Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igazán.Gta az új dlc óta kicsit halott.
Red dead kb másfél éve halott.
Sw torban május negyedikén voltam fent az ingyen ajándék miatt.
Wot-ban meg le tolom a napi küldit. 😛
Red deadhez több mint másfél éve nem jött rartalom csak olyan szégyen szar kategória.

De azt ne felejtsd el hogy ezzel párhuzamosan a másik kezéével tolja a GTA5-öt, a bal lábával a Red Dead Redemption 2-t, a jobb lábával SWTORban farmol, a f*rkával meg World of Tanksozik... 😊

Ha sietek egy max másfél óra.

ugye😄
Add már össze 40+kari/acc max 5perc kariként ha afk-zol is
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.06.24. 19:37:29
Akkor meg is van oldva miért inditanak dili eventet max zen árfolyamnál 😄

De elfelejted hogy én max 2 percet játszom egy karival,inkább 1.
Kivétel a klingon recruit.Az endevoros kari.

nem minnél magasabban van az árfolyam a játékosoknak annál többet kell farmolni mert nekik az a jó hogy minél több időt töltsenek a játékban pl mint A Plata félék 40+ kari/acc
500 fölé úgyse mehet.. plusz gondolom számukra olyan mindedgy hogy a zen 100 vagy 500....

Mai peccs:
Gamma Recruitment Returns!
Gamma Recruitment returns! In conjunction with this, we've updated the Gamma Recruit tasks:
Instead of achieving 90 specialization points, you now only need to earn 45. You still get the same rewards.
Instead of reaching T5 in 12 Reputations, reach T5 in 10 of them.
New goal: Reach Tier 6 in one Reputation.
Reward: 1x Experimental Starship Upgrade Token
Account reward: Choice of one Ultimate Tech Upgrade (Engineering, Science, or Shields)
This Upgrade is bound when claimed, and when used to upgrade an item, will bind that item to the character using it
New goal: Complete "The Swarm" TFO 5 times.
Reward: 100 Gamma Marks and one Germanium Carapace Fragment.
For more information, please visit the “The Gamma Quadrant Needs You!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11489673-the-gamma-quadrant-needs-you%21

General:
Updated Memorial plaque to include Joanne Linville.
Resolved an issue that was preventing extra characters slots from displaying properly.
Resolved an issue that caused some mission rewards to occasionally be created with blank white icons.
Addressed an issue that could cause the TFOs "Remain Klingon" and "Mycelial Realm" not to award progress toward TFO goals for various special event Recruits.
Updated the rarity/color indicators on the EMH Mk1 Bridge Officer items, to match the VeryRare/Purple quality of the final Bridge Officer.
Resolved an issue with the Singularity Distributor Unit that was preventing it from allowing Shields to be maintained during Cloak.
Various minor updates to Qo’noS ground environment.
Improved lighting within the Ship Tailor.

Known Issues:
Completing Endeavor missions does not increment Gamma Recruitment objectives.
Landing page ad description popup has erroneous text.
"Home" Episode objective is missing from recruitment tool UI

Mit tesz a cryptic ötszázas zenárfolyamnál? Egy hetes dilithium hétvégét indít: link <#zavart2>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

A CGI csodákra képes <#hawaii>

HÁT már nem a húszas éveiben van
Bobby Ewing.<#vigyor>

Legfeljebb megnézhetjük, ki jön ki a szónikus zuhany alól <#eplus2>
Vagy még mindig tölti az emlékeket egy szonda az agyába <#idiota>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.23. 15:45:37

és ha egy romulán trükk mint riker esetében volt a tng-be
Az a baj még iszonyú messze van.
Mármint a Picard sorozat.
Icheb fix nem kerül vissza,hisz ő a delta kvadrásnban sütteti a hasát.
Hetes meg sosem fog odajutni.

Ilyet találtam rá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De nem tudom. Nekem egy stilizált Naprendszer ugrik be róla, a központi nagy csillaggal és a nyolc bogyóval/bolygóval. Q a TNG-ben is úgy kezdte, hogy az emberiségnek nem lett volna szabad elhagynia a bolygórendszerét, talán ez valósulhat meg.
Szerk: Ichebet valószínűleg nem fogják visszahozni a színész miatt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.23. 09:59:35

De egy valamit kifelejtesz.
Az új idővonalon Hetes nem ismeri Icheb-et mert nem is lett borg.

vagy ranger kitűző lehet ugye szegény icheb halála miatt hetes ki lépet a flottából és ranger lett
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.06.22. 23:02:42
Az a kitűző valahonnan rohadt ismerős,de nem tudom honnan.

Data max az "öreg ember" formába lehet megjeleniteni. Én a zászlókat néztem hogy a bajor meg ferenginar is mintha csillagflotta tag lenne . Hetes kitüzöjét mi is néztük mi lehet az és ismerös den em tudom honnan egy tuti elvileg idö utazásos lesz a sori. De most nagyon bele kapcsoltak a ST gyártásba . lehet a picard lesz az ami összefésüli az összes idövonalat
Igen ez,nagyon ismerős.De nem rémlik honnan.

