Picard hajó miért nem jön?Vagy event?
    Az a szar diszkóveri még alig kezdődött el már jöttek a diszkós cuccok,repu hajók,satubbi.
    Picard-ból lement egy évad és sehol semmi.
  • gunji
    De.
  • Plata
    Ez egy Akira nem?
    Ha már Milennium Falcon,akkor én nem kaphatnék egy X-70B Phantom-ot?
    Lééégyszii.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 21:10:45
  • gunji
    Kapcsolatfelvételben szerepel, amikor a Földnél csatáznak a borggal. (USS Budapest, NCC 64923)
    De akkor jöjjön a Falcon is egy R2-es pettel :D