46740
  • gunji
    Dehát az két külön dolog. Vagy ezeknél minden összefügg egymással? Mindegy xD
  • Plata
    Fogalmam sincs,csak a cseten mondták hogy fölösleges respecelni,valamit elbasztak a bázisok díszítésében és jövőhéten újra szétbarmolják a skillezést vele.Konzolosoknak csak januárban javítják.
  • gunji
    Ez valami karácsony-kompatibilis díszítés lehet (=WW)? Azt pont jó, ha csak januárban javítják xD
  • Plata
    Díszítést baszták el.
    Pc-n jövőhéten konzolon jövő évben javítják.
  • Orbancapitan
    újra ki kell majd húzni őket? xd az faja lesz 10 év munkája kuka
  • Plata
    Jövőhéten új patch,mert eltoltak valamit a flottás bázisokkal,valszeg újra respec.
  • Plata
    Voltam futóversenyen én is,második lettem úgy hogy ötödikként értem be,de három idióta futott tovább a cél után.
  • Plata
    Admiraltyban?
    Onnan hogy bugos.
    Egyébként kulcs akció.
    Katt.
  • gunji
    A Kar'Fi Battle Carrier kártya honnan jön?
  • Plata
    A mastery-je egy patroltól maxos lett.
  • Plata
    Apró de vicces bug.
    Ha kiveszed a T6 karfiolt,a T5-öt is meg kapod fedes karival.
  • Plata
  • Plata
    Hát srácok kipróbáltam az új Karfiolt.
    Nem rossz,de nem is a régi.
    Több tac boff skilje van kevesebb sci.
    Upgradelve lehet 5 sci konzolja,ez nem rossz.
    A hídja viszont,na hát az de gáz.
    A hajó kicsit karfiolosra véve elmegy.
    Gondolom azért mert megvan a karfiol azért tudom a külsejét is karfiolosra venni.
    Remélem jön klingon legendary változat.
    Négy up tokenemet rá áldoztam,végül is azért van félre téve 31 up token hogy majd karfiolra költsem,valahol ez is karfiol.
    A hídját majd tényleg nézzétek meg,igénytelen szar,ráadásul a konzolok kijelzője is iszonyú elcseszett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.08. 20:53:04
  • Kotomicuki
    Volt két futóverseny, az egyiken egyedüli induló voltam, így lett 24 nyúllábam, ami 4 napi "nyúlkeltetést" jelent...
    Kár, hogy a legelső karakteremmel csinálom ezeket - a Risa-ról, a madarász hűlt helye elől jött el korcsolyázni - , így már minden repu'-ja kész és legalább 3k pont van raktuk, ezért sok hasznát már nem veszi a nyulakból eső pontoknak...

Meglett a 100-as Endeavor..., már csak 5 év és ott tartok, ahol most Plata jár!
  • Orbancapitan
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SKILLFA RESPEC...........

Be se lépek akk egy ideig....
  • gunji
    Lehet megint respecelni a skillfát Bravó, cryptic, bravó!
    ESD load time: 3 perc
    De legalább tudok hógolyózni, nem szedték ki, rajta van a listán
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.12.08. 18:34:12
  • Kotomicuki
    De az legalább bármikor elérhető és ha nincs tömegnyomor, akkor egyből le is tudható.
    Jó, a(z esetleges/gyakori) lag miatt nem egy életbiztosítás, az igaz.
  • lammaer
    Na, az tök jó hogy nemcsak a korcsolyával lehet teljesíteni a napit.
  • Orbancapitan
    Tipikus baki
  • Plata
    Mai Patch:
    Winter Event:
    Q has returned to begin this year’s Winter Event!
    Compete and participate in Winter Events to earn Winter Prize vouchers that can be used to redeem the all new Fek'Ihri Gok'tad Carrier [T6]!
    This year’s festivities will be integrated into our recently released Event Interface, as part of your Mission Journal.
    Daily Progress toward earning your new starship can be obtained by participating in any of the following activities:
    Fastest Game on Ice
    Klingon Ice Fishing
    Tides of Ice
    The Fast and the Flurrious
    Cones of Conduct
    The Kramp’Ihri
    Go to the Winter Vendor and check out this year’s new items!
    Purple Nanopulse Discovery-Era Bat'leth.
    Brand New Rainbow Sweaters.
    Brand New Grethor-Themed Bridge Officer Training Manuals and Kit Modules.
    Q's Chair Consumable Item.
    Rescue St. Bernard Pet.
    For more information, please visit our Winter Event blogs at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11479533-q%27s-winter-wonderland%21

