46740
  • _RAYEN_
    yep, Kivették a red alerteket és átrakták event formába, valamint a végén kapható dili és mark mennyiséget is csökketették.

Daeus89: Sci karival tolom a 2016-i nagy tac nerfelés óta. Elégé brutális sebzése van és mellette még ki is tudja magát tankolni. dmg-ra preengi. torpedókat és aknákat használok, gravimetric és craftolt plazma torpedót.
    Utoljára szerkesztette: _RAYEN_, 2020.08.28. 07:42:44
  • Plata
    Ühüm.
  • lammaer
    Ez az "új" Galactic Red Alert csak nekem tűnik a régi red alertnek? :)

Nagy csinnadrattával megkapjuk azt ami a redalert volt majdnem egy évtizedig?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.27. 22:58:16
  • Daeus89
    Ahogy látom neked se nagyon van nagy dps karid ... dmgx4 re kell menni . a Crtdx4 az úgy 3 éve nem divat... majd 2 éve a dmg a jó stat( 50% aszem és 200%+)! Amúgy _RAYEN_ EPG torpedó vagy sima torpedó
  • Plata
    Nekem torpedónál a találati arány általában 99.99%.
  • Kotomicuki
    Amíg el nem éred a régen 25%-ot, ami ma már inkább 40% kritikus esélyt (OP konzolok, Mk XV, endeavor, stb.), addig minden fegyvert dmg(+pen)-re, utána, ha már biztosak a kritikusok, akkor a kritikus sebzés növelésére (CrtD) hegyezz ki.
    Érdemes figyelni a találati arányra is - ez hatványozottan érvényes az energiafegyverekre - , ha ez kicsi, akkor ezt is növelni kell - ez ugyan eseti, ellenféltől függő változó, de ha sűrűn jön az "aprólék", amit nehezebb eltalálni, akkor ezen értéket is növelni kell, még ha ideiglenesen is. (Ha gyakran tudsz, kellően erős GW III-at (&társait) hajigálni, akkor ez a bekezdés tárgytalan! ).
  • Plata
    Mai frissítés:
    PC

General:
    Updated Memorial plaque to include Ben Cross.
    Resolved an issue that prevented the T'Laru Carrier Warbird from equipping support frigates.
    Resolved an issue that prevented the Vo'devwl Support Carrier from equipping Birds of Prey hangar pets.
    The Jem'Hadar Vanguard Support Carrier can now equip Jem'Hadar Vanguard Gunboat and Jem'Hadar Attack Ship Hangar Pets.
    Resolved an issue that was causing the Jem’Hadar Vanguard Support Carrier to have the incorrect pivot point while in Sector Space.
  • Plata
    Torpedónál a crdt-t szeretem.
  • _RAYEN_
    torpedóknál és aknáknál a dmg-ra vagy crtd-re kell preenginelni a fegyokat? ki hogy tapasztalta?
  • Plata
    Tegnap fura dolgot láttam,endevor miatt voltam több STF-en.Köztük Hive Onslaught-on is,de nagyon durva volt,valaki valami zöld villámokkal mindent kinyírt,még a királynőt is egy lövéssel ki lőtték.Sanda gyanúm hogy még két perc sem volt az egész STF,nem volt be kapcsolva combat log,mert kb két milla file van benne és ki kéne már pucolni,másik STF-en láttam hasonlót.

Itt ugyan nem volt olyan erős,de itt is volt ez a fura villám.
  • Kotomicuki
    Má' m'ér zavarná őket, hogy egy karakterrel kiveszel 100k-t, vagy akár 162k-t is, ha uezen idő alatt az összessel meg buksz fejenként 30-60k-t?!
    Ha van 6-7 karaktered, már buktál az új rendszeren..., ha meg 20-30, akkor meg már közel fél milla dili'-kiesésnél kezdődik a hiány a legjobb esetben is!
    A ferengik halálra keresnék rajtatok magukat!

