Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉRDEMES LENNE STEAMEL IS ÚJRA ELLENŐRIZTETNI. bocsi capslock
Hát... a google ilyenkor szokott segíteni. Egyetlen hasonló hibát találni a steamses Neverwinterben (link), de ott sincs megoldás.

Hadd kérdezzek, először a biztonság kedvéért, s bocsi, ha van benne naív kérdés is. Ugye win7/win10-ed van (tehát nem korábbi)? Ugye van elég hely a C:\ meghajtón, ahova telepítve lett a STO? Ugye töltött le sokat telepítéskor (olyan ~20-30 gigabájtnak kell lennie a játéknak)? Mikor jelenik meg ez a hiba?
A launcher még elindul (itt egy kép róla: link) ?
Ha igen, akkor a nyíllal megjelölt Options-ban próbáljuk bekapcsolni a 'force verify'-t (ellenőrizni fogja a letöltött fájlokat), ha nem használ, akkor a 'safe mode'-t, ha ez se, akkor kapcsoljuk ki az 'on demand patching'-et, a 'Game Proxy'-nál meg legyen 'none'.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.14. 21:06:11

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Elvileg nincs karanténba helyezve egyik fájl se.

Rendszergazdai futtatással is ezt a hibát adja ki.
Steam-es verzióm van.
Vagy esetleg próbáld rendszergazdaként indítani a játékot (parancsikonon jobb egérgomb: tulajdonságok, majd a kompatibilitás fülön van egy 'futtatás rendszergazdaként' (talán win10-en is ugyanígy hívják 😊). Milyen klienssel telepítetted: arc, steam, epic, saját régi launchere?

A vírusírtó valszeg karanténba tette valamelyik file-t.
Nekem akkor írta ki ezt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.13. 17:30:14

Folyamatosan ezt a hibakódot adja ki a játék.: Unable to start game client: Windows error code 2 (While attempting to format, received error code 15100.)

Ha jól emlékszem már volt valakinek ilyen problémája, azt szeretném megkérdezni hogyan oldotta meg?
Endevor megen bugos,fel mentem endevort le tolni és kész van.<#hawaii>

ui:Negyedik karicserére megoldódott.<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.11. 21:13:43

Mert tfo-kra nem szeretek menni a gyengébbik hajóval és normál esetben ezzel is megvan kb. tíz perc alatt kétszer a Ceron patrol (a cd alatt meg lehet endevödörözni (sic 😊). Az más kérdés, hogy nem tetszik, de ki lehet bírni még négy napot 😉

Én csak admi közben láttam cseten.

bugos írták twitteren h ki vették
Cseten láttam van pár emberke akinek kell Mudd packja.Bár állítólag van akinek bugos és nincs bent.
Én is gondolkoztam hogy megveszem,az admy hétnek hála lett jó sok dilim,de sajnálom elkölteni rá.Hátha jön legó pack,vagy valami ilyesmi.Kár hogy ritkán van admy hét.

Nekem most 8 perc volt.

Miért nem hell with honort tolod?
Nagyon rövid.

Második eventes patrol bebugolt rendesen ... kb. fél óra volt. Az ellen beült a respawn pontra és mielőtt megjelent volna a hajóm, már leszedte a fél pajzsot, a segítő npc is csak kettő volt <#guluszem1>

Ez csak egy kivülálló steamchartos megállapítása. Semmit nem tudunk arrról mik a számok valójában - lásd pl ezt ahol a 19. helyen van 200K+ aktiv játékossal. Ami vagy igaz vagy nem...:

De abból kikövetkeztetni bármit hogy milyen zen árakon adnak valamit... szerintem az inkább mérvadó lehet, hogy mennyi zen van pl a dilithium marketen, mert az a konkrét bevétel. Amig ott tudunk vásárolni zent diliért, addig tuti vannak playerek akik öntik be a lóvét a játékba.

Kár ezen agyalni, mert senkinek sincs objektv rálátása erre, amiből bármit is kitalálhatnánk.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.10. 07:30:14

Igen minden platformon.

A loader szerint csütörtöktől hétfőig dupla xp hétvége jön 😊

tik-tokon van egy forma az mondja mindig kis pénz kis foci nah ide lehet azt mondani ki foci kis pénz...

amiket mondasz azok jó ötletek még wowba is mennek pedig az havis mmo jelenleg a f2p gamek közül a dragon ball legends viszi nállam a primet.

Képezld el az a helyzetet törük a lego pakkot és 9 k bol kihozod azokat a hajókat amik érdekelnek pl 2 es pakkba a brell 😄 meg az Excelsior mer az brutál jól néz ki
és mindezt ugy hogy lifetimer vagyok és kb nem kaptunk semmit a "jem hajó óta"

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.06.09. 18:06:43

S lehet igazság benne, amilyen árcímkéket ragasztanak a hajópackokra.

De ki mondta hogy veszteséges?

No, úgy tűnik, nerfelni fogják a max hullt is <#wilting> <#mf1>

Amúgy ha (annyira) veszteséges a STO, akkor miért nem próbálják meg növelni a bevételeket? Miért nem lehet akár tabukat is döntögetni, ha a játék túléléséről van szó?
Nem egy újabb még kisebb és még drágább hajópackra gondolokra (amire a reditten már csak annyit írnak, hogy mikor jön az 1701 dolcsis ENT-pack), hanem akár körülnézni, hogy máshol hogy növelik a bevételeket. Pl.
- visszahozni a havi előfizus modellt olyan játékbeli fícsörökkel, amik csak úgy érhetők el (pl. +konzol, +fegyver, +device, stb)
- a legós hajókat lehessen külön-külön megvenni 3k zenért vagy T6-kuponért,
- még több fizetős (unlockolható) játszható faj, boff-ok, doff-ok, egyenruhák, stb. meg egyéb kozmetikai dolgok,
Meg hasonlók, biztos sok szaki van, aki öntené az ötleteket. De lehet, hogy csak a menedzsment a balfék 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.09. 17:28:47

Én SW ToR-al vagyok így,át raktam steamre az öcsik miatt.

