46740
  • gunji
    Hogy mi lesz az a 70 item? Szerintem még ők se tudják, de folyamatosan figyelik a fórumokat, hogy miket tippelnek a játékosok, s az alapján majd eldöntik :D
    Az én tippem: 6 plasma beam, 2 plasma dbb, 2 plasma dhc, 1 torpedo - mind very rare mk xii, 1 plasma kézi fegyver, 3 frakciófüggő kit module, 1 keret hozzá, 2 spec point, 2 phoenix universal tech upg, 50 csak upgradehoz használható finomított dilithium. És meg is van a hetven :)
    Szerk: jah és mind mk xii very rare
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.09. 19:13:06
  • Plata
    Hát egy hajó nem nagy szám.Kíváncsi vagyok mi az a 70 item.
  • Daeus89
    megjött a csoda romulán pakkod ! telemw simitarral meg minden féles sok hajóval ! ... jah nem
  • Plata
    Roma legendary pack asszem egy vicc.
    For the first time ever, boost any Romulan character straight to level 65, and dive into the end game. This level boost will include a pack with over 70 different high level items, and grant you the ability to set your own spec points, skills and traits. And we haven’t talked about the Legendary Ship yet. 12,000 Zen, but 50% for a limited time – coming soon!
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.09. 17:31:24
  • Plata
    Remélem Bortasq is MW lesz.
    Jöhetne Guramba is meg MW B'Rel.
  • Chak
    A másik talán a sci miracle worker varriáns.

• Plata
    Szent ég a képen két hajó sziluettje van,az egyik egy Bortaqu.
    Jön a legendary klingon pack.
    Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.
    link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.07. 23:05:16
  • Plata
    Új feladvány.
  • _RAYEN_
    Most elég nagy a pangás, mi is csak 3-5-en szoktunk fennlenni.
  • Plata
    Nézd meg hogy cseten van-e valaki olnline,cset settingsben azt hiszem látzsik az adott cseten hányan vannak online,bár lehet szimplán tahók és nincs kedvük válaszolni.
  • _Eqinox_
    Szia!
    Köszi! Asszem sikerült csatlakozni, de nem jönnek válaszok...
  • Plata
    Szia,vannak.
    Keresd meg játékban a hun vagy T.E.S.A. csetet.
    Tudod hogy kell csatlakozni csetre?
    TESA is magyar cset,hogy miért ilyen hülye neve van azt nem tom,de magyar.
  • _Eqinox_
    Üdv!
    Még új vagyok a STO-n.
    Vannak magyar csoportok (Teamek)? Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban és az angolom nem a legjobb...
  • Plata
    Háát én várom már a klingon legendary-t is.
    Jó hogy párnapja bevásároltam zenből.
    Elkezdett felfelé menni megint.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 09:35:47
  • Daeus89
    remélem a klingon is :D francnak kell a zenes nyeg vár meg a bop meg a fölös vackok ide a boxos klingon drenya meg a 2 d7 azt csoki :D
  • Plata
    A hajókat egyenként fogják adagolni.
    Meg jár majd talán új tápos boff vagy játszható romulán faj.
    Nekem egy MW sci Scimitar kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 00:20:33
  • gunji
    Csak egy hajó? De akkor legalább adjanak mellé a MK XII Legendary Time Distortion Generator kit module-t (30 sec lag and rubberbanding for all enemies within 5m). Az minden pénzt megér :D
  • Plata
    Nekem ma egy helyett két ponttal nőtt a no win event kampány.
  • Daeus89

