Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Hogy múlik el a világ dicsősége!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Csípjétek meg amíg lehet.
Link.
Na meg a többi legendary is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.28. 19:49:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért nézzük, mert bíztatóan indult, s több helyen felmerült, hogy tkp. egy Andromeda remake lenne, s az ember lánya és fia (meg a nemnélküli gyereke is) kíváncsi volt rá. Ehelyett csak sírás-rívás-visítás, meg ne nevezzenek she-nek. Eléggé toleráns vagyok, meg ez mégiscsak egy Star Trek, de ez így sok(k).
Pozitívum, hogy már csak két rész van hátra, a következőt meg Frakes rendezi, így talán jobb lesz. A negyedik évadot meg adják inkább az Orville-nak. Vagy költsék a DS9 HD-felújítására. <#pardon1>#pardon1>
Egyébként meg nincs skillezve a karim.
CLR—Infected Space<2:21>2:21>— Dmg(DPS) —T'Por 13 623 168(118 462) Chris 12 579 537(112 317) falke VII 7 442 328(65 861) Chowstoa 7 376 249(52 314) Aellis 1 976 031(17 802)
Minek skillezzem újra ha így is jó?<#wilting>#wilting>
Az előző 2 heti terrános dupla rész meg menő volt, egy kis tos kikacsintással.
Ebben a részben pedig Doug Jones(Saru) a sminkje nélkül szinészkedhetett. Tutira élvezte a szabadságot haha
van baja..
Egy 5 éves kelpien gyermek visítása. Nem csalás, nem ámítás. Ez a nagy titok.
De ezzel még nem ért véget, mert a semmiből megjelenik az orion hajó, és 1 másodperc alatt elfoglalja a discovery-t(úgy néz ki a pajzs már nem védi ki a transportálást, se biztonságiak, se semmire nem futja már), nagy drámaian csápokkal körbefonja, és közösen elugranak a naplementébe. Vége az epizódnak. Mikor már azt hiszem h mindent láttam, rá kell jönnöm h kis naiv vagyok.. <#zavart2>#zavart2>
Még ha magát a zen vásárlást is akciózzák (mint most is volt), lehet hogy vesznek az emberek több zent, de nem dobják a piacra mert nem kell a dilithium. Tehát nem lesz hatással a zen-dili árfolyamra. Szépen eléri a tetőt és ennyi.
Csak olyan dologgal/eventtel lehetne lenyomni, ami a játékosoktól eltünteti a sok dilit, de ilyen szimplán nincs.
Érdekes hogy a lock boxot is elsunnyogták.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.25. 09:19:27
Nem azt mondom, hogy 200 környékére beesne, de az egészségesebb 400 alatti zónába legutóbb is eljutott, amikor utoljára vettem belőle.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Békés karácsonyt és boldog új évet kíván a Ferengi Üzletfelügyelet!
A zenes témához: ott szúrták el szerintem, hogy az eventeken megnövelték a befejezés utáni napokon szerezhető dili mennyiségét és hogy nem akarnak új flottaépületeket csinálni (pl. kellene valami spec FED-es, DSC-s, KDF-es).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.12.25. 00:27:40
Szerintem csak arról van szó hogy egyre kevesebb ember vesz zen-t vagy nincs annyira szükség a dilitiumra (tehát a megvásárolt zent nem dobják piacra dilithiumért, mert nem kell a dili), tehát csökken a játékosok által piacra küldött zen mennyisége,miközben mi free playerek meg ugyanúgy akarjuk (és mivel nekünk sincs szükség dilithiumra, nagyobb a vásárlóerő)
több dilithium + kevesebb zen = hipermagas zen ár
Komoly dilithiumsinkek kellenének, mert hiába akciózzák a zent, ha vesznek is playerek zent, nem akarják dilithiumra váltani.... zen sink meg van dogivel (lásd pl a mudd piac, meg a sok zenért vehető kütyü)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.24. 21:06:12
Pár éve még nem voltak ennyire gusztustalanul pénzéhesek, mert ILYEN nem volt akkoriban!
Sz'al, most is lehetne 350-400, HA hagynák, de ma már ezt nem nézik tétlenül, vesztünkre...
Éljen soká a Birodalom!
Régen is 420 felett volt.
Amikor bejöttek a flotta bázisok hirtelen rohadt sok dili kellett.
Na és akkor még nem volt admiralty,hirtelen nerfelték a dili elérhetőséget.
Bevezették a repu systemet és nem lehetett többé egy nap kifarmolni egy heti dilit pár stf-el.
Nem csak 200-300 volt a zen,de volt az 88 és 100 is.Mert kellett a dili kicseszettül a flottáknak.
Sok új flottás cuccba és egyéb marhaságba.
Bezzeg, előtte a 200-250 sem volt baj, ha fél évig is ott ragadt az árfolyam...
Boldog Karácsonyt!
Boldog karácsonyt kíván a ferengi üzleti felügyelet.. xD
Ahogy egy hírös embör is mondta vala: határ a csillagos ég. <#buck>#buck>
(*Kis karácsonyi fejtörő: ki és mikor mondta ezt? 😊)
A hajókhoz jó lenne játszható faj is 😛
Igaz, a zen 497-es ára is elég extrém <#ejnye1>#ejnye1>
Tarantula az úgy fun ha megvan hozzá a többi tholian konzol is.
Hur'q Vedcrid
Paradox temporal
Tholian Tarantula
2 T6 ship coupon
A 3 hajó közül esetleg melyik az amelyuik helyett inkább érdemes a 2 kupon?
Tarantulát az tudom hogy Plata miatt muszáj beszerezni, a másik 2ről fogalmam sincs milyenek....
Esetleg a másik 2 mudd packról vélemény?

Arra figyelj hogy ez egy karidnak ad elite starter packot is hajó mellé.
T6 Reliant Class - Advanced Light Cruiser (Scales as you level!)
12 Inventory Slot
12 Bank Slots
2 Bridge Officer Slots
1 Borg Bridge Officer
13 Mark II Very Rare Space Gear
7 Mark II Very Rare Ground Gear
Starfleet Academy Uniform
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.21. 18:03:24
Az elsőnek adok egyet,kaptam egy ajándék kódot,de nekem meg van.
- Klingon Recruitment Event lesz az évfordulón
- KDF is használhatja majd a fedes hajókat
- a következő végtelen hosszúságú tfo-farm-event jutalma egy választható promo/boxos hajó lesz