General:
    The minimum FoV players can set has been decreased to 35, from 50.
    The “Ready Ship” and “Switch Ship” button is now visible while selecting any Ship or Shuttle while in Space.
    Fixed an issue where the Ba'ul Weapon Bounce Passive was improperly triggering certain effects as though it were not a Passive, such as with Kemocite Laced Weapons.
  • Plata
    Nem elég neked egy langyi ST sorozat?
  • DrSoong
    Már "várom" azt a ST sorozatot ami egy olyan hajóról fog szólni amin csak ilyen nemtelen, transz, meleg legénység lesz és betekintést nyújt a nem szolgálatban töltött időbe...
  • Plata
    Basszus,ezek csak bakizni tudnak.
    Cryptic hír:
    This morning, we announced the Deimos-class Pilot Destroyer, coming tomorrow to PC. Unfortunately, the image that was used for those ships was incorrect. We will be updating the ships in the blog posts and launcher in a few hours, but this is the correct ship:
    Rossz hajó képét tették be hírbe.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.08. 01:25:27
  • Orbancapitan
    persze fogd csak a discovery-re el is hisszük neked :DDDD
  • Plata
    ÁÁÁ,nem értetek ti ehhez.
    Igazából a dilithium az egy gomba féle.
    Discovery olyan kuva sokat mászkált gomba űrbe hogy kiégtek a dilithium bányák.
  • Orbancapitan
    inkább annyira akart egy zenes t6-os karfiolt hogy nem bírták a nyaggatását ezért túl töltötték a dilithium kristályokat xd
  • Plata
    Löhet.
    Egyébként meg itt egy újabb boxos hajó.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.07. 18:52:01
  • Daeus89
    az izé az nemtelen se nem jány se nem fiú ! ő egy szinváltó meleg transzi nő pöccsel aki sárga és timbuktui vallást követi csetintéses komenikációval jah és 1/3 részt ló 2/3 rész meg delfin . a melegek meg elférnek :D nem zavarnak senkit . engem inkább az érdekel mi okozza majd a kiégést ? lehet platac bekuckózot a zenjével egy felhőbe és visszaváltotta dilire és brobbant xD
  • Plata
    Na akkor nem csak nekem tűnt fel.
  • gunji
    Na ja. Amúgy megint dupla xp event van/volt, s megint dupla xp nélkül. Lenyomtam lvl4-es karival a Diplomatic Orders-t, amit amúgy sikerült jól szét is herélni, mindenesetre csak 2k xp-t adott.
    Néha már csodálkozok, ha valami működik a játékban...
  • Plata
    Látod én ezért nem nézem,nekem túl bxzis az egész sorozat.
  • DrSoong
    Néztem a Discovery friss részét és volt egy szakasz aminél már szinte azt vártam, hogy Szájer Józsi betoppan és letolnak egy gangbangot... Rémisztő, hogy mennyire nyomják ezt a meleg, transz és mindenféle ilyen dolgot...
  • Plata
    Nekem volt.Tegnap le is tolam.
  • gunji
    A redditen is arra a streamre hivatkoztak xD Meglátjuk jövő héten, vagy nem xD
    Universal endeavournek nálam nem látszik semmi, belépéskor nem is láttam, lehet, hogy bugos.
  • Chak
    Tavaly mondták h a winterben le akarják cserélni a hó asseteket az új gombás küldiben lévő vadi új félékre. Remélem nem felejtették el..
  • Plata
    Nem tom,cseten mondták tegnap hogy valami sztrímben vagy miben mondták hogy a winter kódját full feltúrják mert felújítják és átírják.
    Universal endevolt tegnap egy TFO volt,valami pvp eventes űrszar.
  • gunji
    A redditen arról írnak, hogy csak az eget változtatták meg, lett kevésbé ködös.
    Nem bánnám, ha a kódba nem túrnának bele, hiányozna a hógolyózás, amit évek óta ki akarnak venni. Ha változtatnának, akkor inkább tegyék át Andóriára és legyen egy egész évben látogatható social hub.
    Szerk: jah és indulhatna akár ma is :)
    Szerk2: mi volt a universal endeavor?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.12.03. 11:56:02
  • Plata
    Igaz,azt is csak össze kellett valahogy hozni.
    Azt ígérték hogy winter wonderlandot full felújítják és a látványvilágot fel turbózzák.
    Állítólag teljesen újra írják a winter wonderland programját és alaposan bele túrnak a kódjaiba.
    Vajhon hány napig lesz leállás mert mindent szétbasz?
  • Orbancapitan
    jah akk volt a bug gyártás
  • Plata
    Múltkor volt egy,annyi volt benne hogy leállás lesz.