Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ennyi volt a szerver mára <#rinya>#rinya>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nekem nincs,ami nekem volt azokat elajándékoztam.<#vigyor>#vigyor>
Boundos van egy rakás,mert bugos volt az a köcsög pack és boundosokat kaptam.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.05. 20:42:57
Boundos van egy rakás,mert bugos volt az a köcsög pack és boundosokat kaptam.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.05. 20:42:57
És miért nem adtál el neki 1et annyiért, a maradék 2 meg a tied ?
Hajók ára lemegy? <#guluszem1>#guluszem1>
300-ért magam is eladok <#nevetes1>#nevetes1>
300-ért magam is eladok <#nevetes1>#nevetes1>
Cseten tök jó veszekedések vannak néha abból hogy a mudd marketbe jönnek az új hajók,egyesek nem nagyon örülnek hogy a hajók ár lemegy.
Másik meg trade cseten néha olyan lököttek vannak.
Előbb hirdette valaki hogy 3 darab T6 token is eladó 260 misiért,erre pár perc múlva ugyanott reklámozza valaki hogy 275 misiért venne.<#vigyor>#vigyor>
Másik meg trade cseten néha olyan lököttek vannak.
Előbb hirdette valaki hogy 3 darab T6 token is eladó 260 misiért,erre pár perc múlva ugyanott reklámozza valaki hogy 275 misiért venne.<#vigyor>#vigyor>
Jah,az más,azt hittem mudd sügér csomagjára gondolsz.
Nem, hanem amíg féláron adják. Ha jól számolom 98,3 zenre jön ki úgy egy kulcs.
Viccelsz? 150 kulcs majdnem 30k zenért?
A Quark osztályú hajó érdekelt volna, de már kijavították <#hawaii>#hawaii>
A tripla 50 kulcs viszont megéri az árát, ha valaki szeret nagy tételben dobozt bontani <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 20:24:52
A tripla 50 kulcs viszont megéri az árát, ha valaki szeret nagy tételben dobozt bontani <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 20:24:52
Szerintem nem olyan rossz,de nem is igazán jó.
Nekem ez a pack nem kell,mert ez azt jelenti hogy jön valami nagyon jó zenes pack utána.
Csak ezzel akarják kihúzni a népekből a lóvét.
Csali pack.
Nekem ez a pack nem kell,mert ez azt jelenti hogy jön valami nagyon jó zenes pack utána.
Csak ezzel akarják kihúzni a népekből a lóvét.
Csali pack.
Na, ez egy jó 250 dolcsis pack, ha minden kell. Asszem' nincs 7 milla dilim hozzá <üres zsebű smiley>üres zsebű smiley> <#miaz>#miaz>
Szerk: amúgy milyen Quark class? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 19:35:51
Szerk: amúgy milyen Quark class? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 19:35:51
Nem-nem. Az árra adnak engedményt egy hónapig, az előfizu örökre szól. Örökre, míg Andre prokonzul rá nem un.
és ha kicsit béna a support akkor ingyen is megkapod ezeket 😄
Plusz még egyedi fajokhoz is hozzáfér.
Talaxi meg borg csak lifetimernek van,plusz saját űrállomás,lifetimer hajók.
Plusz előre dili beolvasztás satubbi.
Talaxi meg borg csak lifetimernek van,plusz saját űrállomás,lifetimer hajók.
Plusz előre dili beolvasztás satubbi.
Nem havi fizetős egyszeri, még nem olyan hülyék olyat csinálni h havi 200 dodóért kapsz vmilyen bónuszokat..
Tehát két napig mától szombat estig $150-ért, szombat estétől egy hónapig $200-ért LTS. Az előbbi nagyjából 43e forint, talán meg is éri, ha szemet hunyunk Andre hülyeségei felett <#wink>#wink>
Holnaptól admiralty hét lesz.
Naptár szerint.
Naptár szerint.
Figy eleve a kari a sci torp build karikatúrája,kb.
A karakter tac kari,de sci-re skillezve.<#hehe>#hehe>
Ezenkívül nem sci hajója van hanem egy klingon ragadozó madár.
Ami sokkal mókásabb.
A B'rel a leg sokoldalúbb és legfunabb hajó.
Elve végig álcázva lehet harcolni,elő sem kell jönni,a sok torpedó és a régi B'rel bug miatt sokszor halhatatlan.
Vagyis azzal sem kell szarolni hogy életben tartsam.
Igazán szeretem a B'rel harcmodort.
