46740
-
Plata #36727 Na én ma nem szándékosan de végig afkoltam az eventet,a legvégére értem vissza.
Megkaptam a jutalmat,pedig végig afkoltam. -
Plata #36726 Red alert event jő.
Ez a link. -
Chak #36725 Nem lenne rossz.
-
Plata #36724 Nem tom mennyi alapja van,de cseten olyat beszéltek hogy a Year of klingon frissítéssel jön egy klingon recruit event.
Egy új recruit már tényleg nem ártana. -
Plata #36723 Hajókat sehogy sem tudnád még egyszer kivenni,mert csak egyszer lehet,na meg egyszer tökéletesen elég.
Mi a fenének kellene kétszer kivenni egy hajót?
Ha egyszer kiveszed már végleg a tied lesz,acc wide unlock.Na és ha megveszed a fed-est,kapod a többit is alapból. -
StarFist #36722 Ehhez a doboz mizériához egy adalék. Az összes cuccot (hajók, kupon, phoenix token, upgrade) ki tudjátok venni a dobozból, ha...megveszitek kétszer a dobozt (2*14750 zenért). Ha az első dobozból kiveszitek a három hajót, akkor a második doboz nyitása során a maradék három itemet fogja választhatóan felajánlani.
Ki van ez találva kérem szépen. -
Plata #36721 Mudd market 50% hajók 20%-al olcsóbban,az új hajó bundle 15k helyett 7.5k
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.21. 18:13:32 -
Plata #36720 Én is ezt vakeroltam.Kb. -
gunji #36719 Példaeset, ahogy értelmezem. Belogolsz egy fedes karakterbe, megveszed a packot Muddtól. Választhatsz hatból hármat.
- Elsőre felajánlja a három hajót (smuggler, temporal sci, temporal destroyer), kiválasztod a smugglert -> a fedes karakter megkapja a smugglert, s bekerül a zenstore-ba, mint reclaimelhető hajó, de többet a packból nem választhatod.
- Másodjára felajánl két hajót (a temporal sci-t és temporal destroyer-t), kiválasztod a sci-t -> a fedes karakter megkapja a Vernét, s bekerül a zenstore-ba, mint reclaimelhető hajó, de többet a packból már nem választhatod.
- Harmadjára marad egy hajó (a temporal destroyer), kiválasztod -> a fedes karakter megkapja a Kleint, bekerül a zenstore-ba, mint reclaimelhető hajó, de többet már hajót nem választhatsz a packból, akárhányat veszel Muddtól.
A fedes karakter így kapott három hajót, ha átlépsz egy másik fedes karakterbe, akkor reclaimelheted ugyanezeket a hajókat.
Ha klingon karakterbe lépsz át, akkor reclaimelheted a smugglert, a Qul’poH-t és a Chargh’poH-t.
Hasonlóan egy romulán karakter reclaimelheti a smugglert, a Sui’Mor-t és a Tal’Aura-t.
Tehát egy karakternek csak egy smugglere lehet, egy temporal sci-je és egy temporal destroyere. Bocs ha túl szószátyár volt.
-
Plata #36718 Meglátjuk.
De engem akkor sem érdekel.
Nekem a klingon legendary pack kell.
Ez szerintem csak olyan pack amivel kicsalják a zened mielőtt kiadnák a legendary packot,hogy tutira venned kelljen a zent. -
Daeus89 #36717 Choosing any of the ships in this pack opens them as an account unlock - you'll be able to reclaim these ships on all characters, forever. You can purchase the bundle and claim rewards as many times as you like, but you can only choose each ship pack once.
NEM ! -
Plata #36716 Vesz a ragya.De pedig megveheted mindet.Három választásod lehet,választhatod mind a 3 hajót,destro,sci,smugi.
Így mind a hét meglesz.Ha kiveszed sci-t és destro-t meg smugit,utána át logolsz klingonra,neki is ott lesz mind a három,meg romának is. -
Daeus89 #36715 igen , viszont választani kell hogy mit kérsz sci destroyer vagy smigler nem mind a 7 hajót kapod meg csak 3-at ergó veszel most kb 5k ér 1 hajót aminek a traitje is szar :D -
Plata #36714 Nem,1 temporal aminek 3 verziója van,de mindhármat megkapod.
Milyen mirror?
Csak temporal sci van meg temporal destroyer és smugler.
De ha 1 temporal destroyert megveszel akkor mind a 3 félét megkapod,fedet is klingont is romulánt is. -
Daeus89 #36713 nono ha jól értelmezem nem 15k :D hanem 45k ! 3 mirror 15 3 temp 15 1 smugler 15 ! -
Plata #36712 Én nem dobok ki 15k-t rá az fix,kell a péz a klingon legendary packra. -
Daeus89 #36711 akkor vagy mirror vagy temp vagy smugler ha jól értem ? hát az úgy elég gányé .... lehet lesz majd 80% is :D ott megéri talán
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.05.19. 21:08:58 -
gunji #36710 Igen-igen, de a temporalokból csak a frakciónak megfelelőt kapom, nem mindet. -
Plata #36709 Nem három hajó,mert a temporalokból 3-3 van,1 fed 1 klingon 1 roomulán. -
gunji #36708 A cikkben nekem nem volt egyértelmű, de a redditen sikerült tisztázni: a packban levő hatféle elemből bármelyik hármat lehet választani, akár a három hajót is egyszerre.