Ez itt a spoilerben?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom, sokat keresgéltem az este, de nincs ötletem. A redditről talán egy alternatív csillagflotta vagy egy alternatív terrán jel tűnik a legérdekesebbnek.

Csak nekem tűnt úgy mintha két Picard lenne?
Tudom hogy ismerem azt a jelet amit Hetes bámul,de nem jut eszembe melyik frakció jele.

Igen, jól áll így neki az idősebb kor (mintha kissé Ba'alra hasonlítana). Igen, én is kiváncsi vagyok, mit kavarnak. Remélem visszahozzák Datá-t, hogy megvalósulhasson az a bizonyos STO-sztori Selá-val 😊

Igen láttam,már vagy egy hete,írtam is a fórumba.Köcsögök le vették a trailert jujtúbrú.

sajna nincs😞 kiváncsi vagyok mit hoznak ki belöle Q nagyon menö lett bár hiányzik az egyenruha
Pár napja láttunk egyet: klikk. Hacsak azóta nincs újabb 😄

most láttam és linkelni akartam de meg elöztél 😊 az a hajó évröl évre randább! a vorgon ladikokat kéne pimpelni inkább úgy olyanra mint a többi eventes hajó (erösre)

Pöppet off láttátok a picard so 2 bejelentö elözetest ?😊
Risa, megint csak harminc napos. Hol van az az idő, amikor hat hétig élvezhettük a henyét a vízparton 😞

Igen nekem is hiányoznak.

Nekem is hiányoznak, szeretem a TOS-os küldetéseket. S erről jutott eszembe a kiszedett Örökkévalóság Őrzője-sztori, amikor visszamegyünk a múltba B'Elanna lánya és B'Vat után. A legutóbbi deves streamben került szóba a Discoverys-története miatt, hogy most aztán tényleg nekiállnak felújítani a részt, azzal a felhanggal, hogy eddig eszük ágában nem volt hozzányúlni a kiszedett B'Vat-küldetésekhez, pedig már vagy két éve ígérgették.

Az available fülön van Spectres-ként, de kell hozzá a klingon-szálból a 'Galaxy at Large' és talán 65-ös szint is. Ez vonatkozik a Nimbus III, a Defera-Breen és a Domíniumos büntetőtelepes szálakra is.

Srácok a régi szellemes sztorikat már nem lehet tolni semmiképp?
Nekem hiányoznak a drozanás sztori küldik.

:'DD
naaaaah amig nem tűnik fel Q hogy megvádoljon addig jó vagyok 😄DDDD
Nana vigyázz mert még a végén meghasad a téridő continuum..

:'DD
chak én úgy hallottam hogy nem csak account boundossá teszik hanem még bugtalanitják és glichtelenitik végre.

**ultimate mega BAN PLZ...**
Jah igen, ez lenne a másik indok, mert a sok bot nagy lagot csinál Risán, mint anno az omegafarmolásnál (nem csak Risán 😄).

Vajon ha boundos lenne favor,az a rengeteg bot mitcsinálna nyáron?<#eplus2>

Muahahahaha.<#fogmosas>

Én pedig azt hallottam, hogy a szervereket megkönnyítendő, és a lagot csökentendő hamarosan bevezetik, hogy csak x mennyiségű karakter lehet egy accounton. Pontosan frakciónként egy.
Ezen kívül Platát account boundossá teszik..

*Ultimate BAN pleeezzzzz..*

Én meg olyat, régebben de visszatérően, hogy account bound-ossá teszik a lohlunat favor-öket, mert jelentős értékben cserélnek gazdát és sokan EC-farmolásként használják. Remélem nem lesz belőle semmi. <#hawaii>
Jópár éve elterveztem, hogy meg sem állok, míg százezer nem lesz (olyan ötvenig jutottam), de az utóbbi egy-két évben sajnos kevesebb idő jutott erre is.

Szerk: kulcs flash-sale van hétfőig... (->494d/z) <#nezze>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.18. 21:19:01

Jah,
Azt a pletykát hallottam,lehet hogy rizsa hajóból lesz 2 féle is,egy ingyen egy pénzes.

De, csak az első héten adnak rá 35% kedvezményt (-> 4875z).

Erre a bundlira vevő vagyok.De nem 7500 zen lesz?

Ezeket az árakat hogy találják ki, csak tudnám <#fejvakaras> Első héten 4875 zen lesz az ára <#fejvakaras>
És elsőre örömködnék a ruhák miatt, hogy így jobban megéri a pack, csak látom, hogy ezek eddig lobisak voltak, előtte meg dilisek.
A crypticnél még mindig azok <#banplz>
Mindenesetre az acc wide miatt az olcsósított változatra azért befizetnék <#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.18. 20:01:40

Új bumdli.
link