46740
  • Plata
    Igen vannak magyar flották,hogy mennyi és mennyire aktívak azt nem tudom.
    De nekünk is van.
  • merka
    Helló. Azt szeretném még megkérdezni hogy van e a játékban magyar klán ahová lehetne csatlakozni?
  • merka
    köszönöm a válaszokat
  • Kotomicuki
    Az "alacsony" szintűek (Tanius és Stadi, meg a mások kettő) az Admiralty-ban jelennek meg és CSAK OTT HASZNÁLHATÓAK - ezért olyan olcsók - az 52. SZINT ELÉRÉSE UTÁN.
    A magasabb szintűek (UR és epic ládából eső T5 és T6) tudtommal dobozban jelennek meg és a kinyitás - + névadás - után a hajóválsztó tisztnél (pl. a Drozana állomáson egyből a transzporterrel szemben) lehet aktívvá tenni - ezek is megjelennek az admiralty-ban.
  • Plata
    Táskádban egy dobozban.
    Figyelj rá hogy legyen üres hajó helyed.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.05. 22:38:58
  • merka
    Helló. volna egy olyan kezdő kérdésem hogy a phoenix prize pack ból kiváltott hajót hol lehet megtalálni a játékban.
    a választ előre is köszönöm.
  • _RAYEN_
    ezt találtam a legrondább summer shipnek és pont ez lett xd
  • Plata
    Rizsa hajó.
  • Plata
    13k dili endevor ládában.
  • gunji
    Mi a szösz? Már 20 napig kell ezt az eventet nyúzni, 14 már nem is elég nekik?
    A patrolokat néztétek?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elsőben Shon (Ent F kapitánya) hangja mintha Jeffrey Combs lenne, legalábbis rá emlékeztetett a hanglejtése.
    A másodikban nekem a végén összekeverték az hangfájlokat: a romulán csaj alatt az elachi fazon beszélt és fordítva.
  • Orbancapitan
    igen ha nem vették volna ki a felfedezést david nagyobb szabadságot kapott volna de persze a pw a neverwinterbe nyomja az erőforrásokat 8 éve tán
  • gunji
    A játékkörnyezetet tervezte, mint pl. kis túlzással a díszlettervező. Amúgy érdekes ez a szó, hogy 'művész'. Tényleg azok, nagyszerűt alkotott ő is szerintem, érdemes megnézni, hogy a STO-ban mit is: link
    Részben ezért járok ide, gyönyörködni a soha nem látott bolygókban, itt is és más játékokba is. Néha irigylem is ezeket az embereket, mert valami nagyszerű dologban tehetségesek.
    És persze újabb veszteség, ami megint csak növeli a kis szürke felhőcskék számát az egyre komorabb egén a játéknak.
  • Plata
    STO egyik művésze vagy mi a rossebe elhúzott Neverwinterbe.
    Link.
  • Plata
    Asszem admi megint nem százas.
    Szintet lépett a karim,de 8 spec pontja lett.Az új romulán karinak.
    Nem bánom az ingyen spec pontot,de azé para.
  • Plata
    Nem próbáltam.
    Csak este kiìrták hogy ne menjünk mert lehal.
  • _RAYEN_
    Nem crashel, hanem nem adja meg a nyereményt. Creditet levonja, de a kör végén nem kapsz semmit. Biztos, hogy a ferengik feltörték a dabot ;) és ott röhögnek rajtunk a bárpult mögül!
  • Plata
    Ne menjetek Dabo közelébe,a játék crashel tőle.Már hivatalosan is kiírták.
    Dabo is currently experiencing an issue that will crash your game. We suspect Quark was reprogramming it to make more money. Please avoid Dabo for now.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.30. 23:58:46
  • Hexex86 #36910
    Oh köszönöm.
  • gunji
    Én is mondanám, hogy a nyolc év alatt nem jöttem rá, s valóban így is lenne, ha nem találtam volna rá a kérdésed után keresgélve.
    Szóval: ESC -> Options -> HUD tab -> ennek alján Save UI/Load UI -> kipróbáltam, működik
  • Plata
    Sajna én nem tudok róla.
    Sw ToR-ban van tudom,ilyen Hud beállítás de itt nem láttam.
  • Hexex86 #36907
    Azt meg lehet oldani, hogy amit egyik karakternél beállítottam az Options-be és a Hud beállítás azt a többi karakterre is átvigyem? Mert így minden egyes billentyű beállítást, kép beállítást kell végignyomkodni.
  • Plata
    Ne mááá.
    Diszkós klingonok,még csak az kéne.
    Hogy száradjon le a némiszerve annak az állatnak aki kitalálta a diszkó klingonokat.
    Elgondolni is rossz hogy Kronoszon sok zombi fos diszkó klingon mászkál.
    Sw ToR-ban én is elszórakoztam múltkoriban.Végig vittem a három legrosszabb sztorit.
    Trooper,Sith Warri és Jedi Knight.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.30. 21:36:33
  • gunji
    Egen, elvileg majd ezen a ma kezdődött event után indul, hivatalos infó híján valamikor augusztus elején tán. Az utóbbi időben nagyon titkolódzóak lettek a devek.