Tehát gyakorlatilag három hajó 14750 zenért az első hétvégén. Talán még így is kicsit drágának tűnik.
Szerk: meg is szaladt a zen ára :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.05.19. 20:50:23 -
Plata #36707 Na bazz ezt olvassátok el.
Link.
Acc wide lobis hajók Mudd marketben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.19. 19:32:16 -
Plata #36706 Én sem olvastam el,láttam launcherbe,belinkeltem.De egyébként a Pc-s hírek közt van.
Trade cseten ma volt is balhé már miatta szerintem.
Valaki árun alul árult kulcsot meg t6 promo ship choice packot.
Nem tudom mi lett a balhé vége mert admiraltyztam de szerintem kidobták csetről.
Gondolkoztam én is hogy venni kéne tőle egy promo packot,annyi pénzért megérte volna.
-
gunji #36705 Tudom, hogy van, néztem én is. Csak a cikkeket nem olvassák át eléggé figyelmesen ;) -
Plata #36704 Kedvedért fel mentem,a sale még él.
Jé ez még rímel.Is.
-
Plata #36703 Ki a tököm akarja elolvasni,este a launcherben volt a hír.
Egyébként meg nincs igazad,PC-n is él a 25% sale.
Ha majd felmész játékba nézz be a store-ba,key és keyring sale van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.16. 11:49:03 -
gunji #36702 Van, ami nem változik soha. A cikket élesítés előtt megint nem sikerült átolvasni: konzolra írja a leárazást xD -
Alanw #36701 https://trekmovie.com/2020/05/15/breaking-star-trek-strange-new-worlds-series-with-pike-spock-and-number-one-headed-to-cbs-all-access/ -
Plata #36700 Kulcs vásár. -
Plata #36699 Hátha a klingont ilyen szárra csinálták a többivel vajon mit művelnek. -
Chak #36698 Még szerencse h a galaxisban nem csak klingonok élnek.
-
Plata #36697 Ha ebben is zombi vámpír klingonok lesznek már nem érdekel.
Bár kíváncsi lennék vajon mit találnak ki,hogy mi történt velük.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.15. 19:21:53 -
Daeus89 #36696 itt nem lesz spóra. Ez csak is az eredeti enterprise pike irányítása lalatt jó lesz ez elhiheted -
Plata #36695 Belenézni bele néztem,hiába,ha akarnám megnézhetném,de egyszerűen nem akarom,mert nem megy.
Picard sorozatot úgy néztem végig hogy alig bírtam kivárni a következő részt és az sem zavart hogy nem volt hozzá felirat.
De ettől a diszkótól két perc után undorodom vagy elalszom. -
Daeus89 #36694 inen látszik hogy nem nézted az dcso 2 őt . Pike karaktere közel oylan szinten van mint Kirk volt az eredetibe nagyon adta az egész évadba lemosta a szinről az egész dc stábot pedig csak vendég volt :D Aszem közel 10 évig csapatta az enterprise-al mielőtt kirk átvette volna az irányítást és itt még kirk sehol sincs :D azaz van x évadra elegendő alapanyag
akkor még van dc so 3 meg a kinai bula sorozata (bejelentésre vár) meg picard nah annyi sorozat st be egy időbe még nem volt
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.05.15. 19:02:55 -
Chak #36693 Pike S2ben klassz volt. Ha a sorija is ilyen lesz akkor már is nyertünk. Van a karakternek kb 10 éve mire lesérül, ennyi időbe pedig sok kaland belefér. -
Plata #36692 Ebbe a sorozatban majd jönnek az egyszarvú lila romulánok. -
Kotomicuki #36691 Biza, ez ott van a szeren! -
Plata #36690 Lol ez tetszett.
-
gunji #36689 Erről jut eszembe, amit hadd plagizáljak el a szakfórumból: milyen lett volna a Voyager, ha a Discovery stábja készíti (spoiler tagben). Amúgy a hírnek örülök, mert ebben a párosban legalább volt valami igazi Trek. Remélem nem cseszik el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #36688 Jah de diszkós Pike meg Spock.
Az igazi Pike-ot kicsit taccsra vágták a mittomilyen bolygón a mittomén kik.
Emlékszem az eredeti sorozatban elég szarul járt szegény.
Szólj ha lesz Picard Spin-off.
Az még érdekelne.De a diszkóból kiábrándultam örökre.
Viszont így még több Diszkós hajó jön majd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.15. 18:00:03