46741
  • Plata
    Mindenkinek bugos az event,8k helyett mindenkinek mást ad,van akinek 31k van akikek 37k van akinek 14k,de van akinek 23k.
  • Plata
    Bugos az event.
    Vagy az egész játék.
    Ma kész lett az event és kivettem a konzolt.
    Elmentem ISA Cure khito és kristály stf-re tesztelni konzolt,majd mivel az event fülön lejött a cd eventről és 8k dili jutalom járt volna ha újra ,megyek,ezért újra elmentem eventre.A végén mikor ideadja a jutalmat a 8k dilit én nem 8k dilit kaptam hanem 28480 dilit.
    Nincs dili boostom.Csak salvage boost van.
  • Orbancapitan
    ahhoz erőlködni kéne
  • gunji
    Nem volt ára, én hagytam ki egy 'remélem' szót az épeszű elől.
    Gondolom, olyan 5-8 ezer lesz bevezető kedvezményes árral.
    Sajna nincs játszható benthan, így kérdéses, majd meglátjuk. Nem értem, miért nem adogatnak hozzá fizetős játszható fajokat. Tele a franchise fajokkal, könnyen elkészíthetőek lennének home office-ban.
  • Plata
    Én nem láttam az árát a hírben,vagy csak nem vettem észre.
    De őszintén szólva cseppet sem izgat.
    A hajó úgyis ronda.
    És jönnek a klingon hajók store-ba,arra kell gyűjtögetnem a maradék kis zenemet.
    Remélem lesz carrier is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 21:21:01
  • gunji
    Tényleg jön Muddhoz a Bentham cruiser, s épeszű áron.
    A redditen írják, hogy az xboxos naptárba bekerült a négyrészes event-kampány második része május 14 és június 4 közöttre:
    Pahvo Dissension v. Peril Over Pahvo
    Tehát pc-n is várható (ha nem pont akkor :) Ezek legutóbb még akkor voltak, amikor több karakterrel is lehetett nyomni őket (én azt hiszem öt-hattal mentem :D), remélem most nem teszik be az afk-player-killer feature-t.
  • Plata
    Igen.
    Ez a 2410-es híd.
  • DrSoong
    Akkor neked megvan. Ha bemész a Customise starshipbe akkor az interiornál a menűben neked ott lesz a "voyager 2410". Nekem egy t3 és talán t5 intrepid van meg, a warphoz lehet bemenni ami piros, a kajáldába, az orvosi szobákba, transzporter, és ugye a híd. A tiednél van a borgos 15-ös szint, az asztrometria, raktár, warp ami kék, a híd is más.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 16:12:44
  • Plata
    De hát az most is ilyen.
    Menj le turbóliftel a hármas szintre,végig a folyosón a legutolsó helyiségig.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 15:14:15
  • DrSoong
    Pedig volt egy Voyager híd borgos belsővel. Jól eltüntették csak ennyit találtam. Season 7 Voyager Interior néven futott.