#36903: Én egyelőre a swtorban találom meg az elégedettségemet, közel azonos szinten, mint mikor kezdtem 2012-ben. Szeretném egyszer ezt a STO esetében is elmondani. [összekulcsolt kézzel álló smiley]

Szerk: diszkós klingont nem lehet indítani? Mintha olvastam volna, hogy ígérik.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.30. 21:19:30
  • Plata
    Ühüm.
    De ne csodálkozz.
    Neverben mostanság egy rahedli ingyenes store cuccot osztogattak.
  • Orbancapitan
    am vágjátok h a neverwinterbe hasznosabb dolgokat kapunk mint a sto v a championsba
  • Plata
    Nincs,majd később.
  • lammaer
    Risa nincs idén? vagy már megy?
  • Plata
    Hú de jó,jönnek a ratyi diszkós klingonok.
  • gunji
    Hacsaknem drágábban, mint amennyit sikerült összekapargatni :D

Teljes leértékelés van cstore-ban, még zen-t is olcsóbban vehetünk. Van 20 éves Cryptic évfordulós csomag egy hétig és ingyen, de érdemes figyelni, mert részben csak egyszer kivehető nem acc-wide cuccok is vannak benne.
    A régi B'Vat küldiket meg sajna nem tették vissza. Még. Lehet tudni, mi lesz a 2. részben és az mikor jön?
  • Chak
    : D

• Kotomicuki
    Hát, amikor a már rég kiírt szereplőkhöz kell visszanyúlni, hogy vmi elfogadható is elkészülhessen, ott má' nagy a baj!
    Tén'leg, a di$ney-t nem lehetne károkozásért, jóhírnévrontásért, elmaradt elégedettségért beperelni?!
  • Plata
    Szerintem lesz klingon hajó pack,csak nem egyből.
  • gunji
    #36894: 'The episodes House Pursued and House on Fire have been removed'
    Nahát, kihitte volna... És akkor nincs klingon hajópakk?
    #36891: A nagy halat úgy értettem, hogy pénzért játszhat, színészként nem hiszem, hogy lenne ideje a napi betevő grindre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /OFFMaul visszahozatalát először én is hülyeségnek tartottam, menet közben nem is nagyon volt értelme. Aztán eléggé kimaxolták. Utólag nézve talán tényleg több volt a karakterében, mint az a pár perc, amit az első filmben kapott.
    A Clone Wars meg lehet, hogy gyerekes volt az elején, de közben kinőtte magát és a végére a hardcore fanok szerint is jobb lett, mint a Di$ney-féle trilógia.
  • Plata
    Mai frissítés:
    PC:
    Event:
    This Featured Event will be a standalone event, separate from the Event Campaign II. This new event will provide participating Captains with an epic reward: The Red Angel Suit.
    Special Event:
    Captains can earn two daily progress per day by playing any of the following content:
    Two Brand New Episodes (2 Points Each)
    New Task Force Operation: Best Served Cold (2 Points)
    Three New Patrols (1 Point Each)
    Clash Above Ceron
    Strike at Seedea
    Trouble over Terrh
    As in previous events, all content can be accessed via the new Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
    Rewards:
    Accruing a total of 40 points of Daily Progress will allow you to claim all the Red Angel Suit.
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the No Win Scenario Event event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
    For more information, please visit the “Become the Red Angel” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11464293-become-the-red-angel