Azonkívül, az admi'-val nem voltál időhöz kötve, hogy "kell": 1-1 nap kiesés nem csökkentette a hasznot, csak eltolta annak kivételét, ellentétben az "új" event-ekkel...
  • Daeus89
    van az 40 is viszont csak az "op" és a közkedvelt hajókat csinálják meg pl ott van a command a mw a pilot ezek nemhiszem hogy valaha is megkapják a lego változatot . amire lehetne számítani a nova ... az orbeth mer azért könyörögnek a rajongók . alita Excelsior (ez pl nem értem miért nem volt benni van olyan legendás mint a disco ... no mind 1) ezekre kell gondolni. Pl érdekel mikor lesz betéva a cardi hajó (galor/keldor) a simitar stb...
  • gunji
    Kicsavart cryptices logikával nem:
    - kiadták a csini hajókat boxban -> alacsony drop, így nagyon drága és char bound - Cryptic: dehát ti akartátok a Connie-t
    - kiadják őket legendary packban -> drága egyben és csak rövid ideig kapható - Cryptic: dehát ti akartatok zennel fizetni érte
    - kiadják őket egyesével 10k per darab áron -> drága és értelmetlen, ha valaki megvette a legendary packot - Cryptic : dehát ti akartátok külön a hajókat, nem lehet rajtatok (=player base) kiigazodni, hálátlan banda

És minden hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve
  • Plata
    Remélem tévedsz.
    Maradt vagy 20-30 fedes hajó.
    Ha egyesével kijön legemdary változat az fasság.Darabját 10k-ért.
    Legendary 10-es pack volt akciósan 30k.
    Az megértre hisz úgy darabja 3k.
    Plusz sok hülyeség hozzá.
  • Daeus89
    a klingon is csab február/márciusba lesz be rakva és beszélt valaki packról ? nem most jönnek a maradék hajók legedary változata ...
  • Chak
    Ha a romulán mintára csak 1 hajós lesz akkor nem fura csak lehúzós. Mirror hajó-t meg ahogy szokták berakják promo pack, és hajrá.

• Plata
    Na igen Legendary Galaxy X az más,de még egy fed legendary pack?
    Kicsit fura.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.25. 16:17:45
  • Daeus89
    Legendary galaxy x viszont még nincs (Yamató volt az utolsó azóta nem katunk frisset az meg már 2 éves kb) , ha meg tükrös coni akkor már lorca.. ő amúgy is szerződésbe áll velük nem ? vagy pike rögtönk terrán részen kezd ?
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.08.25. 14:26:44
  • Chak
    Mert megveszik. Ha csak egy ablakát színeznék át akkor is megvennék.

• Plata
    De Legendary Galaxy már van.
    Mi a rusnya magdinak még egy?
  • Chak
    Tükrös constitution valamilyen formában érkezhet. Meg a legendásan Galaktikus iksz osztályú gépjármű. Mindegyik a n+1 rókabőr lesz, de el fogják adni.
    Utóbbi szerintem olyan formában lesz mint az egyhajós egy boffos romulán pack. Majd kiderül.

Mindig úgy próbálom megfogalmazni h ne nagyon tudják nem magyar nyelvűek megfejteni h ép líkelem a líket lol.
    A tükrös az diszkós érából lesz, ha lesz.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.08.25. 11:43:42
  • gunji
    Na, ez nekem már teljesen kiesett.
    Kettejük közül inkább mirror-Pike, mert Shatner nem is akart a STO-ba jönni (hacsak nem osztják újra a szerepet a Pike-sorozat miatt, de az szvsz nagyobb durranás lenne, minthogy a CBS itt lőné el).
  • Plata
    Nem,nem,biztos Drakula lesz.
  • Orbancapitan
    empire kirk v pike hisz ők érzékényenek a fényre oda át
  • Plata
    Vagy vámpír?
  • gunji
    A kecskeszakállból tippelve mirror hajó lehet, a fényre érzékeny az passz. Talán aenar?
  • Plata
    Mi van?Új legendary Galaxy?De már van egy.
  • Chak
    Egyébként sikeresen dekódoltam egy 62/2-es ügynök kommunikációját.
    Arról értekeztek benne h egy páratlan számú galaxy osztályú hajó legendásan közeledik a Föderációs űr felé.
    Ezen kívül csatolva volt még Jorel Quinn admirális belső levelezése is. Arról értekeznek benne h ha minden jól alakul akkor a reputációkat megfelelő összeg fejében instant t5re lehet majd húzni(ferengi beszivárgók az ellátó rendszerben? :DD).
    Végezetül egy apróbb bejegyzést is található az adatfolyamban arról h mióta újra elővették a gombás cuccokat a föderációs raktárakból, állítólag elfogtak egy fényre érzékeny szemű, és kecskeszakállas egyént. A kihallgatása során állítólag annyit elárult h egy gombás érás constitution osztályú hajón szolgált, de valami beütött, és átkerültek egy másik időbe, és térbe.. de itt már túl sérült a file, így több infót nem tudtunk kinyerni belőle.

