46740
-
Chak #38051 Mondjuk annál a jelenetnél jogosnak éreztem, a legénység fontos tagja ne lányozza már le senki. Kezeljék felnőttként vagy legalább rang alapján. Főleg h a fejében több életnyi tudás lapul mint az egész legénységé összesen XD -
Chak #38050 Mert az írók vagy alkalmatlanok vagy túl sokat várunk el. :D -
gunji #38049 Megnéztem, hát... what a shame
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább valami őrült tudós, vagy a Sztárflotta félresikerült kísérlete lenne, pláne ha maga Miklós időutazása lenne az ok...
Azért nézzük, mert bíztatóan indult, s több helyen felmerült, hogy tkp. egy Andromeda remake lenne, s az ember lánya és fia (meg a nemnélküli gyereke is) kíváncsi volt rá. Ehelyett csak sírás-rívás-visítás, meg ne nevezzenek she-nek. Eléggé toleráns vagyok, meg ez mégiscsak egy Star Trek, de ez így sok(k).
Pozitívum, hogy már csak két rész van hátra, a következőt meg Frakes rendezi, így talán jobb lesz. A negyedik évadot meg adják inkább az Orville-nak. Vagy költsék a DS9 HD-felújítására. -
Orbancapitan #38048 de nem mindenkinek lett jó benne volt a patch note-ba -
Plata #38047 Na te is jókor szósz. -
Orbancapitan #38046 ki javitották már nekem nem írt invalidot -
Orbancapitan #38045 mondjuk nem értem h miértnem húzták fel a pajzsot mikor rá találtak egymásra alap starfleet eljárás tuvok állandóan ezt csinálta a voyagerben mikor ő volt a hídon -
Plata #38044 Hát ha ilyen blőd szarságok vannak benne akkor nincs az a pénz amiért megnézném.
Egyébként meg nincs skillezve a karim.
CLR—Infected Space[2:21]— Dmg(DPS) —T'Por 13 623 168(118 462) Chris 12 579 537(112 317) falke VII 7 442 328(65 861) Chowstoa 7 376 249(52 314) Aellis 1 976 031(17 802)
Minek skillezzem újra ha így is jó? -
Chak #38043 Mert érdekel h merre viszik a story-t.
Az előző 2 heti terrános dupla rész meg menő volt, egy kis tos kikacsintással.
Ebben a részben pedig Doug Jones(Saru) a sminkje nélkül szinészkedhetett. Tutira élvezte a szabadságot haha
-
Plata #38042 Nem értem minek nézed azt a szutykot még mindig. -
Chak #38041 No, ma reggel megnéztem az új gombás epizódot.
van baja..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiderült h ki vagy mi okozta a kiégést.
Egy 5 éves kelpien gyermek visítása. Nem csalás, nem ámítás. Ez a nagy titok.
De ezzel még nem ért véget, mert a semmiből megjelenik az orion hajó, és 1 másodperc alatt elfoglalja a discovery-t(úgy néz ki a pajzs már nem védi ki a transportálást, se biztonságiak, se semmire nem futja már), nagy drámaian csápokkal körbefonja, és közösen elugranak a naplementébe. Vége az epizódnak. Mikor már azt hiszem h mindent láttam, rá kell jönnöm h kis naiv vagyok.. -
Chak #38040 ;D -
lammaer #38039 Pont ezt írom hogy az akcióiknak itt nincs szerepe... a zen->dili konverzió azért nem történik meg mert nem kell a dili senkinek semmire.
Még ha magát a zen vásárlást is akciózzák (mint most is volt), lehet hogy vesznek az emberek több zent, de nem dobják a piacra mert nem kell a dilithium. Tehát nem lesz hatással a zen-dili árfolyamra. Szépen eléri a tetőt és ennyi.
Csak olyan dologgal/eventtel lehetne lenyomni, ami a játékosoktól eltünteti a sok dilit, de ilyen szimplán nincs. -
Plata #38038 Az idén elmaradt a szokásos novemberi update,giveaway,lock box.
Érdekes hogy a lock boxot is elsunnyogták.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.25. 09:19:27 -
Kotomicuki #38037 Nem emlékszem, hogy ennyi, direkt akció lett volna, ami folyamatosan verte volna felfele az árfolyamot.
Nem azt mondom, hogy 200 környékére beesne, de az egészségesebb 400 alatti zónába legutóbb is eljutott, amikor utoljára vettem belőle. -
gunji #38036 Így autentikusabb tán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Békés karácsonyt és boldog új évet kíván a Ferengi Üzletfelügyelet!
A zenes témához: ott szúrták el szerintem, hogy az eventeken megnövelték a befejezés utáni napokon szerezhető dili mennyiségét és hogy nem akarnak új flottaépületeket csinálni (pl. kellene valami spec FED-es, DSC-s, KDF-es).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.12.25. 00:27:40 -
Orbancapitan #38035 inkább legyen több sztori mint event és már jobb lesz a zenárf -
lammaer #38034 Amúgy nem egyszerűen csak kereslet-kínálat törvénye?