Mindig is a B'rel féle őrült karakterek voltak azok amik leginkább lekötöttek.
Nem vágyom a rohadt nagy dps-re mert abba bele unok.
Ahhoz állandóan kellene a karaktert finomítani meg lássuk be eszetlen sok pénz kell hozzá.Csak a doffok vagy egy milliárdba lennének.Traitek és konzolok meg még vagy kettő.
Másik bibi a pénz,nem szerettem soha sem a pénz szerzést a játékban,untat.
Dilithiumot ki farmolok én ha akarod 100 milliót is vígan,de ugyanannyi ec-től már a falra mászom.
Az első promós hajóm 400 millió volt annó,Raul segített kifarmolni,egy hét nem kellett hozzá a módszerével és meg lett,de nekem úgy element a kedvem a játéktól mint a huzat.
Delta bug ment vagy félévig,én tudtam róla az elejétől,ha akartam volna milliárdokat kereshettem volna.
Érdekelt? Nem inkább elhülyéskedtem.<#vigyor>#vigyor>
A karakter tac kari,de sci-re skillezve.<#hehe>#hehe>
Ezenkívül nem sci hajója van hanem egy klingon ragadozó madár.
Ami sokkal mókásabb.
A B'rel a leg sokoldalúbb és legfunabb hajó.
Elve végig álcázva lehet harcolni,elő sem kell jönni,a sok torpedó és a régi B'rel bug miatt sokszor halhatatlan.
Vagyis azzal sem kell szarolni hogy életben tartsam.
Igazán szeretem a B'rel harcmodort.
Mindig is a B'rel féle őrült karakterek voltak azok amik leginkább lekötöttek.
Nem vágyom a rohadt nagy dps-re mert abba bele unok.
Ahhoz állandóan kellene a karaktert finomítani meg lássuk be eszetlen sok pénz kell hozzá.Csak a doffok vagy egy milliárdba lennének.Traitek és konzolok meg még vagy kettő.
Másik bibi a pénz,nem szerettem soha sem a pénz szerzést a játékban,untat.
Dilithiumot ki farmolok én ha akarod 100 milliót is vígan,de ugyanannyi ec-től már a falra mászom.
Az első promós hajóm 400 millió volt annó,Raul segített kifarmolni,egy hét nem kellett hozzá a módszerével és meg lett,de nekem úgy element a kedvem a játéktól mint a huzat.
Delta bug ment vagy félévig,én tudtam róla az elejétől,ha akartam volna milliárdokat kereshettem volna.
Érdekelt? Nem inkább elhülyéskedtem.<#vigyor>#vigyor>
De nem vacakolok vele,sok rosszat hallottam róla.Nem akarom hogy eltűnjenek a dolgaim meg a karik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.30. 19:01:26
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.30. 19:01:26
Ha nem gond az angol itt van pár tipp kezdőknek...
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=german&id=202052659
https://www.reddit.com/r/sto/comments/bmwlic/star_trek_online_newbie_to_cluebie_guide/?utm_medium=android_app&utm_source=share
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=german&id=202052659
https://www.reddit.com/r/sto/comments/bmwlic/star_trek_online_newbie_to_cluebie_guide/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Mert így fun.<#vigyor>#vigyor>
nagyon emlékeztet a sco torp buiédre csak kicsit bucsus ott figyel a maki konzol ami op viszont levon az értékéböl az a 2 sci konzol ami wut kategória jah és hogy a tac konzolba raktad azokat a feles konzolokat jaj no de te tudod
Mindegy hogy milyen karit kezdesz szerintem,ha csak nem jem hadar starter-t kaptál.
Ahhoz kell hogy legyen egy nagy jem hadar aki unlockolja a fed oldalra a jem hajókat,a klingon hajókat is unlockolni kell egy nagy karival,a romulánt azt hiszem nem.
Én be vallom jobban szeretem a klingon oldalt,bár azt kevesen játsszák,de nekem az a nagyobb kedvenc.
Most is klingon karival vagyok fel,vagyis orion.
Az orion karim most a nagy kedvenc,új kari,a recruit eventen kezdtem,ami nem régen volt.
Alatta pedig a kedvenc fed karim aki meg Vulkáni,de ő már több mint 9 éves.