Gondolom ez a hajó meg kapnak egy rucit is végre lock boxba hamár nem kaptam pár éve :D
  • gunji
    Meg a twitteren, ahonnan átvette a reddit is: Legendary Romulan ship and more
    Dehát ki tudja, náluk már az sem igaz, ami volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hírre beálltam, mint Virág elvtárs, mikor a gyerek megette a narancsot. :)
    Végül nem a KDF-es pack jön? Nem a klingonokat újítják fel most? Hogy jönnek ide a romulánok? Vagy csak a KDF-pack késik? Gondolom utána lesz lekvár is, borg meg elnemkötelezett fajok legendary packja is. Persze mindegyik csak szigorúan exclusive temporary egy-két hétig lesz elérhető, úgy elhelyezve a naptárban, hogy kifarmolni sem lehet őket. Aztán mire a végére jutunk, s lassan $1000-on áll a számláló, bejelentik a T7-es hajókat. Már ha addig marad valaki. Mert hát tök jó, hogy jönnek hajók, fizetne is az ember értük (igaz nem mindegy, hogy mennyit), de azért a pénzéért elvárná, hogy
    - ne fagyjon ki a játék egy fél percre, ha jön egy system message,
    - ne produkáljon olyat a játék, hogy belépek, a karakterrel elmegyek First Cityben a contrabandos tiszttől az exchange/bank-ig, ott egy-két percig pakolok ide-oda, majd elindulok vissza, aztán félúton dob egy akkora snr-t a játék, hogy visszaugrok a belépési pontra, de fura módon a pakolás eredménye megmarad...
    - ne lagoljon annyit a játék, hogy az előre gyaloglás előre gyaloglás legyen, ne hátrafutás,
    - azaz ne legyen annyi lag, rubberbandig, snr, dc, meg miegymás,
    - legyen normális kommunikáció a játékosok felé (l. össze-vissza kommunikáció, melyik event jön-játék),
    - legyen normális kontent, ne csak másfél-két küldetés félévente és csak eszetlen farm (jó, a járványhelyzet megszűnte után),
    - ne csak kivegyék a küldetéseket felújítás címén, amiket aztán soha nem látunk, hanem tegyék is vissza őket,
    - ne törölgessék a modulokat a játékból (felkészül a doffolás (valahol írták, hogy elkezdték nézni a kódját)),
    - ne nyilatkozgassanak olyanokat, hogy azért nem csinálnak ezt meg azt, mert senki nem használná, hiába kérik sokan,
    - a legendary packok hajóit lehessen egyenként megvenni normális áron, időlimit nélkül,
    - hívjanak meg végre igazi nagy neveket is, ne csak olcsóbbakat legendásnak beállítva,
    - legyen még több játszható faj (gamma és delta kvadránsból),
    - legyen még több (ál)frakció (ferengi, kardi, tholian, borg, delta-kvadránsbeli),
    - legyen még több látogatható bolygó social zone-okkal,
    - legyenek ismét felfedezős küldetések, meg foundry,
    - és küldjék már el azt az André gyereket, vagy hogy is hívják...
    Tetszés szerint kiegészíthető. Persze a játékot így is szeretem, s nemcsak azért, mert az egyetlen Star Trek, hanem mert így is jó játék, s a legjobbak között lehetne, ha nem barmok vezetnék.
    Szóval beálltam a hírre, mint Virág elvtárs, mert hirtelen úgy éreztem, hogy 8 év játék után sehol nem vagyok még. Rámjött egy jó kis FOMO érzés. Rá sem merek gondolni, mi érezhet az, aki most kezdte...

• Plata
    Jönnek a romulan legendary hajók.
    hivatalos hír ha igaz,fent van a faszbúkon.
  • _RAYEN_
    cryptik még a saját farka méretével sincs tisztában ;) de lassan talán jönnek a t6-os dyson hajók
  • Plata
    Megfejtés az hogy majd.
    De helyette megjöttek a T6 undik.
    Undi link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.03. 19:56:48
  • gunji
    Új craptic játék: mikor van dili event?
    - a linkelt blog szerint jelenleg is tart még 06.04-ig
    - a loader híre szerint már 06.01-jén befejeződött
    - a játék naptára szerint majd csak 06.04-én kezdődik el

• Plata
    Nem hiszem.
    Az a ruha már eleve be volt igérve.
    Az eventen kellett volna kapnunk.
  • Daeus89
    pajzs és ruci lehet a végén csak fedes klingonokat kapunk és nem kell ide lego pakk :D
  • Plata
    Igen,de a nagy event június 4-től tart majd júni 25-ig asszem.
  • gunji
    De ez másik event, ami 5 napos és red alerteket lehet csinálni. A No Wines meg három hetes és beszámít a lobikért menő harcba ;)
  • Plata
    Most ezt írja ki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 20:23:21
  • Plata
    Tribblin ez van.

De itt a hivatalos infó.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 20:06:49
  • Plata
    Lesz júniusban.
  • DrSoong
    Srácok. Most amikor frissített a kliens akkor azt írta No Win event 5. hó 28.-tól, elkészült a frissítés beléptem és már nem írja... Most akkor van vagy nincs? Vagy mikor lesz?
  • Plata
    Mivel No win Június 25-ig tart a rizsa csak utána kezdődhet.
    Addig mér remélem jön sok rizsa a klingon kiegről.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.27. 21:56:21
  • gunji
    "...the Freighter Transwarp has a small chance to fail..."
    Ilyet nekem a normál hajóm is szokott csinálni. Ha kilépek egy rendszerből, a hajó sokszor kvázi 'beleragad' a csillag gravitációs terébe *, s nem tudok eljönni onnan. Néha ilyenkor ha belemegyek a csillagba, akkor transwarpol egyet az Azure ködhöz. :D
    (*transwarp vagy instance váltás ilyenkor segít, de az is átdob a Starbase 123 mellé)

Risa mikor kezdődik? Most indulhatna előbb és lehetne hosszabb a járvány miatt. :)
  • Plata
    Dili store-ban minden 15%-al le van árazva,kivéve a főnix.
  • Plata
    Dili hétvége.
    Link.
  • Plata
    Ez a köv event jutalma.
    Júnus 4-től kezdődik.No win scenario.
  • Plata
    Mi a bánat ez?
    Valami T1 hajó?
    Ez olyan mint a ferengi trader hajó vagy a sulibán.
    Nem vagyok jó angolból,de nem értem mi köze a klingonokhoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.27. 16:28:13
  • Daeus89
    Lehet látni hogy készülnek a klingon "évadra"
  • Plata
    R&D és doff pack sale.
    Link.