Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De legalább csak 14 napig kell csinálni. Azért kíváncsi leszek, mikor kezdődik a Winter Event hogy ha bug miatt ez is elhúzódik, mint a mostani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.03. 19:16:47
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.11.03. 18:35:29
És azt a részt is láttam amikor Archer-t Daniels vissza viszi a J-re,de esküszöm nem rémlik Prometheusz.
Épp az Enterprise negyedik évad első részét nézem az RTL Spike-on.
Az melyik?
A felújítás során lehetne nagyobb a map, a környező városrészből egy darab (hasonlóan, mint Bajoron) és lehessen tenni egy kört komppal a városrész felett és át a híd alatt. Ja és legyen nappal/éjjel váltás. Tudom, bili <#lama>#lama><#beka2>#beka2>
Jött velem ground küldibe pár elacsi.
Itt merre van dél? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
S loptam egy képet a részből, remélem ismerős a helyszín:
Odassatok, beírták a közép-európai időzóna szerint is az időpontokat:
"It is available to play from around 6pm PT October 30th (2am CET October 31st) until around 6am PT (15:00 CET) November 1st."
És az amerikai óraátállítás miatti elsejei csúszást is jól vették észre. Dícsérjük meg őket, kivételesen <#taps>#taps>
Húh, egyik karimon 14 Sibakom van <#eplus2>#eplus2>
Lassan vége októbernek, ígértek valami őszi eventet korábban, nem lesz belőle semmi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Admiraltyztam ma az összes karival,kell fleet dilit.
Ugye ha két tour critel az marha sok xp.Hát nekem több karinál is volt ilyen,nem úgy tűnt mintha dupla xp lenne.
#37717: Indítottam új karit (mirrorhoz), néztem a küldetések után kapott xp-t, hát úgy néz ki, nincs dupla xp hétvége. A 'Communication Breakdown' csak háromezret adott, ez normál xp-nek tűnik: link. Reportoltam (nem mintha lenne értelme <#hehe>#hehe>).
megcsináltam az eventet és esd-re mentem és ők is jöttek velem. ez bug v feature?
Ugyan két borg TFO kb 3-3 perc,meg van közben a phaser sebzés is,még menni kellett kb fél percnyi battlegroundot és egy counterpointot,ami fun.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 00:31:26
A doff-assignmentes szintezés mindig ilyen lassú volt, hogy critre is csak 6 szintet lép (így 15-ről kell vagy hat assignment)? Régebben mintha jobb lett volna, vagy csak rosszul emlékszek?
Két borg TFO kell meg egy kis battlezone na és egy counterpoint.
Universal-t ha jó letolom,mert sok dili van benne néha.