Viszont a két képből látszik hogy gw és torpedómániás vagyok.<#nyes>#nyes>
Na és mindig azok a kedvenc karijaim,akiknek rém fura buildjuk van,a normális dps build nekem unalmas,de a saját készítésű idióta az szórakoztató és nem tudom megunni.És még nem is mutattam a romulán karimat,na az se piskóta.<#hehe>#hehe>

Ahhoz kell hogy legyen egy nagy jem hadar aki unlockolja a fed oldalra a jem hajókat,a klingon hajókat is unlockolni kell egy nagy karival,a romulánt azt hiszem nem.
Én be vallom jobban szeretem a klingon oldalt,bár azt kevesen játsszák,de nekem az a nagyobb kedvenc.
Most is klingon karival vagyok fel,vagyis orion.
Az orion karim most a nagy kedvenc,új kari,a recruit eventen kezdtem,ami nem régen volt.
Alatta pedig a kedvenc fed karim aki meg Vulkáni,de ő már több mint 9 éves.
Viszont a két képből látszik hogy gw és torpedómániás vagyok.<#nyes>#nyes>
Na és mindig azok a kedvenc karijaim,akiknek rém fura buildjuk van,a normális dps build nekem unalmas,de a saját készítésű idióta az szórakoztató és nem tudom megunni.És még nem is mutattam a romulán karimat,na az se piskóta.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arra figyelj hogy T6 hajót használj,ha tudsz.
Nem tudom a starter pack miat adott,de a T6 hajók a legnagyobbak,eredetileg T6 hajót 50-es szinten lehetett használni,de tavaly vagy talán tavaly előtt?
Átalakították őket,megjelentek az új T6 hajók amik a karaktered 1-es szinttől használhat és utána a karaktereddel fejlődik.Majd minden T6 hajót átalakítottak ilyenre.
Előtte 1-10 szinten t1 hajó volt,10-20 T2,20-30 T3-30-40 T4,40-50 T5,50-65 T6.
Néhány spéci 40-től használható volt
De mostmár 1-es szinten be ülhetsz T6-ba,csak összemegy a szintedre,kevés fegyver és konzol lehet rajta,ahogy nősz úgy nőnek rajta új fegyver és konzol helyek.
Nem tudom a starter pack miat adott,de a T6 hajók a legnagyobbak,eredetileg T6 hajót 50-es szinten lehetett használni,de tavaly vagy talán tavaly előtt?
Átalakították őket,megjelentek az új T6 hajók amik a karaktered 1-es szinttől használhat és utána a karaktereddel fejlődik.Majd minden T6 hajót átalakítottak ilyenre.
Előtte 1-10 szinten t1 hajó volt,10-20 T2,20-30 T3-30-40 T4,40-50 T5,50-65 T6.
Néhány spéci 40-től használható volt
De mostmár 1-es szinten be ülhetsz T6-ba,csak összemegy a szintedre,kevés fegyver és konzol lehet rajta,ahogy nősz úgy nőnek rajta új fegyver és konzol helyek.
Valószínűleg igen,már minden frakció tudja egymás hajóit használni,régen nem így volt.
De kb 20 Hsz-el ezelőtt Gunji linkelt egy rakás promót,abból szerezd be a PC-seket.
Itt van.
Tegnap például azt hittem hogy három klingon van a csapatban meg egy fed karakter,kiderült hogy a fenét.Három klingonból egy romulán volt egy meg fed,csak klingon hajóval,a fed meg jem hadar csak fed hajóval.<#wilting>#wilting>Régen ránéztél a csapatra hajó alapján láttad ki kicsoda,mostmeg francokat.
És milyen fura odahaza a klingon bolygó körül a sok nem klingon hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.30. 08:46:05
De kb 20 Hsz-el ezelőtt Gunji linkelt egy rakás promót,abból szerezd be a PC-seket.
Itt van.
Tegnap például azt hittem hogy három klingon van a csapatban meg egy fed karakter,kiderült hogy a fenét.Három klingonból egy romulán volt egy meg fed,csak klingon hajóval,a fed meg jem hadar csak fed hajóval.<#wilting>#wilting>Régen ránéztél a csapatra hajó alapján láttad ki kicsoda,mostmeg francokat.
És milyen fura odahaza a klingon bolygó körül a sok nem klingon hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.30. 08:46:05
Az szuper, mert a twitch-en adták a linkeket, ahol regisztrálni lehet és gondoltam, akkor kipróbálom már ha adtak egy starter packot, meg valami hajót. Amit még nem tudom, hogy human fajjal tudok-e majd használni.
