Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fed karira rakható csak.
És olyan mosott szar kinézetűek.
Device vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.30. 00:37:57
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ha már nem lesz újdonság megveheted a hajókat abból is.
#39506: Mondjuk várható volt, hogy lejjebb megy. Délben tettem ki egy nagyobb összeget 500-on, meg szeretném venni a genezis packot. <#fogmosas>#fogmosas>
Nekem ne pajzs kell,adják vissza a Ningtao kinézetet a B'rel-nek.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.29. 20:58:40
Az ár sztem túlzás, ennyiért akkor legyen account unlock, vagy legyen olcsóbb.
szerk: Bár ahogy elnézem a redditen mindenki boldog, akkor én is 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.29. 21:01:20
Most vettem észre hogy 13 starship trait dobozom van.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.06.29. 00:05:36
Nos nekem a rekord asszem 22 óra.
De úgy hogy a hajómat vagy négyszer feltámasztottam mert elfogyott a dilije.
Minél jobb hajó és legénység kell.
Nekem egy nem rossz 7/9 csillagos terran hajóm a legjobb.
Lassan gyülik az upgrade.
Ha vennék fizetős hajót akkor párszáz dolcsiból lehetne olyan amiből nem vagy kva lassan fogy a dili.
No meg full legendary legénység kellene és akkor olyan jutalmat hozna hogy ketté álna a fülem.
Van crew feneráló gép is persze.
Random crew-et csinål pénzért meg valami vacakért ami ritkån esik küldiben.
Asszem van 3 ilyen vackom.
De 1 rare crewhez kell asszem 22 milla credit.
Asszem van tán 2 millám.
Na persze dollárért bármit lehet.
Ha van 1 csillagos creere vagy 50-60 dolcsid.
Na persze ha csinálsz ötöt akkor be lehet olvasztani 1 ötcsilkagossá.
Nekem ilyen csak rate és uncommon van több évi játékkal.
Meg talán very rare,de az nem biztos.
Fejből nem tom.
De versenyeken kb szart sem érnek,legendary kapásból vagy tízszer erősebb.
Sima játékosnak 30 vagy 35 crew lehet.
Nekem asszem 105 van.De az is lófing.
Sok küldihez olyan trait kellene amit több évi játékkal sem láttam.
Természetesen egy 80-100 dolcsiból talán megkapnám.
Én más mobilos játékot még nem is nagyon láttam, ahol ne ez ment volna mindig... mint régebben awebes játékoknál, mindig ugyanaz a nóta...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 16:35:32
Boosterrel sem találok hozzá upgrade-t.
Na persze játék felajánlja hogy szintenként asszem 39 dolcsiért felhúzhatom.Na meg csillagot is húzhatom x dollárért.
Mobilos és steames játék.
F2p.
Elvileg.
Azonban százszor pénzéhesebb mint STO.
És az arcodba is tolja.
A F2P kb olyan mintha a STO-ban a F2P játékos max mehetne kb 20-as szintig és naponta vagy 500 dilit olvaszthatna be.
No meg max lehetne zöld gearje.
Vip accountal is max akkor érsz valamit ha havi szintet bele tolsz több száz dollárt szerintem.
Pvp-ről meg versenyeken ne is álmodj hogy jó helyezést érsz el mert itt teljesen p2w van.
Rengeteg pénzért egyből max szintű és max csillagos legendary legénységed lehet,pénz nélkül jó ha a legendary legénységi ragod 2 vagy 3 csillagos lesz meg jó esetben fél év alatt vagy 80-90 szintű.100-as szinthez legendary legénységnek kurva nehéz összeszedni upgrade-t.
Főleg hogy most nerfelték és sima játékos már csak napi 1-et állíthat elő.
Mobilos és steames játék.
F2p.
Elvileg.
Azonban százszor pénzéhesebb mint STO.
És az arcodba is tolja.
A F2P kb olyan mintha a STO-ban a F2P játékos max mehetne kb 20-as szintig és naponta vagy 500 dilit olvaszthatna be.
No meg max lehetne zöld gearje.
Vip accountal is max akkor érsz valamit ha havi szintet bele tolsz több száz dollárt szerintem.
