46740
-
Plata #37731 Bár hírben nem láttam,de játékban azt írja holnaptól admi hét lesz. -
Plata #37730 Mindenhol ott vannak és néha táncolnak. -
DrSoong #37729 Én ma fejeztem be az eventet és amikor kirakott Drozanára akkor ott volt. -
Plata #37728 Red alert event.
Link. -
Plata #37727 Halloween eventet.Ideje lenne. -
gunji #37726 Hm, már harmadszor kapom a héten endeavourban a 'kill 60 tholians' feladatot. És hopp, server timeout
Lassan vége októbernek, ígértek valami őszi eventet korábban, nem lesz belőle semmi? -
Orbancapitan #37725 AM szerintem az zűr szett adta őket mint vmi kisérők lennének hisz megmentettük őket -
gunji #37724 A chaten arra gondolnak, hogy a szinti event setje adja őket valami emote-ként. Bár ez kevésbé frappáns, mintha turisták lennének. -
Orbancapitan #37723 csak a kész event után kerültek oda szóval :D Lehet -
Plata #37722 Szerintem sincs.
Admiraltyztam ma az összes karival,kell fleet dilit.
Ugye ha két tour critel az marha sok xp.Hát nekem több karinál is volt ilyen,nem úgy tűnt mintha dupla xp lenne. -
gunji #37721 Mivel már békében állunk egymással, talán turisták lehetnek
#37717: Indítottam új karit (mirrorhoz), néztem a küldetések után kapott xp-t, hát úgy néz ki, nincs dupla xp hétvége. A 'Communication Breakdown' csak háromezret adott, ez normál xp-nek tűnik: link. Reportoltam (nem mintha lenne értelme ).
-
Orbancapitan #37720 testőrség? -
gunji #37719 Egyik nap én is találkoztam velük, kb. ott a rámpa felső részén. Passzolnám, mi lehet ez -
Orbancapitan #37718
megcsináltam az eventet és esd-re mentem és ők is jöttek velem. ez bug v feature? -
Plata #37717 Hátha dupla xp event lenne akkor ez kevés lenne. -
gunji #37716 Én is ezt kérdeztem volna, de elvileg kiírja, hogy van xp event, aztán mégiscsak 3 v. 6 szintet ad. Tizet ellőttem három régebbi karakterre (38, 44, 48), most már 2 millió egy küldi, ami viszont már szerintem nem éri meg. Nem emlékeztek rá, régebben hogy volt? -
Plata #37715 Nem tudom,nincs már xp event?
Ugyan két borg TFO kb 3-3 perc,meg van közben a phaser sebzés is,még menni kellett kb fél percnyi battlegroundot és egy counterpointot,ami fun.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 00:31:26 -
gunji #37714 Azokat mindig kihagyom, túlzás, ha rámegy az egész este az endeavorokra.
A doff-assignmentes szintezés mindig ilyen lassú volt, hogy critre is csak 6 szintet lép (így 15-ről kell vagy hat assignment)? Régebben mintha jobb lett volna, vagy csak rosszul emlékszek? -
Plata #37713 Nekem ma ez van.
Két borg TFO kell meg egy kis battlezone na és egy counterpoint.
Universal-t ha jó letolom,mert sok dili van benne néha. -
Plata #37712 Nem mindig,ha mázlid van,olyat kapsz amit 1 stf alatt megcsinálsz. -
gunji #37711 Igen, csak eléggé idő és türelem igényesek, amiből inkább csak hétvégére jut. De legalább van még szétosztandó pont is, lehet, most megduplázom az eddigi eredményt :) -
Plata #37710 Pedig érdemes mert sok pénzt,dilit ad,na meg a perkek sem rosszak. -
gunji #37709 Grat
Mondjuk én ötvennél állok -
Plata #37708 Na már nem sok van hátra az endevorból.
Meg van a 380-as szint.
-
Plata #37707 Ma javítják a Galaxy-t.
General:
Resolved an issue where the Legendary Dreadnought Cruiser T6 was missing Intel Specialization Abilities.
Resolved an issue where the Legendary Dreadnought Cruiser T6 had the incorrect seating assignment.
Replaced “Report a Bug” and “View Tickets” options within the Help window with new reporting options.
Tickets can now be submitted via “Report Player Behavior”, “Character Problems”, and “Item Problems”.
Fixed an issue that was preventing players from receiving confirmation when reporting a bug. -
gunji #37706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előzetes szerint talán már holnap -
Plata #37705 Hajó vásár.
-
Plata #37704 Mi a szösz,van egyáltalán ilyen golden pajzs vagy csak szivatsz?
Nem is hallottam róla. -
Daeus89 #37703 rizsa>>ferengi latinum golden pajzs>>>golden galaxy :D amúgy lukari faszántos -
Plata #37702 Nekem maxos az acc bankom,annál tovább nem lehet fejleszteni,ami fasság.
De majd ha látok olyat szólok.
Mi a szösz az a rizsa ferengi golden galaxi?
Egybe kell érteni vagy külön külön vagy mi van? -
Daeus89 #37701 a delete :D mer coni jobb !!!44négy amúgy szerintem az undi mer csíkot húz talán rizsa ferengi golden galaxy , jut eszembe acc bankot is tolhatna már valaki promoba :D minden is elfér a karikon lassan -
Plata #37700 Ingyen Legendary Bundle nyerés. -
Plata #37699 Újabb service pack. -
Plata #37698 Szerintetek melyik pajzs adja a legszebb kinézetet Galaxy-nak? -
Plata #37697 Az nem az igazi,ha véletlen valamitől ki jössz álcából akkor utána mindig combat lesz és nem tudsz visszamenni. -
Orbancapitan #37696 elég a sima c -
Plata #37695 Nem tolsz ki senkivel,ha mindenki afk akkor is kész az event. -
gunji #37694 Megyek inkább afk-csoporttal, nem szeretek kitolni másokkal ;) -
Plata #37693 Te,Synth egyszerű.
Be mész egy olyan hajóval amin van BC vagy EBC és álcában el afkolsz. -
gunji #37692 No para - 'ship is working as intended'.
A nagyobb baj az, hogy a synthet is javították, s már nem szólózható Így vesz el az még több időt az értelmes játéktól