Azt csak viccből mondtam.<#vigyor>#vigyor>
De menj egy ISA-t,az kb 2k xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.29. 22:16:31
De menj egy ISA-t,az kb 2k xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.29. 22:16:31
Szia köreinkben,
Az STO szerintem a leg freetoplay barátabb játék, egy forint befektetéser nélkül mindent megszerezhetsz ha elég szorgalmas vagy. Néha nagyon grindelős az tény, te abszolút nem pay2win... tekintetbe véve hogy ez egy nagy kooperativ MMO, PVP abszolút opcionális és lényegtelen is mert semmit nem ad.
Nagyrészben tolható egyedül is, a matchmaker a csapatcontenthez teljesen jól működik random emberekkel.
Nyugodtan haladhatsz saját tempódban, tökmindegy hogy vannak talán már 10 éves veteránok is, ez abszolút nem rontja az újonc játékélményt.
egy jótanács: Plata elmebeteg mértékben farmol évek óta, szóval hozzá sohase hasonlítsd magad mert elszomorodsz 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.29. 21:11:18
Az STO szerintem a leg freetoplay barátabb játék, egy forint befektetéser nélkül mindent megszerezhetsz ha elég szorgalmas vagy. Néha nagyon grindelős az tény, te abszolút nem pay2win... tekintetbe véve hogy ez egy nagy kooperativ MMO, PVP abszolút opcionális és lényegtelen is mert semmit nem ad.
Nagyrészben tolható egyedül is, a matchmaker a csapatcontenthez teljesen jól működik random emberekkel.
Nyugodtan haladhatsz saját tempódban, tökmindegy hogy vannak talán már 10 éves veteránok is, ez abszolút nem rontja az újonc játékélményt.
egy jótanács: Plata elmebeteg mértékben farmol évek óta, szóval hozzá sohase hasonlítsd magad mert elszomorodsz 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.29. 21:11:18
És biztos, hogy a tholianok adnak ship masteryt? Nekem az csak a felújított és a régi Tau Dewa-beli patroloknál sikerült, de csak a sikeres befejezéskor. 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.05.29. 21:01:20
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.05.29. 21:01:20
5 részes az event: https://sto.fandom.com/wiki/Special_Event#Event_Campaign_III
Még van hátra 3 rész és összesen 3500 fabatkát kell gyűjteni, naponta 50-t lehet, így 70 nap szükséges. A második rész 22 napig tartott (ha jól emlékszek), így a 3x22=66 nap tényleg kevés, hacsak nem lehet majd a végén zen-ből kipótolni (buyout).
Még van hátra 3 rész és összesen 3500 fabatkát kell gyűjteni, naponta 50-t lehet, így 70 nap szükséges. A második rész 22 napig tartott (ha jól emlékszek), így a 3x22=66 nap tényleg kevés, hacsak nem lehet majd a végén zen-ből kipótolni (buyout).
Jah,az lehet.
Szerintem késő már neki hisz a második része már le ment a 4-ből
Épp fut egy event,amivel szerezhetsz magadnak egy Promos hajót.Ingyen.
Ahh köszi így már tisztább a kép valamivel.
Akkor már csak tökön rúgsz egy tholiant és megvan.<#nyes>#nyes>
<#falbav>#falbav>
Dilithium végtelen mennyiségben szerezhető de naponta 1 kari 8000 dilit finomíthat.
Egyébként dysonban lehet afkolva is farmolni.
Múltkor sokat afkoltam endevor közben dyson groundon.
Kaptam egy csomó dilit ácsingózásra.
Egyébként dysonban lehet afkolva is farmolni.
Múltkor sokat afkoltam endevor közben dyson groundon.
Kaptam egy csomó dilit ácsingózásra.
Üdv! 😊
A zen egy játékbeli pénznem, megszerezhető:
- kívülről hivatalosan valódi pénzért (euro/forint) való vásárlással,
- a játékon belül váltható dilithiumért,
- előfizetők kapnak havi 500 zent.
A dilithium is egy játékbeli pénznem, küldetésekért/feladatokért/stb szerezhető.
A zen egy játékbeli pénznem, megszerezhető:
- kívülről hivatalosan valódi pénzért (euro/forint) való vásárlással,
- a játékon belül váltható dilithiumért,
- előfizetők kapnak havi 500 zent.
A dilithium is egy játékbeli pénznem, küldetésekért/feladatokért/stb szerezhető.
Mobilos szerkesztés csodás.
F2P.
Zenért vehetsz top hajókat.
Vagy ingame creditért.
200 millióért van hajó.
De a jobbak másfél milliárdok.
Ingyen is kaphatsz.
Promóban.
Eventeken.
