46740
-
Orbancapitan #37251 srácok most melyik legdrágább lobbis hajó ingame és mennyi? -
Orbancapitan #37250 áááááááááááááááááá végre vissza jön -
Plata #37249 Új hír óvassátok el.
Link. -
Chak #37248 xDD
T6 verzió biztos bebugolta. Azóta mivel megvettem a packot, cica csajommal elmentem átülni a t6ba. Előtte megnéztem hogy mi történik ha bemegyek a t5-el a ship tailorba. Az amire számítottam. Megjavult a t5 hajó skinje, most már nem hiányzik a fele.
..hát van baj lol
-
Plata #37247 Most láttam dyson battle zone-n ilyen hajót.
Úgy látszik nem csak neked bugos. -
Chak #37246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az asszonyt xD
-
gunji #37245 Én is kirúgtam a hámból, megvettem a Palpatine izé Palatine-packot. Életem viszont nem teljes, mert rühellek katasztrófa filmben szerepelni
Elvileg dupla xp hét van, valamit kéne húzni -
Chak #37244 Na most nem bambultam el, és még időben kivettem a carrier pack. Életem most már teljes
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Orbancapitan #37243 kell -
Plata #37242 Valamiért az arbiter mellé rakták,de szerintem nem ahhoz való,tökre úgynéz ki mint a T6 Sovi-k.
Mondjuk a regent-ek assault cruiserek,az arbiter meg battlecruiser.
De akkor is inkább néz ki regent klónnak. -
Plata #37241 Jah T6 sovi már 3 van,Intel comand és legendary.
3-14-30k. -
Plata #37240 T6 sovi már van kettő.Ha jól rémlik. -
gunji #37239 Nekem ez egyfajta Sovereign-Avenger klónnak tűnt, s mintha többféle altípus is lenne köztük. Amit kiadnak, az meg tényleg mintha más lenne. (Zárójelben: amikor először olvastam a redditen egy hírt Inquiry címmel, automatikusan fordítottam magyarra, s néztem nagyokat, hogy most miről is akarnak érdeklődni )
Mindenesetre a linkelt részlet talán a legjobb pár perc a sorozatból -
Daeus89 #37238 Vér gáz hogy egy olyan hajót ami tömeg termék beraknak promonak ... -
Plata #37237 Promós hajó.
Link.
Nem tetszik.Nem is olyan mint a sorozatban.
Soroztaban szerintem szebb.
-
Kotomicuki #37236 Éljen soká a Birodalom! magas Zen-árfolyam! -
Plata #37235 De legalább bundli akció van.
Link. -
Chak #37234 Náluk elég ha más a reward, és egyből új event XD
-
lammaer #37233 Vagy én nem tudok angolul vagy ezek a cryptikesek erős tudatmódosítók hatása alatt... mi az hogy egy régi event visszatér mint vadi új? :)
"returns as a brand new event" -
Chak #37232 Itt már csak egy valami op, és az a Cryptic latinum utáni vágya.. :DD
-
Daeus89 #37231 az a baj hogy jön valami promo hajó amit fed kap és elvileg storosnak kellene lennie de nem remélem c storos lesz mer annyira nem op :D -
Chak #37230 Úgy érted mikor jön ki promoba.. :'DD
-
Daeus89 #37229 Riker t6 kicsit gány de igaz végül hogy Riker hajója egy avenger/arbiter t6 konzol szerint legalábbis oda tartozik már csak az érdekel mikor jön ki és c-store ba :D amúgy hozza a bis trait/konzol párost megint
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.09.03. 15:59:51 -
Chak #37228 Szerintem is. -
Plata #37227 Ez az elacsi mini robi jólnéz ki. -
Chak #37226 A reward jól néz ki meg minden, de ez a tfo már volt, és akkor sem vált a kedvencemé.
Nekem a feature epizódok hiányoznak. Vagy elgalábbis a küldis setek meg itemek amik jöttek velük. Mióta ilyen nincs csak nyomi küldi rewardok vannak. Jó részt. Sóhaj.
-
Plata #37225 Itt a következő adag event.
Link. -
Plata #37224 Jaaaaaa. -
Chak #37223 Kecskeszakálú borg kocka XD -
Chak #37222 Flottás verzió, de ez a régi t5 atrox nem az új.
-
Plata #37221 Patrolon ha terran hajók jönnek ellened és asszimilálod valamelyiket akkor át változnak borg hajóvá,nem csak borgos cuccok lesznek rajtuk,hanem tök átalakulnak.Olyanok mint STF-en a borg repair node-ok. -
Plata #37220 Én mióta csak játszom arra vágyom hogy egyszer kiadjanak egy olyan hajót ami aknázós.
Szeretek játszani az aknákkal. -
Plata #37219 Sima vagy flottás változat?
Nekem még sosem csinált ilyet. -
Chak #37218 Lol, ép tetryon endeavort csinálnék amihez a cica karim atroxxal a leideálisabb, elindulok erre látom h a hajó fele hiányzik. Mondom mi a fene..
Hiányzik a hátsó két kiálló része. Mintha kiherélték volna, most tényleg úgy néz ki mint egy női sexjáték. ejej Cryptic mi lesz így veled.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #37217 -
Plata #37216 Félek hogy ezt is nerfelni fogják,vagy javítani.Pár éve volt egy vicces hiba ami miatt a gagyi point defense console a szokásos pár ezer helyett pár miliárdot sebzett.
Vagy egy hétig ökörködtünk vele aztán javították,de eszement nagy hecc volt,dps mérő kiakadt a sebzésétől,volt hogy 8-9 milliárd sebzés simán összejött vele. -
Plata #37215 Lusta vagyok kihúzni.
Meg biztos nerfelik.
Régen volt ISO-s klingon karim,az is poén volt amíg bugos nem lett és sebzés helyett hīlelte borgot.
Igaz néha trollkodásból mentem vele.
De utána átépítettem.
Rizsa hajó megvan.Csak nem volt időm kipróbálni.Carriereket nyúzom most. -
Uniel #37214
Az új Risa hajó traitje amit láttál, TFO-n kb minden sci ezzel rohangál, ISAn tactical cubot is instant lövik le vele.
Electrified Anomalie - Your BOff anomalies deal electrical damage & grant power boosts
Adds a severe electrical charge to your Bridge Officer anomalies.
____ Electrical Damage (ignores shields) each sec to foes within 5km of anomaly
+__ All Power Levels to allies within 5km of anomaly -
Daeus89 #37213 minap láttam egy 900k beam tac buildet :D akkor te epg torp buildre mész rá elvileg ott is dmg stat van ,Augmented Dictator Games jól le van videózva hogy mire kell rá menni -
Plata #37212 Cratolt plasma torp szerintem crtdx2 crth és ac/dm stattal jó.