https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9005333-intrepid-interior
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.04.14. 14:07:42
  • Orbancapitan
    igen meg vehető nincs
  • gunji
    Az első deltás küldetésben (Mindscape), amikor agyegyesítést hajtunk végre Tuvokkal, ott vannak hasonló jelenetek.
  • Plata
    Ott lehet,de megvehető borgos Intrepidre nem emlékszem.
    Megvan mindegyik zenes Intrepid híd,a Bundle-s is.
  • Orbancapitan
    nekem csak küldibe rémlik
  • Plata
    Borgos hídra én nem emlékszem,pedig nekem megvan az összes Intrepid híd.
  • DrSoong
    Volt pár éve egy borg belső az intrepidhez a játékban. Tudja valaki azzal mi lett, vagy hol érhető el?
  • DrSoong
    Egyetértek így nyáron/tavasszal fos a winter event. Ha nagyon nincs ötletük akkor is pikk-pakk valami borgos eventet lehetett volna rittyenteni, valami új pve-vel. Nem nagy dolog összedobni egy új mapot és írni hozzá egy pár soros történetet.
  • gunji
    Igen, egy recruit kellett volna 04.23-06.04 között, utána Risa 06.04-08.27 között, ha addig kitartanak a korlátozások. Új kontentjük meg szerintem nincs, max beszéd nélkül.
    WW-n kíváncsi leszek, hogy lehet-e folytatni majd a diligyűjtést ott, ahol január 2-án abbahagytuk. $]
    Májusra meg a naptár szerint ígérnek egy hosszú xp eventet is.
  • Daeus89
    akkor már inkább egy recruit event vagy valami értelems ez cink ! vagy tegyék be az összes winter hajót ha valakinek kéne ....
  • gunji
    Érthetetlen, bár örömteli*. Logika lenne benne, hogy lekössék a játékosokat valamivel a korlátozások alatt, de 10 napra nincs értelme. A lobi-csomag figyelemre méltó, vajon érdemes-e elpasszolni ec-ért a bigyókat (jah, most olvasom, hogy acconként csak egyszer lehet megvenni).
    *= nagyon szeretem a téli eventet, örülök is neki, de ennek inkább január-február magasságában lett volna értelme, nem tavasszal
    Szerk: #fireandre #saveSTO
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.13. 19:16:14
  • Plata
    Röhej,winter event nyáron?
  • Daeus89
    Q legalább eröltetnék meg magukat valamivel dee neem
  • Plata
    Mudd marketben a hajók 17k-ba kerülnek.
  • Chak
    Csak 17k? Ha nem 25 akkor már nem is érdekel..

• Plata
    Majd visszahozzák azokat a hajókat újra a store-ba,darabját 17k zenért gondolom.
  • Chak
    Az időlimites pack a legköcsögebb az egészben. Persze zen eladás szempontjából kíválló stratégia. User szemszögéből

:D

• gunji
    Zenem úgy sem lenne rá ;)
  • Daeus89
    majd ha jön még 3-4 hajó skin up akkor örülj adig csak sima lego brell pá
  • gunji
    Mert elverték már a FED-es packból befolyt pénzetet és kell még-még-még.

Állítólag felújítják a KDF-es oldal küldetéseit (#36488 :P), ez szerintem jó alkalom lenne rá. Vagy hozzá.
  • Plata
    Na de milyen alkalomból adnák ki a legendary KDF pack-ot?
    Fed-es a 10-edik évfordulóra jött ki.De még egy tizedik évforduló nem lesz.
  • gunji
    Tippelek: két hét múlva (mikor vége az FCD-nek). Amúgy a játékban a naptár megint nem jó. :]
  • Plata
    Jó lenne tudni hogy kb mikor jönnek a klingon hajók,mert előtte be kéne vásárolni zenből.
    Most 388 a zen,ha kijön a klingon hajós hír tuti felugrik megint.
    Még drágulás előtt kéne bevásárolni.
  • Plata
    Csak az első patrol ad sok xp-t,az a ferengis.
  • Chak
    Fura a játék ma. Lementem 3 patrol-t a Kirkprise-al, de még t4 sem értem el vele. Máskor ennyi után maxos, vagy majdnem az.

Lag is akkora h dobálja a mobokat.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.04.12. 11:27:43
  • Plata
    Mi a szösz,rakghoul event van?
    Voss-on nem láttam semmi nyomát.
  • gunji
    Tűzeset által
    Ennél már csak az offtopic SWTOR kiábrándítóbb: nem tartom kifejezetten poénosnak most a fertőzős event futtatását, ami ugye szintúgy tüsszögéssel és köhögéssel terjed a közösségi helyeken.
  • Plata
    Hogy a szöszbe lehet ott meghalni?
  • gunji
    Egyik karakterem elhalálozott Bozemanben, s elvesztette a hátitatyóját, így jogosult lett afk-s büntire is (pedig 1 darabot csak összeszedett). Másik alkalommal egy junk-ra bemondták, hogy 'nem haszonos a stabilizátor, amit találtál' szöveget. Hát valóban nem volt hasznos xD
  • Chak
    Sajnos a spoiler tag-os magyarázatban több a realizmus mint szeretném. Buu.

• Plata
    A Klingon Vesta.
    No meg esetleg a Naj'sov,vagy a batlh intel science vessel,bár ez baromi ronda.