46740
-
Plata #37891 Köszi.
Nem is néztem,de már nem sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.25. 21:43:39 -
Kotomicuki #37890 Gratulálok, én még csak 99-nél járok - igaz, nem is "játszok" sokat!
Mennyi van hátra belőle? -
Plata #37889 Megvan 400-as endevor.
-
Plata #37888 Mai Patch:
General:
Updated Memorial plaque to include Ben Cross.
The T6 Ship Coupon Rewarded in Event Campaigns no longer allows players to claim the Titan Science Destroyer [T6] as it is a new ship.
All players who already used the coupon to claim the Titan Science Destroyer [T6] will continue to have access to the ship
Resolved an issue where ships didn't come stock with experimental weapon equipped.
Titan-Class Science Destroyer [T6] Updates:
Fleet version is now correctly sorted as a fleet ship in the ship vendor.
The registry number on the left Luna nacelle now appears properly.
The rear phaser nodes now fire from their correct positions.
The mission pod no longer has a gap underneath it when combined with other Luna hull and saucer variants.
Updated help text to include new features of loadouts. -
Plata #37887
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.23. 21:22:03 -
Plata #37886 Főnix event.
Link. -
Orbancapitan #37885 lehet -
Plata #37884 Szerintem az 80 volt.Én is akkor vettem meg. -
Orbancapitan #37883 meg 90% úgy vettem meg annon a command sovit -
Plata #37882 Mudd marketben ha jól emlékszem 80%-os leárazás szokott lenni,ez az 50 lófing. -
lammaer #37881 A mudd beteg áraira 95% illene.... -
Daeus89 #37880 igen a troy féle beszólás hiányzik a a traitekből . eltudom képzelni hogy ha procol összecsuk mindent :D most a vinter hajó lesz , talán a 32. századi refit disco ha már megmutatták mw sci destroyerként és majd februárba a szuperpakk az vagy flag ship amit mondtál (nem látom rá az esélyt) vagy pedig a lego bundle 32 századi váktozata uss nog voyager j constitution j stb -
Plata #37879 Ingyen vettem ki a hajót.
Kuponnal.
De ha igaz jön még egy våltozata.
Ami Legendary. -
Plata #37878 Flottás változatot ėn sem találtam meg.
Állítólag minden szürőt ki kell kapcsolni ės akkor meg lehet találni listában.
De ma reggel semmi. -
Daeus89 #37877 logikus lenne hogy a fed karik kdf /kdf karik fedes hajót használnak (szövetség miatt) amúgy meg legalább lenne kihasználtsága a kdf hajóknak végre pl disco BoP
Ui: ki lehet venni a storbol a titánt
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.11.21. 08:07:57 -
Plata #37876 Na akkor lehet azt javították.
Nekem este mondták hogy van,csak kapcsoljak ki minden szűrőt a hajógyárban. -
Orbancapitan #37875 Nincs
-
Plata #37874 Az este még működött biztosan. -
Orbancapitan #37873 megnézem újból -
Plata #37872 Pedig van,csak bugos,menj a hajógyárba és ott nézd meg a hajókat,de ne használd a keresőt,ne használd azt hogy t6 vagy T6 fleet,az összes hajót nézd,minden hajót mutasson t1-től t6-ig,akkor ott lesz a sorban.
Este még jó volt.
Mivel ez a legújabb hajó,valószínűleg nálad is a legutolsó a sorban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.21. 01:52:46 -
Orbancapitan #37871 Én nem látom -
Orbancapitan #37870 persze nem azt mondtam h vegyék el azoktól aki ki vette és ki farmolta de jobban oda kellett volna figyelni
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.11.21. 00:42:59 -
Plata #37869 Van flottás változat.
Ki lehet venni klingonnak is a flottás változatot. -
gunji #37868 Én kicsit megvédeném őket. Tapasztalatból egy ilyen belenyúlás közvetlenül az adatbázisba elég bonyolult és veszélyes lehet (ugye sokan/többen aktív hajónak állították be a Titánt a KDF-es karaktereken, kiszedték a konzolt a hajóból, kifarmolhatták a traitjét, stb. - ezt mind törölni kellene). Sokáig tartana, lehet, nincs is meg a szükséges tudás ehhez náluk. Ehelyett egy rollback jobb eredményt adna, igaz, a játékosoknak rossz szájízt is, hogy vehetik meg ismét a hajót, esetleg rosszabb zenes árfolyamon. Én ezt választottam volna.
De valószínűleg péntek lévén inkább tettek rá nagy ívben és mentek pulykát venni. -
Orbancapitan #37867 Kérdés ennyire lusták kijavitani? vagy ennyire nem értenek hozzá? oké hogy spagetti kód de ha van egy hozzáértő csapat az megtudná csinálni -
Plata #37866 "BREAKING - Federation officials have confirmed that, in a daring raid, KDF splinter forces have captured a number of the new Titan Class ships. To avoid further strain on the Khitomer Alliance, Federation Officials have decided to send further Titans to any KDF Captains who wish.
(To clarify: The T6 Titan can be purchased, claimed, and flown by Klingon Captains. Rather than fixing this, we're just going to roll with it. Congratulations on your new ship, Klingons. ?
There may be MANY bugs with this. Consider yourself a beta tester if you do buy one.)" -
Orbancapitan #37865 én is ki szedtem kdf-vel és végre igazi terran a karim -
Plata #37864 Valóban,én is megvettem ingyen. -
gunji #37863 Kinn van a Titán és T6-os ship kuponnal megvehető, sőt chaten KDF-es karival is kiszedték. Az akciója még -7629 napig tart. -
gunji #37862 25% engedmény van mindenre, Muddra 50%
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11480813-black-friday%3A-the-final-frontier
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.11.20. 17:05:42 -
gunji #37861 Én sem használtam el még egyet sem (amit lehet, szeretnék eladni :D)
Azt írja, hogy bontatlanul átadható másnak, bontva account bound. Saját magadank tudsz hajót venni megkötésekkel (pl. a 'new items' alatti hajókra nem használható, igaz így a Lunára sem). -
Plata #37860 De szerintem azt nem tudod használni.
Az Gift kupon.
Nem?
Még sosem használtam ilyet szóval gőzöm sincs.
De úgy gondolom ezt talán csak ajándékba tudod adni.
Abban sem vagyok biztos hogy egynél többet egy accra el lehet lőni,na és azt is vedd hozzá hogy az újabb hajókhoz nem lehet hozzá jutni vele. -
gunji #37859 Hóvégén ismét lehet venni T6 kupont: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11481043
Úgyhogy Zen bácsi veszi kalapját, mert jön a hideg: 492
(Amúgy vajon hányan vesznek zenért inkább kupont és azért Lunát, mint közvetlen a hajót? ) -
Orbancapitan #37858 jaja köszi -
Plata #37857 De ma még nem lehet kapni. -
gunji #37856 Valami ilyesmi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #37855 Az milyen? -
Orbancapitan #37854 kár h nem az eredeti titánt kapjuk meg -
Plata #37853 Háát,nem vagyok tőle elájulva.
Nem igazán előnyös a külseje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.18. 19:01:54 -
Daeus89 #37852 Titán T6 nah ez egy bazó hajó lesz végre tac modos sci destroyer zenért *-*