Pvp-ről meg versenyeken ne is álmodj hogy jó helyezést érsz el mert itt teljesen p2w van.
Dili/zen meg azóta van padlón hogy azok az okosok benerfelték az admiralitit ha az nincs jóval több player lenne !!!4
Ha már újrakódolják (se keret, se ember és pláne az akarat hiányzik a részükről ehhez), akkor már egy újabb, részletesebb grafikai motor is elkélne - bár, licencelni is lehetne ilyesmit és akkor "olcsóbb" a mutatvány - , legalább kontinensenkénti szerverekkel - az eu-t, csakúgy, mint más, "prominens" játékokban, csak a németek elvinnék a hátukon.
Ha olyan játék, mint a Fallout Shelter dollár 100 milliót fölött tud termelni - és legfeljebb csak 3 dologra költhetsz benne, amiben a "szokásos" cicoma bent sincs - , akkor egy (végre) "normális" ST ne tudna ennyit a konyhára hozni - mán, ha meglépik a játékosok felé a könnyítéseket (helyi szerver, gyors-gombok - elvenni az MMO túlzottan penetráns és hányingerkeltő MMO ízét - , stb.)!
De ehelyett ez a cég is a saját és termékének sírásója jelenleg, sajnos! Még vegetál egy darabig, amíg a jogtulajok pénzéhsége nagyobb nem lesz a bevételeinél, aztán jön a kas(s)zás...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
" F2p ha kiesik akkor a fizető is kiesik."
Szerintem ez nem ilyen evidens... az STO alapvetően szóló játék, több játékosra nincs annyia szükség mint mondjuk a WOT esetében, mert ez nem kompetitív játék.
Ott ugye kell a sok ember hogy a csaták pörögjenek, itt meg csak az STF-ekhez kell ember, de oda is elég 5, tehát jóval nagyobb populációvesztés kell hogy a fizetővendég megérezze az ingyenélők hiányát.
Amióta van a random STF, ezt még jobban el tudják rejteni (nem random szinte alig indul)
De amúgy én se értem miért nem tömik ki a dili storet hasznos dolgokkal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 12:58:22
Be tehetnének valami új szuper jó flottás projectet új cuccokkal,akkor lemenne a picsába.
Amikor énm kezdtem a játékot akkoris 320 350 közt mozgott,míg be nem jött a flotta,akkor lezúgott.
Persze ott más a gazdaság is hiszen az akciós házban is ADval kereskedsz. A napi refine is más.
Szóval ha STO is capet emelne akkor sem érne el semmit. Csak a player szívná meg. Az ingyenélő fajta. Nélkülük a bank kártyás nab szintén nem jár jól. Ő nem fog 69 karival dilit farmolni. Ő fizet. F2p ha kiesik akkor a fizető is kiesik. Végül pedig a Cryptic veszít mert a céges bulikon a hölgyek nem adnak kedvezményt..
Gondolom a nagy genderbalance meg sokszinűség jegyében telerakták a vezető pozíciókat hozzánemértő emberkékkel (akinek az egyetlen kvalifikáló paramétere a neme vagy a bőrszííne)... termelői poziba ugye nem lehet rakni őket hiszen az a skill hiányzik....
De ne ird be nekik a chaten hogy van, hadd tömködjem a zsebeim még...
Van egy olyan érzésem hogy meg fogják emelni az 500-as max árat hamarosan. Az egyik legtriviálisabb dili sink, semmibe nem kerül és a játékosoknak is rossz. Tehát tökéletes a crypticnek...
(tudom hogy a neverwinterben már rég capen an, de az senkit nem érdekel, STO nagyobb szám)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 10:19:56
Este felraktam 2000 zenre igényt 500 diliért, és reggelre már itt volt a számlámon a zen. Szóval nincs apokalipszis, csak a zen tartalékok fogytak ki, persze ez nem jó jel, de még lehet zenhez jutni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 10:15:00
Van zen,csak ki van kapcsolva.
Figyeld a dili exet,pillanatook alatt eladnak 10 ezer zent diliért.
