46740
-
Plata #36887 Remélem újat is adnak azért.
Némelyik klingon sztori küldi tök hülyeség volt.
Igen remélhetőleg jön legendary pack.
D7,B'rel ,Negvar meg Vorcha már tuti. -
gunji #36886 A 'some missions that we feel are up to our modern standards for Star Trek Online' mondatrészt segítek lefordítani: 'több missziót kivettünk'.
Megint hiú ábránd lenne, ha azért várnám a holnapot, hátha visszakerülnek a régi FED-es TOS küldetések?
De talán hajók is jönnek, össze kéne szedni a dilit addig
Azért a videó szép.
Az ember míg él, remél [ismeretlen ősi tribble mondás]
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.29. 20:52:49 -
Plata #36885 Még hozzá valami klingon izgi.
Link. -
gunji #36884 Néha szoktak osztani promó céllal különböző cégeken keresztül ingyen cuccost, köztük volt T6 hajó is (Steelseries, Alienwarearena). Legutóbb az új kiegeknél volt ilyen alkalom. Érdemes figyelni, hátha lesz megint, mert most jön holnap valami izgi. :) -
gunji #36883 Igen, az (bár engem a boff érdekelne), de szinte biztosra vettem, hogy kijönnek egy ilyen csomaggal most, hogy lassan vége a négyrészes eventnek. -
Chak #36882 Home küldiben szoktam azt megcsinálni.
-
Orbancapitan #36881 értelmetlen
-
Plata #36880 Új pack.
De lobis.
link. -
Plata #36879 Az egy bugos szar és nem mindig számolja.
Arra nekem megy a reroll token.
De nimbuson eventes ellenfelek annak számítanak.
Vagy Dyson groundon a nevesített vagy magas rangú vothok. -
_RAYEN_ #36878 6 darab kapitányt groundon hol lehet lezavarni a leggyorsabban? -
#36877 Köszönöm az infókat! -
Plata #36876 Már nem csak téli nyári szülinapi event ad hajót.Tavaly már ősszel is kaptunk.
Na és ha csinálod event kampányt akkor is kapsz T6 hajó kupont.
De zenes T6 hajó kupont kaphatsz 250-300 milláért is.Van aki eladja.
-
Kotomicuki #36875 Nagy általánosságban 3, speciális T6-os hajót lehet "ingyen" kapni a játékban: a születésnapi, a nyári és a téli "eseményekkor", 14-20 napon át, napi 5-15 perces elfoglaltság által.
Az idei nyári sorozat talán augusztusban lesz megtartva, mert nagyon elcsúsztak a "fejlesztők" a naptárban az egyéb szarságaik miatt.
Amúgy a karakterenkénti, napi 8k-s dili'-finomítás hozadékából veszel zen-t és abból feltétlenül akciókor lehet jutányosabban T6-os hajókat venni a "boltból"/megfelelő árustól. Itt érdemes lehet kivárni, amíg az árfolyam kedvezőbb váltási arányt tesz lehetővé: nagy ritkán 300 alá is be tud esni 1x-1x/év.
Ezen két lehetőség az adott account összes karakterének megadja az adott hajót, míg a lobi-s (doboznyitásból hulló kristályért), vagy a tőzsdei (EC-ért) vásárlás csak az adott karakternek fogja megadni a hajót! -
Plata #36874 Eventeken lehet kapni T6 hajót és store kupont ami 100% engedményt ad bármelyik T6 hajóból.
Vagy veszel exchangen esetleg trade cseten EC-ért lobis,boxos promós hajót.Esetleg veszel szintén cseten valakitől t6 hajó gift kupont.
T6 gift kupon szintén zenes T6 hajót ad. -
#36873 Egyébként hol lehet úgy T6-os és nem alap hajókat szerezni nem valós pénzért? Erről van esetleg valahol valami leírás? Régen játszottam sokat és gondoltam visszanézek. -
Plata #36872 Hmmm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.29. 00:58:40 -
gunji #36871 Hát ja... És akkor szegény Mikie fiú csodálkozik, hogy csúnya, gonosz játékosok mennyire báncsák őket (direkt cs-vel).
De legalább visszakapta az illető a zent. Azóta is többen jártak már így, a reakció még késik. -
Plata #36870 Baromság hogy nem tudják,amikor store-s gondom volt és írtam ticketet tudták hogy mikor mennyiért vásároltam.
És segítettek is. -
Orbancapitan #36869 a crypticnél a vásárlások logolva vannak időrendben ennyire lusták megbizonyosodni? -
Orbancapitan #36868 basszus ha már le vonta akk vegye meg újra egy screenshot-hoz? -
Chak #36867 Jaja, még két-három vagy hatvankilenc pecs múlva jó is lesz. Csak a szokásos hihi.
-
gunji #36866 Elszabták, bugos.
