46741
  • Plata
    A klingonokat is felújítják.
    Új séró és fej kinézetek jönnek.
    Klikk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.03. 21:49:51
  • Kotomicuki
    Nem olcsó, nagyon nem olcsó, de ég és föld a különbség a XII VR és a XV Epic között!
    Egy rozzant karakter egyből megtáltosodik tőle - persze, az alapanyag sem mindegy, hogy mi!
  • gunji
    Az upgrade-re mostanában mindig elfelejtek felkészülni, meg kitenni piacra a régi legyártott fegyvereket.
    Hirtelen nem is tudom, hogy most van-e valami, amit érdemes lenne felhúzni.
  • Plata
    Az jó ha felújítják,csak ne legyen elbaszott diszkóveris a klingon frakció.
    Már csak az kéne hogy olyan rühös zombi klingont csináljanak belőlük.
    De Up weekend is lesz.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.29. 19:58:10
  • gunji
    Sorra kerülnek a klingonok is, felújítják a küldetéseket: The Year of Klingon
    Remélem, a korábbiaktól eltérően most nem eltávolítani fognak mindent, hanem hozzáadni a játékhoz.

S folytatódik jövő héten a 4 részes Grind is Life-event: Protect Pahvo!

Fura bugot láttam ma dél körül: pár asszimilált hóember kiszökött nézelődni a kastélyból Tide közben. Sajna hamar eltűntek, mielőtt közelebb értem volna.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.29. 19:50:08
  • Daeus89
    elhiheted hogy nem a hajó kell mindenkinek hanem a trait "Starship Trait – Maintained to Regulation
    While this trait is slotted, activating any Captain Ability will remove 1 debuff effect from you and reduce the remaining recharge time of all Bridge Officer Abilities by a small amount." bár már most is oc-zni lehet a recharge time-ot de ezzel még jobb de amúgy meh az egész olyan mint egy randa nagy komp
  • Plata
    Ühüm,nagyban csinálgattam az eventeket mikor néztem névsort és mit látok két Plata online,a karim is online volt akivel épp játszottam,meg a defis tac karim is online.
    Gondoltam relogolok és elműlik,de nem.Másik karira átléptem akkor is online volt.
    Egész addig online volt amíg be nem léptem vele.
    De nehezen is tudtam vele belépni.Olyan sokéig töltött már azt hittem ki dob.
  • gunji
    Hogy-hogy? Találkoztál magaddal?
    Egyszer valahol olvastam olyat, hogy az offtopic SWTORban az éppen nem játszó (offline) accountok egy-egy karaktere meg szokott jelenni a játékban, de lehet, hogy csak vicc volt. S lehet, hogy itt is hasonlót tesztelnek, hogy nagyobbnak tűnjön a látogatottság. xD
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.28. 21:39:06
  • Plata
    Francba,miért raider.
    Tényleg tetszene és kellene,de raider? Mééééééé.
    Új bug van egyébként,jelenleg két karim online egyszerre.
    Jesszus:
    Ship Details:
    Tier: 6
    Faction: All
    Required Rank: Complete Tutorial
    Hull Strength: 1 (scales with level)
    Shield Modifier: 1.05
    Weapons: 5 Fore, 1 Aft
    Device Slots: 3
    Bridge Officer Stations: 1 Commander Tactical/Pilot, 1 Lieutenant Universal, 1 Lieutenant Commander Universal/Intel, 1 Commander Universal
    Console Modifications: 5 Tactical, 2 Engineering, 4 Science
    Base Turn Rate: 17 degrees per second
    Impulse Modifier: .23
    Inertia: 70
    Can Equip Dual Cannons
    “Pilot Maneuvers” Ship Mechanic
    Experimental Weapon Slot: "Coordinated Hull Piercer"
    +15 Weapon Power, +5 Engine Power
    Console - Universal – Fundamental Field Projector
    Improved Raider Flanking
    +33% bonus damage when striking the target's rear flank
    Starship Mastery Package (Raider)
    Precise Weapons Systems (+Accuracy)
    Tactical Maneuvering (+Defense)
    Enhanced Weapon Systems (+All Weapon Damage)
    Enhanced Weapon Banks (+Crit Severity)
    Maintained to Regulation (Starship Trait)

