46740
  • Chak
    Ez a Pike sorozat bejelentése. Spockkal meg Enterprise-al igér klasszikus ST sorozatot.
    Meglátjuk.

• Plata
    ŐŐŐŐ mivan?
    Ez valami diszkóveris bagázs?
    Ez a videó a meglepi?Mert akkor...............................................................................
    Hűűűű csúnya szavak.
    Ja ez valami diszkóveris sorozat.
    Hát akkor szimplán csesszék meg.
    Ebbe vigyorgombás hajtómű lesz fézerlángszóróval?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.15. 17:48:12
  • Chak
    CBS ezúttal hallgatott a népre? Ez egy váratlan meglepi így a hét végére. Minden értelemben. :DD
  • Kotomicuki
    Nálam megakadt a Bug Hunt: a hadnagy nem akart robbantani az egyik akadálynál...
    Amúgy simán fut.
  • Plata
    Jöhetne már az a piszok legendary KDF pack.
  • gunji
    Al Rivera: "Voice over recordings have begun. On Skype now with the audio team recording our next Star Trek celebrity. Boy you all in for a treat. We mixed it up a bit this time. I think you will be surprised."
    Miután múltkor is jól beetettek a 'legendával', aligha tudnának meglepni. A legjobb talán a Picard-sorozatból a pitbull lenne. Kevesebben csalódnának.
  • Plata
    Most nagyon jól adja admiralty a dilit,két tour küldi akár 15k dilit is adhat.
  • gunji
    Mostanra sikerült belogolni egy teljesen másik karakterbe, mint amit indítottam xD
  • Plata
    Reggel jó volt,le toltam admiraltyt.
    Bár lassú volt, az tény.
  • gunji
    Nektek megy a játék? Nekem reggel még elég lassú volt, most már be sem enged: belépéskor a loginszerver timeout-ol.
    Szerk: Most látom, a redditen is panaszkodnak már. Úgy tűnik, sikeres volt a tegnapi patch. xD
  • Plata
    Nincs teljesen igazad,az nem sima GTA V hanem GTA V Premium Online Edition.Sokkal több mint egy sima GTA V.
    Sima GTA V-el ellentétben ezzel nem nulláról kezded az online részt hanem egyből lesz pár kocsid,ingatlanod és bizniszed.
  • Chak
    Nem STO related, de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ingyenes a GTA 5 az epic games storeban. A Fallout 76 pedig egy hétig ingyenesen kipróbálható.

hátha valakit érdekel.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.05.15. 11:19:27
  • Plata
    Admi hétvége.
  • Plata
    Lag nem csak neked van.
    Mostanában cseszett lagos a játék.
  • gerisz23
    Azt is ki kell még próbálnom:)
    Legendary crossfield 130k,de még nincs kész.Miracle worker bc 183k ise-n,randomokkal 150k.De még az sincs kész.Vaad juggeren gondolkozom még...
    A gond az hogy olyan laggom van közbe,igaz a hudokat elfelejtettem kikapcsolni...
  • Plata
  • Plata
    Pedig az nagyon fun.
    Legendary Intrepid cseszett jó.
    Nem elég hogy multi mission science vessel,de warship is és még mellé Miracle worker hajó is.
    Így hat sci konzol fér belé,nehéz fegyverzet mehet rá és MW képességei vannak.
    Ha mázlid van és jó képességek aktiválódnak mocskosul odacsap.
    Nem kell neki sem túl kemény felszerelés sem pró skillezés.
  • Orbancapitan
    De mi jelent a fun? nekem nem azt h gw és nyírják ki egymást robbanással
  • Plata
    Mert a sci kari fun.
    CLR—Infected Space[3:49]— Dmg(DPS) —T'Por 19 595 124(85 568) NarkoDestr 10 882 694(47 941) Steve 6 829 225(30 085) Dimhilion 3 761 962(16 646) Scion Icem 1 771 916(7 910)
  • Orbancapitan
    TE MINDIG sci-el jössz h így úgy de nem mindenki sci plata
  • Plata
    Szerintem nem kell ehhez taktika.
    Ha jön egy csapat hajó rányomod gw-t meg subspace vortexet és kampó.
    Nekem még nem volt ezzel sosem gondom.400 feletti sci skillekkel pillanatok alatt végez egy csapattal.
  • gunji
    16-17 perc inkább, s két accal. Tudom, hogy hol van, azt nem tudtam, hogy mi a küldetés.
    S ahogy írtam, van amikor az embernek nincs hangulata végig lövöldözni, vagy kicsit sz*rul van, de napot azért nem akar kihagyni. Előfordul.
  • Orbancapitan
    tényleg plata? ezt nem tudod?
    tac phaser, torp, eng fal, sci tractor beam, külön taktika van a phavo-ra plata............
  • Plata
  • Plata
    Én még nem láttam olyat hogy baj lett volna.
    Gw+ssv mindenre gyógyszer.
    Viszont egy dolog érdekelne,ugye upgradelni kell a tornyokat,attól függően hogy ki upgradeli őket úgy változnak,ha tac kari upgradeli vörösen világít ha sci akkor például kéken,de vajon van valós változás is vagy csak kinézet?
  • Orbancapitan
    akk vmi nem kerek nálad még mindig én spacere járok és nincs gond sebzek rendesen oké hogy tegnap majdnem buktuk mert a csapatból kettőnknek volt rendes sebzése illetve az odym nem a sebességéről híres. nem tudtam minden hol ott lenni
  • Chak
    Ground eventre járok, és semmi nehézsége nincs. Csak le kell csavarni pár nyomi terrán-t. Még jó érzés is haha.