Arc-ot használok én is.
Steamen Falloutot nyomom. Azt sem értem h miért. Bethesda lancherrel kéne. Az steam acsik miatt kezdtem ott gémelni, aztán ott ragadtam.
Steam szám nem igazán mérvadó,mert kevesen tolják steamről.Van aki epic-ről van aki arc-ról tolja.
Nekem hiányozna a STO,nincs még egy ilyen űr MMO,főleg ami ST.
Nem is hiszem hogy lesz helyett még egy ilyen,ha lesz is új STO az úgyis pénzesebb és szarabb lesz.

Lol.<#taps>

Most lebuktam.. de most mennem kell mert megjöttek a prostik. Ép "túlórázunk" a cégnél. ;D
1312...
24 Star Trek Online 194,481 elvileg ami még mindig kevés
Ne a steamet nézd,hányan játszanak a steamről?

figyi kb 1000 max 2000 játékosrol van szó. És gyakorlatba égeti a star trek univerzumot sajna ez van veszteséges. Ha jól menne a szekerül a vojager j nem promo lenne meg disco refit

Steam :Last 30 Days 1,312.5 ‑29.5 ‑2.20% 2,957
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.06.08. 19:07:35
Hát az utóbbiban kételkedem.

szerintem itt nem lessz semmiféle zenes pakk 😄 az utolsó a 2. nagy lego pakk volt ami hát vegyes fogadtatás volt mivel még mindig bent van ... jön még 2 promo azt remélem veszik el ezektöl a kóklerektöl jogokat és jöhet a kövi st mmo
Ó értem.
Vajon mire készülnek,biztos valami piszkos nagy dobásra.

Ugye jön egy pack, amit korábban hirdettek, amiben 29500 zenért a 8-féle dologból lehet választani hármat (4 hajópack, kulcsok, kupon, stb).
Ha mind a 4 hajópack kell, akkor ebből veszel kettőt, s mellé kapsz mondjuk 2x50 kulcsot 2x29500 zenért (az első hétvégén féláron).
Namost jön ebből egy hiperszupermega bundle 60000 zenért, ami tartalmazza mind a 8-féle dolgot (4 hajópack, kulcsok, kupon, stb). Így nem kell választgatni, meg lehet venni mindent egyszerre jó drágán.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.08. 18:56:57

Valaki világosítson fel hogy mi van.
Több pack jön marketbe?
Cryptic is kirakta a hírt de mobilnet szar.
Reddit sem jön be.
Ja több pack jön muddhoz az jó.
Valami durva zenes dolog jön.

A Crypticnél teccik dógozni? <#fejvakaras> <#dumcsi>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

xDxDxD (forrás: reddit)

Nem tudom vajon mit tudnak ki találni.

Arra én is. Lehetne romulános, vagy gorn.
Kíváncsi vagyok a klingon sztori után mit találnak ki,bár lehet most úgyis rizsa jön.

Na igen a diszkóverő hajóból már 3 van.
Lekvár legendary pack még nem vót.

Stilusosan a határ a csillagos ég. Avagy a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja a Cryptic csillaghajó. Hogy új lehetőségekre leljen, felfedezzen még több copy-paste lehetőségeket és hogy eljusson olyan bankszámlákhoz, pénztárcákhoz ahová dev még nem merészkedett..

Ennek a gondolatmenetnek a folyamán az összes hajót újracsomagolhatják, és kiadhatják legendary logoval.
De ha tippelnem kéne akkor a képernyőkön is megjelent romulan, és dominion hajókra gondolnék egyből. Aztán jöhet minden más.
Persze mind tudjuk h csak kiadnak majd egy újabb gombás hajót másik skinnel. :'D
Szerintetek Mudd market után vajon milyen Legendary hajót adnak ki?
Biztos készülnek valamivel.
Csak kíváncsi lennék vajon mit tudnak még kitalálni.

Igen, nagyon belassult, nem lehetett még pakolni se, majd kidobott. Aztán olyan tíz perc után írták fórumban, hogy már vissza lehet lépni. Most megint jó. <#eljen>

Miért? Le halt?

Hát ennyi volt a szerver mára <#rinya>

Nekem nincs,ami nekem volt azokat elajándékoztam.<#vigyor>
Boundos van egy rakás,mert bugos volt az a köcsög pack és boundosokat kaptam.<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.05. 20:42:57

És miért nem adtál el neki 1et annyiért, a maradék 2 meg a tied ?

Hajók ára lemegy? <#guluszem1>
300-ért magam is eladok <#nevetes1>

Cseten tök jó veszekedések vannak néha abból hogy a mudd marketbe jönnek az új hajók,egyesek nem nagyon örülnek hogy a hajók ár lemegy.
Másik meg trade cseten néha olyan lököttek vannak.
Előbb hirdette valaki hogy 3 darab T6 token is eladó 260 misiért,erre pár perc múlva ugyanott reklámozza valaki hogy 275 misiért venne.<#vigyor>

Jah,az más,azt hittem mudd sügér csomagjára gondolsz.

Nem, hanem amíg féláron adják. Ha jól számolom 98,3 zenre jön ki úgy egy kulcs.