Klingon Revamp Part 1:
    Episodes in the Klingon tutorial and the Empire Arc in the mission journal for the Klingon Defense Force have been revamped to bring the quality more up to par with recent content.
    This includes new environment art, updated cutscenes, new and updated VO recordings, and some new gameplay.
    Many Klingon Characters have been updated with new art to improve their quality, including Worf, J’mpok, K’mtar, and several other characters.
    Male Klingon Captains will have access to the new hair and face options that have been created for this update.
    The episode Alpha has been moved into the Warzone Arc.
    The episodes House Pursued and House on Fire have been removed along with the journal arc Vigilance which they were placed in.
    The following Klingon starships have been totally remastered, including a new model and material: To see these updated visuals, ready your ship, visit the ship customization screen, and apply the proper template.
    B’Rel Bird of Prey
    D7
    K’Tinga
    Vor’cha
    Negh’Var
    For more information, please visit the “The Year of Klingon” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11423783-the-year-of-klingon

General:
    Resolved an issue where the items in the Personnel Tab of the Zen store were not retroactively unlocking for free for some players who originally bought them before January 2019.
    The Romulan episode Turning Point has had its interior environment art completely overhauled and includes improved cutscenes.
    Resolved an issue that was preventing the Celebration window from displaying in certain cases after purchasing the Legendary Romulan Captain Bundle.
    Resolved an issue that caused the Torpedo High Yield: 3 from Attack Pattern Theta to lock you out of activating Torpedo abilities for a short duration after firing it.
    Changed the decal on the Remastered TOS T'Liss and Picard Bird of Prey to always appear over vanity shield FX.
    When using the T'liss Hull, the material on all pieces will now match when you change it in the Ship Customization Screen.
    The T'Liss Nacelle variants that do not have decals now have engine trails that match the other variants of the Legendary Light Warbird.
    Resolved an issue on the Thrai Warbird that was inccorectly displaying the Thrai template decals.
    To apply the fix, ready your Thrai Warbird, visit the Ship Customization screen and apply the Thrai template.
    Captain's Table Updates:
    Added a ship customization officer, ship repair officer, and injury treatment officer.
    Added ability to purchase minor and major repair components and regenerators.
    Known Issues:
    Kit Modules may become disabled during portions of the mission “Duties of Command.” To fix this issue, unequip and requip your weapons.
  • Plata
    Szerintem meg csak leugrott a boltba spagettiért.
  • Orbancapitan
    obi nem halt meg csak egyé vált az erővel
  • Plata
    Háát ha nagy hal lesz,akkor biztos vizes xindi-t fog játszani,mert azok halak,asszem.
    Clone wars-t sosem néztem,mert gyerekes volt és elég marhaság.
    Az is eszement nagy hülyeség hogy Maul-t visszahozták rajzfilmen is meg filmen is,hisz a Solo-ban benne volt.
    Bár épp ma láttam valami reklámban hogy Mace Windu is él és meg küzdött Dart Vödörrel.
    Szóval én azon sem csodálkoznék ha kiderülne hogy Obi Wan sem halt meg,csak lelépett szabira.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.29. 22:44:22
  • gunji
    Offtopik Maul a Clone Warsból. Ha mást nem is, de a Siege Of Mandalore-t mindenképpen érdemes megnézni, brilliánsat alkotott a hangjával, szvsz.
    A Treket is szereti ezek szerint (hajómodell a polcon). A STO-ban meg lehet akár egy nagy hal is .
    Vajon közöttünk is, akik ide irogatnak, van híres ember?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.29. 21:52:36
  • Plata
    Ki ez a csóringer egyáltalán?
    Mi köze a Star Trek-hez?
    Ez is valami diszkó szereplő?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.29. 21:43:36
  • gunji
    Ááááhhhh, redditen: Sam Witwer STO Stream
    Be a játékba, most, rögtön, azonnal. Ha tegnapra jönne, már késő lenne.
    Kéne egy jó kis karaktert kigondolni neki, jó történettel, jó hosszan.... Tal Shiar vagy S31 új vezetője, hm. Fincsi lenne [álmodozok]