Tényleg nem értem, hogy mi értelme ennek amikor nincs elég zen a játékban <#fejvakaras>#fejvakaras>
A budai vár kategória az a gáz kategória. 😄
Több helyen is ettem.
Mindenhol istení volt.
Triesztben ettem a legjobbat.
Mind a tésza, mind a pizza amit különböző helyeken ettünk borzalom. Pedig nem putri helyen hanem ilyen budai vár kategóriájú területen ettünk, több különböző éttermben.
A tészta olyan volt mintha meg se főzték volna...
Soha életemben nem ettem olyan finom pizzát mint olaszországban.
Sok helyen ettem már magyarországon is,de nyomába sem ér az igazi olasznak.
Na és az igazi olasz fagyi is mennyei.<#lookaround>#lookaround>
A változtatásoknak nem feltétlen kell, hogy megfeleljenek a F2P "elvárásoknak", akik dili'-re cserélik a fizetőképesek Zen-ét és lerövidítik a várakozást egy-egy TFO-ra, ezzel élettel megtöltve és játszhatóvá téve ezt az egyre szánalmasabb katyvaszt...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
- kevés a nagy hal, aki dilire váltaná a pénzért vett zenjét,
- túl gyakran jön a zenstore-ba új hajópack vagy Muddhoz 'válassz hármat a csomagból'-pack, így túl nagy az igény a zenre.
Így szerintem egyrészt ezen kéne segíteni:
- visszacsábítani a nagy halakat (pl. több történet, kevesebb farmolós nagy event),
- csökkenteni a zen igényes packok számát (pl. Mudd piacán diliért adni a cuccokat, persze értelmes áron),
- visszaállítani a havi előfizetést.
Másrészt lehet csökkenteni a szerezhető dili mennyiségét:
- megszüntetni az eventeknél a napi extra 8k+ dilit,
S növelni a dili kiadást:
- a phoenix-storeba vagy a dili-storeba több új cuccot tenni (petek, egyenruhák, space-barbi dolgok, stb.),
- áttenni a phoenixből a dili-storeba a hajókat értelmes áron,
- dili -> lobi átváltási lehetőség,
- Mudd-storeban diliért árulni,
- a char-bound fegyvereket/hajókat dilivel acc-wide-osítani,
- új flottaépület vagy a meglévők T6-ra,
- többször legyen zen leárazás, nagyobb akciókkal, stb. biztos van másnak is jó ötlete <#wave>#wave>
Thanks for your advices, but unfortunately didnt help.
Anyway please check your last patch notes, knowns issues section: 'completing Endeavor missions does not increment Gamma Recruitment objectives'. I'm happy to help to catch a connection between this sentence and my reported bug. 😉
/sarcasm off <#banplz>#banplz>
Mentségére szólva lehet, hogy ezt kapta utasításba, vagy a nagy spagetti-kódban előfordulhat, hogy a 17. belépésnél már észleli a rendszer, hogy az endeavor végre lett hajtva, vagy az 500. ticketre már kínjában nem tud mit írni. Velem is előfordult már, nem is egyszer.
Az viszont jobban izgat, hogy 'Ambassador Kael tweeted "Idea: Do the Burn and take away everyone's Dilithium. People would love that! 😉' Remélem tényleg csak viccnek szánta, mindenesetre PR szempontjából kifejezetten rossz viccnek tűnik. <#kocsog>#kocsog>
Hello,
Thank you for contacting us.
I understand that after doing the endeavor quest, it is still not showing completed on your end.
While I do apologize for any inconvenience and regarding this kind of situation, I recommend to fully log out of the game for a couple of minutes and log in back to check and see if the issue will still persist. You can also try to fully verify your game files via the game launcher for a possible fix. And if possible, you can also try to redo the mission. I hope that these suggestions help.
Feel free to reply back and contact us again if ever you need any further assistance. Thank you for your patience and understanding on this matter.
Regards,
GM Rythum
Game Master
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.26. 11:58:49
Dehát benne van a csütörtöki patch notes-ban, miszerint 'Known Issues: Completing Endeavor missions does not increment Gamma Recruitment objectives.' Ennyire értenek hozzá <#confused>#confused> <#lama>#lama>
Vagy csináljak egy repair-t a játék file-jain.