Az előző promós linkeken egy tuti T6 hajót kapsz.
Egyes szinttől veled fejlődik.
Játékban vannak promotional ship-ek.Azt ingame pénzért lehet venni.
Változó az áruk,promosdobozból packból lehet kurva nagy mázlival nyitni.
Azok a legerősebbek.
Vagy a zenes packos hajók.
A legendary zenes hajók pedig piszkosul jók.De azok nagyon drágák.
És limitált ideig vannak bent.
Én F2P játékos vagyok.
Sosem költöttem rá.
Megvan minden zenes hajó.
Minden legendary is.
Igaz majdnem 12 ezer órám van a játékban.
Vagy ingame creditért.
200 millióért van hajó.
Ingyen is kaphatsz.
Promóban.
Eventeken.
Játékban vannak promotional ship-ek.Azt ingame pénzért lehet venni.
Változó az áruk,promosdobozból packból lehet kurva nagy mázlival nyitni.
Azok a legerősebbek.
Vagy a zenes packos hajók.
A legendary zenes hajók pedig piszkosul jók.De azok nagyon drágák.
És limitált ideig vannak bent.
Én F2P játékos vagyok.
Sosem költöttem rá.
Megvan minden zenes hajó.
Minden legendary is.
Igaz majdnem 12 ezer órám van a játékban.
F2P.
Vagy ingame creditért.
200 millióért van hajó.
Ingyen is kaphatsz.
Promóban.
Eventeken.
Vagy ingame creditért.
200 millióért van hajó.
Ingyen is kaphatsz.
Promóban.
Eventeken.
Sziasztok!
Pár kérdés. A játék havi díjas? Meg mi az a Zen, csak azzal lehet hajókat venni?
Pár kérdés. A játék havi díjas? Meg mi az a Zen, csak azzal lehet hajókat venni?
Kösz.
Több is van, itt egy összefoglaló lista a redditről (spoilerben), hátha segít valakinek:
PC Promotions
1. Star Trek Online Alliance Reborn MatHa Bundle Key Giveaway
- SteelSeries: https://games.steelseries.com/giveaway/1114446102/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle-key-giveaway
- Alienware Arena: https://na.alienwarearena.com/ucf/show/2153318/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle
- Intel Gaming Access: https://game.intel.com/giveaways/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle-giveaway
2. Star Trek Online Klingon Personnel Pack Giveaway
- Crucial Games: https://games.crucial.com/promotions/1436048024/star-trek-online-klingon-personnel-pack-giveaway
Microsoft Xbox Promotions - (These seem to still be around so I am adding them again)
Rise of Discovery Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-rise-of-discovery-xbox-pack/9nbdp9vm0lng
House Divided Exclusive Verdant Ba’ul Weapon Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-house-divided-exclusive-verdant-baul-weapon-pack/9nslq49h53cz
Awakening Verdant Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-awakening-verdant-pack/9pfgwn3s64jq
(forrás: ST😮 Giveaways & Promotions - May-June 2021)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC Promotions
1. Star Trek Online Alliance Reborn MatHa Bundle Key Giveaway
- SteelSeries: https://games.steelseries.com/giveaway/1114446102/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle-key-giveaway
- Alienware Arena: https://na.alienwarearena.com/ucf/show/2153318/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle
- Intel Gaming Access: https://game.intel.com/giveaways/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle-giveaway
2. Star Trek Online Klingon Personnel Pack Giveaway
- Crucial Games: https://games.crucial.com/promotions/1436048024/star-trek-online-klingon-personnel-pack-giveaway
Microsoft Xbox Promotions - (These seem to still be around so I am adding them again)
Rise of Discovery Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-rise-of-discovery-xbox-pack/9nbdp9vm0lng
House Divided Exclusive Verdant Ba’ul Weapon Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-house-divided-exclusive-verdant-baul-weapon-pack/9nslq49h53cz
Awakening Verdant Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-awakening-verdant-pack/9pfgwn3s64jq
(forrás: ST😮 Giveaways & Promotions - May-June 2021)
Pont most a héten olvastam hasonlót: Loss of all STO progress on account
Csak ő a steames kliens mellé feltette az arcosat is, mert nem találta a 'redeem code'-t. Csakhát... <#miaz>#miaz> Remélem, azóta visszakapott mindent. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak ő a steames kliens mellé feltette az arcosat is, mert nem találta a 'redeem code'-t. Csakhát... <#miaz>#miaz> Remélem, azóta visszakapott mindent. <#fejvakaras>#fejvakaras>