5-1 fegyver,vicc.
    Na meg 4 boff.
    Hátha jön zenes változata ami nem raider.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.28. 21:36:03
  • gunji
    Jön Szirén anyó boxosan: La Sirena Soars into Star Trek Online
  • Plata
    Mert az nem számít bele.
  • Kotomicuki
    Most akkor mi is van?
    Mer' az előző eventet sem számolta bele a T6-hajóshoz, nemhogy a mostanit..., és a 2 event együtt fut, amivel napi 30k dili'-t simán begyűjtök!
    ...de a 4 db-os csak nem akar töltődni fölfele!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.04.27. 21:08:01
  • Plata
    Ez az Xp event jobb mint gondoltam.
    Dől a szint és vele a dili.
    Szinte minden karimnak fullos az összes spec.Így szintlépéskor spec pont helyett dilit kap,ami boosterrel több mint 5k dili.
  • gunji
    FCD megvolt már, a lobit felejtettem el, köszi az emlékeztetőt.
    Rájöttem, mi a baj a Winder Wonderlanddel: nincs Snowball fight (a legrégebbi hógolyózás), helyette néha Klingon peca fut, viszont ez hosszabb a hóemberesnél és belefut a Tide of ice-ba, így pár percig egyszerre két játék is van. Szóval Cryptic.
  • Plata
    Jah és vegyétek ki a 200 lobit,elég olcsó.
  • Plata
    De ne felejtsd el letolni a first contact day eventet sem,az is ad dilit,még mindig.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.24. 21:24:58
  • gunji
    És elég sokat, ott lehet folytatni, ahol január 2-án abbahagytuk. Nekem 22,5k esett, holnap 25k jön xD
  • Plata
    Viszont olcsón lehet venni lobit.
    És ad dilit is az event,így egyszerre két event ad dilit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.24. 20:55:38
  • gunji
    Nekem azért nem tetszik, mert ő egy cég képviselője és kapcsolattartója az ügyfelek (=játékosok) felé, s egy normális cégnél nem nézhet ki slamposul. Nem azt mondom, hogy öltönyben álljon oda, de extrém festett köröm és haj egy férfinál nem elfogadható, a szexuális beállítottságától függetlenül. Szvsz.
    Amúgy a Winter Wonderland elég bökkenőkkel indul: nincs menetrend kiírva, játékok mintha össze-vissza indulnának, pl. a klingon horgászat felénél bemondták, hogy jönnek a snorgok (asszimilált hóemberek).
  • Daeus89
    csak ferengi !
  • Chak
    Nem áll jól neki.
  • Plata
    Jézus,ennek a homárnak ki van festve a körme.
  • _RAYEN_
    https://www.youtube.com/watch?v=R_2vIKFbspw&list=PLVgCsKbACcQueWxyBUzk-THwdH5pQG3qM
    Utoljára szerkesztette: _RAYEN_, 2020.04.24. 12:23:25
  • Orbancapitan
    azok a buildekbe nincs sok lobi nyitás
  • Chak
    Ki festi ki magát?
  • _RAYEN_
    Plata, ez most komoly, kifestette a körmeit? :) és bemutatja a hatalmas nagy rajztudását?
  • Kotomicuki
    Komolyat..., már ebben is jó pár tucat doboznyitásnyi lobi-kristály benne van, hát még azokban!
  • Plata
    Ha komoly dps-t akarsz akkor inkább nézd a DPS liga honlapját.
    Ez a build elég lökött de nekem nem kellene.
  • Kotomicuki
    Jó, te már érted a tematikát, de lehet, hogy van köztünk olyan, akinek ez új és legalább 1-2 dolgot be tud építeni belőle az elképzeléseibe.
    Amúgy a dps-mérés "lényege" pont ez: nem csak a mivelt kell ismerni, hanem a hogyant is!
  • Plata
    Lehet szavazni a nyári hajóra.
    Remélem látjátok ti is hogy T7.
    Link.
  • _RAYEN_
    Semmi újdonságot se láttam ebben a plazmás hajós videóban, nekem két ilyen karim is van. Másik, hogy tank mellett könnyen elvan ezzel a dps-re kigyúrt papirhajóval. Másik, állandóan a pajzs nélküli közepét lövi, pont a mérés miatt, hogy minnél nagyobb farkú dps-e és sebzése legyen.
  • Kotomicuki
    386k DPS-ű plazma torpedós hajó (majdnem teljes) bemutatása - ánglisul.
  • gunji
    A laggenerátort amúgy lehet utánozni is: futás közben kell a dili-t finomítás gombra klikkelni. Egy-két másodpercre meg fog akadni a játék, mikor kiírja az eredményt. :]

Ma is érdekeseket produkált a rakétaszerelősni: találtam egy lila darabot, mire visszaértem, eltűnt. Elmentem másikért, esett egy zöld. Visszamentem az asztalhoz, összeraktam: lila lett belőle xD
  • Plata
    DS9-en az exen szintén találkoztam egy érdekes karival.
    Csak ez inkább poén és nem gusztustalan,no meg be is lehet rakni róla képet.
  • Plata
    Bakker mekkora lököttek vannak a játékban.
    Az előbb ESD exen láttam egy full pucér és irtó ronda alien csaj karit,csak csizma volt rajta.
    Nem tudom hogyan csinálta,de rohadt ronda volt.
  • Chak
    Tetszik a gondolatmeneted.
  • Chak
    Lemaradt a /s :(
  • Plata
    De biztos.
    Pedig valamikor régen volt európai szerver,az európai szerverek indításakor kaptunk is ajándékot,IDIC tribblit.
  • _RAYEN_
    fél éve tartó, vagy lehet hosszabb ideje, ki tudja már, laggok nem europai szerverhiánytól vannak?
  • gunji
    Helyett inkább a karakter irányultságától függően
    - Tactical Kit Module - Server Disconnecter Mk XII
    - Engineering Kit Module - Lag Generator Mk XII
    - Science Kit Module - Rubberbanding Induction Field Mk XII
    BOFF-oknak training manualként is.