Többeknek le is vonta a pénzt. Egyikük írta a redditen, hogy szólt a supportnak, ők meg visszaírtak, hogy csináljon screenshoot-okkal egy leírást, hogy mit is csinált. :D -
DrSoong #36865 Ez a personal tab rendszer egy vicc! Belenéztem a tribble fülbe és látom, hogy már az összessel rendelkezem ami ott van mégis csak venni lehetne 300 zen áron/db. -
gunji #36864 Méltatlanul alulértékelt poszt -
Chak #36863 Ledermedtél a feromonjaitól.. xD
-
Plata #36862 De az most jó volt.
De orion karival képtelenség volt játszani.Mozdulni sem tudtam lagtól. -
gunji #36861 Meg a mark-választó ablakból lespórolták a görgetősávot, így nem tudtad volna bezárni. Ha csak azóta nem javították. :] -
Plata #36860 Nekem is az volt.
Én jobb voltam mert 2 misit nyertem.
Az új romulán karival csináltam.Hat accolade lett kész egy pörgetéssel.
Egyébként próbháltam menni stf-re de a lag akkora volt hogy tele lett a tököm és leléptem.
Érdekes másik játékban nulla lag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.26. 18:39:38 -
Chak #36859 Mai endeavor-om a dabozás volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![System] [LegacyFloaterMsg] You have won 1,000,000 Latinum at Dabo!
[System] [ItemReceived] You received a new title choice: Loaded
[Mission] "Win GPL Playing Dabo" complete!
Szerintem túltoltam.
-
gunji #36858 Mire nem allergiások...? :/ De a biztonság kedvéért végigszaladtam a karaktereken, s nem láttam, hogy valahol több dili lenne, mint előzőleg volt. Ezzel szerintem nem is lehet bugolni. Akkor már inkább az ESD külső burkolatán való sétáért járna a ban, ha tilos.
Mondjuk az is igaz, hogy régebben volt akit azért bannoltak, mert túl sokat játszott és botnak nézték.
Szerk: a Personel fülön levő acc wide-dá tett boffok bugosak, ha másik karakterrel is ki akarjuk venni, akkor is le akarja vonni az árát. (link)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.25. 23:42:33 -
Plata #36857 Új lock box.
Link.
-
Plata #36856 Vigyázz,dilire allergiásak. -
gunji #36855 Amit betettem az reprodukálható: spoilerben a leírás hozzá. A chaten azt mondták, hogy ez is a nagyszerű programozás eredménye: a kijelzett idő a 2000-ig hátralevő időt jelzi. Osztottam-szoroztam és valóban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
El kell menni a contrabandos tiszthez, ott rányomni a "Turn over contraband" gombra.
Mielőtt leokéznánk baloldalt a folymatban lévő doff-missziókra megyünk: azaz "in progress" gomb.
Megnyitunk egy futó doff küldetés.
És megint a "Turn over contraband" gomb.
Ennyi :D
Ma nem hosszú leállás van? Akkor nem ma jönnek a klingonék? -
Plata #36854 Jön a 20-adik évforduló crapticnak,talán adnak ajándékot. -
Plata #36853 Ma délfelé felmentem a játékba,nézem admiraltyt,mondom mi a szar,az összes kártyámon 1-1-1- stat volt.
Elfelejtettem le fényképezni olyan gyorsan kinyomtam a játékot.
Újra indítás után jó lett.
Jah a másik,az új romulán karimnak húzom a reput.Tegnap is minden reput elindítottam,szépen elindultak kivéve három,ott 20 óra marad továbbra is,relogolás után műr csak egynél maradt úgy de az nem is változott,ma felmentem,az összes repu kész kivéve az,annál még 9 óra volt hátra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.25. 19:40:53 -
gunji #36852 Olvasom, hogy a staff szerint néhány játékos szemétkedővé vált velük szembe a hibák miatt, s kérik, hogy vegyenek vissza az agyarakkal. Tehát nem az a baj, hogy a Cryptic hibát hibára halmoz, hanem, ha valaki szóvá teszi és sokadjára nyilván már ingerültebben. Hm, hol élnek ezek?
Amúgy fura bugba futottam, talán nem ismeritek (kép a spoiler tagban). Reprodukálható is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #36851 de az activ skill és jó nagy cd-s
-
gunji #36850 Igen, igazad van, ez a p2w átka. Ezért írtam, hogy ésszel kéne átgondolni, hogy hogy legyen. A felszíninek p2w nélkül is talán kevesebb értelme van, de az űrbelinek szerintem lenne helye: jó kis űrcsatákat lehetne csinálni, mint például az EVE-ben. Jó, persze ahhoz normális engine is kellene, meg a p2w-vel is kellene kezdeni valamit. De lenne benne ráció, igaz míg a Cryptic/PWE-nél vannak a jogok, addig nem. -
Plata #36849 STO-ban a pvp hülyeség.
Rég p2w az egész.
Akinek több a pénze az nyer.
Régen nem ilyen volt. -
gunji #36848 Az lenne a lényeg a játékban, hogy mindenki jól érezze magát. ;)