• Kotomicuki
    Legutóbb amikor volt ez az event, akkor azt az elit jem'hadar-ral nyomtan le, talpig epic-ben: 600-1000 alapsebzés, 2-4k kritikusok..., azon nagyon kevés event-ek egyike volt, amit végig mosolyogtam.
    Most, egy "tanulóval", legfeljebb Mk XII VR-ben már nem tudok neki annyira örülni..., de azért még ezzel is meglesz a mutatvány!
  • Plata
    Nincs félóra,kb 10 perc.
    Event fülön ott van a két TFO,ground és space.
  • gunji
    Fejből nem tudom, melyik ez, vagy melyek ezek, majd megnézem videóról. De mondom, nincs hangulatom félórát harcolgatni.
    Aztán harmadszorra is sikerült eljátszani az előbbit. Majd talán holnap megpróbálom megint, most már késő van.
  • Plata
    De hát az eventes TFO tök laza.
  • gunji
    Hm. Félórát bámulom a gépet várva egy afk-csapatra. Addig mást nem lehet csinálni. Teljes futamra nincs energiám, de nem is emlékszek már a küldetésekre, taktikára. Mikor megunom és kilépek, az uccsó pillanatban látszik a cseten az lfg... Mire visszalépek, már csak annyi fogad, hogy fty... Most megint a várakozási ciklusban vagyok, lol... Lobi...
    Szerk: Ennél már csak az a jobb, mikor egy órán belül kétszer játszom el ezt...
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.05.08. 21:19:40
  • Daeus89
    én ajgernautto meg a heavy drenyákat várom :D ezekre be nevezek és csinálok egy op klingon karit vagy csak a régit rázom gatyeszba
  • Plata
    Közben törölték az eredeti hetes hírt és egy rövidebbre cserélték.
    Ez már jó link Wazze.
  • Plata
    Ingyen Picard hetes ruha.
    Link.
    Lobi sale.
    Ez is link.
    Jah és lekvár recon ship bekerült lobi store-ba.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.07. 17:45:18
  • Plata
    Mai peccs:
    Event Campaign – Part II:
    This Featured Event will be the second of a series of upcoming Events that will participate in the second installment of our multi-event system known as an Event Campaign.
    The Defense of Pahvo:
    Two existing activities will be participating in this Event:
    Pahvo Dissension – Ground Task Force Operation
    Peril Over Pahvo – Space Task Force Operation
    Each completion will reward a Choice of All Marks (replacing the usual Mark rewards)
    Both TFOs have had their Cooldown Timers temporarily disabled
    Both TFOs have been temporarily removed from Random TFO eligibility
    This event version of both TFOs can be accessed via the new Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
    Rewards:
    Players will be able to earn their Daily Progress once every 20 hours.
    Either of the above TFOs may be played as much as you like each day.
    Accruing a total of 14 days’ worth of Daily Progress will allow you to claim all of these rewards:
    Universal Kit Module – KIDD Drones (and Account-Wide Unlock for Reclaim).
    25,000 Dilithium Ore (once only).
    3x Featured TFO Reward Boxes (once only).
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the Battle at the Binary Stars FTFO event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
    A Second Chance:
    Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
    For more information, please visit the “Protect Pahvo blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11407923-protect-pahvo%21

General:
    Resolved an issue that would sometimes cause Personal Endeavors to re-sort.
    Resolved a display issue, causing the "Battle at Binary Stars" TFO to reflect Event-related information, when it should not.
    Resolved an issue that caused Paradox Bomb to apply the Agony Modular trait twice to its target.
    The Experimental Environmental Suits now have the ability to enable or disable their visuals when the EV suit isn’t active, like other Environmental Suits
    Link.
  • Chak
    Nem tudok én semmit.
  • Plata
    Köszi.
    Ezt meg honnan veszed hogy jók lesznek?
    Tudsz valamit?
    Mond hogy lesz karfiol.
  • Chak
    Boldog szülinapot!

Legalább végre a klingon is kap valamit. Az új hajak jók lesznek.

• Plata
    A klingonokat is felújítják.
    Új séró és fej kinézetek jönnek.
    Klikk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.03. 21:49:51