Szerintem csak arról van szó hogy egyre kevesebb ember vesz zen-t vagy nincs annyira szükség a dilitiumra (tehát a megvásárolt zent nem dobják piacra dilithiumért, mert nem kell a dili), tehát csökken a játékosok által piacra küldött zen mennyisége,miközben mi free playerek meg ugyanúgy akarjuk (és mivel nekünk sincs szükség dilithiumra, nagyobb a vásárlóerő)
több dilithium + kevesebb zen = hipermagas zen ár
Komoly dilithiumsinkek kellenének, mert hiába akciózzák a zent, ha vesznek is playerek zent, nem akarják dilithiumra váltani.... zen sink meg van dogivel (lásd pl a mudd piac, meg a sok zenért vehető kütyü)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.24. 21:06:12 -
Kotomicuki #38033 De most amint egy kicsit is közelítene a 400-hoz, azonnal akad bármilyen ócska event, ami megint felveri az árát...
Pár éve még nem voltak ennyire gusztustalanul pénzéhesek, mert ILYEN nem volt akkoriban!
Sz'al, most is lehetne 350-400, HA hagynák, de ma már ezt nem nézik tétlenül, vesztünkre...
Éljen soká a Birodalom! -
Plata #38032 Nincs mire költeni a dilit,nincs flotta bázis.
Régen is 420 felett volt.
Amikor bejöttek a flotta bázisok hirtelen rohadt sok dili kellett.
Na és akkor még nem volt admiralty,hirtelen nerfelték a dili elérhetőséget.
Bevezették a repu systemet és nem lehetett többé egy nap kifarmolni egy heti dilit pár stf-el.
Nem csak 200-300 volt a zen,de volt az 88 és 100 is.Mert kellett a dili kicseszettül a flottáknak.
Sok új flottás cuccba és egyéb marhaságba. -
Kotomicuki #38031 Az utóbbi pár évben már nagyon odafigyelnek rá, hogy ne tanyázhasson tartósan 400 környékén, hanem inkább jóval fölötte!
Bezzeg, előtte a 200-250 sem volt baj, ha fél évig is ott ragadt az árfolyam...
Boldog Karácsonyt! -
Chak #38030 lol 500 a zé.
Boldog karácsonyt kíván a ferengi üzleti felügyelet.. xD
-
Plata #38029 ŐŐŐ én tudom,Toldi mondta amikor egy kurva nagy petrencés rúddal le akarta bökni a holdat. -
gunji #38028 Úgymond emelik kalapjukat. S az biza nem jó. :/
Ahogy egy hírös embör is mondta vala: határ a csillagos ég.
(*Kis karácsonyi fejtörő: ki és mikor mondta ezt? :)) -
Plata #38027 Cseten azt mondták várható hogy emelik a zen max árát. -
gunji #38026 Érdemes valamelyiket megvenni, s amúgy Muddtól bármit beszerezni? A két fegyverpackot néztem, az relative olcsóbb :D
A hajókhoz jó lenne játszható faj is :P
Igaz, a zen 497-es ára is elég extrém -
gerisz23 #38025 Múltkor megvettem azt a pakkot most meg a temporalost,a konzol miatt. -
Plata #38024 Paradox és tarantula megvan,mókás fun hajók,a hurka nincs meg mert nem tetszik.
Tarantula az úgy fun ha megvan hozzá a többi tholian konzol is. -
lammaer #38023 Hmmm. elgondolkodtam a dread mud pakk beszerzésén.... 7375ért potenciálisan 4 account wide T6 hajó
Hur'q Vedcrid
Paradox temporal
Tholian Tarantula
2 T6 ship coupon
A 3 hajó közül esetleg melyik az amelyuik helyett inkább érdemes a 2 kupon?
Tarantulát az tudom hogy Plata miatt muszáj beszerezni, a másik 2ről fogalmam sincs milyenek....
Esetleg a másik 2 mudd packról vélemény?
-
Plata #38022 Mudd sale.
Link. -
Plata #38021 Mai endevor is egész jól adott dilit.
-
Plata #38020 Infinity promo újra.
Link. -
Plata #38019 Örülök neki. -
llw66 #38018 Itt is nagyon szépen köszönöm, sikerült minden! :) -
Plata #38017 Figy a kódot elküldöm itt és beváltod.
Arra figyelj hogy ez egy karidnak ad elite starter packot is hajó mellé.
T6 Reliant Class - Advanced Light Cruiser (Scales as you level!)
12 Inventory Slot
12 Bank Slots
2 Bridge Officer Slots
1 Borg Bridge Officer
13 Mark II Very Rare Space Gear
7 Mark II Very Rare Ground Gear
Starfleet Academy Uniform
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.21. 18:03:24 -
llw66 #38016 Szia Plata! Nekem nincs meg a Reliant és örömmel elfogadnám, ha nem kelt még el. llw66#5864 a regisztrációm a STO-n. Előre is köszönöm... -
Plata #38015 Akinek nincs meg a T6 Reliant szóljon.
Az elsőnek adok egyet,kaptam egy ajándék kódot,de nekem meg van. -
Plata #38014 Második pontra olyan csúnyát válaszolnék nekik hogy a papír elégne tőle. -
gunji #38013 Pár érdekes STO podcast infó a redditről:
- Klingon Recruitment Event lesz az évfordulón
- KDF is használhatja majd a fedes hajókat
- a következő végtelen hosszúságú tfo-farm-event jutalma egy választható promo/boxos hajó lesz -
Plata #38012 Nekem bent van.