Mint mindig ez az adatfolyam 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát. Sok szerencsét Jim.

• gunji
    T6 Vesta-csomagot trill sci néninek, ha már nincs klingon legendary pack. Mindegy, legközelebb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    #37181: Amúgy igen gondoltam arra, hogy ajánlatot teszek a Lady Mrd-re, minden zenem ráteszem: 20005 :D
    Meg van még kb. 40 ezer lolnut is mellé, az jól megy Risa előtt
  • Plata
    Arra én is be fizetnék.Nagyon szeretem a vitorlásokat.
  • Chak
    Vitorlást..

• Plata
    Milyen hajót?
  • gunji
    A nagyobb baj viszont az, hogy elfelejtettem hajót venni
  • gunji
    Jaja, pont ezt akartam írni. Az admi 30k-ja zavarta őket, de az eventek bónusz dilijét felturbózták, így Risa végére boosterek nélkül 162k-t is össze lehet szedni minimális energiabefektetéssel. Ki érti ezt?
  • Plata
    Nem egészen.
    Szerinted hogy lett a három admis karimnak több millió dilije?
    Velük aktívan tolom admiraltyt.
    Eventeken felváltva szedem velük dilit,bónusszal az szèp.
    Ma is asszem 13k jött két percnyi repkedésért.
    Ha mázlim van endevor ládában is van 10k felett dili.
  • Kotomicuki
    Jó, csak eddig nem kellett hozzá "kiegészítő tevékenység", hogy az admi' dili'-t termeljen.
    Amúgy nevetséges az a 30k boost..., mire újrahúzom, már rég lejárt!
  • Plata
    Értem,valóban csúnyán nerfelték,most már dili helyett 40k fleet dilit ad vagy 30k dili boostert.
    De így is jön elég dili,bár közel sem annyi mint rég.De a booster mindenre megy.
  • lammaer
    Gondolom az előző, csak nem nagyon játszottam eddig...
  • Plata
    Újabb nerf vagy még az előző?
  • Kotomicuki
    Ezzel meg a hajógyűjtögetési "kényszert" is visszanyesték - sőt, sokan el is távolodtak a napi szintű játéktól emiatt.
    Aztán hogy a "fejlesztők" jobban jártak-e anyagilag (és a naponta aktív játékosszámoknál - mer' ezt is szokták figyelni, mint mérőszámot), hogy elzárták ezt a dili'-csapot, ami miatt naponta be kellett lépni és kicsit azért "költeni" is a játékukra a kezdő flottáért...
    Azt sem tartom kizártnak, hogy az emiatti kiesést próbálják meg kompenzálni a folyamatossá tett event-ekkel, amivel legalább a játékosszámot tudnák kozmetikázni. Csak nehogy azt szűrjék le mindebből, hogy bátran alávághatnak a játékosoknak, azokat majd "üveggyöngyért" visszacsalogatják és a "fejlesztők" (önmaguk szülte) problémája meg is oldódott...

A "hogyan silányítsd el a játékodat" fejezetbe kalandoztunk el ezzel.